Ketä liigapelaajaa vastaan tappelisit mieluiten?

  • 12 538
  • 72

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Pelaajista en tiedä, mutta valmentajista kiva-Harria vastaan voisi olla kivaa tapella.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
NHL-liigasta Sidney Crosbya tai Patrick Kanea vastaan.

Kyllähän se änäristä olisi Alexander "Läpsläps" Semin. Tai Ron Hextall.

Liigasta joku kokoluokkaa Ville Järveläinen... Itse kuitenkin se yli 190cm pituutta, niin ei tuo pygmi pääsisi etäisyydelle.. :D

Ps. Ainakin kaukalossa Järveläinen on aika kova puhumaan ja haastamaan riitaa ;)
 

Johnnie

Jäsen
Jaroslav Otevreliä.

Hörähdin ääneen.

Viime kaudella liigaa pelanneista Justin Azevedoa teki mieli nykäistä naamatauluun kevään koittaessa. Voisin myös tapella Marko Anttilan kanssa, koska se näyttää niin tyhmältä. Tai Siim Liivikin, koska se on niin tyhmä.

Ei sillä kyllä niin väliä kuka vastaan tulisi, voittaisin Vladimir Klitshkonkin tappelussa. Pistoolilla.
 

Sir Justiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aarne Honkavaaraa, mutta kun pilkkua kuitenkin pannaan, niin ei se olekaan liigaa pelannut. Sitä paitsi omia ei saa hakata muutenkaan.

Joten sanotaan Tappara. Voisivat tulla jonossa, esim numerojärjestyksessä.

Btw: Tämä amis-ketju on jo nyt legendaarinen, aivan kuolematon. Täydellinen vastapaino Jokeriryssittelylyille ym junaonnettomuuksille.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Miten voisit lyödä Harria? Löisin mielummin äitiäni kuin KivaHarria.

Eihän Harrin kanssa tapeltaessa tietenkään lyötäisi. Se vaihe jätettäisiin kokonaan väliin ja siirryttäisiin suoraan sopimiseen, kättelemiseen ja halimiseen.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Hakkaisin kaikki.

Eikäkö. En haluaisi tapella kenenkään kanssa. Jos joku haluaisi tapella, juoksisin karkuun. En välttämättä ensisijaisesti pelon vuoksi vaan sen vuoksi, kun ei kiinnosta tapella. Sanoisin, että ota viinaa, lähdetään hommaamaan sinullekin joku pillu. Paitsi jos se toinen olisi Janne Niinimaa niin sille edes minä en saisi hommattua naista. Viinaa juodessa kuunneltaisiin kesäisen junttia levyä nimeltä Hävytöntä. Sieltä yksi kappale on tämä: Kun kuski viikseen veti - YouTube

Te ihmiset, jotka olette meitä muita parempia ihmisiä, niin älkää avatko linkkiä, kun kuitenkin pahastutte. Onhan nimittäin niin, että asuntolainan Excel-taulukkoseuranta häiriintyy jos tällaisia kappaleita joskuskaan kuuntelee. Vaihtelua elämäänne suosittelen silviisii, että tuhoatte sen Excelin ja siirrätte seurannan Access-ohjelmaan. Kyllä se onnistuu. Mikä vapaus sitten tunteena valtaakaan, kun on noin revitellyt.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pauli Levokari, hän menettäisi tasapainon ja olisi jäässä parissa sekunnissa riippumatta siitä minä tekisin.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ai niin, voisin ja pystyisin hakkaamaan Leuka Monosen. Ihan jo sen takia, että pieksi mutsini joskus muinoin.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Esa Keskinen näyttää vaarattomalta. Mutta onko? Jotakuta ekaa liigapeliään pelaavaa mykoplasmaista, lentsuista, migreenistä junioria. Ei. Vetäis sekin mua turpaan.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Nykyisistä liigapelaajista ehdottomasti jo aiemmin mainittua Ville Järveläistä, koska sitä voisi näpäyttää polvella päähän nostamatta polvea. Toinen vaihtoehto olisi Ville Nieminen. Kahden käden syöksy kohti suuta ja läpi niskanikamista. Siitä montusta mahtuu mies sisään meinaan ihan helposti. Hyökkäysliike olisi vähän kuin Raidenin syöksy Mortal Combat -pelissä.

Entisistä liigapelaajista Timo Willman, koska se oli ruma ja kaukalossa täysi mulkku. Second choice: Jani Kiviharju. Perustelut samat kuin Timolla.

Kaikilta edellämainituilta saisin kuitenkin turpaani ja kovaa.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Sakari Lindfors. Hämäisin sitä sanomalla että Tahiti on sammuneena takanasi olevassa saunassa, ja kun Sakke katsoisi taakse niin tinttaisin täydet takaraivoon. Toki täytyy katsoa tarkasti ettei Kölli ole lähistöllä ryntäämässä kolmantena miehenä mukaan. Tappeluun vai saunaan, sen saa lukija päättää itse.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Valitsisin Artturi Lehkosen. Poika kaatuu kun vähäsen tuuppaa kyljestä. Se pitäisi kyllä varmistaa, ettei hän ihan pää edellä tule tonttiin. Muuten saa koko syksyn lukea "faktoja" itsestään Savon Sanomista ja varmaan lastensuojelukin soittelee perään.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun kerran ei ole rajoitettu vain nykyisiin pelaajiin, niin Kimmo Kapanen on valintani. Jenkeissähän tämä olisi hate crime, mutta onneksi suomessa savolaisia saa tampata ihan luvan kanssa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Jakke ja Semir. Ämmät vois kokeilla tulla vaikka yhtä aikaa. Semir kaatuis piilareita kontallaan kyykkäävään Jakkeen ja sitten hyökkäisin päälle antamaan moukkua.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Tuukka Mäntylä.

Tuskin tosin tulee tapahtumaan kun ei heppu ymmärrä kettuilua millään missään. Tai ei ainakaan henkassa, kaupassa, hämeenkadulla...

Kyse tuskin on siitä etteikö Mäntylä ymmärtäisi kettuilua, vaan siitä että liigapelaajan statuksella ei viitsi hirveästi tapella kaukaloiden ulkopuolella. Eikä muutenkaan kaikki halua tapella, se on sitä aikuisuutta.
Ja ei, en ole minäkään Mäntylä -fani, oikeastaan kuulun siihen toiseen ääripäähän, mutta en kyllä lähtisi hänen kanssaan tappelemaan, enkä toivo että kukaan muukaan lähtisi muualla kuin kaukalossa.

Tämä ketju on kyllä muutenkin junttimaisinta mitä tiedän, lukuunottamatta huumorilla heitettyjä viestejä. Toivon että tämäkin oli.
 

juba

Jäsen
Suosikkijoukkue
ässät
Raimo Summasta vastaan. Telkkarissa näyttää paljon pienemmältä, mutta on valtavan kokoinen. Jos Raimo luet tämän ja otamme matsia joskus niin sitten kuin olen tajuttomana niin ei montaa potkua kiitos :)
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kyllä se olisi ehdottomasti Piispasen Arsi. Ei tarvitsi kuin hönkäistä keskivertoa voimakkaammin Arsia kohti hanskojen riisumisen jälkeen, niin Arsi olisi tontissa. Helppo voitto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös