Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 533 437
  • 7 465

Ralph

Jäsen
KooKoo alko alistamaan, kun pääsi kahden miehen ylivoimalle.
 

Äimänkäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät suoritukset ja Kerttu
Jotenkin käsijarru päällä epäamerikkalaisittain anteeksipyydellen ainakin vielä liikenteessä.

Kerho on niin PC, että ei halua vahvistaa stereotypioita pystymettän pohjoisamerikkalaisista, jotka pelaa suoraviivasta aggressiivista lätkää. Tämän vuoksi nää meijän ulkkarit on enemmänkin rauhaa rakastavia pumpulipuikkoja. Koko ajan parantavia pumpulipuikkoja toki.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX

Ralph

Jäsen
HPK ei paljoa maaleja tee, mutta päästää vielä vähemmän.
 

Transsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nitrojen ottaminen oli jo lähellä, mutta upea vierasvoitto sieltä tuli. Tehotonta pelaamista, peli olisi pitänyt naulata jo aikaisemmin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Vähän turhan jännäksi Kerho pelin teki jäähyillään. Olisi suonut Laurikaiselle nollat. Muuten ihan kiva peli ja peliä käännettiin kivasti. Pillu sopii Jolyn kanssa hyvin ja kolmonen oli pirteä. Nelonen on aina vahva ja toivottavasti tuo kakkosketjukin alkaa tuosta toimimaan. Harper aivan pihalla. Niskala oli hyvä poika.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Ihan hyvä suoritus kk vastaan ja tärkeintä että 3 pojoo tuli.

Annetaan nyt Harperin tottua ja katsotaan ens viikolla miltä alkaa näyttämään.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Yleisöä sarjakakkonen KooKoolla tänään vain 1777, vaikka vastassa oli sarjan kovakuntoisin ja vieraskenttien yleisömagneetti HPK. On meillä Hämeenlinnassa ihan eri luokan kulttuuri. Koronatilanteen paheneminen selitttänee osan, mutta ihan hyvin on Kerho vetänyt väkeä koko ajan kotipeleihin.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Harperin pitäisi kyllä sopia tuohon lätkään missä pyritään kääntämään nopeasti riiston jälkeen. Hyvin liikkui luistin. Tänään meni tosiaan aikalailla katseluksi, mutta katsotaan miltä näyttää kun on saanut pelejä alle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös