Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 533 161
  • 7 465

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Samaa katoin, ihan katastrofaalinen tähän asti. Häärää tuolla eikä tee oikeastaan yhtään mitään. Taitaa olla jo -3 sarakkeessa ja ehti jo jäähynkin napata. Ihan naurettavan huono tähän saakka, etenkin kun miettii minkä profiilin pelaaja on kyseessä.
Katsoitko tilanteen mistä jäähy tuli?
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Itseasiassa juuri näissä hetkissä siitä Harperista voisi olla hyötyä kun ei meinata kontrollia saada.

Harper on pidemmässä juoksussa ollut vähän pettymys mutta aihio löytyy!
Harper ja kontrolli? Tyyppi siirretään helposti kiekosta irti ja kun TPS on vielä jalalla edellä, ei olisi hirveästi edes hänen vikkelyydestä hyötyä. Pihlström ainoa, joka pystyy jalalla voittamaan tilanteita, eikä Harper ole samaa tasoa. Pettymys se on kyllä ollut.

Ylivoimaan on kyllä hankala löytää sopivaa viivamiestä. Jos alkukaudesta tuskailin katsella Johnstonin neppailua viivassa, niin nyt alkaa tuskattuttamaan kun joskus harvoin saadaan kiekko hyökkäysalueelle, niin Pelli hätäilee viivassa aivan turhaan. Olisiko taas Ladan paikka näyttää nuoremmille miten siellä viivassa touhutaan?
Pelli on kyllä tänään todella epävarma viivalla. Mustonen yritti ensimmäisen ylivoiman aikana järjestää vetopaikan, mutta Pelli tuli turhaan vastaan, jolloin syöttö tuli jalkoihin. Jolyn maalia edelsi toki hyvää pelaamista. Maali oli kuitenkin Nessun ja Jolyn ansiota.

Joko Frimania ei nappaa liigassa pelaaminen tai on turnauksen jälkeen väsymystä. Ei vielä ole ollut avuksi.
 

MadMike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HML Huskies, Fremantle Dockers, Western Force
Joko Frimania ei nappaa liigassa pelaaminen tai on turnauksen jälkeen väsymystä. Ei vielä ole ollut avuksi.
Friman on viimeisen päälle ammattilainen, ei jää vaatimustasosta itseään kohtaan kiinni. Joskus menee ennemminkin yli. Nyt näyttää siltä ettei tiedä mitä pitäisi tehdä. Ja kyllä, on ollut täysin paska.
 

mehupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mason ego
Viisikkopelaamisessa ne isoimmat puutteet on tässä ja KalPa-pelissä olleet. Tämä kausi on eletty erittäin kurinalaisesta puolustamisesta, mistä kyllä tänään varsinkaan ensimmäisessä kahdessa erässä ei ole ollut tietoakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös