Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

KHL-otteluiden seurantaketju

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Artyukhin, 22.08.2016 klo 17.17.

 1. HockeyIsLife Jäsen

  Gusev ratkaisee rankkarit pietarilaisten eduksi. Rankkarit muuten jättivätkin vähän toivomisen varaa etenkin Torpedon pelureilta. Maalivahdit olivat ihan hyviä.
   
 2. HankMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks
  Metsolalla näköjään oli pieni godmode päällä tänään, torjui vaivaiset 51 kertaa kun Amur voitti Lokomotivin 3-1. Amur on 4 pisteen päässä pudotuspelipaikasta tässä vaiheessa kautta, ja esim Ufa on 3 peliä pelannut enemmän ja on 50 pisteessä. Olisi hieno nähdä Amur pudotuspeleissä.
   
 3. HockeyIsLife Jäsen

  Sotshipeikko iskee ja SKA kokee kauden toisen tappion varsinaisella peliajalla.
   
 4. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sotshi on muuten voittanut SKA:n jo kahdesti tällä kaudella!
   
 5. Sotshi on muuten potentiaalinen vastus SKA:lle myös playoffien ekalle kierrokselle. Olisihan se melkoista, kun koko kautena pari ottelua hävinnyt joukkue tippuisi ensimmäisellä kierroksella.
   
 6. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lokomotiv johtoon 4 sekunnin pelin jälkeen Ufan vieraan puolesta kentästä lähteneellä vedolla. Kiva hörppäisy Scrivensiltä :D
   
 7. Artyukhin Jäsen

  On tää Innanen vähän hmv-selostaja, sori vaan jos luet tän. Vähän innostuneisuutta täytys saaha hänen lisää. Sekä liikaa selittää offtopic juttua omasta mielestä!
   
 8. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aika samaa mieltä. Jo jalkapallon puolella todella HMV-selostaja, mutta näissä KHL-peleissä vielä korostuu entisestään tuo, kun lajitietämys ei varmasti ole futiksen kaltainen.
   
 9. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  SKA:lle 6-3 selkäsauna Minskissä, kun Dinamo teki toisen erän alkuun neljä maalia kolmeen minuuttiin 0-1 tilanteessa. Huikea ottelu ja huikea tunnelma täyteen ahdetulla Minsk-areenalla. Minsk on edelleen pleijaritaistossa mukana.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Barys Astana 0-3 tappiolla kotona Jugraa vastaan. Barys on hävinnyt edelliset 5 peliä ja edellisistä 10 pelistä vain 2 voittoa.

  Ei tainnut olla joukkueen harjoituksissa toteutetusta lampaan uhraamisesta apua tappioputken katkaisuun.