Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 532 557
  • 7 465

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Paskaa. Onko Pikekiekko scoutattu nyt niin hyvin, että turpaan otetaan jatkossa. Samanlaista pelaamista on nähty muiltakin vastustajilta ja Kerho on ollut kusessa.

Jälleen parin maalin takaa tulisi nousta...
 

Äimänkäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät suoritukset ja Kerttu
Tiesihän sen taas saatana ku koko päivän odotellu peliä että vituikse menee. Onneks on Jukurit eikä joku kunnon jengi niin tuolta nousee vielä ennen kolmatta erää tasoihin.

Heti YV ja Harper tietysti ratkoo tästä ensimmäisen.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ohipeli tulossa. Hyökkäyspäässä tuntuu kulkevan mutta onhan ollut karmeita virheitä omissa.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Tästä nyt peliin mukaan. Tai no pelissä ollaan oltu ihan hyvin mukana, mutta pari isompaa virhettä näkyy taululta. Pientä muistutusta, että ei voi ihan rotsi auki vedellä omassa päässä.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Ja ainakin 30 sekuntia oli järkeä ja liikettäkin YVllä. Oliko eka tällä kaudella?

Tosta Harperista kyllä kuullaan vielä. Vaikuttaa ihan perkeleen taitavalta lyhyellä otannalla ja näkee että peliälyä on riittävästi.

Kattelin vaan, että millä hammastikulla se siellä kaarella veivaa menemään? No ei siinä mitään väliä millä pelaa, kun kädet käy tohon malliin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Jukurit on liikkeessä edellä ja jatkuvasti vaarallisia paikkoja heille. Kerholla joitakin paikkoja, mutta toivoisi sitä suoraviivaisuutta lisää.
 

M10

Jäsen
Harper on erittäin taitava pelaaja, jonka pää pelaa ja otteet on teräviä. Tehoja tulossa, mutta pitäisi saada helvettiin tuon umpisurkean Collinsin viereltä.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Kieltämättä aika haastava alku. Keskittyminen huomisessa pelissä.

Kun vastassa on yhtä kuuma jengi, niin olisi asiallista, että keskittyminen olisi tässä pelissä eikä huomisessa pelissä.

Vai mitä Johnston? Tä?

Ei sillä, etteikö tästä voisi nousta. Voi, ja varmaankin tästäkin kuitenkin lopulta peli tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös