Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

KeuPa HT 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana JusuPlus, 06.05.2017 klo 13.48.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Ei ole, se oli sellainen kokemukseen perustuva heitto vain. Se riippuu kuitenkin ihan siitä miten lainapelaajien omilla seuroilla pysyy pelaajat kunnossa, ja siitä mikä on niiden sijoitus runkosarjassa kun kausi loppuu. On niin monesti tässä sarjassa nähty että kauniista puheista huolimatta mestisseura syö lopulta paskaa. Näitä esimerkkejä on aika paljon. Toisaalta KeuPan sopimuspelaajien nippukin on varsin laadukas, ei siinä mitään.
  Sekään ei ole ongelma jos tehokkaita miehiä poistuu rosterista, mutta jos pelaajia vaihtuu joukkueessa niin viisikon pelaamisesta tulee puuroa.

  Loppukaneettina voisin viitata kuntopuntariin joka näyttää KeuPan osalta seuraavaa. 20 ottelu 1., 15 ottelua 3., 10 ottelua 5. ja 5 ottelua 6. niin ohan tuossa jonkunlainen trendi.

  En minä mitään väitä, että muuta mahdollisuutta ei ole. Voin olla väärässä ihan yhtä hyvin kuin oikeassakin.
   
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Mitä yrität tällä "trendillä" kertoa? Yritätkö vihjata, että KeuPan lainapelaajilla on osuutensa tähän huikeasti romahtaneeseen tuloskuntoon? Kolmen ottelun kuntopuntarissa KeuPa on muuten kolmantena ja yhden ottelun kuntopuntarissa toisena (SaPKo kärjessä maalieron turvin). Paniikki peruttu, trendi on selvästi nouseva!

  En jaksa alkaa kaivamaan tietoja, kun Eliteprospectsin kokoonpanosivulta ei enää näe, mutta väittäisin ettei KeuPalla ole tällä kaudella ollut juuri sen enempää liikennettä kuin SaPKollakaan. Ja täysin varmaa on, että liikenne KeuPassa on pienempää kuin yhdelläkään aiemmalla KeuPan Mestis-kaudella. Tällä kaudella lainat ovat käytännössä paria poikkeusta lukuunottamatta koko kauden mittaisia, rinki on laaja, eikä millekään yltiöpäiselle pelaajien haalimiselle ympäri Suomen ole tarvetta. Esimerkiksi juuri SaPKolla on ulkomuistista käynyt Kiilholmaa, Siikiä, Halosta, Sundia jne. käynyt pelaamassa muutaman ottelun lainalla ja lähteneet pois. Tänään saitte näköjään uuden lainamiehen, onnea hänestä.

  Tuton vastaavat kuntopuntarisijoitukset ovat: 20 ottelua: 6., 15 ottelua: 5., 10 ottelua: 8., 5 ottelua: 8. Melko vähän ovat lainamiehiä käyttäneet, mistä tämä kertoo vai kertooko se yhtään mistään?
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Oletan että et ole perillä keskustelusta ennen tuota lainaamaasi viestiä? Jos olet niin en keksi mitä asiaa et ymmärrä. SaPKo ei liittynyt keskusteluun millään tasolla.
  Se mikä ero KeuPan ja SaPKon lainoissa on, on se että näistä ainoastaan Siiki oli se pelaaja joka pelaa pitkällä lainalla, mutta tässä toteutui se mistä kirjoitin. Tepsillä loukkaantumisia niin Siiki lähti kun sika vatukosta oman seuran mukaan.
  Niilo Halonen oli harjoituskaudella mukana ja on SaPKon back up veskari.
  Sund,Kiilholma ja Vuorisalo ovat kaikki tulleet paikkaamaan SaPKon loukkaantumisia, ehkä Kiilholman lainassa oli jotain muutakin takana.
  Jos et ymmärrä mikä ero on käyttää pelaajia loukkaantumisia paikkaamaan tai käyttää pelaajia joukkueen pelaavana runkona ni siihen on vaikea antaa apuja. Katsoppa vaikka alkuun mikä määrä tehopinnoja KeuPan lainapelajilla on ja mikä määrä SaPKon lainapelaajilla. Saatat yllättyä jopa. Ja vielä sellainen seikka että SaPKon omassa rosterissa on siis noiden loukkipaikkaajien tilalle pelaajat jotka kunnossa olleessaa eivät tuumaakaan heikennä joukkueen suoritustasoa. Näin ei Keupassa ole.

  No tässähän ei alkujaankaan ollut kyse SaPKosta vaan KeuPasta.
  Enkä edelleenkään väitä että en voisi olla väärässä. Minulla kuitenkin on vahva kutka että Mestismestaruutta keväällä 2018 ei juhli KeuPa, eikä LeKi.
   
  Viimeksi muokattu: 26.11.2017 klo 14.35
 4. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
  KeuPa HT.n pelaajakoordinaattori, myynti- ja markkinointipäällikkö Taneli Maasalo vetää hokkarit jalkaan. Osoitteena Japani ja tuleva seura Nikko Icebucks.
  Lisää aiheesta: KeuPa HT - Taneli Maasalo jälleen tositoimiin

  Heitetäänpä ilmoille tämmöinen. Onko sama kuvio, kun viime kaudella? Nähdäänkö Maasalo keväällä askissa myös Keuruulla?
   
 5. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
 6. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
  Viimeksi muokattu: 01.12.2017 klo 13.37
 7. Ylämummo61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Keupa, Pelicans, Jyp
  Eilinen häviö Peliitoille on kyllä häpeä, mutta tämä on sitten lopputulos, kun päävalmentajat ovat liian hyviä kavereita keskenänsä. Keuruun Heiskanen näyttää ottavan mallia idolistaan Santerista ja matkii kaveriansa kommentteja myöten. Mummon mielestä tuollainen kielenkäyttö ei kyllä edistä mitenkään joukkuehenkeä. Pelaajat eivät olleet p...a, ainoa ruskea tuotos voi löytyä päävalmentajan korvien välistä ja eilisen pelin jälkeen housuistakin.
   
 8. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Maalikoosteessa on meidän kylän mieheltä tyylikäs vastaus kysymykseen, miksi ei tule yv maaleja. "No ku miuta ei oo laitettu viivapelotteeksi". Meillä Hakalissa ei nöyristellä.
   
 9. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
 10. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Hieno pelitapahtuma Jyväskylässä tänään! Yleisöäkin mielenkiintoinen lukema 1023, joka on yhden enemmän kuin keväällä 2014 FPS:ää vastaan pelatussa Suomi-sarjan mestaruuden ratkaisseessa pelissä Keuruulla... Seuran yleisöennätys siis? Jossain Akatemiaa vastaan pelatussa vieraspelissä Jyväskylässä taisi KeuPan ensimmäisellä Mestis-kaudella olla jotain puolitoistatuhatta silmäparia. Itse pelihän oli kyllä KeuPalta hyvä, paikkoja oli isoon maalimäärään, mutta tällä hetkellä viimeistely ei ole tehokasta. Jokinen lähestulkoon kannattelee joukkuetta tekemällä illasta toiseen maaleja, mutta Lehtonen oli kyllä yhtä tehokas ja antoi vielä aivan huikean syötön Jokisen voittomaaliin, myös Ahoniemeltä energinen peli niin kuin aina. Tuo ketju onkin selkeästi KeuPan vaarallisin tällä hetkellä. Ylivoimaakin tarjottiin, mutta ei maistunut ja ihan selkeästi KeuPalta puuttuu kunnon laukojat. Ei muistu mieleen milloin olisi viimeksi pommitettu kunnon viivakuteja kohti maalia ja kun suoraan syötöstä-laukaukset ei onnistu ikinä niin sitten se vetopaikan hakeminen menee sellaiseksi että sivuttaisliikkeestä ranteella vipataan maalia kohti, mutta vastustaja blokkaa ne aina joko polkkarilla tai jopa kädellä kiekon haltuun ottaen... Hermes laukoi useasti vaarallisesti pakin jaloista kohti maalia, mutta nyt ne vedot menivät lähes poikkeuksetta päin Tervoa. Jännitystä ainakin riitti loppuun asti ja kuuli kyllä yleisöstä että mannaa saatiin kun ansaitut maalit lopulta syntyivät, sellainen huutomyrsky niitä seurasi.
   
 11. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT