Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 532 501
  • 7 465

Hotsikahella

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja HPK, myös HPK
Ei pitäis jättää näin tiukille. Ei tarttis ku yhen Johnstonin mokan vähemmän, tai yhen huonon päivän Saipa-maalivahdille. No, nää on näitä, tää on vaan hokia ja kick-offia odotellessa.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vittu toi aukkonen on paska. Ja kerhokin.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
CUCK

Miten voi sössiä noin? Miten?

Ensin SaiPalta turpaan 1-2, ja sitten tämä paska kirsikaksi kakun päälle.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
No mutta päästään valmistautuun hyvissä ajoin ens kauteen. Oli kyl taas semmonen taidonnäyte raitapaidoilta tämä peli kun ei kentälläkään kukaan tiiä mitä siel tapahtuu ja jatkuuko peli vai ei.

Ei tämä mihinkään raitapaitoihin kaatunut.

Saatana. Kerho on pelannut päin vittua jo vaikka kuinka kauan.

Vastuullinen löytyy ihan peilistä.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Joo kyllähän tuo joukkue eli Hämeenlinnan Pallokerho nussi tämän kauden ihan itse ja omakätisesti. Hieno nousu poffeihin paskan alkukauden jälkeen, mutta kyllähän tämä loppu noin 10 matsia on ollut täyttä hevosen paskaa. Ja joo, pelit jatkuu, mutta ei tässä kovin korkealla odotukset ole. Eiköhän se ollut siinä.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Ei ole ollut kyllä kummoista Kerhon peli kuukauteen. Itse asiassa aika hirveää puskemista on ollut huikean neljän kuukauden spurtin jälkeen. Siihen nähden tämä oli aika luonnollinen, joskin ihan vitun surkuhupaisa loppuhuipennus runkosarjalle.

Aika paljon hyviä asioita pitää tapahtua todella lyhyessä ajassa, että tästä mennään jotain mörkö-Lukkoa vastaan jatkoon Ilveksien ynnä muiden nujertamisesta puhumattakaan.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Taisi loppua Tiilikaisen pelikirjasta sivut, eikä Pike tuonut muuta kuin tsempin ja tässä tulos. Niin helvetin heikkoa ollut valmennuksen suorittaminen jo pitkään.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvää yötä Kerho. Se on sitten kaksi peliä kautta jäljellä.

Miten voi kauden loppu mennä näin päin helvettiä? Täysin varma kutossija menetettiin oman pelaamisen seurauksena. Pari huonoa peliä ymmärtäisi mutta kun tämä on jatkunut jo viikkoja. Joukkue on ollut täysin saamaton ja tehoton johon ei ole tullut mitään parannusta.
Lisäksi hyökkäyspelistä ei ole ollut aikoihin tietoakaan. Tähän päälle vielä puolustuspelin heikentyminen niin ei pajoa naurata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös