Kiekko-Espoon liigakokoonpano kaudella 2024–2025

  • 159 052
  • 1 082

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Oikeastihan Rimpisen omaakin uraa tulisi ajatella, eikä mennä vain tämän kauden hypen mukana. Rimpinen pelasi vahvan kevään, mutta "helppoja" upposi useampia pudotuspeleissä. Jos totta puhutaan. Liigassa laukojat ovat parempia ja tilanteet nopeampia. Rimpinen on vasta 17v ja kasvamassa. Hyppääkö liigaan liian nuorena liian kovaan paikkaan, ja siellä mahdolliset epäonnistumiset romuttavat uran?

Mikäli tulevaisuutta ajatellaan, olisi paras ratkaisu löytää ensin kokonainen kausi pelattavaksi mestiksessä ykkösvahtina.
 

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Nyt kun KMK on ulkona, niin Hellgren lienee sitten ykkösvahti lähtökohtaisesti ensi kaudeksi (?). Halutaankohan laittaa pelimerkkejä vielä toiseen kunnon maalivahtiin vai toivotaanko, että Rimpinen pystyisi jo ensi kaudella pelaamaan Liigaa?
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Tuntuisi oudolta, jos seuran omistajiin kuuluva, ensi kaudeksi vahvasti huhuttu pelaaja pitäisi organisaatiolta piilossa tämmöisen asian. Varmasti on ollut tiedossa tämä mahdollisuus ja toivotaan, että siihen on varauduttu ajoissa.
Nyt tuntuu vähän siltä että Filip Lindberg on tulossa Espooseen ensi kaudeksi. Tepsissä ei ensi kaudella pelaa, Hole hänellekin verrattaen tuttu kaveri, Espoon oma junnu. Ei siis mitään varmaa tietoa, paitsi se ettei TPS:ssä jatka.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Mielestäni Rimpistä voisi ajaa nyt jo suoraan kakkoseksi. Olen ymmärtänyt että KMK:n varaan oli laskettu huhupuheissa aika paljon ensi kauden maalivahtipalettia ajatellen, joten nyt siellä onkin vähän mietinnän paikkaa.
Huhupuheissa kyllä. Kyllä seurassa taas on ollut koko ajan varmasti tiedossa se, että KMK:n ura ei todennäköisesti jatku. Ei nuo seuran omistajan tilanteesta kujalla ole, vaikkei siitä ulos puhukaan.

Ja jotenkin muutenkin tuntuu erikoiselta se, että ensi kauden joukkueesta ollaan todella huolissaan. Kyllä siellä ihan riittävä joukkue riittävällä ammattitaidolla koottuna rakentuu. Huhuja liikkuu paljon, osa varmaan perustuu ihan oikeaan tietoon, osa taas on jostain syystä nousseita ankkoja ja osa taas ei ole julkisiksi asti vielä päätynyt. Huhuissa on myös pelaajia, joita on tarjottu, muttei ole kelvannut. Ja niissäkin on ihan Liigaa tällä kaudella pelanneita.

Aika rauhallinen ja luottavainen olo itsellä on ensi kaudesta, vaikka en tiedäkään oikeastaan mitään varmaa. Sopimuksia kuitenkin varmasti alkaa tässä tulemaan julki kauden jälkeen. Ja toivottavasti kausikorttimyyntikin saadaan pian pöhisemään täysillä, myös sen tukemiseen pitää sopimuksia saada piakkoin julkisiksikin.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Nyt tuntuu vähän siltä että Filip Lindberg on tulossa Espooseen ensi kaudeksi. Tepsissä ei ensi kaudella pelaa, Hole hänellekin verrattaen tuttu kaveri, Espoon oma junnu. Ei siis mitään varmaa tietoa, paitsi se ettei TPS:ssä jatka.
Mun kohtuu vahvojen huhujen mukaan ei ole tulossa. Mutta tämäkin on sama, en tiedä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #42

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Eiköhän ensi kauteen lähdetään kahden suht tasavahvan maalivahdin tandemilla ja sen lisäksi Rimpinen on kolmas maalivahti, näin uskoisin. Toivottavasti KMK on mukana organisaatiossa kuitenkin tavalla tai toisella ensi kaudella.
 

Bobby_4

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Junnuleijonat, Jokerit
Eiköhän seuralla ole tämä ollut tiedossa ja siihen toi Hellgren-kortti hankittu.

Muistettava, että Lampinenkin on vielä nuori veskari ja saisi vielä ensi kaudellakin pelata U20:ssä. Sillä nuorten mj-pelejä takana ja varaa vielä kasvaa ja kehittyä. Veskat breikkaa usein vanhemmalla iällä ”oikealle” tasollensa. Olisi siis kustannustehokas 2-veskari, jolla varaa nousta ykköseksi 1-2 vuodessa.

Rimpinen erittäin lupaava ja kesällä varmasti draftataan, mutta tässä vaiheessa tärkeintä pelata paljon. Näkisin, että Rimpinen voisi ens kaudella vielä 18-v iässä pelata paljon ja isossa roolissa U20 ykkösveskana (sekä u20 mj-pelit) ja kun KE U20 siirtyy samalle hallille, niin pääsee mukaan myös liigan treeneihin. Hyviä kolmosveskareita tarvitaan ja Rimpinen olisi lähellä käytettävissä valmiina hyppäämään kehiin, kun tarvitaan.
 

Puutavara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ishockey-Esbå
Lähinnä meinasinkin, että motiivi divarista ulos ei välttämättä ole pelkästään raha, vaan myös urheilullinen. Ja mahdollisuus päästä pelaamaan jonkun maan mestaruudesta. Eli pykäliä purkuun voi olla, koska kyseessä on divari.
Mitäköhän siinä tilanteessa tapahtuu Hellgrenin siirtokuvioille jos Karlskoga nousee tänä keväänä Ruotsin pääsarjaan? Nyt ovat välierävaiheessa 0-1 otteluvoitoin tappiolla Brynäsille.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nyt kun KMK on ulkona, niin Hellgren lienee sitten ykkösvahti lähtökohtaisesti ensi kaudeksi (?). Halutaankohan laittaa pelimerkkejä vielä toiseen kunnon maalivahtiin vai toivotaanko, että Rimpinen pystyisi jo ensi kaudella pelaamaan Liigaa?

Eiköhän ensi kauteen lähdetään kahden suht tasavahvan maalivahdin tandemilla ja sen lisäksi Rimpinen on kolmas maalivahti, näin uskoisin

Tähän minä jo aiemmin viittasin kun sanoin, että Hellgren vaikutti jopa liian kovalta liiganousijan kakkosvahdiksi. Kiekko-Espoon organisaatiolla on siis ollut jo kauemmin se tieto, että Koskinen ei ole vaihtoehto. Rimpisen suhteen kysymys kuuluu nyt sitten, että montako peliä hän pystyisi jo ensi kaudella vetämään liigaa turvallisella ja riittävällä tasolla? Jotain 10-15? Ja pystyykö sitten taas Hellgren vetämään laadukkaasti sen 45 ottelua? Lisäksi tietysti täysi kausi Mestiksessä ehdottomana ykkösvahtina kehittäisi kait Rimpistä enemmän..

Nyt kuitenkin pitäisi välttää se ettei Kiekko-Espoo joutuisi heti ensimmäisellä kaudellaan karsintoihin. Näin ollen Hellgren kyllä varmaan tarvitsisi parikseen jonkun jo liigaa kokeneen veskan, jota uskaltaa peluuttaa niin ettei jokaisen laukauksen kohdalla tule jännäkakka housuun.. kunhan nyt heittelen, mutta melkein välittömästi Ässien kauden päätyttyä Karolus Kaarlehdon kerrottiin purkaneen ensi kauden sopimuksensa Poriin, kun ei kerran pääse pelaamaan riittävästi. Tai se siis purettiin yhteisymmärryksessä eli tarkoittaa, että Ässien ei tarvitse maksaa mitään kipurahoja, joten siis suomeksi Kaarlehdolla on jo uusi työpaikka tiedossa. Ei muuten, mutta äkkiä löytyy ensi kaudella Espoosta joku juuri tällaisessa tilanteessa oleva kaveri toisena veskana..

EDIT: vai voisiko sitten olla, että myös Lampinen tulisi liigaan ensi kaudella..
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
EDIT: vai voisiko sitten olla, että myös Lampinen tulisi liigaan ensi kaudella..
Nyt näyttää siltä, että Lampisella tosiaan on soppari ensi kaudelle. En pidä sitä yhtään huonona. Nuori kaveri, joka on jo väläytellyt. Rimpinen sitten junnuihin / Mestikseen kehittymään.
 

jarpie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Näin ollen Hellgren kyllä varmaan tarvitsisi parikseen jonkun jo liigaa kokeneen veskan, jota uskaltaa peluuttaa niin ettei jokaisen laukauksen kohdalla tule jännäkakka housuun..
vai voisiko sitten olla, että myös Lampinen tulisi liigaan ensi kaudella..
Jos pohdit että sopisiko Lampinen tuohon ylempään, niin ei missään nimessä, missään universumissa. Toivottavasti tämä ei ole edes vaihtoehtona toimistolla.

Harmi tuo että KMK ei nyt sitten tullutkaan. Ruotsin poika vaikuttaa kuitenkin siinä määrin arvalta että joku Liigassa jo tasonsa näyttänyt olisi tosiaan hyvä saada kaveriksi.
 

Sedlak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo & Montreal Canadiens
Oli pakko tehdä myös itselle tänne tunnus, kun tullut lähes päivittäin muiden kirjoittelua seurattua. Huikea fiilis, että Espoo on takaisin liigassa ensi kaudella ja kiinnostus on kova.

Nyt kun ensi kauden budjetin suhteen lähdetään pienemmällä liikkeelle, niin toiveissa olisi joukkue joka paikkaa mahdollista taitovajetta pelaamalla kunnon ajokoirakiekkoa ja pelaajia, jotka eivät pelkää fyysistä kiekkoa. Mielellään näkisin Espoon hyvinkin vittumaisena joukkueena pelata vastaan. Pari pelaajaa tuohon koodinimillä Rajamäki, Kohn, Huhtala & Alanko.

Tosi harmi homma, että Koskinen lopettaa uransa, odotin jo innolla maalille ensi kaudeksi. Olisi ollut varmasti huikea lisä joukkueeseen, olisi sitten ollut ykkösveskana tai osana tandemia + Rimpiselle mentoriksi. Hellgren vaikuttaa kuitenkin hyvältä ja jos tuohon tulisi pariksi Lindberg tai vastaava jo Liigassa pelannut, niin tilanne maalivahtien suhteen olisi jo hyvä.
Mites joku Gibson Lukosta voisi tuohon sopia? Viime kauden jälkeen tuskin ihan hirveitä pyytää ja Jäähongan/Bluesin junnu alun perin. Kuitenkin AHL:ssä pelannut ihan hyvillä statseilla ja NHL:ssäkin päässyt kokeilemaan. Oli myös ensimmäinen kausi aikuisiällä Suomessa, joten vaati varmasti pientä totuttelua. Rimpinen sitten kolmosena ja voi lainailla mestikseen/U20 jengiin pelaamaan isoja minuutteja.

Puolustukseen, jos Lajunen tulee niin ihan mahtava homma, siihen sitten päälle näitä mitä täällä mainittu (Seppälät, Kotkansalot jne.) + ulkomailta pakkia + ilkeämpi pakki mukaan. Pietilä, Nyman + muut junnut voi paikata loukkeja, joita varmasti tulee kauden aikana.

Hyökkäyksen osalta, hakisin pelaajia jotka on jäänyt kolmos- nelosketjun rooliin liigassa, lupaamalla roolia ja monille varmasti iso plussa, että pelataan PK-seudulla, nämä myös ymmärtää vaatimukset liigatasolle. Näitä täydentäisin sitten muutamalla pelaajalla AHL/ECHL/Tshekki-akselilta. Mahdollisia NHL-lainoja kartoittelisin myös.

Alkais jo.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tähän minä jo aiemmin viittasin kun sanoin, että Hellgren vaikutti jopa liian kovalta liiganousijan kakkosvahdiksi. Kiekko-Espoon organisaatiolla on siis ollut jo kauemmin se tieto, että Koskinen ei ole vaihtoehto. Rimpisen suhteen kysymys kuuluu nyt sitten, että montako peliä hän pystyisi jo ensi kaudella vetämään liigaa turvallisella ja riittävällä tasolla? Jotain 10-15? Ja pystyykö sitten taas Hellgren vetämään laadukkaasti sen 45 ottelua? Lisäksi tietysti täysi kausi Mestiksessä ehdottomana ykkösvahtina kehittäisi kait Rimpistä enemmän..

Olen antanut itseni ymmärtää, että K-Espoo hakee kahta ihan oikeasti hyvää maalivahtia. Ja että molempiin on budjetoitu bruttona kuusinumeroinen summa ja että tuo Hellgren on toinen. Ja samaa Sashakin on huhuillut. Eli saman kaliiberin toista veskaria siihen haetaan. En tiedä, onko löytynyt jo.

Rimpinen saa varmasti sen roolin organisaatiossa, mikä tukee hänen kehitystään parhaiten. Tulevaisuuden nimi, jota ei nyt saa haaskata pois.

Lampisesta tykkään ihmisenä ja tyyppinä paljon... Mutta mikäli nuo ylläolevat tiedot pitää kutinsa, ja jos Lampisella on sopimus, Lampinen on kolmosveskari, joka oletuksena hakee minuutteja lainalla muualla ja on käytettävissä tuuraajana, jos maalivahtiosastolla tulee loukkeja tai haasteita. Niin raakaa se on, vaikka Jammun persoonana pitäisinkin joukkueessa. Ja kyllä näen Lampisella itse vielä kehityspotentiaalia myös.
 

Ladex

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kyllä Rimpiselle sopimus on. Ei seuralla ole varaa häntä toistamiseen menettää kun on varausvuorossa änäriin ja isot kasvattajakorvaukset pelissä. Ne pidetään aina mielessä kun näitä sopimuksia sorvataan. On urheilu ja on bisnes.

Kyllä Rimpiselle olisi ottajia riittänyt jos ei Espoon tarjous miellyttäisi. Sama koskee muitakin junioreita joiden kehittymismahdollisuuksiin uskotaan.

Liigapaikan pitovoima ja sen myötä tulevaisuuden kasvattajakorvaukset kulkevat käsi kädessä.
 

LaBarbera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Lampinen liigajäillä aprillipilakamaa. 0% mahdollisuus, tai sitten toimistolla vedetään päivittäin jotain todella vahvaa.

Kyllä tuohon joku hyvä kirittäjä löytyy, mutta oletuksena on että Hellgren pelaa suurimman osan peleistä.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Lampinen liigajäillä aprillipilakamaa. 0% mahdollisuus, tai sitten toimistolla vedetään päivittäin jotain todella vahvaa.
Näen sieluni silmin, kun kauden 2026-2027 ketjussa ulistaan kuinka maalivahdin parasta ikää lähestyvä Lampinen pelaa liigassa ykkösenä ja saa kutsun mm-leirille. Työpaikka ei kuitenkaan ole Espoossa.
 

Lättykeisari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diamond Geezers
Nyt tuntuu vähän siltä että Filip Lindberg on tulossa Espooseen ensi kaudeksi. Tepsissä ei ensi kaudella pelaa, Hole hänellekin verrattaen tuttu kaveri, Espoon oma junnu. Ei siis mitään varmaa tietoa, paitsi se ettei TPS:ssä jatka.
Seurasin yliopisto pelejä aika tarkasti ja olisi kova palatessaan kotiin. Loukkaantumiset haitanneet ja uskon, että nousee maajoukkuetasolle jos saa selkänojan näyttää ykkösenä.
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mikäli ensi kauden maalivahtikolmikko ei ole Hellgren-Rimpinen-Lampinen niin mielestäni seura käyttää vähiä rahojaan hölmösti. Rimpiselle paras paikka kehittyä on pelata liigaa. Ihan turha hankkia maalivahtia sen mukaan että joku muka olisi väärän ikäinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös