Ilmoitukset

 • Nimimerkit Pervert ja Winger huilaavat viikon keskinäisestä nokittelustaan Sport-osiossa.
 • Nimimerkkien Frank McKee ja Zinetula kahden sanan-viestit "Juurikin näin" Kärpät-osiossa ovat turhuuksia ilman omaa asiaa, ja ne palkitaan viikon pelikiellolla sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkin Elkku viestien taso osoittautui viime aikoina sen verran heikoksi, että päätimme poistaa hänen kirjoitusoikeutensa.

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

KHL-otteluiden seurantaketju

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Artyukhin, 22.08.2016 klo 17.17.

 1. HockeyIsLife Jäsen

  Gusev ratkaisee rankkarit pietarilaisten eduksi. Rankkarit muuten jättivätkin vähän toivomisen varaa etenkin Torpedon pelureilta. Maalivahdit olivat ihan hyviä.
   
 2. HankMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks
  Metsolalla näköjään oli pieni godmode päällä tänään, torjui vaivaiset 51 kertaa kun Amur voitti Lokomotivin 3-1. Amur on 4 pisteen päässä pudotuspelipaikasta tässä vaiheessa kautta, ja esim Ufa on 3 peliä pelannut enemmän ja on 50 pisteessä. Olisi hieno nähdä Amur pudotuspeleissä.
   
 3. HockeyIsLife Jäsen

  Sotshipeikko iskee ja SKA kokee kauden toisen tappion varsinaisella peliajalla.
   
 4. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sotshi on muuten voittanut SKA:n jo kahdesti tällä kaudella!
   
 5. Sotshi on muuten potentiaalinen vastus SKA:lle myös playoffien ekalle kierrokselle. Olisihan se melkoista, kun koko kautena pari ottelua hävinnyt joukkue tippuisi ensimmäisellä kierroksella.
   
 6. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lokomotiv johtoon 4 sekunnin pelin jälkeen Ufan vieraan puolesta kentästä lähteneellä vedolla. Kiva hörppäisy Scrivensiltä :D
   
 7. Artyukhin Jäsen

  On tää Innanen vähän hmv-selostaja, sori vaan jos luet tän. Vähän innostuneisuutta täytys saaha hänen lisää. Sekä liikaa selittää offtopic juttua omasta mielestä!
   
 8. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aika samaa mieltä. Jo jalkapallon puolella todella HMV-selostaja, mutta näissä KHL-peleissä vielä korostuu entisestään tuo, kun lajitietämys ei varmasti ole futiksen kaltainen.
   
 9. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  SKA:lle 6-3 selkäsauna Minskissä, kun Dinamo teki toisen erän alkuun neljä maalia kolmeen minuuttiin 0-1 tilanteessa. Huikea ottelu ja huikea tunnelma täyteen ahdetulla Minsk-areenalla. Minsk on edelleen pleijaritaistossa mukana.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Barys Astana 0-3 tappiolla kotona Jugraa vastaan. Barys on hävinnyt edelliset 5 peliä ja edellisistä 10 pelistä vain 2 voittoa.

  Ei tainnut olla joukkueen harjoituksissa toteutetusta lampaan uhraamisesta apua tappioputken katkaisuun.
   
 11. Artyukhin Jäsen

  @ViasatOfficial, olisi kiva saada koosteita kaikista KHL-peleistä Viasatin sivuille kun geoblockattu KHL-kosteet heidän verkkosivuilta sekä Youtubesta.
   
 12. Lainaus:
  Kiitos palautteestasi.

  - Hemmo
   
 13. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Kiitättekö vain vai teettekö asialle myös jotain?:) Olisi ihan oikeutettua että Suomessa voi katsoa koosteet.
   
 14. Lainaus:
  Siihen en osaa sanoa, olen välittänyt palautteesi oikealle taholle.

  - Hemmo
   
 15. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  No kiitokset sinulle kumminkin:-)