Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Kevin Lankinen – tiellä tähtiin?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana -BR-, 06.01.2015.

 1. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt sieltä on tullut esiin se 2015 vuoden playoff-Keke joka haastoi ja antoi Hussolle oikein selkäänkin tuolloin. Viime vuotta voidaan kutsua legendaariseksi "toisen kauden kiroukseksi", koska sellanenhan se vääjäämättä oli.

  Hyvä että Kevin on ollut tikissä koko kauden, etenkin jos Bäcksillä on nyt sitten pitkä saikku.
   
 2. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Mä en tiedä miksi mutta mulla on ollut kokoajan sellainen pieni epäilys Kekeä kohtaan. Mutta eilen kolmannessa erässä oli todella vakuuttava ja nyt mulla alkaa olla luottoa miestä kohtaan. Itseasiassa Bäckström epäilyttää juuri nyt enemmän minua kuin Keke. Ei sillä Bäcksillä ole oikein koppi tarttuna.
   
 3. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei Bäckström huono ole ollut. Yksi heikompi peli tuossa, mutta muuten hyvä ollut hänkin. Se vaan on niin, että kun Lankinen pelaa todella kovalla tasolla nyt, niin toinen näyttää huonommalta väkisin. Bäckström ei ole kyennyt niin näyttäviin gamesavereihin, kuin Lankinen ja pelasi tosiaan yhden huonomman pelin. IFK:lla hyvä tilanne kevättä ajatellen. Tulikuuma nuori veskari ja kokenut luotettava kirittäjä. Palikat on olemassa tässäkin asiassa, kuten koko joukkueen suhteen. Katsotaan mitä syntyy tästä sopasta.
   
 4. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielestäni Keke on jotenkin äijjistynyt. Uskaltaa rohkeasti sanoa, että haluaa olla ykkösveska ja pelata kaikki matsit. Voi olla, että näin on ollut jengin sisällä aina, mutta nyt sellainen tietty rohkeus näkyy myös ulospäin ja se on vain hyvä asia. Ylimielisyyttä Kevinissä ei ole tippaakaan, vaan on tyylikäs nuori herrasmies, joka tietää, mitä tahtoo. Pakko arvostaa. Meni miten meni, asenne on juuri sellainen kuin pitääkin olla. Voisi moni Edari ottaa esimerkkiä Kekestä, koska asenne ratkaisee.
   
 5. Lindfors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, YNWA
  Itsekin epäilen enemmän Bäckströmin otteita ja etenkin loukkaantumisriski on mielestäni suuri. No keken tasaisuus on lisääntynyt huomattavasti ja eiköhän Keke otakin tuon ykkösveskarin paikan. Ottanut gamesavereita, joita voittavalta veskarilta tarvitaan, jos halutaan mennä pitkälle.
   
 6. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Iso juttu Hbl:ssa otsikolla "Johdan HIFK:n mestariksi" ja vaikka tuo on varmaan hieman toimittajankin käsialaa, Lankinen on varsin vakuuttava. Kannattaa lukea, suosittelen.
   
 7. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Jo viime tiistaina Ruudun haastattelussa Lankinen antoi hyviä kommentteja ja tämä Hbl:n haastattelu taitaa olla saman suuntainen (en ole lukenut artikkelia).
  Haastattelu alkaen 14:30 Syksyn yllättäjän kohdalla ylisanat ovat loppua kesken: ”Pelaa saamarin hyvää lätkää” | Ruutu
   
 8. Kempes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lankinen on jäätävä läpiajoissa. Taas tänään paras IFK:n pelaaja.
   
 9. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Kevin Lankisen kirous: sen kerran kun, vuosien yrittämisen jälkeen, pelaa sen ensimmäisen nollapelinsä, niin vastustajan veskari tekee sen myös, ja hävitään jatkoilla. Onnittelut ekasta nollapelista, ei voitosta.
   
 10. Lindfors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, YNWA
  Oli loistava taas tänään.
   
 11. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Ei ollut nollapeli, kun tuli tappio jatkoajalla. Jos olisi mennyt rankkareille, niin sitten olisi ollut nollapeli. Lankinen on kiistatta joukkueen paras ja tärkein pelaaja tällä hetkellä. Tänään vaihteeksi loistavaa pelaamista ja turha puhua mistään kotihallin peikosta.
   
 12. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Ongk näi, kysys Turkkulaine? Luulin että pidetty nolla koko varsinaisen peliajan on yhtä kuin nollapeli. No Lankun eka jää odottamaan aikoja parempia.
   
 13. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei se sillon nolla ole kun peliajalla menee kuitenkin kiekko selän taakse. Ainoastaan jos rankkareille saa sinniteltyä pelin nollilla, niin silloin tulee tilastoihin merkintä.
   
 14. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Huikea peli tänään, kuten myös vastustajan kassarilla! Kentän kingit!
   
 15. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Vaatimattomat vaatimukset nyky-HIFK:n veskarille => päästä nolla, tee ...ttu itse se yksi!!

  On kyllä huikeessa vedossa KekeKeke, sijoittuminen ja kulmat kondiksessa (= ei tarvita mitään desperation-torjuntoja), liike sähäkkää ja paketti hyvin kasassa.
   
 16. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Lainaus:
  No jos halutaan voittaa niin kyllä Kevinin olisi nollapelin lisäksi se yksi maali tehtävä. Kuka muu sen muka tekisi.
   
 17. cauna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mihis asti kekellä on sopimus?
   
 18. ikt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
  Olihan taas mahtava matsi Kekeltä. Monta gamesaveria ja nollat.
  Kiitos tästä! Jatka samaan malliin.
   
 19. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Pitäisikö sanoa: Man of the match!
   
 20. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Tähän. Toivottavasti uutta on jo taskussa, pian ainakin on.

  Ollut aiiiiiiivan maaginen tällä kaudella. Nyt uran eka nollapeli. Mahtavaa, Keke!
   
 21. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Vihdoinkin Kevin sai kunnon palkinnon, nollapeli ja monta vaarallista tilannetta mm. läpiajo joissa Keke on rautaa!
   
 22. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Vihdoin ensimmäinen nollapeli. Olisi ollut jo viime pelissä mutta kun Iso-Joe ei viitsinyt tehdä yhtään.
   
 23. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hirveässä tikissä on Lankinen ja Bäckström saa laittaa paluun jälkeen kyllä kaiken peliin, jos meinaa ottaa itselleen ykkösveskarin tontin.
   
 24. Lasse#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Keke on ollut aivan huikeassa tikissä jo pidemmän aikaa! Ei näy Niken poissaolo milläänlailla, Keke on kyl melko selkeästikin ottanut ykköskassarin paikan.
   
 25. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Tulihan se sieltä vihdoin ja viimein, viitteitä nollapelistä on ollutkin jo ilmassa tovin. Keke on rautaa ja myös joukkue on alkanut pelata hänelle sopivalla tavalla. Onnittelut vielä ensimmäisestä nollapelistä liigassa, huomenna uusiksi. Luttinen kävi antamassa luonnollisesti kiekon.