Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 533 348
  • 7 465

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Hanskalle menee tänään kaikki. Lisää vaan!
 

Äimänkäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät suoritukset ja Kerttu
Kysyn vaan että miks vitussa siellä pelaa kaikki kädettömimmät jätkät 2min ennen summeria ja maalin takaa-ajo asemassa. Nooh, hyvä nousu, mutta aika paska maku jää. Ellei nyt jotain ihan vitun erikoista tapahdu.

Jolya ainakin hakataan niin kovaa käsille että ei sielä oo jäljellä ku kädettömiä noitten talkoitten jälkeen.
 

KariJurri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Huomisen ykkössentteri?
Onkos Jeskanen joskus pelannut sentteriä? EHM:n viime kauden rostereissa oli ainakin herran yksi pelipaikoista sentteri, mutta ne nyt voi olla jonkun paikallisen Pentti Lindegrenin tekemiä statteja. Vertailuna esim. Tikalla on aloittaminen 5 (/20) niissä rostereissa.

Ja täytyihän se arvata, että heti kun kehuin Ruokosen tuossa yksi päivä maasta taivaisiin, niin käy tuommoinen täysin paska, yliyrittämisestä johtuva kämmi ja momentum nousun suhteen kuoli sekunnissa.
 

Dawson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ruokonen ja O.Ikonen kentällä, kun haetaan viime minuutin tasoitusta. Joopa. Muutenkin tänään ainakin Ikonen aivan liian suurella vastuulla. Jeskasta en nyt vielä alkaisi sinne bussin alle tuuppaamaan. Se on niin monesti nähty näiden omien junnupakkien kanssa, että maltti on valttia. Kaikkihan täällä on perinteisesti haukuttu, mutta pitä muistaa, että jannulla ei ole vielä ensimmäistäkään täyttä kautta liigassa alla.

Jokinen ja Kiljunen on kyllä hyviä poikia. Olisivat ansainneet enemmänkin peliaikaa.

Harperista vielä mainittava, että onhan se sellainen näppärä pygmi, mutta 15 ottelua ja yksi (1) maali. Eihän se vaan riitä. Pitää kyllä alkaa taululla näkymään tai saa lähteä kauden jälkeen samoista ovista Collinsin ja J.Ikosen kanssa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Erikoinen hyttynen toi Harper, vois olla jääpallossa kova, kun olisi jäätä tarpeeksi mennä ja pyöriä. Ei ihan heti tule mieleen yhtä köykäistä kaveria, mutta varmaan sellaisia jossain on ollut.
 

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Harper on jotakin mitä itse odotinkin. Näppärä ja pystyy koviin tehoihin... Jos on pelikaveria vierellä. Pelast yliopistosarjaa Zegras vierellä, niin johan pisteitä pitääkin tulla.

Jolylla ja Harperilla on täysin sama ongelma kerhossa ja se on ketjukaverit. Joly huomannut että pakko itse tehdä kaikki, jos meinaa tehoja saada, mutta Harper vähän liian heppoinen siihen touhuun.
Harperilla olis varmaan 10 yv maalia jos siellä olis kontiola painamassa lättyä lapaan. Nyt ei tule yhtään, SIIIIIS YHTÄÄN boxin läpi. Koita nyt vetää onetimereita kun Johnston tarjoilee Y-akseli syöttöjä, johon maalivahti on kerennyt istahtaa jo edellisen yv:n aikana.

Yvllä voisi kokeilla jos Harper ja Joly vaihtaisi paikkoja, josko Harper saisi niitä syöttöjä läpi.

Paska peli varsinkin omassa päädyssä. Tikan paras suoritus oli täydellinen väistömaski omaan maaliin! J.Ikonen on jo todella lähellä Monton tasoa.

Onko Mika nähnyt jo tarpeeksi, vai vieläkö myhäillään, kun menee niin helvetin hyvin. Tämä joukkue kaipaa henkilökohtaista taitoa! Ei voi joka pelissä pelata maximissa ja se maximi ei riitä pleijareissa.

Sentteri kiitos nyt ja mikäli oikein haluaa paikata omia virheitä, niin pakki ja toinen sentteri/laituri huomenna. Kiitos Mika
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tästä olen kyllä samaa mieltä. Taitoa puuttuu liikaa. Kunnon peliä tekevä sentteri on pakko saada vielä tälle kaudelle. Tai jopa kaksikin.
Edelleen: Lucenius sopisi tuohon jengiin äärettömän hyvin.

Peliin: ei tuo niin paskaa ollut. Betsit Ilvekselle, joka oli tehokas. Sarjakärki, kotiareena (yleisöllä) jonka tilastot tietää kaikki, Pike pois, kapteeni pois, Lada pois. Oikeutettu tulos. Joo, Ilvekseltäkin puuttui jengiä mutta ymmärtänette pointin. Kyllä mää tykkäsin.
 
L

luigitar

Pelottavan tasainen on tuo runkosarjan
keskiväli tällä hetkellä ettei montaa ohipeliä voi tulla. Toivon mukaan saataisiin Nenonen ja Lada takaisin, koska heillä on varmaan suurin vaikutus joukkueen pelaamiseen Piken jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
HPK,Dallas Stars
Tänään on aivan pakko saada täydet pisteet Ässiltä ja palauttaa pelillisesti homma takaisin raiteilleen! Eilinen oli todella huono esitys kokonaisuudessaan vaikka noustiinkin suht lähelle. Kaikki tietää,että rosteri huutaa sitä osaavaa sentteriä ja mielellään pakistoon sellasta omanpään luutaa. Todella tiukka on runkosarja ja jokaisella matsilla erittäin isot panokset joten ohipeleihin ei ole varaa.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Tänään on aivan pakko saada täydet pisteet Ässiltä ja palauttaa pelillisesti homma takaisin raiteilleen!

En nyt oikein näe tätä paniikkitilannetta.

Tällä viikolla ollut kaksi kärkiporukkaa vieraskaukalossa ja näistä tullut kaksi pistettä. Verrokkina voisi ottaa sen, että tammikuun alussahan oli kolmen vaikean vastustajan putki (Tappara, Jukurit, Lukko) jolloin Kerho oli aivan köysissä, mutta otti silti 4 pistettä. Nyt ei oltu näissä kahdessa pelissä kyllä yhtään sillä tavalla jyrän alla.

Muutama pointti:
- Kahta peräkkäistä tappiota ei ole tullut lokakuun jälkeen.
- Kerholla on vähemmän pelejä pelattuna kuin muilla
- Seuraavista kahdeksasta pelistä kuusi on kotikaukalossa

Edelleen toki ihmeellistä, että tuloksellisesti peli on tällä tasolla ilman kärkisenttereitä, mutta en näe kyllä mitään enteitä, että Kerho ajautuisi sellaiseen pitkään tappioputkeen, joka mahdollistaisi sen, että takaa vyöryy nuo neljä joukkuetta samaan aikaan ohitse.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Vaikka hieman huumorilla olen asiaan silloin tällöin viitannut, niin uskallan väittää että Jullin poissaololla Kerhon toiminnasta on suurempi merkitys kuin kuvittelisi. Varsinkin joukkueen henkisellä puolella, kun sieltä kopista puuttuu se tuttu kaveri jolle pääsee purkamaan.

Tietysti myös fysiikkapuolella, mutta eiköhän siellä joku muukin hieroa osaa. Julli kuitenkin on se joukkueen koossa pitävä liima ja varmaankin joukkueen tärkein yksittäinen henkilö itse joukkueen ulkopuolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös