Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 532 696
  • 7 465

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kumpi näistä pelaa kohta pudotuspelejä?

Tänään piti tulla kolme kertaa kovempaa kuin eilen vai mitä toi selitti!
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Ainakin tuon ylivoiman jälkeen ei SaiPa juurikaan kiekkoon koskenut, tosin ennen sitä oli taas sitä, että ajoitukset ei lähdöissä osu ja sitten haetaan ihmeellisiä avauksia joista kiekko aina ilmaiseksi SaiPalle.
Juuri erän lopussa oli todella huikea jakso Kerholta. Näennäisesti pidetään välillä kiekkoa ja vastustajalla paremmat paikat. Hyvin SaiPa vie liikkeessä ja pääsee parhaaseen sektoriin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Tosi erikoinen peli. Periaatteessa kerholla ei pienintäkään hätää mutta taululla 0-1 ja itsellä 0 oikeeta maalipaikkaa.
No kyllä siellä on hätä jos vierailijoiden 2-0 maali lähempänä kuin tasoitus. SaiPa pystyy paremman liikkeen avulla estämään Kerhon tekopaikat ja itse taas pääsevät paikkoihin samasta syystä.

Kerhon yhteispeli on sekavaa.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Onhan tämä helvetin raskasta katsottavaa, mutta on tuossa kyllä kyse siitäkin, että rentous on yksinkertaisesti täysin poissa.

Yksi ripulinen tuurimaali voisi loksauttaa hommaa ison askeleen parempaan suuntaan. Pistetään siis yksi räkäinen maali nyt alkuun tilaukseen.

Tällä hetkellä vituttaa tuo peli, Kerho, SaiPa, selostaja, Tuomas Nyholm, Kangasniemi-highlightit, Pekka Jormakka ja "erikoismies" -termi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös