Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

KHL-otteluiden seurantaketju

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Artyukhin, 22.08.2016.

 1. HockeyIsLife Jäsen

  Gusev ratkaisee rankkarit pietarilaisten eduksi. Rankkarit muuten jättivätkin vähän toivomisen varaa etenkin Torpedon pelureilta. Maalivahdit olivat ihan hyviä.
   
 2. HankMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks
  Metsolalla näköjään oli pieni godmode päällä tänään, torjui vaivaiset 51 kertaa kun Amur voitti Lokomotivin 3-1. Amur on 4 pisteen päässä pudotuspelipaikasta tässä vaiheessa kautta, ja esim Ufa on 3 peliä pelannut enemmän ja on 50 pisteessä. Olisi hieno nähdä Amur pudotuspeleissä.
   
 3. HockeyIsLife Jäsen

  Sotshipeikko iskee ja SKA kokee kauden toisen tappion varsinaisella peliajalla.
   
 4. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sotshi on muuten voittanut SKA:n jo kahdesti tällä kaudella!
   
 5. Sotshi on muuten potentiaalinen vastus SKA:lle myös playoffien ekalle kierrokselle. Olisihan se melkoista, kun koko kautena pari ottelua hävinnyt joukkue tippuisi ensimmäisellä kierroksella.
   
 6. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lokomotiv johtoon 4 sekunnin pelin jälkeen Ufan vieraan puolesta kentästä lähteneellä vedolla. Kiva hörppäisy Scrivensiltä :D
   
 7. Artyukhin Jäsen

  On tää Innanen vähän hmv-selostaja, sori vaan jos luet tän. Vähän innostuneisuutta täytys saaha hänen lisää. Sekä liikaa selittää offtopic juttua omasta mielestä!
   
 8. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aika samaa mieltä. Jo jalkapallon puolella todella HMV-selostaja, mutta näissä KHL-peleissä vielä korostuu entisestään tuo, kun lajitietämys ei varmasti ole futiksen kaltainen.
   
 9. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  SKA:lle 6-3 selkäsauna Minskissä, kun Dinamo teki toisen erän alkuun neljä maalia kolmeen minuuttiin 0-1 tilanteessa. Huikea ottelu ja huikea tunnelma täyteen ahdetulla Minsk-areenalla. Minsk on edelleen pleijaritaistossa mukana.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Barys Astana 0-3 tappiolla kotona Jugraa vastaan. Barys on hävinnyt edelliset 5 peliä ja edellisistä 10 pelistä vain 2 voittoa.

  Ei tainnut olla joukkueen harjoituksissa toteutetusta lampaan uhraamisesta apua tappioputken katkaisuun.
   
 11. Artyukhin Jäsen

  @ViasatOfficial, olisi kiva saada koosteita kaikista KHL-peleistä Viasatin sivuille kun geoblockattu KHL-kosteet heidän verkkosivuilta sekä Youtubesta.
   
 12. Lainaus:
  Kiitos palautteestasi.

  - Hemmo
   
 13. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Kiitättekö vain vai teettekö asialle myös jotain?:) Olisi ihan oikeutettua että Suomessa voi katsoa koosteet.
   
 14. Lainaus:
  Siihen en osaa sanoa, olen välittänyt palautteesi oikealle taholle.

  - Hemmo
   
 15. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  No kiitokset sinulle kumminkin:-)
   
 16. Thoma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat
  Olen menossa tiistaina ensimmäistä kertaa elämässäni KHL-otteluun. Tuli mieleen että millä joukkueella SKA mahtaa pelata. Olympialaisten loppuottelu on Koreassa sunnuntaina ja pronssiottelu lauantaina. Jokereiden pelaajat taitavat kuitenkin olla kaikki käytettävissä.
   
 17. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eiköhän ne ihan ykkösjoukkueella pelaa. Tuossa on kuitenkin yli 2 vuorokautta aikaa (toki pitkähkö matkustaminen) ja KHL:ssä kuitenkin totuttu tiukempaankin ottelutahtiin.
   
 18. Thoma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat
  Lainaus:
  Aikamoinen aikaerokin ja mahdolliset kultajuhlat.
   
 19. Piikkiperse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eiköhän ne reserveistäkin saa kovan porukan kasaan jos siihen täytyy mennä.
   
 20. Thoma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat
  Lainaus:
  Olisi vaan kiva nähdä kaikki starat.
   
 21. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:


  Ilja Kovaltshuk tiistaina otteluohjelmassa olevasta Jokerit-SKA-pelistä:
  ”Vaikka kuinka kovasti tykkäänkin pelata Helsingissä, taidan jättää sen ottelun väliin.”
   
 22. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  SKA - Severstal-sarjan ensimmäinen jatkoille. Viime kaudellahan SKA avasi myös pleijarit nihkeästi, kun hävisivät ensimmäisen pelinsä jatkoajalla Moskovan Dinamolle. Siitä eteenpäin ei sitten ollutkaan vastustajista juurikaan harmia.
   
 23. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  SKA vie jatkoajalla, sääliksi käy Severstalia. Siellä SKA:n pelaajat saa estää kiekotonta, mutta Severstalille soi ainoastaan pilli.

  Vaikea voitetteva tuo SKA jo ihan ylivertaisen materiaalin takia. Siihen kun lisää vielä tuomarit, niin lienee mahdotonta.
   
 24. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Peliä en nähnyt, mutta melko kummaa jo katsomatta tuollainen jäähysuhde. SKA 0kpl jäähyjä, Severstal 7kpl. Yllättäen vielä ratkaisu ylivoimalla.. No, eiköhän SKA olisi tästä jatkoon mennyt vaikka Severstal olisikin ensimmäisen pelin voittanut, mutta on tuo kyllä silti.
   
 25. Artyukhin Jäsen

  Nyt on vauhtia Game 7:n kolmannessa erässä, tiukkaa on.