Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

  • 1 589 428
  • 5 873

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Koska tällä hetkellä eivät muut kuin LKP ja varauksella nelonen toimi niin jotain tarvitsee tehdä. Tässä hyökkäysketjut Ridan ja Pirneksen palatessa.

Lahti - Kerälä - Pulkkinen
- Mitäpä tuohon lisäämään

Mäki - Nokelainen - Ben-Amor
- Vauhtia, runtua ja räkämaaleja. Kentässä kaksi hyvää aloittajaa.

Pihlman - Eaves - Rita
- Pelintekijänero ja kaksi erityylistä snaipperia. Boom boom boom.

Pirnes - Heino - Hentunen
- Heino puolustaa ja Pirnes jakelee Hentuselle paikkoja joista voi esteettä laukoa päin veskaria tai ohi. Kentässä kaksi hyvää aloittajaa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Pirnestä on kyllä kokeiltu laidassa eikä se ole kovin hyvin toiminut. Vaihtamalla Ridan ja Pirneksen paikkoja ja siirtämällä Pirneksen Pihlmanin ja Eavesin keskelle saatettaisiin saada luotua LKP:n lisäksi ainakin kaksi ihan hyvällä asenteella vetävää ketjua sekä yksi enemmän ja vähemmän puolikuntoisista muodostuva vitja. Tiedä sitten olisiko tuo kovin hyvä juttu.
 
Viimeksi muokattu:

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erkka laittaa ketjut uusiksi ja tässä ratkaisu että voi jo huomisissa treeneissä vetää näillä

1. Lahti-Kerälä-Ben-Amor
Eronen-Väänänen

2. Rita-Eaves-Pulkkinen
Mälkiä-Dehner

3. Saarinen-Nokelainen-Hentunen
Kivistö-Forrest

4. Mäki-Heino-Juutilainen

Lasak (Järvinen)

Viltissä Pihlman treenaa hulluna, jotta jaksaa pelata edes kaksi erää jos tsägällä päästään pleijareihin. Niemi vetää popcorn kuurilla lisää nopeutta loppukaudeksi.

Ainoa kenttä mitä EI saa muodostaa on:

Pulkkinen-Eaves-Hentunen

koska siinä on kaksi pelaajaa jotka eivät koskaa lauo ja yksi joka laukoo muttei osu.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Jep, pakko vähän viilailla kenttiä.

Lahti - Eaves - Rita

Nokelainen - Kerälä - Pulkkinen

Mäki - Heino - Ben-Amor

Pihlman - Pirnes - Hentunen

Ja Mälkiää kehiin Niemen tilalle...

Ehkä kaikkien aikojen kallein nelonen...:)
 

Shakermaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erkka tosiaan mainitsi Jokerit.comin raportissa, että muutoksia saattaa olla luvassa. Olen sitä mieltä, että parempi kokeilla myöhään kuin ei koskaan. Nyt lopuissa peleissä voidaan kokeilla uusia ketjukoostumuksia ja heittää LKP kasaan vaikka viimeiseen erään, jos ei meinaa muuten toimia ja tarvitaan takaa-ajoa.

Jos saadaan miehiä takaisin pelaavaan kokoonpanoon (Pirnes & Rita), niin kokeilisin seuraavia ketjuja:

Lahti - Eaves - Pihlman

Blues-ottelussa huomattiin, että Lahti tuntuu saavan muutkin pelaamaan paremmin/omalla tasollaan. Eavesin hyökkäyspään taidot saataisiin ehkä esiin ja Pihlman voisi päästä käyttämään maalintekotaitoaan tässä ketjussa. Pilen jalka ei liiku niin hyvin kuin pitäisi, mutta uskon, että maaleja mies osaa edelleen tehdä kun kunnon paikkoja siunaantuu. Annetaan siis Lahden ja Eavesin tehdä omaa työtään (huipputilanteita, hienoa syöttöpeliä ja maaleja) parhaalla tavalla ja Tuomas iskee sitten kiekon häkkiin kun tilaisuus tulee.


Hentunen - Kerälä - Pulkkinen

Kerälällä ja Pulkkisella peli kulkee. Syöttöpeli toimii, maalintekotilanteita syntyy paljon ja painopiste on vahvasti hyökkäyspäässä. Toimiiko homma enää ollenkaan ilman Lahtea? Vaikea sanoa, mutta kokeilisin silti tätä. Hentuselle saattaisi avautua paljon huippupaikkoja ja ehkä hän saisi vihdoinkin maalihanat auki.


Rita - Pirnes - Nokelainen

Vaikea sanoa, mitä näiltä kavereilta odotan, mutta tämä ketju saattaisi toimia. Paperilla pirun kova, mutta tuloksista ei ole takuuta. Kuitenkin varmasti hyvä, kolmosketjuksi.


Mäki - Heino - Ben-Amor

Tämä ketju kannattaa pitää kasassa. Kolme nelosketjueksperttiä samassa nipussa.


Puolustuksesta Niemi pois, heti. Tilanne paranee kummasti saman tien. Ihan sama kuka sinne tulee tilalle, kunhan A-J ei liigajäillä enää pyöri. Onko Mälkiä kunnossa? Jos on, ehdottomasti Niemen tilalle pelaavaan kokoonpanoon.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Edelleenkään en näe syytä rikkoa meidän ainoaa toimivaa ketjua. Tänäänkin tekivät kaksi maalia. Muita ketjuja voikin sitten sekoittaa vapaasti. Lauantaina näillä:

LKP
Mäki - Nokelainen - Ben-Amor
Eaves - Heino - Hentunen
Saarinen - Hämäläinen - Juutilainen

Puolikuntoinen Pihlman katsomossa.

Milloin Rita ja Pirnes palaavat?
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt kun Rita palaa, niin ehdottomasti näillä pitäisi huomenna mennä:

Lahti-Kerälä-Pulkkinen
Rita-Eaves-Hentunen
Pihlman-Hämäläinen-Nokelainen
Mäki-Heino-Ben-Amor

Ja kun Pirnes tekee paluun, niin Hämäläisen tilalle kolmoseen. Yksi mahdollisuus on myös, että Hentunen ja Nokelainen vaihtavat paikkaa, mutta LKP-ketjua ei kannata mielestäni rikkoa eikä myöskään Heinon jarruketjua. Heinon ketjulle voisi tosin antaa hieman enemmän peliaikaa...
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ketjut tänään:

Rita - Eaves - Hentunen
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Mäki - Heino - Nokelainen
Saarinen - Helenius - Ben-Amor

Eronen - Väänänen
Kivistö - Dehner
Forrest - Niemi

Lasak (Järvinen)

Kolmonen on ihan mielenkiintoinen, vaikka siinä mentiinkin rikkomaan tuo perinteinen jarruketju. Ehkä Nokelainen syttyy, kun vierellä viilettää uudet ja energiaa täynnä olevat ketjukaverit. Hämäläinen ja Pihlman siis puuttuvat kokoonpanosta ja heidän tilalla on Helenius ja Polle.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Hyviä muutoksia. Ykkösketju todella kova, meriiteiltään siis. Onhan tossa potentiaalia... Eavesilla on todella iso ruutu tuossa ketjussa, sillä ilman ruokintaa laitureista saa hirveästi irti. Kolmosketju näyttää nyt hyvältä. Nokelainen voi toimia tuon ketjun laidassa, jos ei ala ottamaan liikaa kiekollista roolia keskittyen suoraviivaiseen rymistelyyn.

Saa nähdä riittääkö Pihlmanin kunto vetää Hesen safkoja täydet 60min...
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Saa nähdä riittääkö Pihlmanin kunto vetää Hesen safkoja täydet 60min...

Joo, täysin ansaitusti on Pile tänään viltissä. Kun ei kaveri jaksa, niin ei se vaan jaksa ja tässä tuppaa aikakin loppumaan, jotta onnistuttaisiin väkisin peluuttamaan kuntoon. Samaan hengenvetoon voi sanoa myös Hämäläisen viltityksen olevan aiheellinen. Mies on ollut kyllä täysi turhake tällä kaudella ja mielellään tosiaan näkee Heleniuksen mukana.

Saas nährä, miten Rita jaksaa polkea pitkän loukkaantumisen jälkeen. Toivottavasti jaksaa!

Tykkään kyl näistä ketjuvirityksistä...ainakin näin paperilla vaikuttavat hyviltä. Puolustajatkin pyritty laittamaan kiekollinen - varmistava pareihin, josta myös lisäplussa.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Maalikunkku-Po-pörssikunkku-Maalikunkku...pitäisi ruveta jo jotain näkymäänkin!? Saas nähdä minkälaisessa iskussa Pendolino on come-backissaan? Ilo on kuitenkin suuri jo äijän paluusta jäille.
Ei sitten Erkka hajottanut LKP:ta. vaikka vähän uhkaili. Ehkä juuri Ridan paluu antoi muutenkin tarpeeksi variaatioita. Aika isot on loppujen lopuksi muutokset ja mielenkiintoiset ns. 1- ja 3-ketjut, vaikka en itse asiassa odotakaan mitään ihmeparantumista. HPK tulee olemaan erittäin vaikeasti voitettava tänään, eikä valot paljoa auta. Ollaan vähän samassa tilanteessa Harrin jengin kanssa: suksi ei luista, eikä pitokaan ole kohdillaan, ja pisteitä tarvitaan epätoivoon asti.
Siitä olen Ridan paluun lisäksi tyytyväinen, että tuo kauhukaksikko Kivistö-Niemi on hajotettu! Ehkä hyvä kiekollinen molempien rinnalla rauhoittaa ja vähentää virheiden sumaa.
Tänään on tulossa veskareiden taistelu, joka saattaa huipentua VL-kisaan. Siinä ollaan vahvoilla:-/
 

Juze

Jäsen
Mielestäni Niemi ja Kivistö ei ole kokoonpanotiedoista poiketen juurikaan pelanneet yhdessä viime peleissä, vaan juurikin näin (Niemi Forrestin parina ja Kivistö Dehnerin) on peluutus ollut. Forrest ja Dehner on pelanneet yhdessä lähinnä YV:aa. "Virheet" ei varmaankaan vähene.

Aika mielenkiintoista sekin, ettei Pihlman mahdu kokoonpanoon. Useassa joukkueessa olis kuitenkin jopa ykköskentän mies, onko kunto sitten niin kadoksissa ettei vaan jaksa vääntää?
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Aika mielenkiintoista sekin, ettei Pihlman mahdu kokoonpanoon. Useassa joukkueessa olis kuitenkin jopa ykköskentän mies
Onhan se meilläkin ollut ykköskentän mies. Kova viimeistelijä, mutta on tuskaista katsella sitä riuhtomista, jota mies itse luultavasti nimittää luisteluksi. Toivottavasti asialle saataisiin tehtyä jotain, sillä olen aivan varma että Pihlmanille olisi tilausta play-offeissa.

En ihan tyytyväinen ole näihin kenttiin kyllä. Hyvin toiminut jarruketju on rikottu ja Nokelainen hoitaa nyt tonttia, jonka Semirkin pystyy täyttämään vaivatta. Rita pääsee tai joutuu heti ensimmäisessä ottelussaa tulosvastuulliseen kenttään ja vaikka kuinka paljon miestä arvostankin, sanoo sisäinen realistini, ettei Janin tatsi voi mitenkään olla siinä kunnossa noin pitkän huilin jälkeen, etteikö hän ainakin hieman jarruttaisi oman kenttänsä tekemisiä.

Olisin itse lähtenyt tämän illan otteluun näillä ketjuilla:

Noksu-Eaves-Hentunen
LKP
Mäki-Heino-Rita/Ben-Amor
Saarinen-Helenius-Ben-Amor/Rita

Jos tai kun Rita näyttää pystyvänsä auttamaan joukkuetta pelillisesti jo tällä kaudella, tulisi hänet toki nostaa ylempiin kenttiin ja ehkä kaikista järkevintä olisi "uhrata" tieltä juuri Nokelainen. Nyt kuitenkin niitä onnistumisia pitää toivoa ensimmäisestä vaihdosta alkaen.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Useassa joukkueessa olis kuitenkin jopa ykköskentän mies, onko kunto sitten niin kadoksissa ettei vaan jaksa vääntää?

Onhan mies pörrännyt jo puoli kautta tuolla askissa, joten huonon kunnon taakse on turha mennä. Itse näen syynä huonon motivaation, mies on joka ikinen vaihto kentän hitain, laiskin ja haluttomin pelaaja. Kovasti oli puhetta, että mies olisi kotoisessa liigassa voimahyökkääjien eliittiä(kö) vaan eipä ole sitä taklauspeliä näkynyt. Sanoisinko jopa, että miestä vaivaa niin monesti Jokereiden kallispalkkaisia pelaajia vaivannut "Massi-syndrooma".

Ridan paluu on erittäin hieno juttu, pitkäaikainen suosikkini jo pitemmältä ajalta. En odota Ridalta vielä mitään ihmeitä. Pollen jalat toimivat varmasti erittäin hyvin, koska mieshän on käytännössä ainoastaan luistellut viimeiset puoli vuotta. Runkosarjan loppuun on hyvä saada hiukan pelituntumaa ja pleijareissa miehestä tulee olemaan paljon hyötyä tuoreilla jaloillaan.
 

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
Onhan mies pörrännyt jo puoli kautta tuolla askissa, joten huonon kunnon taakse on turha mennä. Itse näen syynä huonon motivaation, mies on joka ikinen vaihto kentän hitain, laiskin ja haluttomin pelaaja. Kovasti oli puhetta, että mies olisi kotoisessa liigassa voimahyökkääjien eliittiä(kö) vaan eipä ole sitä taklauspeliä näkynyt. Sanoisinko jopa, että miestä vaivaa niin monesti Jokereiden kallispalkkaisia pelaajia vaivannut "Massi-syndrooma".

Kylläpäs sitä liioitellaan. Toki Pihlman on hidas, muttei todellakaan jää yrityksestä kiinni. Osaa jakaa todella painavia taklauksia ja joskus jää kyllä joku pakki aivan jyrän alle. Laukaus on painava, mutta sattuneesta syystä ei pääse sitä kunnolla käyttämään. Jos mahdollista, näkisin Bileen vielä ensi kaudellakin Jokereissa, silloin meillä olisi kunnon voimahyökkääjä.
 
Suosikkijoukkue
Jarskan Jokerit
Jotenkin mun silmään tän iltaset ketjut vaikuttaa todella hölmösti rakennetuilta.
Nii. En tiiä sitte. Ei vaan tunnu toimivilta näin perstuntumalta.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Tänään nelosen laidassa Alexander Ruuttu.

Jokereiden kokoonpano: Jokerit Facebook

E: Tais mennä väärään ketjuun :)
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tärkeitä pelejä tulossa, joten tärkeää olisi että kaikki on kunnossa. Eaves ja Pirnes tuskin ovat vielä kuivuneita viikkoja kestäneestä liimauksesta, joten huomenna heitä ei nähdä.

Itse antaisin Pihlmanille paikan ylempää. Joo, tiedetään että luistin ei ole liikkunut: kaveri on käynyt katsomossa ja pelannut jämäminuutteja. Jospa se kiinnostaisi? Kuitenkin kaveri on hyökkäyspäässä todella vaarallinen.

Pihlman-Nokelainen-Hentunen
Lahti-Kerälä-Pulkkinen
Mäki-Heino-Rita
Bena-Amor-Helenius-Ruuttu

Jos ei homma kulje, niin Hentunen Nokelaisen vierelle, Ben-Amor takaisin omalle paikalla ja Pihlman neloseen. Toki myös Ruuttua voi kokeilla ylempänä.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Tarvitseepa pyöritellä ensi kauden fantasiakokoonpanoa, sen verran nätti päivä tänään ja aurinko tuo mieleen kesän, mikä on Jokerifanin parasta aikaa...

Tälläinen tulee mieleen huhuja peilaten sekä yksi oma toive (Niskala):

Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Joensuu - Filppula - Rita
Petruzalek/Nokelainen - Petruzalek/Nokelainen - Ruuttu/muu oma junnu
Mäki - Heino - Ben-Amour

Väänänen - Nordlund
Dehner - Niskala
Kivistö - Eronen
Niemi

Kilpeläinen
Järvinen

Hämäläinen -> Järvenpään Haukat / Korson McDonalds

Tuollaisella rosterilla peluutuskin voisi olla kohtuu tasaista sekä hyökkääjien, että pakkien osalta. Lippikset tilaukseen, torilla tavataan!
 
Viimeksi muokattu:

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Enpä tiedä olisiko Joensuun houkuttelu kovin hyvä juttu, totuttelu ratkaisurooliin on kuitenkin hidasta sekä Joensuullakin on vähän mainetta vaikeana persoonana. Ensi kaudelle mielelllään:

Somervuori/Pihlman/A - Filppula/B - Nokelainen
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Mäki - Petruzalek/C - Rita
Pitkänen - Heino - Ben-Amor
(Ruuttu,Helenius,Vauhkonen jne.)

Nordlund/D - Väänänen
Dehner - Jokela/Mäntymaa/E
Eronen - Kivistö
(Manelius, Väkiparta jne.)

Kilpeläinen/F
Järvinen
(Tuohimaa)
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Ihan vain omien toiveiden mukaan kasailin täälä pyöriteltyjä nimiä:

Petruzalek-Filppula-Nokelainen
Lahti-Kerälä-Pulkkinen
Pihlman-Wirtanen-Rita
Mäki-Heino-Ben-Amor

+Helenius, Ruuttu, Pitkänen, Vauhkonen

Väänänen-Niskala
Mäntymaa-Eronen
Kivistö-Dehner

+Niemi, Manelius yms. junnut

Lasak-Järvinen

Pihlman ei tällä hetkellä pääse yhtään mihinkään, mutta voisin olla valmis katsomaan senkin kortin, kun saa ehjän kesän alle, koska maalintekijänä liigan ehdotonta eliittiä kunnossa ollessaan. Ja maalintekovoimaa ei koskaan ole liikaa. Pakistossa olisi terävä kärki Väänäsen ja Niskalan muodossa, sekä kehittyvät kiekolliset pakit Eronen ja Dehner. Omasta päästä huolehtivat Kivistö ja Mäntymaa. Lasakille toivon jatkoa, mutta jos se Kilpeläinen on tullakseen, niin ihan hyvä sekin.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mistä te olette saaneet päähänne, että jompi kumpi Filppulan veljeksistä tulisi Jokereihin ensi kaudeksi? Ilarista varmaankin kyse kumminkin. Mutta onko vain Jokerifanien fantasioita? Koska en voisi ymmärtää miksi Ilari tulisi takaisin Suomeen, kun AHL:n pistepörssissä melkein TOP-10:ssa jo..
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Mistä te olette saaneet päähänne, että jompi kumpi Filppulan veljeksistä tulisi Jokereihin ensi kaudeksi? Ilarista varmaankin kyse kumminkin. Mutta onko vain Jokerifanien fantasioita? Koska en voisi ymmärtää miksi Ilari tulisi takaisin Suomeen, kun AHL:n pistepörssissä melkein TOP-10:ssa jo..

Ei tuossa mitään sen kummempaa taida olla, mutta hän ilmeisesti omien sanojensa mukaan ei ensi kaudella AHL:ään ole jäämässä. Eli jos yksisuuntaista pahvia ei tule, on palailemassa eurooppaan, eli lähinnä tuo taitaa olla toive paluusta, ei sen kummempaa.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Itsehän menisin näillä:

Tikkanen - Gretzky - Kurri
K. Eronen - Lidström

Loput a-junnuja, mutta ykkösketju pelaa käytännössä koko pelin. Maaliin Hasek. Roy kakkoseksi. Kolmosveskariksi hommataan isolla rahalla naapurista maailman paras varaveskarin varaveskari.

Mutta koska kaikkea ei voi aina saada, joudutaan vähän tinkimään..
Selänne on sanonut pelaavansa vielä Jokereissa, joten..

Leikki sikseen.

The Laituri (ei liplap) - The Sentteri - Rita
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Pihlman - Helenius - Nokelainen
Mäki - Heino - Ben-Amor
Lisäksi meillä on Eaves, Vauhkonen, Pitkänen, Ruuttu, Tervonen jne.

-Olettaen että Pihlman on kunnossa ensi kaudella niin sopparia vaan kouraan. Sentteriviisikolla Herra X, Kerälä, Eaves, Heino, Helenius (+Nokelainen ja Mäki) voi mielestäni lähteä turvallisin mielin kauteen. Laituriosaston pitäisi riittää liigaan.

The Puolustaja - Väänänen
Da Big Defenseman - Eronen
Kivistö - Dehner
Niemi
+ynnämuut.

-Hankintalistalla taitava puolustaja, joka osaa laukoa sekä iso, varmaotteinen peruspakki koodinimellä Alex Brooks.

Kilpeläinen-Järvinen

-Ajetaan me tandemilla. Melutaan ja syljeskellään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös