Kesän 2014 siirtomarkkinat

  • 202 641
  • 348

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Tämän huhun on laittanut liikkeelle HockeyBuzzilta Blackhawksin blogaaja John Jaeckel eli ei kannata kauhean vakavasti tähän suhtautua. Huhuun tai blogaajaan.

Ihan tietämättä taustojakin huhun voi todeta potaskaksi, koska se on Floridan kannalta järjetön.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Todella hyvä kauppa Ankoilta.

Sanoisin että ihan ok-kauppa ankoilta, jos Kesler löytää parin vuoden takaisen tasonsa. Mutta saattoi käydä niinkin, että joukkueet vaihtoivat erihintaiset, mutta suht samantasoiset hyökkääjät toisiinsa ja lisäksi Canucks sai ykkösen ja nuoren pakin. Eli persraiskaus.
 

Baldrick

Jäsen
Todennäköisesti pelkkä ankka tuo CHI-FLA huhu, sillä Florida ottaisi aika rajusti takkiin tuossa treidissä. Sharpilta vissiin vaisumpi kausi, Roszival uransa ehtoopuolella, Gubranson moninkertainen verrattuna Clendeningiin, sillä Erikillä on jo kolme kautta NHLää alla saman ikäisenä kuin Adamilla, sekä odotuksetkin korkeammat. Pelkästä ykköspickistä ja jostain huonommasta pakkiprospektista jos vaihtuisi, niin varmasti voisi edes keskustella.
 

Juzbe#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, HPK
Boninon kehitys on ollut hiukan hidasta mutta kehityskäyrä osoittaa ylöspäin ja Canucks saanee hänestä hyvän hyökkääjän moneksi vuodeksi. Mielestäni kauppa ei todellakaan ole huono Vancouverille, missä kuitenkin on jonkinasteinen rebuild/retool menossa. Sbisa on myös pakiksi melko nuori ja potentiaalia on parempaan kuin tämä kausi näytti.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Bosco, jos kymppi-pikki olisi ollut mukana, niin Canucks ei olisi Boninoa saanut. Kaverilla tosiaan hyvä soppari päällä ja viimekauden pointsit tuli kuitenkin aika pitkälti omalla tekemisellä, eikä ketjukavereiden kautta. Sbisasta voi tulla vielä ihan ok NHL-pakki. Ei vaan natsannut Anaheimissa. Siihen päälle vielä #24 ja 3rd rounderi niin ihan hyvä diili VANilta, koska Keslerin treidilistalla oli vain Anaheim ja Chicago. (Edit. ja Ducks saa vielä 2015 kolmoskiekan pikin).

Keslerin ominaisuudet on tärkeä lisä Ducksille Kingsejä ja Hawkseja vastaan tulevaisuudessa. Anaheim on parempi jengi nyt treidin jälkeen ja huhuttu on, että Ducksin muuvit ei jää tähän...odotellaan.

CHI-FLA huhu on Eklundin käsialaa. Eli tiedätte minkä painoarvon sille voi laittaa.
 
Viimeksi muokattu:
Mitäs vittua?

Bob Mckenzie:Tonite is the last actual NHL draft broadcast I'll do. Hoping for a good one. But I'll be doing comprehensive draft coverage for yrs to come

James Duthie:NHL Draft tonight at 7et on TSN. Our last one for a while. Favourite hockey day of the year.

Ei näin viihdyttävää showta voi lopettaa.
 

Apheu

Jäsen
Mutta saattoi käydä niinkin, että joukkueet vaihtoivat erihintaiset, mutta suht samantasoiset hyökkääjät toisiinsa ja lisäksi Canucks sai ykkösen ja nuoren pakin. Eli persraiskaus.

Tämä itselläkin pyöri mielessä. Viime kauden näytöillä miehissä ei tosiaan ole ihan hirveätä eroa, toinen vain on kehityksessään mennyt alaspäin ja toinen ylöspäin. Mielestäni ei ainakaan Vancouverille tappiollinen treidi. Anaheimilla on pitkälti kiinni tasan siitä, tuleeko pariin seuraavaan vuoteen Stanley Cup. Onhan Getzlaf-Kesler paperilla ihan loistava sentterikaksikko, varmasti ensikaudella Ankat haastavat Kingsin ja Chicagon kovemmin.
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Canucks treidasi Garrisonin Tampaan vaihdossa tokan kierroksen pickiin (50th overall). Vaihdossa Tampaan meni myös Jeff Costellon oikeudet sekä Vancouverin ensi vuoden seiskavaraus
 
Viimeksi muokattu:

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Canucks have traded Jason Garrison to Tampa Bay for the No. 50 pick. Rights to Jeff Costello and 7th rd pick in 2015 also to TBL.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Canucks sai näillä kahdella kaupalla cappiin merkittävästi tilaa. Eiköhän sieltä tiistaina heti sitä saatua cappitilaa sitten käytetä ykkösmaalivahtiin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Canucks sai näillä kahdella kaupalla cappiin merkittävästi tilaa. Eiköhän sieltä tiistaina heti sitä saatua cappitilaa sitten käytetä ykkösmaalivahtiin.

Jim Benning ja Ryan Miller reunion?
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Ja Canucks jatkaa:

Kesler-diilissä saatu kolmospick Rangersiin vaihdossa Derek Dorsettiin.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
George Richards ‏@GeorgeRichards 4m

The Philadelphia #Flyers are hosting tonight's draft and looking to make a big splash by grabbing the #FlaPanthers top pick. Stay tuned.

Names floated from #Flyers folk regarding #FlaPanthers top pick: The Schenns, Read, Simmonds and Vinny. Phil has interest in Gudbranson.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tuossa oli juuri Tallonin haastattelu ja kylla sellainen kutina jai, etta siella ykkosvaraus vaihtaa omistajaa. Kolme kovaa tarjousta vaitti saaneensa.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Nashville Predators ‏@PredsNHL 35s

BREAKING NEWS: James Neal traded to the @PredsNHL for Patric Hornqvist and Nick Spaling.

Kelpaa näin Flyers fanina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös