Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Ketjukoostumukset 2016–2017

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Red Label, 06.08.2016.

 1. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Ei ehkä yhteen Partaseen, Ikoseen, Johanssoniin, Bäckströmiin tai Grillforsiin kaaduta, mutta kun jumalauta nuo kaikki puuttuvat kokoonpanosta! Siellä on nyt molemmat hitaat pelaajat (Luttinen ja Kantola) kokoonpanossa, toivottavasti ainakin toisen saisi korvattua jollakin edellä mainituista keskiviikoksi. Kunhan ei nyt 4-1 sarjaa hävitä, niin keskiviikkona ja torstaina on peräkkäiset pelit. Jommassakummassa on kyllä Bäcksin pelattava.
   
 2. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @Caine; Törmäsellä, Lankisella ja Lundellilla on yhteinen ongelma: kaikki pelaavat väärää peliä (neljää maalia), vähän samaan tapaan kuin Juha Lind NHL:ssä, tosin omiin päästettyinä maaleina.
   
 3. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kiinnitin samaan huomiota, taitaa olla Niken viimeinen kausi menossa.
   
 4. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Bäckströmin tulolla oli juuri nimeonomaan rauhoittava vaikutus, Kohkaaminen loppui omassa päässä. 1-0 maalin jälkeen antoi kunnon paskalastin maskissa olleille. Silloin kun Lankinen hätäilee, hätäilee koko jengi puolustuksessa. Tänään taas todennäköisesti pyöritään siellä kuin puolukka siellä niin.

  Seuratkaapa seuraavan kerrran miten Bäckström ohjaa puolustajia puolustusalueelle. Ero Lankiseen kuin yöllä ja päivällä. Hussokin oli siinä kohtuullisen hyvä. Tapparan tasoista joukkuetta vastaan se on elintärkeää.
   
 5. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  On aika turha arpoa mikä siellä Bäckströmillä oikein on kun meistä kukaan ei ole ollut daignoosia antamassa, Siellä on varmasti jotain hieman haastavampaa ollut taustalla, mutta ei sinne tolppien väliin olisi mitään keskenkuntoista laitettu. Tuo venyttely pelikatkoilla voi olla sitäkin, että pitää paikat koko ajan lämpimänä koska pelituntuma on viimeisiltä kuukausilta todella vähäinen, Jos Lankinen tänään häviää on seuraavassa pelissä maalilla Bäckström. Jos voittaa siellä on Lankinen. Tälläisellä rytmillä uskon peluutuksen menevän.

  Edellisessä pelissä Törmänen jo kikkaili kokoonpanon kanssa ja voihan se olla, että tänäänkin tulee jotain viime hetken muutoksia.
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2017
 6. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Seuraavaan peliin voisi laittaa katsomoon Generous-Eronen -hasardiparin ja ottaa tilalle Salmen ja Tepon. Tämä antaisi mahdollisuuden voittaa.

  Hyökkääjistä Parru, Ikonen ja Tuomisto kehiin, jos ovat terveenä.
   
 7. Halkidis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Detroit Red Wing, New Jersey Devils
  Minun käsittääkseni Ikonen ei tule pelaamaan Tappara sarjassa. Syynä enemmän ensi kauden sopimus kuin loukkaantuminen. Toki tästä on vain huhutieto, mutta aika luotettavasta lähteestä.

  Ehkä sitten pronssipelissä.
   
 8. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Naurettavaa!
  Pitääkö kunnioittaa tulevaa sopimusta meneillään olevan sopparin ohi.
   
 9. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Millä helvetin tavalla ensi kausi muka liittyy tähän kauteen?
   
 10. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ikonen pelaa vissiin ensi kaudella Tapparassa ja TPS:ssä kun ei niitä vastaan voi pelata, mutta pronssipeli onnistuu?
   
 11. Nurmijärven Peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
  Jos ,on uskominen ketjuihin, jotka löytyvät Veikkauksen sivustolta niin Aaltonen, Rask ja Kaski eivät ole rosterissa. Tilalla Tuomisto, Tamminen ja Grillfors. Maalissa Nikke.
   
 12. McLovin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vegas Golden Knights
  IFK tänään:

  Hyökkääjät:
  Puustinen - Hintz - Tuomisto
  Partanen - Elkins - Jääskä
  Åsten - Leino - Kantola
  Petrell - Malinen - Tamminen

  Puolustajat:
  Eronen - Generous
  Finley - O'Connor
  Salmela - Heiskanen
  Grillfors

  Maalivahdit:

  Bäckström
  (Lankinen)
   
 13. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Ja paskanvitut mennä noilla hyökkäysketjuilla. Eiköhän tämä ole sitä kuuluisaa playoff-hämmennystä.
   
 14. #32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
  Lainaus:
  Ei vissiin haluta noille pelikieltoja...vitsi vitsi!
   
 15. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Raskilla, Ikosella & Aaltosella vissiin kaikilla sopimukset Kärppiin ja nyt UTJ:n käskyllä laitettu koirankoppiin!
   
 16. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Mikä järki Raskin katsomokomennuksessa olisi? Saa nähdä mitkä on oikeat kokoonpanot.
   
 17. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kaksi ainoaa mailalla oikeasti taitavaa pelaajaa vaihtui Tuomistoon ja Tammiseen. Voisi toivoa pelin olevan ainakin suoraviivaisempaa. Rask on ollut varmaan paras hyökkääjämme, joten hänen puuttumisensa tuntuu pahalta.
   
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Ja mikä järki tuossa olisi? Rangaistus? Luulen, että noista ketään ei homma enää kiinnostaisi siinä vaiheessa, eiköhän noista jokainen vain yksinkertaisesti ole rikki.
   
 19. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Yksi sääntö: Älä koskaan tiputa Joonas Raskia kokoonpanosta jos pystyy pelaamaan.

  Ihan sama mihin on tai ei ole tehnyt sopimusta.
   
 20. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onko siellä The Sir otettu koutsaamaan ja näytetty Stögölle ovea? Selittäisi muutokset. No, mielenkiintoista nähdä onko bluffia (joskaan en ihan tiedä mitä sillä saavutetaan, voisi mielestäni keskittyä nyt muihin asioihin).

  Eipä noita nyt toisaalta niin mahdoton ole ostaa: Aaltonen ollut pettymys eikä ole ottanut jengiä reppuselkään -> Laitettu vilttiin. Tai sitten on hajalla/kipeä. Rask esim. kuumeessa tai muuten rikki. Kaski ollut heikko viime peleissä ja ansaitusti rotaatiossa. Grilli pelikunnossa ajaa ehdottomasti edelle. Mutta saapa nähdä.
   
 21. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No ei mitään järkeä tietenkään. Yritin olla hauska. Eikä ole mitään hajua onko kellään noista sopparia Kärppiin. Toivottavasti Aaltosella olisi. Raskin on pakko olla loukkaantunut mutta Aaltosen poissaolo täysin perusteltu valinta. Ikonenkin toki rikki kun kerran niin pitkään ollut sivussa.
   
 22. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Suosikkipelaajani Rask lienee klesana. En kaukolomailuni takia nähnyt kaikki välieriä, mutta ihan tilastoistakin näkyy outo status hänelle: 3 viimeistä peliä joissa jokaisessa 0 laukausta ja siinä ekassakin matsissa vain 1 laukaus. Ei tuo ole normaalia ykkösketju-Raskia, vaikkei mikään himolaukoja JMA:n tyyliin olekaan.

  Aaltosen hyllytys yllättää, vaikka miinusmagneetti onkin.

  Nyt vois Bäcks tehdä uudet Wetzellit mallia 1983.

  Eipä ole luotto kovinkaan korkealla tälle illalle. Kunhan nyt edes pelaisivat satalasissa, seisoskelutappio söisi kaikkein eniten.

  Antilla varmaan fiilikset korkealla, kun pääsee onnittelemaan kolminkertaista alistajaansa.
   
 23. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HPK kaudella 2013-2014
  Lainaus:

  Ei se oo ennenkään onnitellut joten eiköhän tällä kertaa poraa siitä että Jasu on taas pelikunnossa
   
 24. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onhan kokoonpano surkuhupaisa. Yhdellä sanalla jos tuota hyökkäystä kuvailisit, niin sana olisi taitovaje. Aina pitää hakea positiivisia asioita. Tuolla kokoonpanolla ainoa tapa on pelata äijäkiekkoa. Kiekkoa päätyyn, toimita maalille ja ukkoa maalin eteen ja pakit toimittaa aina kiekkoa maalille.

  Kyllähän illan kokoonpano jotenkin kuvaa IFK:n tätä kautta monellakin tapaa.
   
 25. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Klassinen herättelykokoonpano - duunarit sisään. En vaan muista, että olisi koskaan kantanut mihinkään, kun on tehty näin myöhään (pl. 83) - toivottavasti nyt onnistuu. Mun mielestä tämä vaan olisi pitänyt tehdä ajoissa, vaikka jo ensimmäiseen Tappara-peliin, samoin mm. Aaltonen pois jossain vaiheessa TPS-sarjaa. Kuulun intensiivisen valmentamisen koulukuntaan, jengi on pidettävä hereillä koko ajan. Liian myöhään tulevat nujuutukset vaikuttavat epätoivoisilta jo jengin sisällä ja lietsovat vaan tappiomielialaa. Nähtäväksi jää...