Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 694 560
  • 20 816

Lucic

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se että kallis hyökkääjä ja puolustaja on pistetty ulos kertoo siitä, että kauden alussa asiakkaille on markkinoitu sellaista TPS:ää jonka on tiedetty muuttuvan heikommaksi heti kun tilaisuus tulee
Tältä osin erimieltä, koska muistaakseni TPS ei kauden alla (kesä, alkusyksy) tehnyt oikeastaan minkäänlaista markkinointia. Ainakaan internetissä, jota itse seuraan. Nyt sitten keräillään sen työn hedelmiä.
 

läpyskä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mun mielestä on hyvä, että ei lähdetä hakemaan silmät kiinni mitään pikavoittoja. TPS ei halua lähteä hakemaan turhia riskejä ja hyvä niin. Tälläkin hetkellä, kun katsoo että ollaan voitettu 3 peliä viimeisestä 5:stä pelistä, niin ei asiat huonosti ole. Hyvä, että hankintoja tehdään myös ensi kautta silmällä pitäen, koska ei ole mitään takeita, että pelkästään tälle kaudelle tehdyt hankinnat loppujen lopuksi mitään auttaisi. Ja mitä helvettiä porukka jaksaa valittaa jostain Koskirannan ja Mojzisin ulostamisista, kun eivät tuoneet mitään lisäarvoa joukkueelle? Näkisin, että vaikka ko. pelaajat pelaisivat yhä meillä, pistemäärä tuskin olisi paljoakaan parempi.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Huomataanko täällä nyt sitten kuitenkaan sitä ristiriitaa, että samanaikaisesti kun täällä huudellaan lottovoittohakujen ja korvaajien perään ja sanotaan, että "ei tarvitse olla mikää Gretzky kun ihan vain Sammalmaa-maiset paikkaajat riittävät" niin kun näitä paikkaajia sitten joskus hankitaankin niin aina löytyy niitä, jotka ratsastavat samantien kritisoimaan kuinka nyt ei taas anneta junnuille peliaikaa ja junnut suorastaan savustetaan seurasta ulos tällä toiminnalla? Tai kun sitä laajuutta yritetään esimerkiksi ensi kauden joukkueeseen hankkia erään TUTO-kaksikon muodossa niin taas samat virret, että hankitaan jotain tusinamiehiä eikä anneta junnuille vastuuta?

Ja tähän on turha heittää mitään Vähätalo-korttia, koska siitä ei ole minkäänlaista faktaa vaan palstan syväkurkkujen omaa mutuhuhuilua asiasta.

Edelleen minäkin kaipaan tuohon rosteriin täydennystä, mutta kuten yllä todettiin niin me ollaan voitettu viimeisestä kolmesta pelistä kuitenkin viisi eli hätää ei sinänsä ole ja paniikkihankintoihin ei kannata ryhtyä. Hankintojen soisi edelleen olevan sellaisia, että näiden voisi olettaa jatkavan Palloseurassa myös tulevalla kaudella ja täten saataisiin sitä jatkumoa joukkueeseen. Nythän sieltä on kuitenkin noussut esille omista (ja "omista") nuorista ratkaisevilla hetkillä esille ja/tai napanneet paikkansa pelaavasta kokoonpanosta tällä kaudella nimet kuten Kumeliauskas, Setänen, Vähätalo sekä Eronen ja taustatukea ainakin omasta mielestäni OK-tasolla ovat antaneet sitten Keskitalo, Virta, Siiki, Nieminen sekä Karvonen. Toki jälkimmäisenä mainittu viisikko omaa potentiaalia vielä paljonkin parempaan (etunenässä Keskitalo, Virta ja Nieminen), mutta juuri tällaisina hetkinä näillekkin sälleille tulee ensisijaisesti tarjota sitä paikkaa korvaajana ja mielestäni esimerkiksi Nieminen on pelannut varsin nousujohteisesti.

Se mitä meikäläinen näille sälleille kuitenkin kaipaisi on lisävastuu peliajallisesti. Pistäkää nyt vittu ne Nummelinin peliajat ruotuun ja antakaa sieltä palanen YV-aikaa vaikkapa Keskitalolle? Miksi peluuttaa väkisin Ahtolaa suuressa roolissa tehottomasti kun Vähätalo on iskenyt 3,5 minuuttia pienemmällä peliaika KA:lla jo kovemmat tehot? Näitä juttuja minä en ymmärrä. Esimerkiksi Virtaa ei muistaakseni liiemmin ole kokeiltu oikeasti suuressa roolissa (lue: Top-6), eikä se Niemisenkään kokeileminen siinä roolissa minulle mikään maailmanloppu olisi tässä loukkaantumistilanteessa.
 

Fremont

Jäsen
me ollaan voitettu viimeisestä kolmesta pelistä kuitenkin viisi .

Tämä on varmasti jopa lyömätön ennätys, joten siltä osin hätää ei pitäisikään olla.

No, vitsailut sikseen, vaikka hieman kaipailen paria pelaajaa jotka jatkaisivat myös ensi kaudella, niin pakko myöntää että ehkä ylihypetetty Kume saattaa riittää kakkossenaksi ensi kaudella, edellyttäen että alkaisi pysyä ehjänä... Muutama nuori sentteri on myös rosterissa varalla, ja Virtanen/Vainiola-kaksikkokin menettelee alemmissa ketjuissa. Joukkue näyttäisi nykyiselläänkin pystyvän räpistelevän ainakin kahdeksan parhaan joukkoon ja nuoret saavat kuitenkin vastuuta. Pari täsmähankintaa ensi kauden rosteriin jolloin vaihtuvuus tulee pysymään pienenä antaa kyllä odottaa hyvää kautta, eikä tämäkään miltään flobilta vaikuta vaikka välillä tulee sysipaskoja päiviä. Mikäli niitä vahvistuksia ei kuulu, niin fine by me.
 
Suosikkijoukkue
TPS
No, vitsailut sikseen, vaikka hieman kaipailen paria pelaajaa jotka jatkaisivat myös ensi kaudella, niin pakko myöntää että ehkä ylihypetetty Kume saattaa riittää kakkossenaksi ensi kaudella, edellyttäen että alkaisi pysyä ehjänä...

Tarkoitat varmaan aliarvostettu. Kume kärsii siitä, että sattuu olemaan liettualainen ja vielä vähän hassunniminen. "Sehän liettuasta, eihän se nyt voi olla hyvä." Kume on edennyt tällä kaudella tahdilla 0,57 pistettä per ottelu, joka tarkoittaisi n. 34 pistettä 60 ottelussa. Mielestäni tuollainen tahti on kakkossentterille riittävä (viime kaudella liigassa 6 sentteriä teki 34 pistettä tai enemmän). Loukkaantumisen jälkeen Kume on tehnyt 11 ottelussa 9 pistettä eli 0,82 pistettä per peli (tarkoittaisi 60 ottelussa 49 pistettä). Koko kauden ajalta aloitusvoittoprosentti on 58% (liigan eliittiä) ja tehotilastokin 5 pykälää plussalla.

Summa summarum. Aliarvostettu pelaaja kansalaisuudestaan johtuen.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
En tarkoita, tarkoitan ylihypetettyä.

Sinä varmasti tarkoitat yliarvostettua kansalaisuudesta johtuen. Venäläisenä ilman hassua nimeä Kumea ei olisi ikinä hypetetty, vaan se olisi ollut paska ja klesa hankinta alusta alkaen.
Kerroppa toki miten Kummelia on hypetetty, muuta kuin, että on liettualainen? Muistaakseni aika paljon saatiin (pl. KUBE-kampanja) negatiivissävytteisiä kommentteja aikoinaan kun Kumeliauskasin sopimus julkistettiin. Tai todettiin pikemminkin, että "eipä tuosta mitään tule" jne. Onko se hype sitten sitä, että jotkut ovat Kummelia puolustelleet ja sanoneet, että antaa hänen näyttää vai että jotkut ovat sanoneet hänen pelanneen paikoittain jopa hyvin? Jos näin, niin meillä on todella erilainen käsitys sanasta hype.

Yliarvostettu? Se, että jotkut ovat innoissaan, että herra ei ole tavanomaisesta kiekkomaasta kotoisin ja on näin ollen ns. "erilainen lintu", ei mielestäni tee kenestäkään pelaajsta yliarvostettua. Enemmänkin Kumeliauskasta on nostettu nimenomaan siksi framille, että hän tulee pienestä kiekkomaasta ja häneen ei juuri koskaan osoitettu juuri minkäänlaisia odotuksia (Suikkasen hehkutuksista huolimatta) ja niin vain hän on kuitenkin noussut Liigakentille ja osoittanut olevansa jopa hyvä kakkossentteri Palloseuralle.

Aivan yhtä hienoa minusta olisi nähdä esimerkiksi Dudasista samanlainen kasvutarina, ja tämä siitäkin huolimatta, että herra on sentään kiekkoilun kuningasmaasta: Miekkonen on kiertänyt P-Amerikkaa ja Euroopan pieniä kiekkomaita ja minusta olisi enemmän kuin mukavaa nähdä, että Dudas tulisi ensi kaudella Palloseuran puolustukseen, löisi harjoituskaudella kaikki ällikällä ja pystyisi parhaimmillaan vakiinnuttamaan paikkansa jopa kahdessa ensimmäisessä pakkiparissa. Tämähän olisi juuri sellainen lottovoitto Palloseuralle mitä sen kannattaisikin hakea useamminkin: pienen riskin miehiä kokeelle, joka ei maksa mitään ja joka vain lisää kilpailuasetelmaa pelaajistossa ja tätä kautta potkii pelaajia eteenpäin.

Toki tällaiset haut onnistuvat Kumeliauskasin tavoin harvoin, mutta osuessaan ovat kultaakin arvokkaampia. Ja tämä ilman "hypettämistä".
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
David McIntyre TPS:ään ensi kaudella. Lähteenä tuttu ja turvallinen Nikkolamedia. Sinänsä voisi pitää paikkansa, nyt kun Perrinin tilanne on epäselvä ja kelpaisi kyllä mulle Sisäkumi.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
McIntyresta en oikein tiedä, että mitä mieltä olisi. Toisinaan loistava ja hyvin liikkuva kahdensuunnan työmyyrä loistavalla peliälyllä ja pisteidentekotaidolla, mutta sitten taas välillä vati kaatuu ihan kunnolla ja kiukutellen häviää ns. kokonaiskuvasta. Hintalappu on varmasti miehekäs ja McIntyresta varmaan käydään kova kilpailu, joten eiköhän kilpailuta itsensä tässä kevään mittaan eri seurojen kesken.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kalle Moisio olisi vapaana. Tukosen korvaajaksi?
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Joo eiköhän tuo McIntyre kelpaisi Tepsiinkin. Kuten moneen muuhunkin jengiin, tällä kaudella 37 peliä joissa 35 pinnaa. Mukavan räiskyvä luonne siinä sivussa. Ykkössentteriainesta ilman muuta ja yrittäisin Antsana naarata häntä vaikka Perrin jatkaisikin..
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Tervetuloa try outille 15.1 pelattavaan JYP-matsiin..

Moisio-Virtanen-Moisio kentälle Tuppuraista vastaan. Jos Kalea ei jostain hullusta syystä kuitenkaan kiinnitetä, niin Talkkaria voi käyttää tuossa hommassa.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Antero Nittymäellä oli eilen Impivaarassa sen näköinen asento kulmakarvoissa, että tällä viikolla taitaa olla jonkinlaista liikennettä johonkin suuntaan. Uskoakseni ainakin Artukaisista poispäin, mutta saattaa tänne Artukaisiin joku myös eksyä. Olen tällä hetkellä hallin pihalla tutkimassa lumihiutaleiden asentoja, jos vaikka selviäisi lisätietoja...
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Antero Nittymäellä oli eilen Impivaarassa sen näköinen asento kulmakarvoissa, että tällä viikolla taitaa olla jonkinlaista liikennettä johonkin suuntaan. Uskoakseni ainakin Artukaisista poispäin, mutta saattaa tänne Artukaisiin joku myös eksyä. Olen tällä hetkellä hallin pihalla tutkimassa lumihiutaleiden asentoja, jos vaikka selviäisi lisätietoja...
Alex ja Pulli lähti, mutta selvisikö lumihiutaleiden asennoista lisätietoja mahdollisista vahvistuksista? Alkaa olemaan sellainen kutina persiissä, että näillä mennään.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Sport-pelin ennakossa lisätään vettä huhumyllyyn:

Fanit odottavat luonnollisesti vesi kielellä paikkaajia loukkaantuneille. Selinin rivien välistä on luettavissa, että aivan laakereillaan ei TPS paikkaajien hankkimisten suhteen makoile.

- Annan Antero Niittymäen vastata siitä puolesta. Senhän takia meillä urheilutoimenjohtaja on. Mutta totta kai jokainen joukkue kartoittaa tässä vaiheessa kautta pelaajamarkkinoita. Sen enempää en tässä vaiheessa halua sanoa, Selin muotoilee.

Kurittaako TPS jälleen Sportia? - TPS
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Ainahan voi olla optimistinen, mutta Rantakari ei ole Bluesin kokoonpanossa tänään ja Moberg hommattiin lainaan avuksi. 1+1=3 ? Tuskin, mutta ainahan voi toivoa.. Täydennetään vielä, että tällä kellon lyömällä klo 12.11 ei ole mitään syytä annettu Rantakarin poissaololle.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Luulisi, että jos lompakkoa vielä raotetaan, ensisijainen hankinnan kohde olisi (keskus)hyökkääjä. Tämä sillä oletuksella, että Malmivaara ja Eronen eivät ole kovin pitkään pois.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Alex ja Pulli lähti, mutta selvisikö lumihiutaleiden asennoista lisätietoja mahdollisista vahvistuksista? Alkaa olemaan sellainen kutina persiissä, että näillä mennään.
Ei niistä hiutaleista mitään selvää saanut, kun sulivat kosketuksesta. Tuohon en usko, että näillä mennään. Tosin voihan se Antero taas ensi kuussa kertoa, että katsotaan rauhassa sopivaa hahmoa joukkueeseen. Toivottavasti Antsa tietää päivämäärän jonka jälkeen ei siirtoja enää saa tehdä.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Petruzalek saanut lähtöpassit Moskovan Dynamosta! Siinä meille sentteri. Antero hei!
No sitä ei kauaa siellä pidetty.
Valitettavasti vielä löytyy Sveitsi ja Ruotsi valikoimista Liigan lisäks.
Tätä sälliä kyl sais vähän Antsa koittaa saada.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
TPS:ltä loppuvat sentterit – uusia pelaajia haussa - SM-liiga - Jääkiekko - Sport - MTV.fi

Pare ei tule
"TPS etsii uusia pelaajia joukkueeseensa.

- Kyllä meillä on haku päällä. Katsellaan tilannetta koko ajan, mutta markkinat ovat melko tyhjät. Täytyy antaa nuorille pelaajille tunnustusta, he ovat jaksaneet pelata ihan hyvin, kuten keskiviikkona, Niittymäki jatkaa.

Urheilutoimenjohtaja ei suostu sanomaan, mistä suunnasta TPS yrittää pelaajia hankkia. Ei ole vaikea arvata, että kotimaassa pelaajia on saatavilla ensisijaisesti Bluesista.
TPS:n paidasta tuttu tehohyökkääjä Francis Pare tuskailee tällä hetkellä KHL:n Bratislavassa. MTV Sportin saamien tietojen mukaan kanadalainen tiirailee työpaikkaa Sveitsin liigasta."
 
Suosikkijoukkue
TPS
Jussi Makkonen ja Kalle Kaijomaa Tepsiin loppukauden lainoilla. Toiseen suuntaan Siiki ja Pulli. Twitteristä bongattua.

Hyvät vaihtokaupat. Makkonen nyt ei ole ihmeellinen pelaaja, mutta pärjää kyllä vertailussa Siikille. Kaijomaa on erinomainen haku. Siiki ja Pulli pääsevät isompaan rooliin pelaamaan liigaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös