Ketjukoostumukset 2004-2005

  • 55 856
  • 372

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti Borsato
Viestin lähetti Johannes
Viikonlopun Jokerit- ja TPS-peleihin kasaisin seuraavat ketjut. Oletuksena on, että Pärssinen, Järvinen ja Häppölä ovat pois.

1. Pirjetä-Harkins-Kuhta
2. Luttinen-Hirschovits-Vihko
3. Ruutu-Vopat-Laine
4. Petrell-Holma-Fagerstedt + Porthen

Toihan kuullostaa tosi järkevältä, vasta 2vuotta ollaan haettu sentteriä, ja eikun laitetaan se laitaan ! Haloo......

Näillä mentäisiin seuraavat kaksi peliä. Pelkään että eilisillä Blues-matsin ketjuilla edessä on 0p viikonlopun kahdesta pelistä.

Ensi viikolla Turo Järvinen tulee mukaan ja sitten voisi palauttaa Pirjetän sentteriksi esim. näin:

1. Luttinen-Harkins-Kuhta
2. Vopat-Pirjetä-Ruutu
3. Järvinen-Hirschovits-Vihko
4. Fagerstedt-Holma-Laine

edit. Jos kaikki hyökkääjät olisivat terveinä samaan aikaan, niin tässä olisivat minun ketjuni:

1. Pärssinen-Harkins-Kuhta
2. Luttinen-Pirjetä-Ruutu
3. Järvinen-Hirschovits-Vihko
4. Vopat-Häppölä-Laine + Holma
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Johannes
1. Pärssinen-Harkins-Kuhta
2. Luttinen-Pirjetä-Ruutu
3. Järvinen-Hirschovits-Vihko
4. Vopat-Häppölä-Laine + Holma

Ihmetyttää ton Mikko "14 0+0=0 -3" Laineen roikottaminen mukana. Eiköhän tämän kohta 29-vuotiaan kakkosdivarijyrän pelit ole nähty, etenkin kun samalle paikalle on tarjolla paljon nuorempia, taitavampia ja kookkaampia (ja omista junnuista tulleita), eli Holma, Petrell ja Fagerstedt.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Narreja vastaan perjantaina lähtisin näillä:

Kuhta-Harks-Luttinen (Artulle näyttöpaikka)
Petrell-Pirjetä-Ruutu (Mukavasti ryminää)
Vihko-Hirso-Holma (Eetu ja Kimi saavat tehdä toisistaan tähtiä, Vihkolle tuplamäärä paikkoja tuhlattavaksi)
Vopat-Porthen-Fagu (Kiekko pois omista eikä mitään muuta. 2 aloittajaa varmistaa ko. tehtävän hoitumisen)

+ Mikko Laine "Moi. Saanks mä hodarin kahella nakilla kiitos." Olkoon 8 pakkia tai 19 pelaajaa kokoonpanossa tai vaikka joku b-junnu, mutta EI Mikko Lainetta enää IKINÄ HIFK:n kokoonpanoon.

Kun Häbä ja Turre saadaan takaisin:

Kuhta-Harks-Luttinen (Jos Arttu onnistuu, jos homma kusee, niin joku toinen nuori näyttöpaikkaan, esim. Turre tai Jone.)
Järvinen-Pirjetä-Ruutu (Hieman kädellisempi versio ylläolevasta Laiskan ketjusta.)
Vihko-Hirso-Holma (Toimii, ei tarvitse kikkailla. Eetu tekee maalit Kimin paikoista ja vice versa. Jone tuhlailee. Jos Arttu on tässä, kaikki tekevät maaleja.)
Petrell-Häppölä-Porthen (Nelosketju, joka pelaa nolla-nollaa. Taas 2 aloittajaa.)

13. Hyökkääjä Fagu

RV: "Can you pass me the mustard, Mikko?"
ML: "Sure Roman. You want me to get the next hot dogs?"

tai jos ei hodarit, maistu niin mustalainen venäjälle, tsekkiin, ruotsiin, ilmalaan, turkuun, IHAN MINNE VAAN, kuhan lähtee POIS HIFK:stä.

Ja vielä Pärä mukana:

P-H-K (need I say more)
Luttinen/Vihko/Järvinen-Pirjetä-Ruutu (maaleja vaaditaan)
Vihko/Luttinen/Järvinen-Hirso-Holma (maaleja tulee, Jone tuhlailee
Järvinen/Vihko-Häppölä-Petrell (Puolustava taisteluketju)
edit. 13. Hyökkääjä Porthen/Fagu tilanteen mukaan

ensin mainittu ensisijaisena valintana. Laineen ja Vopin paikka selviää jo edeltä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siirrän tänne MV-ketjusta:
Viestin lähetti JHag
-Lasse Pirjetä ja Jarkko Ruutu kakkosessa on myöskin liigan mittapuulla tasokas ketju, on kolmantena sitten Vopat tai joku muu. Jakke on näyttänyt, että pisteitäkin syntyy, lisäksi rouhinta sytyttää muuta jengiä. Lassen uskon pääsevän sinne, missä oli viime keväänä, 13 pinnaa 10:ssä NHL.n pudotuspelissä. Lisäksi -ja tämä on tärkeä pointti- tämä ketju kykenee tekemään vastustajien ykkösten elämästä yhtä helvettiä. Ja tämä ketju voi melkeinpä halutessaan pelata oman pään nollille.

Avainsanat 'oman pään'. Ikävä kyllä näyttää sille, että aika moni muukin ketju pelaa nollille, mutta vain hyökkäyspäässä. Eilinen ykkönen meni miinuksille oikein urakalla.

Mikä on ettei maalinteko onnistu? Jonella on ollut paikkoja vaikka kuinka paljon. Mihin katosi Luttisen harjoituskauden vire? Holma? Ei ole Eetu satunnaisia pilkahduksia enempää meille antanut. Vaikea kuvitella, että Turre tai Häbä olisivat huikeassa maalintekovireessä heti palattuaan.
Kyyyyllähän siellä saa joku toinekin kuin Kibe niitä lapioida.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Seuraavaa en uskonut koskaan kirjoittavani.

Mielestäni Kimmo Kuhta, entinen paloposti ja täytemies, on sellaisessa lennossa tällä hetkellä, että peluuttaisin häntä tiukoissa tilanteissa kahdessa ketjussa. Harkinsin rinnalla niinkuin tähänkin asti ja välillä peliaikaa Pirjetän ketjussa. Kun pisteitä ja voittoa haetaan, silloin ei pidä pelata mitään sosiaalikiekkoa. IFK:n on saatava vielä muutama 3 pisteen voitto tähän voittoputkeen, etteivät kolmikko kärpät, kerho ja jokerit karkaa liian kauaksi sarjataulukossa.
 

eesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko Jere pelannut ikinä hyökkääjänä? Jos minä olisin Ara, niin kokeilisin rohkeasti tätä matsin tai parin verran. En kyllä tiedä mihin ketjuun Jeren laittaisin, mutta IFK:n pakistossa riittäisi silti leveyttä. Voisi kuvitella, että tällä tavalla Jeren pommítuskapasiteetista saisi enemmän irti, kun äijä voisi ajella vapaasti hirveällä vauhdilla jannua levyksi B2:n eteen. Vastustajajengien kärkikarvaajanblokkaajillakin (sitä blokkausta tapahtuu muuten jatkuvasti, eikä niitä ikinä vihelletä, vaikka kuinka muka on puututtu kahvaamisiin, helvetin ärsyttävää) voisi olla ikävää, kun mies jyrää kädet ylhäällä väkisin yli. Siinä ei paljon halailu auttaisi

Ehkä ei liike riittäisi, pisteitäkään ei varmaan paljon tulisi, mutta mitäs sitten :)
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan siellä potentiaalisempikin hyökkääjä: Marek. Siellähän se heiluu hyökkäyksen kärjessä nytkin puolustajan tittelillä :)

Meillähän on tämänsuuntaiseen liikkeeseen jo tradioitakin - Vili Viitaluoma pelasi kuuleman mukaan pakkina A-junnuihin asti, ja hyötyi siirrosta ainakin yhden loisteliaan kauden. Eikös A-junnujen piste-ennätys ole Vilin nimissä?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti tant gredulin

Mikä on ettei maalinteko onnistu? Jonella on ollut paikkoja vaikka kuinka paljon.

Mikäköhän se syy voisi olla?!!
Olisikohan yksinkertaisesti maalintekijän käsien puute...
Harmi että jengissä on vain 1-2 maalintekijän käsillä varustettua kaveria, joista tämä toinen on tällä hetkellä pois pelistä.
Tämä on Ifkissä ollut ongelma jo vuosia, ihme ettei asialle tehdä mitään. Puhdasverisiä maalintekijöitäkin löytyy markkinoilta aivan riittävän paljon.

Maalintekijöistä ja tiukkojen otteluiden ratkaisijoista puhuttaessa voi kyllä huoletta sivuuttaa nimet Vihko,Luttinen,Laine.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Marekilta on tietääkseni kysytty kiinnostusta pelata ketjussa. Tai siis kokeilla ainakin. Ei ole kiinnostanut. Jos nyt ruvetaan pakkeja siirtelemään ketjuihin maaleja tekemään (luoja!), niin hyvä ehdokas olisi Pasi Saarinen, myöskin hyökkääjänä joskus pelannut. Luistin kulkee, kädet eivät ole hullummat ja fyysisyys riittää maalin edustallekin.

Rusakolle lausun erimielisyyden Luttisesta. Hän jos kuka on noista se, joka voi hyvässä ympäristössä (lue: ketjussa) syttyä messeväksi maalintekijäksi. Mua ilahduttaa näistä harvemmin maaleja tekevistä laitureista Luttinen nimenomaan siksi, että hän ei tee nättejä / pikkukivoja maaleja, kuten Vihko silloin tällöin onnistuessaan. Luttinen tönöttää maalin edessä vahvana kuin nuorempi härkä ja luutii lähietäisyydeltä räkämaaleja. Näen Luttisessa nuoren painoksen Jakke Ruudusta. Ja näiden jätkien arvo on yleensä parhaimmillaan niukkamaalisissa tiukoissa matseissa kuten pleijareissa, koska paljon tilaa, aikaa, fiilistä ja vaimon/jonkun muun paijausta kaipaavat runkosarjan taiteilijat menevät paniikkiin kuin basisti maksuautomaatilla tällaisissa kinkereissä. Unelmavävy McAhokin pelasi todella harvat hyvät matsinsa järjestään pleijareissa, Jakke oli lennossa -98. Luttinen, nyt jo 4 maalia, on meidän peruskiviä kevättä kohti mentäessä.

Niin, basisti menee paniikkiin maksuautomaatilla, eikä tiedä mitä tehdä, koska siinä lukee "solo". ehheh.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Kalkun rusakko
Mikäköhän se syy voisi olla?!!
Olisikohan yksinkertaisesti maalintekijän käsien puute...

Rusakoff ottaa nyt vaan rauhallisesti :)
Mitenkäs sitten Eetu? Käsiä on, mutta onko mitään muuta? Miten tästä kaverista saataisiin irti se kuuluisa potentiaali? Eetu on Jonen ohella niitä pelaajia, joilta odotin huomattavasti parempaa panosta. Ja JHagin arvostamaa Arttua seurasin maalineduspuuhissa - Haakanan poikkarit kesti kyllä kuin mies, mutta kaikki energia meni pystyssäpysymiseen. Ei enää ollut toimintakykyinen, toisin kuin Jakke tai Vopat tai Pärä. Toivon Artullekin joko lisää massaa tai parempaa koordinaatiota. Jos saisi molempia, ei niistä käsistä niin väliä sitten olisikaan :)
 

Voppie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos tilastoihin on katsominen, ovat herrat Luttinen ja Vihko hoitaneet oman tonttinsa kuitenkin ihan hyvin. Kaksikko löytyy IFK:n plusmiinus-tilaston kärjestä, kummallakin +6. Pakeista Marek on ykkösenä lukemalla +3. Plussan puolella ovat myös mm. Pirjetä ja Kultanen. Jumbosijaa pitää Pärssinen lukemalla -4.

Itse toivoisin myös näkeväni tänään Luttisen Harkinsin ja Kuhdan rinnalla. Kolmikkohan pelasi hyvin yhteen harjoituspeleissä, joten jos tänään sitten natsaisi? Kakkoseen telaketju Vopat-Pirjetä-Ruutu, joka pistää narreilta lihaa tummumaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti tant gredulin
Toivon Artullekin joko lisää massaa tai parempaa koordinaatiota. Jos saisi molempia, ei niistä käsistä niin väliä sitten olisikaan :)

Ei se Arttu niin kaukana ole massassa enää, tietääkseni 95-97 kg. Jarkolla kilo-pari enemmän ja Vopatin kohdalla ollaan jo kolminumeroisessa luvussa. Arttu ei vielä nauti asiaa, jonka voi tienata vain kaukalossa; rispektiä. Jere, Vopat ja Jarkko kuuluvat pelaajiin, joita ei kulmissa pahemmin selkään ajella. Maalin edessäkin heitä tökitään "sivistyneemmin". Lähinnä siksi, että poikkarien jakaja tietää, että sieltä tulee takaisin. Jos ei nyt, niin ehkä seuraavassa vaihdossa tai myöhemmin matsissa. Seuratkaa Jakkea, yhtään saamaansa kolhua ei jätä kuittaamatta, vaikka ei teekään siitä isoa numeroa. Huitaisee pohkeille tai muuta mukavaa ohi mennessään. Which is nice. Vopat on muuten saanut ainoan pisteensä läpiajosta ja omasta ribarista. Kyllä mä häneltäkin odottaisin Jakkemaisuutta maalin edustalla; hämmennyksen lisäksi pisteitäkin siltä etäisyydeltä. Vopatilla on ihan selvästi sellainen ongelma, että hän pitää itseään parempikätisenä kiekkoilijana kuin onkaan = asettelee turhan kauan, hakee hienoutta mukaan. Jakke on täysin tyytyväinen siihen, että kiekko menee maaliin, tavasta ei ole yhtään mitään väliä, eli reisi ja polvikin käy tarvittaessa.
 

Pasi -76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
Ei se Arttu niin kaukana ole massassa enää, tietääkseni 95-97 kg. Jarkolla kilo-pari enemmän ja Vopatin kohdalla ollaan jo kolminumeroisessa luvussa.

www.hifk.fi: Jarkko Ruutu, 188/89
Jatkoaika: Jarkko Ruutu, 188/91.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Tähtilaiva HIFK:n tarina

On kylmä ja sateinen lokakuinen perjantai - mutta tarinamme tapahtuu avaruudessa joten väliäkö sillä. Tähtilaiva HIFK on matkalla rutiininomaisesti hakemaan mysteerisiä 'pisteitä' muutaman valovuoden päästä Ilmalian-planeetalta.

- Kapteeni Söderholm tässä, haluan jokaisen miehen valmistautuvan tähän taisteluun, yhtään löysää ei anneta eteen. Holoma, kuntopyörän päälle!

Miehistö katoaa kuin pieru saharaan jokainen hoitamaan omia asioitaan. Amiraali Aravirta on myös aluksen kyydissä, hänellä ja Söderholmilla on salainen tehtävä.

- Herra Amiraali, pyysin insinöörejämme katsomaan piirrustuksia jotka annoit. Se on vaikea urakka.

- Kapteeni Söderholm, mikään urakka ei voi olla liian vaikea tälle miehistölle ja alukselle. Teillä on 8 tuntia aikaa suorittaa tehtävä tai alennan teidät kansipojaksi.

Aravirran poistuessa komentosillalta Söderholm jää miettimään viime päivien tapahtumia. Hetken aikaa omissa mietteissään oleva Söderholm ilahtuu, kun Komentaja Kimi astelee komentosillalle.

- Komentaja, muistatko toissapäiväisen taistomme Esbonius-planetaan asukkeja vastaan? Sain juuri viestin internetradion kautta, että he ovat antautuneet ja lopettaneet vihamielisyydet. Heidän johtajansa Ru Uttu antautui hetki sitten, hän tunnusti että tilanne on mahdoton eivätkä he voi enää valloittaa galaksia.

Komentaja Kimi häkeltyy, mutta vähemmän vaatimattomana miehenä uskaltautuu kysymään...

- Oliko se minun Bäng Bäng se viimeinen niitti heidän arkkuun?

- Kyllä oli, Komentaja Kimi, kyllä oli. Kuulin myös, että heidän sotakoiransa Wilson katosi mystisesti, ikään kuin hän olisi kadonnut johonkin synkkään ruutuun.

Kapteeni ja komentaja juttelevat tulevan taistelun sotataktiikasta, kunnes molempien miesten huomio kiinnittyy sillalle astuvaan näyttävään naiseen.

- Siinä se Leena taas on. Oli meidän onnemme että hän loikkasi Ilmaliasta meidän leipiin. Kimi, voitko antaa Leenalle puhelinnumeroni, minulla on tässä muita töitä?

SILLÄ VÄLIN ASEHUONEESSA

Aluksen asehuoneessa aseitaan ovat virittelemässä lähes kaikki kynnelle kykenevät soturit. Lihaksikas, tatuoitu ja harvahampainen Ro-MAN näyttää nuoremmilleen mallia aseen oikeaoppisessa virittämisessä.

Viereisessä salongissa ovat sadanpäämies Pena ja komentajakapteeni Happola mielipuuhassaan piinaamassa aluksen kampaajaa.

- Happola, tiedän että olet vielä nuori ja kokematon kaveri, mutta muista aina se, että sotaan ei sovi lähteä huonosti valmistautuneena. Huomaatko minun pitkän ja komean takakutrini? Jokaisesta maahanlyödystä vihollisesta olen antanut sen kasvaa - ja se jatkaa kasvamistaan.

Yhtäkkiä koko aluksen valtaa hälytyssirenien ja valojen sekamelska.

HÄLYTYS! HÄLYTYS! SAAVUMME ILMALIANIIN! TÄMÄ EI OLE HARJOITUS! TÄMÄ EI OLE HARJOITUS!

tO bE cOntINuEd
 
Viimeksi muokattu:

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Viestin lähetti Pasi -76
www.hifk.fi: Jarkko Ruutu, 188/89
Jatkoaika: Jarkko Ruutu, 188/91.

En ole onneksi seurannut Jarkon vieressä vaakalukemia, mutta noin yleisesti maailmallakin viralliset painotilastot ovat monen pelaajan kohdalla täyttä skeidaa. Ei ole harvinaista, että myös pituuslukemat heittävät häränpersettä alle 6 jalkaisten lahjakkaiden pelimiesten kohdalla ja ne poikkeuksetta yläkanttiin, usein tuuman tai joskus enemmänkin. Ja pituusheitoissa ei ole kysymys vanhentuneista tiedoista tai vahingoista, vaan ihan uramahkuista.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Jännityksellä jatkoa odotellen...

piirros = kahdella r:llä,
piirustus yhdellä.

Jatkakaa...
 

Pasi -76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Panzerfaust
En ole onneksi seurannut Jarkon vieressä vaakalukemia, mutta noin yleisesti maailmallakin viralliset painotilastot ovat monen pelaajan kohdalla täyttä skeidaa. Ei ole harvinaista, että myös pituuslukemat heittävät häränpersettä alle 6 jalkaisten lahjakkaiden pelimiesten kohdalla ja ne poikkeuksetta yläkanttiin, usein tuuman tai joskus enemmänkin. Ja pituusheitoissa ei ole kysymys vanhentuneista tiedoista tai vahingoista, vaan ihan uramahkuista.

Jep, koripallossahan käsittääkseni näitä tarkoituksellisia pituusheittoja harrastetaan enemmänkin. Mutta mitä tulee Ruudun painoon (tärkeä asia muuten!), luulen että sellainen 90+ kg on lähempänä totuutta kuin em. lähes 100 kg.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Part 2

Cairns: MAHTAVAA ! Oisko saanut sarjiksena vielä? Fanijoukkueen aluksessahan tapahtuu seuraavaa:

Kapteeni Senior tarkkailee ikkunasta onko aluksen edessä riittävästi romua: "Perkele, ennen sentään pikkuasteroidit oli kärkkymässä paikkaa nokan edessä, nyt ne väijyy tuolla kaukana ja yrittää joskus hyökätä epätoivoisesti, tää on liian helppoa nykyään"

Perämies Johannes nostaa katseensa tilastopaperista: "Aivan totta, arvoisa kapteeni. Kaudella 2134-35 oli keskimäärin 2,6 asteroidia pleksissä tunnin sisään, nyt on tultu jonnekin 0,001:n tuntumaan. Outoa peluutusta Belsebuubilta, avaruuden kahvakuninkaalta. Meillä on kuitenkin rakenteeltaan nuori alus, nelosruumassa on monia nuoria faneja kärkkymässä paikkaa ja kannattaisi ehkä suunnata sitten sinne suuntaan edes niitä asteroideja"

Kunto- ja lisäravinnevastaava JHag on samaan aikaan ottamassa aluksen krominhohtoisessa kuntosalissa päivän ensimmäistä rinta/käsi/ojentajatreeniään ja Balcon kuntopirtelöä: "Vittu, kun vituttaa, ei oo enää mitään arvoa fyysisellä faniudella, kaiken maailmaan diudiu -miehet heiluu rillit nenällä ja käyttäytyy hyvin koko ajan, saatana! Tää on voimalaji". Samalla häneltä katkeaa 426:s verisuoni päästä, mutta se ei tahtia haittaa. Pian salille saapuu kirjallinen goonivastaava Cairns ja huudahtaa: "Nyt on paikka! Tänään on myllypäivä, tuu äkkiä mukaan".

Kaverukset rientävät komentosillalle, missä ketjuvastaava Pärde on saanut aikaiseksi Romanian naisjalkapallojoukkueen keskikenttähahmotelman kesän 3012 olympialaisiin. Hän on aikoja sitten saanut valmiiksi "Pärden Rubikin kuutiona" tunnetun ihmeen; kaikki HIFKin pelaajat kautta aikojen on saatu yhden kerran sijoitetuksi aika-tila-avaruudessa kaikkiin mahdollisiin kokoonpanoihin. Niinpä hän on siirtynyt muihin kokoonpanoihin. Ensimmäinen HIFKin jälkeinen kokoonpano, jolla hän jatkoi oli Suomen Eduskunnan variaatiomahdollisuudet. Pärde hämmästelee "Mitä jätkät, mitä te tänne höyrysitte, menkää kammioihinne, täällä on kohta edustustilaisuus, teitä ei kehtaa näyttää, ootte liian primitiivisiä". "Täällä piti olla mylly!" karjuvat JHag ja Cairns yhtä aikaa.

Samaan aikaan aluksen ovi aukeaa ja sisään astuu Mikko Alatalo sanoen: "Hei kiekkofanit, tulevien vaalien kunniaksi toin oman vaaliesitteeni, jonka ovat sponssanneet Nissen ja Tikkurilan maalitehdas tarjoten siniset värit. Samalla toin purtavaksi Myllyn parhaita makaroneja, olkaa hyvä. Ja eiköhän vedetä yhteislaulu! Mulla on kitara ja tästä lähtee...mistä löytyy leijona, oma leijona..."

"TÄMÄ ON LOPPU!" huutavat kaikki yhteen ääneen, "SIINÄ MENI USKOTTAVUUS!" Aivan viimeisenä äänenä alassyöksyvästä aluksesta kuuluu Brewerin toteamus: "Kaikille kenkää!"
 

Naama-Mikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
#29... Arttu Luttinen!

Miksei tätä miestä nähdä ykköskentässä? Tämä liigan kenties pehmeimmät kädet omaava hyökkääjä ansaitsisi ehdottomasti paikan IFK:n ykkösessä Harkinsin ja Kuhdan rinnalla. Ainakin ylivoimalla Luttista voisi testata kyseisessä kentässä ja kun viivalla pelaisivat Zidlicky ja Söderholm olisi YV-pyöritys taattua. Seuraavan kerran kun saatte mahdollisuuden ihailla tämän nuoren taiturin, tulevaisuuden huippunimen peliä niin kiinnittäkää huomiota siihen kuinka älykkäitä hänen syöttöyrityksensä ovat. Luttisesta voidaan odottaa tulevaisuudessa sitä pelaajaa, joka jakaa ratkaisusyötöt. Vielä tässä vaiheessa jokainen syöttö ei tietenkään voi olla täydellinen, mutta se ei ole tärkeintä. Pääasia on se, että hänen pelikäsityksensä on liigan parhaimmistoa. Viimeinen silaus syöttöihin tulee myöhemmin kokemuksen kautta! Mutta kuten jo aiemmin mainitsin: "Katsokaa ja ihailkaa, vielä kun voitte!"
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Tähtilaiva HIFK:n miehistö alkoi säntäilemään hädissään ympäriinsä. Yllätyshyökkäyksen seurauksena Ilmalianin asukkien - tunnetaan myös nimellä subhumans - onnistui tehdä ensimmäinen lovi Tähtilaiva HIFK:n runkoon. Hyökkäys oli niin odottamaton, että aluksen suojia käsitellyt insinööri Lun De LL ei ehtinyt nostaa alusta suojaavia kilpiä ylös.

Kiivas taistelu alkoi - HIFK:n alukselle hankittu uusvanha lemmikki Z viihtyi tutussa paikassa kuten aiemminkin - ja molemmat osapuolet kokivat raskaita tappioita. Komentaja Kimi laati mullistavan uuden strategian, jolla Tähtilaiva onnistui puhkomaan aukon Ilmalianin alukseen. Tästä kimpaantuneena Ilmalianit lähettivät sabotaasin salaa Tähtilaivalle joka varsin primitiivisellä mailanpätkällä yritti kolkata Komentaja Kimin toispuoleiseen.

Kapteeni Söderholm joutui tunnustamaan joukkojensa tappion - mutta vannoi kostoa.

- Kuuden päivän kuluttua, buhahahahaah, BUHAAHHA *maanista naurua*

Amiraali Aravirta oli mykistynyt kuullessaan miehistön olleen kyvytön sisäistämään uusia hienoja piirroksiaan. Rangaistukseksi Aravirta piirsi kaavion, joka miehistön tulisi toteuttaa. Papereissa luki salamyhkäisesti "puukiuas".
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Naama-Mikko
Miksei tätä miestä nähdä ykköskentässä? Tämä liigan kenties pehmeimmät kädet omaava hyökkääjä ansaitsisi ehdottomasti paikan IFK:n ykkösessä Harkinsin ja Kuhdan rinnalla. Seuraavan kerran kun saatte mahdollisuuden ihailla tämän nuoren taiturin, tulevaisuuden huippunimen peliä niin kiinnittäkää huomiota siihen kuinka älykkäitä hänen syöttöyrityksensä ovat.
Jukka Voutilainen, Hpk ?

Ihan ok, Naama-Mikko. Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että Luttinen on poikkeuksellisen lahjakas kiekkoilija. Timantti junnujen joukossa jopa. Mutta silti, eipä tuo nyt sm-liigan tasolla ainutlaatuinen ole, Jukka Voutilainen ja Valtteri Filppula menevät takuulla vähintään samaan kastiin, jopa ohi.

Vaan eipä tämä sanomani poista sitä faktaa, että kyllä teillä käsissänne on hiomaton timantti. Mun vertauksella jos Holma on sarjaa "mahdollinen stara" (itse en usko), niin Luttinen kuuluu sarjaan "varma stara".

Tsemppiä Artulle !!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Kiitokset veli JHagille kunniasta, täältä pesee (vaikka veli Seniorin mielestä pitäisikin rauhoittaa tilannetta).

Ykkös- ja kakkosketjuja, sekä pakkipareja pitäisi mielestäni muuttaa. Tällä hetkellä omiin menee liikaa maaleja (joskin mennee osin maalivahtienkin piikkiin..), ja tiettyjen pakkien hyökkäysintoilu aiheuttaa pahoja vastahyökkäyksiä. Benysekiä kaivataan kentälle, Stathos on tällä hetkellä ainoa maalivahtia muistuttava. Vopi, you wanna hot dog?

Seuraa variaatio nro. 2138:

Luttinen-Harkins-Kuhta
Söderholm-Karalahti

Pirjetä-Hirschovits-Ruutu
Kultanen-Zidlicky

Fagerstedt-Holma-Vihko
Saarinen-Benysek

Petrell-Porthen-Laine
Turunen-Pikkarainen

Stathos
Lundell/Nieminen

edit: pistetty uusiksi
 
Viimeksi muokattu:

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Ahaa... Pärssisen Timppa saa potea pipiä jalkaansa, mutta laitat kuitenkin Turon oksentamaan kentälle vielä toipilasvaiheessa? Onneksi olet vain virtuaalikoutsi.

Niin, sen hirsonkentän suoritustaso kyllä nousisi entisestään jos eräs arvostelun yläpuolella oleva laituri tekisi joskus maaleja - eilen taas Ilmalassa kädet hieman jäätyi... zzzZzzz.... kykyjä on mutta jostain puristaa (kuten vitun monella muullakin).
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Cairns
Ahaa... Pärssisen Timppa saa potea pipiä jalkaansa, mutta laitat kuitenkin Turon oksentamaan kentälle vielä toipilasvaiheessa? Onneksi olet vain virtuaalikoutsi.

Niin, itse pelasin sen infon perusteella, jonka mukaan Turre olisi palaamassa ensi viikolla kehiin. Muistathan toki Cairns, että kaikki eivät vietä vapaa-aikaansa haistelemassa pelaajien perseitä pukuhuoneessa, vaan joutuvat pelaamaan ns. virallisen infon perusteella. Ei mulla muuta. Turren tilalle Kimin ketjuun voisi vaikka heittää Fagun, Luttiselle peliaikaa ylempää.

Niin ja voih, nyyh, on se Jone paska. Onneksi Kimi on niin huikea stara, että tekee ketjukavereistaankin tähtiä.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Sortsi, mutta noihin pakkipareihin on pakko puuttua.

Hommahan on lähtenyt käsistä sen jälkeen kun alkukauden paras pakkimme, Mikko Kurvinen, on jäänyt saikulle ja jälleen kerran selkänsä takia. Harmillista.

Viime kauden varmin pakkipari oli Benysek - Turunen, enkä ymmärrä miksi se ei jatkossakin voisi olla sitä. Kun Söde oli sivussa, pelasivat Hank Pikkarainen ja Jere varsin mainiosti kimpassa. Saarinen raittina sopisi hyvin Kultsin kanssa, kuten viime kaudella pelasivat. Jäljelle jäävät Söde ja Zidi, jotka jo ovatkin yhdessä pelanneet. Kolme raitin pakkia kolmessa eri parissa. Simple as that.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös