Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 533 062
  • 7 465

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Täytyy nyt kuitenki muistaa, että siellä on kuitenkin 6500 silmäparia katsomossa, Ilveksen kotimatsi, ohkanen rosteri, ei yhtäkään peliä tekevää sentteriä, päävalmentaja sivussa, kaikenmaailman vitun Jeskasia alakerrassa ja vieläpä Horror-Ryanin pakkiparina, niiniin.. Voi olla hieman vaikeeta. En silti näe tätä hävityksi vielä. 3-0 tosin alkaisi olemaan olosuhteet huomioon ottaen aikamoinen vuori kiivettäväksi.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Tikka vois lopettaa ton idioottimaisen niskassa roikkumisen
Näissä aina pohtii, näkyykö otteissa jo vähintäänkin alitajuisesti se, että pelataan ensi kauden palkanmaksajaa vastaan (vrt. Leinon keskisormi-ulosajo pleijareissa 2007), mutta tuskin sentään.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Muutama potku kissin perässä tänään tähän asti ja tuntuvat vievän kaikki kiekot, jos ei muuten, niin ihme pompuilla. Ei toi nyt noin voi jatkua saatana eikä noi raitapaidatkaan voi noin vihkoon koko matsia vetää, eiköhän sieltä ala tulla hyvitystä kohtsillään. Tosin peli voi olla silloin jo ohi, niin sitten on paskahousujen helppo alkaa hyvittelemään ja jäähytasapainoa hakemaan. Mä häpeän montaa asiaa just nyt.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Selostajan mukaan Johnstonilla Liigan toiseksi paras kamppailuvoittoprosentti. Miksi nämä tilastot eivät ole julkisia?
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Pitäiskö Harperia kokeilla keskellä? C/LW kuitenkin lukee Eliten profiilissa.
 

Kymppitonni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Philadelphia Flyers
Vähän posiakin annettava, koska jengi on selkeästi alkanut pelaamaan taas. Vähän lisää hanaa, niin ollaan vielä pelissä mukana!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös