Ketjukoostumukset 2004-2005

  • 55 809
  • 372

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti Kalkun rusakko
Ifk pelaa upporikasta ja rutiköyhää niin kuin sen tässä tilanteessa pitääkin.


Ja juuri näin pitää pelatakin. Tällä jatkoajassa ei kukaan osaa sanoa yhtään mitään siitä alkaako NHL vai ei. Uskon että pelaajat, kuten Madden, tietävät asian todennäköisyyden hyvinkin tarkkaan. Ja en usko että Madden olisi esimerkiksi (ja moni muu) tullut juuri nyt meille, ellei lakon jatkuminen olisi todennäköisempää kuin sen loppuminen. Kyllä nämä kaikki viime aikoina Eurooppaan singahtaneet olisivat varmasti odotelleet sen kuukauden, jos lakon loppuminen lähiaikoina olisi todennäköistä.

Se että kaverit tapaa ensi viikolla ei vielä kerro yhtään mitään. Oishan se nyt aivan sairasta jos eivät sitä tekisi. Paljon on vielä savottaa, jotta kaikki on sovittu.

Ja jos se loppuu tammikuussa, ei voi mitään. Sanonpahan vaan että IFK:lla on sittenkin ihan realistiset saumat mestaruuteen. Toki ne mahdollisuudet ovat lakon jatkuessa sata kerta suuremmat. Silloin mestaruus voi mennä ohi vain heikon tuurin takia.

Go Pena go! Lisää hemmoja vaan rapakon takaa tänne (Tuomo lasketaan jo saletiksi).
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Kalkun rusakko
Veikkaan että NHL alkaa tammikuun lopussa ja monet täällä haukkuvat Matikaisen lyttyyn.

Mitä vittua!? Onko Matikainen pelannut kaksilla korteilla? Hankkinut NHL-vahvistuksia ja samanaikaisesti neuvotellut NHL-lakon loppumaan tammikuussa? Toi on just sitä, että sitten se pääsee sanomaan, että kyllähän me oltiin hereillä ja hankittiin kovat NHL-avut, mitäs me tälle nyt voidaan. Todella kaksinaamainen kaveri! Matikaisen pitäisi nyt varautua siihen, että NHL alkaa ja signata kevättä varten mm. Nemo Nokkosmäki, Niclas Hedberg ja Timo Willman. Toimintaa Pena!!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
Matikaisen pitäisi nyt varautua siihen, että NHL alkaa ja signata kevättä varten mm. Nemo Nokkosmäki, Niclas Hedberg ja Timo Willman. Toimintaa Pena!!

Tsot tsot. Eipäs kirjoitella moisia kaikkien näkyville(lue Penan) Saattaa vielä toteutua.

"...kun kuulin Brian Rafalskin haluavan meille, hankin Nemo Nokkosmäen..."

Tällä hetkellä Matikaisen touhuissa on enemmän munaa kuin Cris Owenilla.
Ifk porskuttaa kaikilla rintamilla eteenpäin kun taas muut jengit nysväävät omia pi...pisteitään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Kalkun rusakko
kun taas muut jengit nysväävät omia pi...

Tostahan on tehty herkkä laulukin, Mari Rantasilan "Auringossa". Ja vielä jääkiekkoilijan sisko!

Pena jyrää ja olisihan se typerää jättää Tuomokin ottamatta, kun sekin nyt on luvan saanut Euroopassa pelaamiseen. Jos NHL alkaa, lähetetään Chicagoon salaa Hank Pikkarainen Tuomona? Sillä on samanlaiden fledakin, menee täydestä kuin väärä raha.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti JHag
Jos NHL alkaa, lähetetään Chicagoon salaa Hank Pikkarainen Tuomona? Sillä on samanlaiden fledakin, menee täydestä kuin väärä raha.

Ei saakeli lähetetä. Hank on parin vuoden päästä varmasti anärissä omilla henkkareillaankin. Siihen asti haluan nauttia hänen kylmäpäisyydestään kiekon kanssa.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Viestin lähetti mixu
Nhl:n ja Nhlpa:n neuvottelut sitten jatkuvat 9.päivä ja vähän kylmäksi veti kun ajattelin että jos kausi kuitenkin pelataan.
Silloin esimerkiksi tuosta Renegaden ketjuista lähtee kakkonen melkein kokonaan pois.

Kuhta-Harkins-Petrell
Karalahti-Söderholm

Vihko-Hirschovits-Järvinen
Kultanen-Pikkarainen

Luttinen-Häppölä-Vopat
Kurvinen-Turunen

Fagerstedt-Porthen-Holma

Stathos
Lundell

Nämä kentät syntyy nykyisillä loukkaantumisilla eli Pärä ja Saarinen pois.Ei ehkä ihan mestaruusmiehistö?

Itse olen pohdiskellut jo muutaman päivän kauden mahdollista alkamista ja miten sitten käy. Toisaalta lähteehän liigasta muiltakin miehiä pois eikä ainoastaan meiltä. Benyn ulostaminen teki hieman helpommaksi palapelin kasaamisen. Ai miksikö? No siksi, että meillä on yksi paikka jonka voimme käyttää vielä yhteen ulkolaiseen ja nimenomaan sentteriin. Tämä vaan tulee vaatimaan Penalta kovaa työntekoa joulupyhien jälkeen, koska uusi mies olisi löydettävä. Kentät näyttävät muuten sen jälkeen kohtuu hyviltä. Siinä tilanteessa ottaisin käyttöön Pärän ja Killen siirtämisen eri kenttiin. Kuhta-Harkins-Petrell. Se olisi siinä. Kakkonen olisi Pärä-uusi sentteri-Luttinen. Loput kentät olisivat Vopi-Häppölä-Holma ja Järvinen-Hirso-Vihko. Kyllä noillakin voisimme lähteä hyvinkin tappelemaan kärkisijoista. Ainoastaan pari epävarmuutta siihen tulisi. Toinen on Pärän kuntoutuminen ja toinen on se sentteri. Sen pitäisi olla kovaa kaliiberia myös. Ai niin pakisto. Jere-Söder, Kultsi-Saarinen, Hank-Kurvinen. Saarista joudutaan vielä odottamaan jopa helmikuun alkuun asti. Saarisen tilalla voisi muutamassa pelissä kokeilla jo Laakson Teemua tai sitten pistää Turusta välillä kehiin. Veskaripuolelle en ole vielä jaksanut tehdä mahdollisia muutoksia, koska nimittäin Daven (toivottavasti) lähdön jälkeen ja kauden alkaessa tilanne on helvetin jännittävä. Mitä me teemme? Kannattaisiko Vopiakin vielä tarjota ja kävisikö jopa kaupaksi?

Tämä koko kirjoitus on vaan tehty pienen pelon sekaisten tunteiden takia, jos kausi alkaa toisella puolella. Mutta myös siksi, että tilanne ei ole välttämättä niin huonokaan, jos asiat saadaan hoidettua kuntoon seuraavan kuukauden-kahden sisällä, jos kausi jatkuu.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Viestin lähetti ruoska
Toisaalta lähteehän liigasta muiltakin miehiä pois eikä ainoastaan meiltä.
Joiltakin lähtee, toisilta ei. Mm. Jokerit pysyy lähes ennallaan. Mutta onhan työsulun päättymisessä positivinenkin puoli: hilloa vapautuu (vielä enemmän jos Stathoskin lähtee) ja eiköhän tuolta Tshekin suunnalta apuja löydy, kunhan laaturima olisi tällä kertaa riittävän korkealla. Ja kuten JHag toisessa ketjussa arvuutteli, voipi olla, että NHL pelataan paitsi pituudeltaan, myös laajudeltaan tynkäsarjana, ja osa pelaajista voi halutessaan jäädä ulkomaille. Muutama viikko, niin sittenhän tämä tiedetään.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Viestin lähetti aika epeli
Joiltakin lähtee, toisilta ei. Mm. Jokerit pysyy lähes ennallaan. Mutta onhan työsulun päättymisessä positivinenkin puoli: hilloa vapautuu (vielä enemmän jos Stathoskin lähtee) ja eiköhän tuolta Tshekin suunnalta apuja löydy, kunhan laaturima olisi tällä kertaa riittävän korkealla. Ja kuten JHag toisessa ketjussa arvuutteli, voipi olla, että NHL pelataan paitsi pituudeltaan, myös laajudeltaan tynkäsarjana, ja osa pelaajista voi halutessaan jäädä ulkomaille. Muutama viikko, niin sittenhän tämä tiedetään.

Se on totta, että naapuri ei heikkeny kuin Cambellin ja Väänäsen kutsumisen lehdistötilaisuuteen verran. Mutta monilta keskiporukan ryhmiltä lähtee joukkueen tärkeimmät syömähampaat pois. esim. Ilves, Tappara, Ässät. Kärkiseurat tästä eivät varmaankaan ihmeemmin kärsi. Kärpät menettää Nylanderin ja Joosepin. Kerholta lähtee Rita, Noronen ja Hahl. Joten kyllä niiltäkin lähtee, mutta runko suht hyvä jo valmiina. Meidän tilanne ei kuitenkaan ole paska, jos palapelin pari palasta saadaan pelattua oikein seuraavan kuukauden aikana, jos kausi alkaa. Itse uskon kyllä kaikkien meidän vahvistusten lähtevän takaisin todellisen työnantajan maille, jos kausi alkaa. No odotellaan.
 
Tänään Kuhta-Harkins-Madden ei onnistunut. Kukaan ei ole sellainen pelaaja, joka taklaisi vastustajan irti kiekosta. Tässä uusi ehdotukseni:

Petrell- Harkins- Kuhta: Lennu ajaisi vastustajat irti kiekosta, Harkins ottaa kiekon, jonka syöttää Kibelle, joka tekee maalin.

Vopat- Madden- Pirjetä: Vopi ja Lasse kaivaa kiekot MadDogille, joka antaa lätyn lapaan ja Vopi/Lasse tekee maalin

Luttinen- Hirschovits- Ruutu: Kimi heittää lättyä kavereille.

Järvinen- Häppölä- Porthen: Nämä kaverit hoitavat vain oman pään. Turre ei saa paikoista sisään ja pari onnistumista nelosessa saattaisi nostaa kaverin uudelle tasolle.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Itse pidin kolmannen erän ykkösketjuhahmotelmasta Pirjetä-Madden-Kuhta. Lasse pääsi ilmeisesti toteuttamaan itseään paremmin, siksi hyvin äijää lensi laitaa päin. Lasse on myös varsin pätevä kiekollisessa pelissä, kuten on tultu nähtyä. Tänään taas yksi parhaimmista hyökkääjistä punapaidassa.

Pärän kuntoutumiseen saakka siis, ehkä näin:

Pirjetä-Madden-Kuhta
Söderholm-Karalahti

Luttinen-Harkins-Ruutu
Pikkarainen-Zidlicky

Vopat-Hirschovits-Vihko
Kultanen-Kurvinen

Järvinen-Holma/Häppölä-Petrell
Turunen/Laakso-Porthen/Laine

Lundell
Nieminen/ihankukatahansa

Lundell hoitaa hommat, kunnes uutta äijää puskee sisään. Harkinsille tekisi hyvää komennus kakkoseen, pysyvästikin. Ei tarvitsisi ottaa ykkössentterin paineita. Ruudun ja Pirjetän paikkaa voisi vaihtaa, riippuen Harksin ketjun kädellisyyden riittävyydestä.

Itseni tekisi mieli kengätä Jone, mutta eiköhän tuo mukana pysy hamaan tulevaisuuteen saakka. Tuloksetta. Piakkoin voisi jo aueta se pullo..
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Viestin lähetti ruoska
Ai miksikö? No siksi, että meillä on yksi paikka jonka voimme käyttää vielä yhteen ulkolaiseen ja nimenomaan sentteriin. Tämä vaan tulee vaatimaan Penalta kovaa työntekoa joulupyhien jälkeen, koska uusi mies olisi löydettävä. Kentät näyttävät muuten sen jälkeen kohtuu hyviltä. Tämä koko kirjoitus on vaan tehty pienen pelon sekaisten tunteiden takia, jos kausi alkaa toisella puolella. Mutta myös siksi, että tilanne ei ole välttämättä niin huonokaan, jos asiat saadaan hoidettua kuntoon seuraavan kuukauden-kahden sisällä, jos kausi jatkuu.

Vaikea on uskoa että Pena siinä tilanteessa löytäisi mistään todellista vahvistusta kakkossentterin paikalle.
Kahteen vuoteen ei sitä löytynyt ja vasta sitten löyty kun 100 sentteriä vapautui työsulun alkaessa.
Kuten olen ennenkin sanonut niin Pentin kanssa samoilla apajilla olisi Sveitsin,Ruotsin ja Venäjän huippuseurat joilla olisi varmasti kova halua paikata lähtijöiden jätttämiä aukkoja.
Lisäksi Hifkin pelaajamateriaali olisi työsulun loppuessa niin suppea että yhtään loukkaantumisia ei saisi olla että saataisiin neljä asiallista kenttää mukaan peliin.

Ehkä ainoa realistinen vahvistuksien suunta tälläin olisi Lahti ja Lappeenranta.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti Pärde
Itse pidin kolmannen erän ykkösketjuhahmotelmasta Pirjetä-Madden-Kuhta.
- - -
Pärän kuntoutumiseen saakka siis, ehkä näin:

Pirjetä-Madden-Kuhta
Söderholm-Karalahti

Luttinen-Harkins-Ruutu
Pikkarainen-Zidlicky
- - -
Lundell
Nieminen/ihankukatahansa

Lundell hoitaa hommat, kunnes uutta äijää puskee sisään.
- - -

Pari nopeata kommenttia:

Itsekin pidin Pirjetä - Madden - Kuhta -ketjun toiminnasta. Selkeästi Mad Dog pelaa keskellä tottuneemmin. Todennäköisesti Ara tätä viilaakin Kerhoa vastaan.

Toisena vaihtoehtona on kuitenkin Petrell ykköseen Harksin ja Kuhdan kanssa ja kokeilua Madden kakkosen keskelle Pirjetän ja Jaken kanssa. You never know.

Ja tosiaan Lundell hoitaa hommat, eh he he...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Aravirta käytti yv:llä tällaisia ketjuja 3. erässä:

Madden-Harkins-Kuhta ja Ruutu-Pirjetä-Vihko. Kun vakioketjut olivat Pirjetä-Madden-Kuhta, Luttinen-Harkins-Ruutu, Vopat-Hirschovits-Vihko, niin aikamoista silmää vaatii hyökkääjien peluuttaminen järkevästi. Kerran minusta lipsahtikin. Kun alettiin pelaamaan kuudella pelaajalla ilman maalivahtia, unohtui Kuhta vaihtopenkille.

3. erässä HIFK muutenkin tiivisti pakkaa, Järvinen ja puolustaja Laakso jäivät kokonaan penkille, Fagerstedt ja Laine kävivät vain 3 kertaa jäällä ja Holmakin sai ainoastaan 4 vaihtoa ja Luttisen sekä Vopatin jääajat supistuivat n. kolmeen minuuttiin erän aikana.

HIFK haki selkeästi lopussa tasoitusta kuormittamalla luottopelaajia. Tämän uskoisi olevan suuntaus jatkossakin, kun meillä on nyt hyökkääjiä kahteen huippuketjuun. Madden ei tietysti ole vielä huippukunnossa, mutta odotellaan nyt rauhassa tammikuulle, kyllä se siitä lähtee.

Pärssisen paluu jäälle muokannee ketjut suunnilleen tällaisiksi:

Pärssinen-Harkins-Kuhta
Pirjetä-Madden-Ruutu
Järvinen-Hirschovits-Vihko
Vopat-Holma-Laine + Petrell, Fagerstedt
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Pirjetä - Madden - Kuhta oli loistava kokeilu mielestäni, sitä kannattaa kehitellä edelleen. Palasten loksahatessa paikoilleen verkot soivat ja laidat paukkuvat. Hidas Harkins sählää tällä hetkellä ketjun kuin ketjun pelin ja olisi ehkä paikallaan miettiä jopa sitä vaihtoehtoa, että Harkins pelaisi vain ylivoimaa?

Stathosia ja Vopatia on turha sijoitella minnekään, molemmat ovat mitä ilmeisimmin lähdössä.
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
Hidas Harkins sählää tällä hetkellä ketjun kuin ketjun pelin ja olisi ehkä paikallaan miettiä jopa sitä vaihtoehtoa, että Harkins pelaisi vain ylivoimaa?
[/QUOTE

Jos liike ja asenne ei tammikuun puoleenväliin mennessä ole petraantunu, niin vois miettiä sitä että pelaa jossain muualla.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Johannes
Pärssisen paluu jäälle muokannee ketjut suunnilleen tällaisiksi:

Pärssinen-Harkins-Kuhta
Pirjetä-Madden-Ruutu
Järvinen-Hirschovits-Vihko
Vopat-Holma-Laine + Petrell, Fagerstedt

Johannes, mihin unohtui Arttu Luttinen? Ansaitsee mielestäni paikan kakkosessa Ruudun sijasta, vähintään kolmosesta Vihkon tilalla.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Pärde
Johannes, mihin unohtui Arttu Luttinen? Ansaitsee mielestäni paikan kakkosessa Ruudun sijasta, vähintään kolmosesta Vihkon tilalla.
Samoin Häppölä oli unohtunut.
Jos nyt joskus sattuisi olemaan niin onnellinen tilanne, että kaikki sattuisivat olemaan ehjinä samaan aikaan, niin ketjut voisivat näyttää tältä:

Pärssinen-Harkins-Kuhta
Pirjetä-Madden-Ruutu(/Luttinen)
Järvinen-Hirschovits-Vihko
Vopat-Häppölä-Luttinen(/Ruutu)

(Holma, Laine, Petrell, Fagerstedt, Porthen...)

Tuollaisella kokoonpanolla nyt voisi kuvitella pärjäävän. Nelosestakin saisi pudotuspelejä ajatellen kunnon pitokentän tilanteen sitä vaatiessa.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Thornton

Vopat-Häppölä-Luttinen(/Ruutu)

Tuollaisella kokoonpanolla nyt voisi kuvitella pärjäävän. Nelosestakin saisi pudotuspelejä ajatellen kunnon pitokentän tilanteen sitä vaatiessa.

Itse olen "herkutellut" tismalleen samalla ajatuksella. Vopat-Häppölä-Ruutu olisi aika hekumallinen pitoketju pleijareissa. Häbälle pitäisi vain saada pelituntumaa, mutta Ara ei ole juuri häntä kokoonpanoon heitellyt. Vielä jotain pientä vaivaa?
 

marek

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Thornton
Samoin Häppölä oli unohtunut.
Jos nyt joskus sattuisi olemaan niin onnellinen tilanne, että kaikki sattuisivat olemaan ehjinä samaan aikaan, niin ketjut voisivat näyttää tältä:

Pärssinen-Harkins-Kuhta
Pirjetä-Madden-Ruutu(/Luttinen)
Järvinen-Hirschovits-Vihko
Vopat-Häppölä-Luttinen(/Ruutu)

(Holma, Laine, Petrell, Fagerstedt, Porthen...)

Tuollaisella kokoonpanolla nyt voisi kuvitella pärjäävän. Nelosestakin saisi pudotuspelejä ajatellen kunnon pitokentän tilanteen sitä vaatiessa.

Eli ,jos puhuttaisiin tästä hetkestä...
Minäpä kokeilisin Maddenia pienemmässä roolissa näin alkuun,kun näyttää,ettei kaveri ole vielä kunnossa! Miksi tunkea väkisin kaveri ykköseen tai kakkoseen,kun ei vielä oikeasti ole vireessä. Ei muutenkaan ole henkisellä puolella mielestäni kovin viisasta,että noin pahasti keskenkuntoinen kaveri nostetaan tostanoin vaan ohi monen muun pelaajan..

Petrell- Harkins- Kuhta
Luttininen-Pirjetä-Ruutu
Järvinen-Hirso-Vihko
Vopat-MADDEN- Laine/Fagu

Vopat kera Maddenin voisi olla todellakin kokeilun arvoinen juttu!!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti marek
Eli ,jos puhuttaisiin tästä hetkestä...

Se onkin hyvä idea :). Siltikin väittäisin, että Vopat lähtee. Loppuu sulku tai ei. Ei kai sitä muuten kaupiteltaisi taas?
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Viestin lähetti JHag
Pirjetä - Madden - Kuhta oli loistava kokeilu mielestäni, sitä kannattaa kehitellä edelleen. Palasten loksahatessa paikoilleen verkot soivat ja laidat paukkuvat. Hidas Harkins sählää tällä hetkellä ketjun kuin ketjun pelin ja olisi ehkä paikallaan miettiä jopa sitä vaihtoehtoa, että Harkins pelaisi vain ylivoimaa?

Kun Maddeninkaan liike ei ollut parasta luulen että se oli syynä tuon Madden-Harkins-Kuhta ketjun hajoittamiseen. Kuhta jäi ilman apuja kun kaksi muuta miestä olivat myöhässä tilanteista.
Pirjetä toi liikeellään heti lisää eloa myös Kuhdan peliin.

Mun hyökkäysketjut näyttäisi seuraavalta:
Pirjetä-Madden-Kuhta
Luttinen-Harkins-Ruutu
Järvinen-Hirso-Vihko
Vopat-Holma-Petrell
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti Pärde
Johannes, mihin unohtui Arttu Luttinen? Ansaitsee mielestäni paikan kakkosessa Ruudun sijasta, vähintään kolmosesta Vihkon tilalla.

Arttu unohtui, Luttinen toki kuuluu kokoonpanoon. Taistelee minusta kolmosketjun vasemman laidan paikasta Järvisen kanssa, jos ja kun kaikki hyökkääjämme ovat jossain vaiheessa samaan aikaan pois sairaslistalta.

Ehkä näin:

Pärssinen-Harkins-Kuhta
Pirjetä-Madden-Ruutu
Luttinen-Hirschovits-Vihko
Järvinen-Holma-Vopat + Petrell, Fagerstedt, Häppölä ja Laine
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös