Kiekko-Espoon liigakokoonpano kaudella 2024–2025

  • 162 125
  • 1 095

Cold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarjanousija
herättämään lisäkeskustelua toimittajien henkilöbrändistä.
Huttunen ainakin tässä tapauksessa valinnut mielenkiintoisen linjan kun kaikki tällä palstalla tuntuu vain vittuilevan ja vihaavan kyseistä tyyppiä. Eipä tuolla liigapuolella oikeastaan muita kuin naureskelua ole.

Tässä nyt kannattaisi usean ottaa se linja, että nämä ovat tosiaan huhuja ennen kuin seura ne vahvistaa. Nyt ollaan keskikokoinen seura ja kun naapurin kisumirrit tulee kottikärryt täynnä rahaa pelaajan ovelle niin helposti jäädään kakkoseksi, jos pelaajan sydän ei ole espoolainen.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Jos nyt ajattelee sitä aikaa, kun ollaan pelattu HIFK:n kanssa samassa sarjassa niin Siim Liivik ja Ville Varakas tulevat mieleen HIFK-taustaisina pelaajina, jotka siirtyivät takaisin sinne suoraan Espoosta. Ensin mainitulla toki ymmärrettävä syy, kun Espoossa oli palkat myöhässä.

Tai no, olihan siellä Roope Talajakin kahden ottelun HIFK-kokemuksella.

Mutkien kautta sitten enemmän, kuten Luttinen ja Ramstedt.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Ihan kiva jos tulee näitä omia kasvatteja mutta kyllähän huhujen perusteella meillä on jo neljä jarruketjua kun otetaan huomioon mahdolliset nykyiset Mestis- pelaajat
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tämä on oman tietämyksen osalta tasoa ''tutun tuttu sanoi'', mutta kuitenkin, satuin ohimennessä kuulemaan että Joachim Rohdin saattaisi olla mahdollisesti tulossa Espooseen. Voi olla täyttä puppua, mutta kuitenkin: Joachim Rohdin at eliteprospects.com
Jos tämäkin on totta niin lienee kohta ennätysmäärä ruotsalaisia jengissä.

Edit. En tarkota tätä mitenkään negatiivisessa mielessä. Onhan meillä ollut Öhmania, Eriksonia ja Hannulaa aikoinaan. En vaan muista koska olis ollu yli 2 kpl samaan aikaan. Ja muut ulkkarit muista maista.
 
Viimeksi muokattu:

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jos tämä myös on totta, niin olisi kolme. Ei se haittaisi, oikeastaan olisi huomattavan vähän jos siihen loppuu ulkkarit.
Kolme on ainakin ollut:Tolsa, Hannula ja Öhman. Joista tosin varmaan kaikki osasi suomea.

Sitten on ollut myös:Ekman, Högardh ja Wallin

Edit: eipä olekkaan Tolsa ja Hannula olleet samalla kaudella.
 

EEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko & Leijonat
Muistanko oikein, että Daniel "Super" Widing pelasi myös meillä? Mielestäni hyvät kokemukset Ruotsalaisita, joten en pane pahakseni vaikka olisi ensi kaudella enemmänkin.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: #42

J44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Joakim Eriksson oli kyllä erittäin hyvä vahvistus aikanaan kun pariin otteeseen täällä kävi. Toki jälkimmäisellä kerralla päätyi sitten seuraavaksi kaudeksi Ifkhon.

Ruotsalaisista pelaajista on kyllä hyviä muistoja ja hyvä vaan jos ulkomailta tulevat olisivat suurimmaksi osaksi länsinaapurista. Ehkä tiedetäänkin paremmin mitä saadaan ja sopeutuminen luulisi olevan ihan hyvää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #42

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Eiköhän nuo pelaajatkin ylipäätään viihdy ja suorita paremmin, kun kopissa on samanmaalaisia kavereita.
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Eiköhän nuo pelaajatkin ylipäätään viihdy ja suorita paremmin, kun kopissa on samanmaalaisia kavereita.
Jeps, olisi sinänsä ihan hyödyllistä jos kakkoskassariltakin taittuisi tuo toinen kotimainen keskivertoa paremmin. Toisalta luulen että maalivahtivalmentajalta se taittuu hyvin.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tää huhu lienee jossain muuallakin jo mainittu Aleksi Laakso, jolla noin 550 liigapeliä takanaan. Ainakin Ässissä toissa kaudella hoiti ruutunsa ihan mallikkaasti.
Laakso ja Rohdin olisi hyviä hankintoja Kiekko-Espoolta.

Molemmilla fysiikka kunnossa, vaikka ikää +30v on niin ei paina näillä kavereilla vielä missään.

Rohdin on kyllä sinällään turhauttava pelaaja, että Ässissä oli joukkueen paras hakeutumaan paikoille, oli Liigan TOP3 eniten maaliodottamaa luoneita pelaajia ja mitä se teki, no 11 maalia. Kuitenkin hemmetin kova työmoraali, liike ja kova fysiikka.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ruotsalaiset on varmaan varmempia hankintoja kuin Tsekit ja P-Amerikkalaiset. Kulttuurishokki on pienempi, kotona voi käydä tauoilla ja palvelua on saatavilla myös omalla kielellä. Lisäksi ruotsalaispelaajat ovat yleensä fiksuja kaukalossa. Tämä sopii hyvin sumppuliigaan. Kääntäen ihan huippuja tänne on vaikea saada, kun heillä on huomattavasti parempi kotimainen sarja, jossa palkat ja edut ovat parempia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös