Keskustelua dance-musiikista ja -tapahtumista

  • 280 861
  • 1 522

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Yksinpuheluksi menee, mutta menköön. Puolisen tuntia sitten KLF:lla soi yksi kaikkien aikojen parhaita italobiisejä vuodelta 1987:

Ken Laszlo - 1,2,3,4,5,6,7,8

Heitetään nyt Ken Laszlolta pari muutakin clippiä:

Ken Laszlo - Hey Hey Guy
Ken Laszlo - Tonight

...ja saksalaista marssimusiikkia pitää ehdottomasti lisätä vuodelta 1989:

Silicon Dream featuring Mia Dori - Wunderbar

Kyseessä taitaa olla Steak-House Mix (7:42), mutta pituudesta huolimatta kannattaa ehdottomasti kuunnella. En olisi kyllä aavistanutkaan, että tämäkin löytyy Youtubesta. Alkuperäinen videokin kahteen kertaan, mutta niin huonolla äänenlaadulla, että en viitsinyt laittaa linkkiä. Onneksi joku on lisännyt oman "musiikkivideonsa". Tämä taitaa muuten olla ihka ensimmäinen CD-single, jonka olen ostanut.

EDIT: ei perkele! Sama kaverihan on vissiin lisännyt Youtubeen kaikki klassikot:
Bizz Nizz - Don't Miss The Partyline (Shea Stadium Mix)

Ja laitetaan nyt originaalikin tähän rinnalle eli vuodelta 1990:
Bizz Nizz - Don't Miss The Partyline (Original Video)

Tämäkin löytyi vuodelta 1984; videota en muista koskaan nähneenikään:
Patto - Black & White
 
Viimeksi muokattu:

Casey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puoliorganisoitu flow-jääkiekko
Tässä muutama biisi ( proge- ja kiksutrancea) jotka iskee meikäläiselle tällä hetkellä kun tuhat volttia. Bileissä myös huomannu etten ole yksin näiden tuntemustan kanssa.. :)

Sultan & Ned Shepard - Eye Spy (Matthew Dekay remix). Housempaa progevääntöä , tuhoaa däänsfloorin.

The Doppler Effect - Beauty Hides in the Deep (The Blizzard intro
mix). Tähän hetken kovin vokaaliraita imo.

Orjan Nilsen - La Guitarra. Ei voi hehkuttaa liikaa , pakko kuulla itse.

Yllä olevat biisit kaikki bongattu Arminin ASOT-radio-ohjelmasta. Jos siis digailet progea / kiksua etkä vielä ole tsekannut , suosittelen lämpimästi :).
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ice MC featuring Alexia - It's A Rainy Day
Tähän täytyy sanoa, että Alexia oli vielä Ice MC:n jäsen silloin, kun It's A Rainy Day julkaistiin.
Hmmm... en nyt ole ihan varma lähdenkö trollin matkaan vai onko kyse yksinkertaisesti tyhmyydestä.

Alexia oli Ice MC:n jäsen... eli Alessia Aquilani (a.k.a. Alexia) oli Ian Campbellin (a.k.a. Ice MC) vasen jalka vai oikea käsi? Ice MC on Ian Campbellin taiteilijanimi eikä mikään bandi, jossa voisi olla useampia jäseniä. Kyllä, Alexia lauloi Ice MC:n naisvokaaliosuudet vuosina 1989-1995, mutta se ei tee Alexiasta Ice MC:n jäsentä.

Ice MC featuring Alexia

Älä ala wanhalle kalastajalle! *hymiö*

Pitänee joku biisikin mainita, kun kerran ketjuun kirjoittelen. Olen täysin ihastunut yhteen versioon neljä-viisi vuotta vanhasta Iion biisistä. Erityisesti Nadia Alin vokaalit tunkeutuvat suoraan selkäytimeen saakka.

Iio - Smooth (Airbase Remix)

Valitettavasti vain en löytänyt kunnon linkkiä siihen kaikkein mahtavimpaan versioon. Noissa klubiversioissa nuo vokaalit eivät pääse lainkaan oikeuksiinsa. Kyseessä on versio, joka löytyy mm. Summer Sun Hits 2004 -levyltä. Epäilen, että kyseessä voisi olla ihan tavallinen Radio Edit, mutta ei kuitenkaan.

Iio - Smooth (Radio Edit)

Tuossa on yksi Radio Edit, jonka löysin, mutta sekään ei ole aivan täysin sama, joka on tuolla kokoelmalevyllä. Jos joltain löytyy hyllystä kyseinen kokoelma ja siinä kannessa on maininta tuon biisin versiosta, niin olisin erittäin kiitollinen!
 

TeeVee

Jäsen
Hmmm... en nyt ole ihan varma lähdenkö trollin matkaan vai onko kyse yksinkertaisesti tyhmyydestä.

Ihan miten vaan.

Tyhmyyksissäni luulin hänen olevan varsinainen jäsen, vaikkakin Campbell teki musiikkia aiemminkin (johon en ole tutustunut) ennen Alexian tuloa mukaan kuvioihin. Ja nimenomaan niistä biiseistä, joissa Alexia lauloi mukana Ice MC muistetaan parhaiten. Mikä lie johtanutkaan siihen, että Campbell siirtyi tekemään biisejä Masterboyn tuotantotiimin kanssa ja Robyx jatkoi Alexian kanssa.

En vaan ole mielestäni missään virallisessa yhteydessä (mm. levyjen tiedoissa - ainakaan Ice 'n' Green:ssä) huomannut käytettäneen muotoa Ice MC feat. Alexia.

Eli Ice MC:llä oli samanlainen vokalistin käyttö kuin E-Typellä Nana Hedinin laulaessa useimmat bändin hitit, tosin vasta Loud Pipes Save Lives -levyllä käytettiin feat. Nana biisitiedoissa.

Ice MC feat. Alexia: Think About The Way ja
E-Type feat. Nana Hedin: Angels Crying...

Vaikka tuo on totuus molemmissa, hieman vierastan noita kirjoitusasuja.
 

zoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Divini & Warning - 4LB
Tiesto - Lethal Industry (Richard Durand Remix)
Tiesto - Traffic
Tiesto - Flight 643 (Richard Durand Remix)
Jedidja - Dancing Water
Nenes & Pascal Feliz - Platinum
Alex Kunnari - Lifter
Fonzerelli - Moonlight Party
Fred Baker - Total Blackout
Jesselyn - Omnia

:ylös:
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ihan miten vaan.
Vastauksen luettuani vedän sanojani takaisin. Asiantuntemusta löytyy!
En vaan ole mielestäni missään virallisessa yhteydessä (mm. levyjen tiedoissa - ainakaan Ice 'n' Green:ssä) huomannut käytettäneen muotoa Ice MC feat. Alexia.
Useammallakin kokoelmalevyllä (ymmärrettävistä syistä) käytetään tuota feat.-muotoa; esim. Dance Mania 96. Jotenkin vain muistan, että jollain Ice MC:n singlelläkin olisi käytetty tuota muotoa. Pikaisesti en nyt hyllystä löytänyt kuin Take Away The Colour (95 Reconstruction) -singlen (sekä Music For Money myöhemmältä ajalta), jossa tosin Alexiaa ei mainittu missään kohdassa. Saattaa tietysti olla, että muisti tekee tepposet ja muistelen jotain muuta feat.-legendaa esim. Dr.Alban featuring Leila K - Hello Afrika -singleä.
- - -
Ja nimenomaan niistä biiseistä, joissa Alexia lauloi mukana Ice MC muistetaan parhaiten.
- - -
Eli Ice MC:llä oli samanlainen vokalistin käyttö kuin E-Typellä Nana Hedinin laulaessa useimmat bändin hitit, tosin vasta Loud Pipes Save Lives -levyllä käytettiin feat. Nana biisitiedoissa.
Näistä featuring-jutuista pystyisi tietysti vääntämään vaikka maailman tappiin saakka eikä siltikään tulisi selvyyttä. Itse ainakin näen Ice MC:n ja E-Typen naisvokalisteissa sellaisen pienen eron, että Alexia oli kuitenkin "todellinen" vokalisti studiossa ja keikoilla, kun NaNa oli "pelkkä" E-Typen studiovokalisti ja "livevokalistina" oli - kuten tunnettua - "Dee" Demirbag. Toinen juttu saattaa tietysti olla se, että tuottaja (Robyx) näki Alexiassa enemmän potentiaalia soolouralle kuin Max Martin Nana Hedinissa, joten Alexiaa (ja Alexialla) markkinoitiin voimakkaammin. Ovat kuitenkin niin monimutkaisia juttuja, joihin on vaikeata ottaa kantaa tällä koulutuksella. Tämä ei kuitenkaan mielestäni poista sitä tosiasiaa, että Alexia ei voi olla Ice MC:n (tai NaNa E-Typen tai Leila K Dr.Albanin) "jäsen".

Noita featuring-muotoja tietysti näkee harvemmin, mutta koko juttuhan sai alkunsa siitä, kun kerroin tietäväni Ice MC:n ja Alexian yhteyden mainitessani kummaltakin yhden biisin (Easy ja Number One). Lisäsin siihen perään vielä Ice MC featuring Alexia - It's A Rainy Day ja lähinnä selvyyden vuoksi kirjoitin sen kuten kirjoitin.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Nuo studiovokalistit eivät yleensä virallisesti kuulu kokoonpanoon, vaan ovat ns. keikkamuusikkoja, eli saavat kertakorvauksen laulustaan.

Erityisesti konemusiikissa kokoonpanoon kuuluu käytännössä vain tuottaja, jonka lisäksi vokalistit toimivat jonkinnäköisinä keulakuvina. Loppupeleissä kun lähdetään katsomaan kuka on kuka, niin kyllä laulajat vaihtuu tarvittaessa kun tuottajat pysyy, vaikka kuinka henkilöityisi tiettyihin ihmisiin kyseessä oleva kokoonpano (esim Captain Jack, 2Unlimited jne).
 

TeeVee

Jäsen
Corona ja pari suomalaista bändiä

Kun tässä nyt alettiin keskustelemaan 90-lukulaisten bändien ja artistien esiintymisistä, niin kuinkas sitten Coronan laita? Ihmettelin kesällä kun tuli Sunblockersien cover Baby Baby:stä, jolloin kerrottiin, että vokaalit hoitaa sama nainen kuin alkuperäisessä versiossa, eli Sandy. Tietenkin luulin, että lauluosuudet originaalissa olisivat olleet Olga De Souzan, mutta ei - Discogsin tiedoissa vokaalit ovat Sandyn, toisessa Coronan hitissä kerrotaan vokalistin olleen Jenny B.

Ja tarkemmin katsottuna Discogsin sivuilta löytyy tämä teksti:

The first success of Corona was the song "The Rhythm Of The Night" in 1993/94. It is now known that Giovanna Bersola was the vocalist for this track and that Olga Maria De Souza was lipsyncing the words on stage and in the video.nc scam once again.

All the other singles of Corona, up to 1998, were sung by Sandra Chambers AKA Sandy. The single "Try Me Out" had already been released in 1993 by Lee Marrow featuring Charme AKA Annerley Gordon (the future Whigfield).
Recent singles of Corona credits Olga Maria De Souza as vocalist and author, but that may just be another way to cover the lipsync scam once again.


Heitetään ketjuun kuuluva varsinainen viesti hyvistä dance-biiseistä:
Skydive - Any Day Now. Jostain syystä projekti ei saanut kovin paljoa radiosoittoa kuten ei myöskään Modulation-bändi, jolta on myös tullut hyviä biisejä.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kun tässä nyt alettiin keskustelemaan 90-lukulaisten bändien ja artistien esiintymisistä, niin kuinkas sitten Coronan laita?
Paha sanoa oikeastaan yhtään mitään; jostain syystä Corona ei koskaan kuulunut suosikkeihini. Oikeastaan I Don't Wanna Be A Star oli ainoa biisi, joka vähääkään iski. Katsoin hyllystänikin ja ainoat Coronan singlet olivat I Don't Wanna Be A Star, Rhythm Of The Night ja Rhythm Of The Night (UK Remixes). Missään näissä ei mainittu puolikkaalla sanallakaan vokalistia.

Yksi aivan ehdoton 90-luvun eurodancebiisi vuodelta 1993 tuli taas mieleeni:

Simone Angel - Let This Feeling

Eli kyseessä on MTV Europen VJ Simone Angel. Simone oli juontajana mm. legendaarisessa MTV:n PartyZone -ohjelmassa, jonka tahdissa Mr.Fox:kin oppi tanssimusiikin saloihin.

Toinen tutustumisen arvoinen biisi vuodelta 2001, jonka nyt muistin on:

Konkrete - Law Unto Myself.

On muuten pitkästä aikaa ensimmäinen biisi, jota en löytänyt Youtubesta. Kyseessä on vähän toisentyyppistä, joita olen aiemmin maininnut. Löysäksi kikkelitranceksihan tuota voisi lähinnä kutsua. Mm. Paul Oakenfold on tuota seteissään soitellut.

Yksi kysymyskin olisi, vaikka tämä ketju ei varmastikaan ole paras vastauksien kannalta...

Puolivahingossa löysin paikallisesta Talouspörssistä edulliset (29,50e/kpl) alumiiniset CD-laukut ja innostuin järjestelemään wanhoja levyjäni. Ajavat varmasti asiansa, kun eivät tule mihinkään keikkakäyttöön, vaan ihan kotisäilytykseen. Samalla tulikin mieleeni joskos hankkisin kotikäyttööni ihan harrastuspohjalle DJ-mikserin. Ilmeisesti vähintään nelikanavainen (2xphono in, 2xline in) sen kuitenkin pitäisi olla. Olisiko kenelläkään mitään ehdotuksia merkistä/mallista? Nettikauppoja? Mitään hirvittäviä summia tähän käyttöön tuskin kannattaa uhrata. Vai minkälaisia nuo tuplapesäiset CD-/mikseriyhdistelmät olisivat? Saisiko niihin vielä yhdistettyä pari vinyylisoitinta?
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Samalla tulikin mieleeni joskos hankkisin kotikäyttööni ihan harrastuspohjalle DJ-mikserin. Ilmeisesti vähintään nelikanavainen (2xphono in, 2xline in) sen kuitenkin pitäisi olla. Olisiko kenelläkään mitään ehdotuksia merkistä/mallista? Nettikauppoja?

Mulla oli pari vuotta kotikäytössä Pioneerin DJM-600 mikseri, mutta taitaa olla liian kallis. Laatuhan maksaa ja tuossahan onkin niitä ominaisuuksia aika runsaasti. Efektit sun muut.
Sitä ennen oli Omnitronicin 2-kanavainen Kill-mixeri, mutta tuon kyseisen merkin tuotteita en voi suositella missään tapauksessa.
Tuplapesäisistä cd-/mixeri-yhdistelmistä en juurikaan hyvää ole kuullut. Toki näitä juttujahan on liikkeellä suuntaan jos toiseen.

Lähes koko "urani" aikana en ole juuri muilla soittimilla soitellut levyjä, kuin Pioneereilla. Ylivoimainen ykkönen sillä saralla, mutta voin suositella myös köyhän miehen Pioneeria, eli Behringeriä ja mallia PRO MIXER DJX700, joka on kopio DJM-600:sta. Kotikäyttöön erinomainen.

http://www.discoland.fi/

Sieltä sitten "ääni" -> "mikserit"
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yksi aivan ehdoton 90-luvun eurodancebiisi vuodelta 1993 tuli taas mieleeni:

Simone Angel - Let This Feeling

Juu. Pääsin ensimmäisille lomille intistä ja tämä tuli melkein heti radiosta. Kuulosti kyllä siinä tilanteessa aivan perkeleen hyvältä!

Samoihin aikoihin kolisi tietysti täysillä myös nämä:

Dance Nation - True conviction
Maxx - Get-a-way


1993-94 on tehty tosi paljon hyviä eurodance-kappaleita. Meillä meni Salovaaran ja Ripatin ohjelmat aina c-kaseteille ja sieltä blokattiin parhaat biisit arkistoon.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Hiukan on vissiin mopo karannut käsistä huuto.netissa:

Masterboy - Masterboy Family CD 1991 45e
Masterboy - Colours CD 1996 28e

Noh, onhan se tietysti wanha totuus, että: Ei se ole hullu, joka pyytää, vaan...
On siellä näköjään muutakin aika helmihinnoittelua.
Yksi aivan ehdoton 90-luvun eurodancebiisi vuodelta 1993 tuli taas mieleeni:

Simone Angel - Let This Feeling

Juu. Pääsin ensimmäisille lomille intistä ja tämä tuli melkein heti radiosta. Kuulosti kyllä siinä tilanteessa aivan perkeleen hyvältä!
Muisteloiksi kun meni, niin mainitaanpa tällainen:

Tiistai-iltana 01.02.1994 uunituore ajokortti taskussa lähdin kotipihalta legendaarisella Techno-Fiestalla Turun yöelämään. TDK D60 C-kasetti oli pääasiassa nauhoitettu Salovaarasta:

A1 Pandora - Trust Me
A2 Maxx - Get Away
A5 Twenty 4 Seven - Is It Love?
A8 Fun Factory - Groove Me
A9 Jam & Spoon - Right In The Night
B1 Culture Beat - Anything
B3 Rob'n'Raz - In Command
B9 Basic Element - Promise Man

Muitakin helmiä kasetilla on, mutta mm. B5 Melodie MC - Dum Da Dum -video ei ainakaan mulla suostunut avautumaan. Sokerina pohjalla tietysti yksi S-Danger Megamix ("Sepi on naitavan näköinen!"). Kuten varmasti jo arvaattekin, niin kasetti on edelleen tallessa alkuperäisessä kuosissaan. On muuten elämää nähneen oloinen...

EDIT: nyt muuten jostain syystä ainakaan mulla ei toimi yksikään YouTube-linkki. Muutaman sekunnin pyörittää ilman ääntä ja jymähtää siihen.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Sokerina pohjalla tietysti yksi S-Danger Megamix ("Sepi on naitavan näköinen!").
Itse itseäni lainaten. Oli pakko vähän fiilistellä ja ottaa tuosta S-Danger Megamixista lyriikat talteen.

PÄIVÄÄ
Okay, boy! Okay, boy!
PÄIVÄÄ

Radio äänessä keskellä ryhmää,
bailaa - älä sano tää on tyhmää.
Kello on paljon, silmiä painaa,
tanssi, muuten olet pian vainaa.

Tämä - - - (remakka?) ja vielä monta soittoa,
valvotaan yhdessä kohti aamunkoittoa.
Silloin tiedät, olet juuri vapaa,
kaksi - taas toisensa tapaa.

SALOVAARA x2
Ei se oo, vaan se on Sulohaara tai Salohuara! x2
SALOVAARA
Pidätsä sitä - ihmisenä?
LOVE SEES NO COLOUR
JooJoo x2
SALOVAARA x2
Ei se oo, vaan se on Sulohaara tai Salohuara!
Pidätsä sitä - ihmisenä?

JooJoo
PÄIVÄÄPÄIVÄÄ

Kauheeta vauhtia, pojist' ei ota selkoa,
perjantaina menoa - ei pelkoa.
Sairaita soittoja, megamixei',
no siksei, Salovaara vastaa.

Pidä varas' tai sut linjalta poistaa,
Salovaara yksin studiossa loistaa.
Sinä voit technon tahdissa tanssia,
tule mukaan pilkataan yhdessä Anssia.

SALOVAARA
Pidätsä sitä - ihmisenä?
SALOVAARA
Ei se oo, vaan se on Sulohaara tai Salohuara!
SALOVAARA
Pidätsä sitä - ihmisenä?
SALOVAARA
JooJoo
LOVE SEES NO COLOUR
SALOVAARA
LOVE SEES NO COLOUR


Aivan käsittämätöntä meininkiä. Tuli kyllä hienot muistot mieleen. Ei tuollaisia radio-ohjelmia enää tehdä! Mahtaisiko näitä vielä jostain löytää?
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aivan käsittämätöntä meininkiä. Tuli kyllä hienot muistot mieleen. Ei tuollaisia radio-ohjelmia enää tehdä! Mahtaisiko näitä vielä jostain löytää?

Nuo on kyllä aivan uskomattomia. Mulla on yhden tietokannan mukaan reilu 10 kpl näitä s-dangermiksauksia. En tiedä näiden kaikkien oikeita nimiä, mutta jotenkin näin oon niitä nimennyt:
- Eihän ne kuule kun ne masturboi
- Ryökäleen paskiainen
- Sepi hässii uimarannalla
- Sepi on naitavan näkönen
- Vetäkääs kuivat
jne

Sitten on joku FDRC Kuopiosta ja niiltä pari miksausta. Unohtamatta myöskään Niko Nymanin Fog -biisiä (saman niminen henkilö on muuten Slusnik Lunan takana).

Ja tietenkin S-Danger feat T-Grove - Kylä lähtee!, joka on myös sinkkuna julkaistu ja löytyy hyllystä. Tämä oli muuten mukana kesällä 1994 jossain megamix-kilpailussa, jossa oli myös hieno tekele Housegrind - Move your body to trance (löytyykö tätä mistään? Mulla on vaan semmonen versio, missä The Kansanedustaja puhuu ilkeästi biisin päälle, kuten hänellä aina oli tapana tehdä).
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Mulla oli pari vuotta kotikäytössä Pioneerin DJM-600 mikseri, mutta taitaa olla liian kallis. Laatuhan maksaa ja tuossahan onkin niitä ominaisuuksia aika runsaasti. Efektit sun muut.
Sitä ennen oli Omnitronicin 2-kanavainen Kill-mixeri, mutta tuon kyseisen merkin tuotteita en voi suositella missään tapauksessa.
Tuplapesäisistä cd-/mixeri-yhdistelmistä en juurikaan hyvää ole kuullut. Toki näitä juttujahan on liikkeellä suuntaan jos toiseen.

Lähes koko "urani" aikana en ole juuri muilla soittimilla soitellut levyjä, kuin Pioneereilla. Ylivoimainen ykkönen sillä saralla, mutta voin suositella myös köyhän miehen Pioneeria, eli Behringeriä ja mallia PRO MIXER DJX700, joka on kopio DJM-600:sta. Kotikäyttöön erinomainen.

http://www.discoland.fi/

Sieltä sitten "ääni" -> "mikserit"
Itse taas en missään nimessä suosittele mitään Behringeriä edes kotikäyttöön. Menee rikki alle vuodessa, potikat rahisee ja liu,ut vuotaa.

Pioneerilta löytyy käyttökelpoisia vaihtoehtoja eri hintahaarukkaan, esim DJM-400 on pirun hyvä pienemmän budjetin mikseri. Itsellä vielä vanha DJM-500, joka pitäisi kyllä päivittää pikkuhiljaa uuteen DJM-800:n, kymmenen vuotta jo tuolla soitellut.

Ja ei tosiaan kannata ostaa discolandista, vaan tilata thomannilta (www.thomann.de) tai musicstoresta (www.music-store.de).
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Behringeristä on kyllä oivia kokemuksia.
Tilasin juurikin Thomannilta oman silloisen mikserini, joka ei tietystikään toiminut. Tuote takaisin ja uutta tilalle. Sapetus oli melkoinen, kun tämäkin osoittautui sudeksi.
Kolmatta mikseriä himaan ja perkele, siihenhän sai jopa virrat päälle, mutta kosketushäiriöitä oli kiitettävästi ja meteli oli aikamoinen aina virtoja päälle pistäessä.
En jaksanut enää neljättä mikseriä hommata ja tyydyin vääntämään tuolla sen noin kolme vuotta, nyt on uusi mikseri hankinnan alla ja Pioneerin DJM-400 suurella todennäköisyydellä.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Behringeristä on kyllä oivia kokemuksia.
Tilasin juurikin Thomannilta oman silloisen mikserini, joka ei tietystikään toiminut. Tuote takaisin ja uutta tilalle. Sapetus oli melkoinen, kun tämäkin osoittautui sudeksi.
Kolmatta mikseriä himaan ja perkele, siihenhän sai jopa virrat päälle, mutta kosketushäiriöitä oli kiitettävästi ja meteli oli aikamoinen aina virtoja päälle pistäessä.
En jaksanut enää neljättä mikseriä hommata ja tyydyin vääntämään tuolla sen noin kolme vuotta, nyt on uusi mikseri hankinnan alla ja Pioneerin DJM-400 suurella todennäköisyydellä.

Niin ne kokemukset vaihtelee. Meinaan tuttava on soitellut ihan discossakin Behringerillä ja totesi, ettei mitään vikoja ole ollut. En kyllä tosin ite lähtis rundille tuon tason laitteilla.
DJM 600:n hinta pysyy paikallaan näköjään. Thomannilla 799e. Silloin joskus 5 vuotta sitten maksoin siitä 899e. Edelleen hyvä vaihtoehto ja suorastaan klassikko.

Muakin houkuttelee kyllä tuo DJM-400. Siihen soittimiksi CDJ-200:t, niin olisipa hyvä kotisetti, eikä hävettäis yhtään lähtee keikallekaan noilla.
Merkkiuskottavuutta löytyy sen verran, että laitteita ostettaessa ei henk.koht. tule kysymykseenkään muu kuin Pioneer.

Edit. ja ettei ihan kokonaan karata aiheesta niin Alex Kunnarin - Lifter on alkanut toimia paremmin ja paremmin. Ensireaktio ko. biisistä oli lähinnä karmea.
Suosittelen myös tutustamaan VA - Dance paradice volume 9 -mixed.
Tunnin setti hyviä biisejä ja kuten nimestä voi päätellä, niin miksattu kaikki yhteen ja mielestäni vielä erittäin hyvinkin.
 
Viimeksi muokattu:

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Suosittelen myös tutustamaan VA - Dance paradice volume 9 -mixed.
Tunnin setti hyviä biisejä ja kuten nimestä voi päätellä, niin miksattu kaikki yhteen ja mielestäni vielä erittäin hyvinkin.

Onko ihan kaupasta hankittu kun google-haku ei tuo muuta kuin torrenttisaitteja :D
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Mitäs muutakaan tähän voi sanoa kun, että ostettu on toki ;)

Nyt kuunteluun Cascadan Perfect day-albumi.

Eikun meinasin sitä että onko tuommoista albumia edes "oikeesti" olemassa..
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Olen kerännyt blogiini (joka löytyy profiilista) aikani kuluksi viikonloppuisin eurojytke-kappaleita. Olen tällä hetkellä puolessa välissä "urakkaani". Tarkoitus on kerätä 12 enemmän tai vähemmän klassikkobiisiä youtubesta.

Tämän viikonloppuista helmeä etsiessäni löysin Fun Factoryn. Samassa syssyssä bongasin bändiltä tällaisen kappaleen. Huomatkaa kuinka jäätävät Ice MC -henkiset räpit 1:30 kohdilla!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös