Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 533 031
  • 7 465
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
LAATU EURIKAINEN. WHAT A SAVE!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
NEZZU. BOOM.

OK 2 P.

JÄIKÖHÄN MULLA HIMASSA CAPS LOCK PÄÄLLE.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Olipa paskinta kerhoa ihan hetkeen ja oikeastaan koko ottelu surkeaa. Vaikka Nurmi maalin teki niin silti surkea ottelu.

Toivottavasti oli vain hetkellinen eikä väsy jo paina. Perjantai näyttää paljon!
 
Suosikkijoukkue
HPK,Dallas Stars
2 Pistettä kotiin viemiseksi suht sekavan esityksen jälkeen. Paljon on pelissä hyvää mutta myös erittäin haavoittuvainen toi poppoo osaa olla. Jospa loppuviikosta tosiaan uusia vahvistuksia on jo remmissä ja perjantaina Hifkin kaatoon
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Kolmanteen maaliin asti ihan hyvää tekemistä, mutta sitten vähän lässähti. Vastustaja ei ollut hyvä, eikä Kerhokaan paljon parempi. Onneksi sentään kliinisillä rankkipotkuilla sentään kaksi pistettä. Kolme olisi ollut otettavissa. Paljon pitää parantaa perjantaiksi jos meinataan edes haastaa HIFKiä.
 

M10

Jäsen
Kerho on pelannut about kolme kuukautta liigan eliittilätkää ja voittaa nyt vähän huonommillakin esityksillä otteluita. Joka ottelu ei voi olla Kerholtakaan taideteos ja joskus näyttää väsyneeltä. Näin käy ihan jokaiselle jengille Liigassa. Eli en nyt ihan hirveästi itkisi, valittaisi laiskasta asenteesta tai vaatisi esim. Toivolan potkuja.

Pike on nostanut vaatimustason korkealle ja homma toimii. Kovaa vauhtia ollaan menossa kuuden sakkiin, ja nimenomaan siksi, että näinä keskinkertaisinakin iltoina (Ässät, Pelicans) tulee voittoja.

Unelmatilanne olisi, kun saataisiin loppukaudeksi 1-2 ketjun (edes semilaadukas) sentteri ja yksi kokenut fyysisempi pakki. Ei tuollaiset loppukauden rentalit voi edes olla kalliita.

Mitä tulee tämän illan esitykseen, niin siellä oli tutut nimet hyviä ja tutut huonoja. Nurmesta tulee tosiaan Heiskanen kaukaisesti mieleen ja Pelli on ollut yksi parhaimpia hankintoja vuosiin.

Ladaa vähän kaipailisin jo takaisin, että saisi pienennettyä Jeskasen minuutteja.
 
Viimeksi muokattu:

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Jeskanen kyllä hakee rytmiä ja pelinopeus on ajoittain vähän liian kova. Ladaa kaipailen kiireesti takaisin ja samoin paranneltu versio Kankaanperästä tekisi hyvää.

Senkin vielä sanon, että Pillu oli myös erittäin kova hankinta tälle kaudelle. Ksikki tekeminen on varmaa ja hirveästi ei pelota herran ollessa kehissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös