Kerhon harjoitusottelut kaudella 2012–2013

  • 49 384
  • 115

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Joudun antamaan kärkkään näkemykseni kaikesta, koska näin kaiken ja tiedän kaiken. Ja olen tietenkin oikeassa kaikesta. Varsinkin jos ei kysytä.

Te muut ihme puusilmät olette olleet takuuvarmasti enemmän kaljoissa kuin minä, mikä sinänsä on pelkkää plussaa. Onhan Rinkelinmäki ollut pitkään normikaljahintaa, nyt kuitenkin saa kolmellakympillä viis! Tullessakin joutu ison muailman tyyliin jonottamaan sisuksiinpääsylippua niin kauan ettei kerennyt edes näkemään kun Putin tai Mannerheim tai joku Obama ehkä pudotti alotuskiekon. On kuitenkin tallessa. Se kiekko, pudottaja tais sammua johonkin.

Jotain juttuja jäi pelistäkin mieleen (juu Jarla, ei siihen kodinkoneeseen):

Se ensimmäinen Kerhon maali oli täysin Barulinin puusilmäily. Norsupallo tonnejaonnee nollakulmasta ja kaikki vähän jotain häsmyä siinä luukulla.. Ton tason kassarin pitäs kopata noi kiinni, eikä pompuella omiin. Tais jopa mennä omasta pakista lopulta. Hyvin toki ajettiin maalille mustelmia pelkäämättä nuorison toimesta. Ekaa eräähän vietiin muutenkin mielin määrin, taisi olla Kazanin pojilla housut kintuissa (Cumulus ja NightLife?).

Mä pääsen tässä kivasti mun lempiaiheeseen, kun Viitaluoman häkissä vastustelijan pakki ruhjo kynsin hampain riistäen ja raiskaten sitä Viljon massiivista runkoa vaan ei mailaa. Valmentaja oli sanonu että pelaa maalin edustaa. Hyvin se pelas. Koskahan se opitaan? Ei sun tartte halata sitä merkattavaa; joko hakkaat sen paskas tai pidät sen mailan. Antaa sen sitte hyöriä siinä. Ota siltä maila pois perkele! Se Kazanin pakki oli ns. Porselandina maalinedessä näennäisesti vitun tehokkaana sähisemässä ja VV teki rystykärjellä sitten siitä halauksesta sen häkin. Kun sillä oli se maila pelattavana. Maaleista aika moni tehdään muuten mailalla...

Se pakki pitäs laittaa ekalla junalla Gulagille. Porsen kanssa samassa vaunussa ja Darryl Sydor konnarina. Sydor vetää kouluttamassa eestaas Eurooppaa. Sapettaa saatanasti katella tollasta paskaa puolustamista, miksei ne kato vaikka meidän vanhasta kääpiö-Schneiderista mallia? Ei koskaan mitään turhaa maalineduspainia, kun ei varsi riitä. Mutta ei siellä saatana kukaan lapansa kanssa ollu naatiskelemassa Kertun maalilla!

Ja pelistä taas: Kazanin toinen maali meni täysin Tölkin piikkiin, etukulma ihan auki kun se teki jotain hämäriä kiemuroita vaikkei ollu mitään hätää. Oli liikaa jossain ihme flow-tilassa. Varmaan mehutteli kun otti just edellisessä vaihdossa kivasti Pesosen one-tiemerin pointilta räpylään. Pessi sitten sano että hah, vitut ota, ja paino etuylähyllyn.

Kaikenkaikkiaan todella positiivinen ilmestys oli Kerho, enkä ihmettelis yhtään vaikka kuuden sakkiin päätys! Spängskädämdängangbäng on parempi kuin Rafalski, ja nimikin on ihan aakoo!

Ja minähän en mitään mistään tiedä mutta viimenen Kertun peli livenä antaa kyllä odottaa. Mestaruussauna lämpiää!!!
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Oli kyllä varsin mukavaa käydä pitkästä aikaa HPK:n pelissä, kun vielä vastassa oli Kazan. Odotin oikeastaan hieman enemmän Kazanin porukalta, mutta Kerho pelasi mainiosti, eikä näyttänyt siltä, etteikö Kazan olisi parasta laittanut. Tosin Zaripovin ja Tereschenkon tasoiset kaverit kyllä fleguilivat kentällä, ja olivat kyllä pimennossa läpi ottelun. Morozov oli kyllä Kazanin eliittiä Nikulinin kanssa, hienoa pelaamista paikka paikoin.

Suomalaisista Immosta vietiin, kun litran mittaa kulmissa Turtiaisen toimesta. Hieman hymyilytti, kun Leino ja Turtiainen paino menemään kulmassa. Pesoselta kylmä viimeistely rankkarista, mutta koko pelissä ei näyttänyt ihmeellisyyksiä. Ottaa näköjään heti pultit, kun siihen kosketaan, ja raivostui Alenillekkin. Kapanen pelasi ykkössentterinä, oli hiukan vaisu, tuntui tosin ettei saanut laitureiltaan kiekkoja (Morozov + Zaripov). Silti loistavaa kiekonkäsittelyä ja alueelle tuontia, perus Kapasta.

HPK oli silti piirunverran parempi tässä ottelussa, vaikka hävittiin. Taistelua ja vääntöä oli enempi Kazanin päässä. Kiekko oli reilusti enemmän Kazanin päässä. Mukavaa oli HPK:n pelissä se, ettei sinne maalin taakse jääty kekkuloimaan ottelussa kuin ehkä kerran tai pari, ja esimerkiksi Viitaluoman tasoista kaveria Kerho kyllä tarvitsikin ylivoimalle tuomaan kiekot ylös, sitä meinaan hän teki muutaman kerran.

Puolustus toimi mielestäni pirun hyvin. Spang ja Tuominen pelasi virheettömästi, ja Kerho sai kyllä huippuvahvistuksen Spangin myötä. Aivan kylmänrauhallista pelaamista eikä mitään hötkyilyä. Laukaus häneltä jäi näkemättä, mutta viivapelaaminenkin oli hyvää luokkaa. Huomasi, että AHL:ssä tullut 1-2 karvaajaa päälle, kun sitä siellä harrastetaan, koska Spang pelasi tyylikkäästi myös Kazanin karvaustilanteet. Laaksolta ja Tuuskilta ei mitään mainitsemisen arvoista suoritusta, tosin ihan hyväkin, sillä kumpikaan ei tehnyt mitään virheitä. Kärmeniemi ja Alatalo hoiti hommansa mukiinmenevästi, ja Alen pelasi välillä liigantasolle, mutta välillä aivan divaritasoa. Kyllä siellä oikeasti pari kertaa vietiin Alen aivan kahville. Ei ole Ranskan -liigassa varmaan ihan tuollaisia kikkoja tehtykkään.

Hyökkäyksestä Ykkösketju pelasi mainiosti. Luomala/Vänttinen oli myös paikoittain hyviä, ja ylivoimalla Luomalalle jaettiin aika paljon, joten liigassa ylivoimalla tiedossa vastuuta ja maaleja? Santavuori oli kädetön, ja menetteli kiekkoja, toivottavasti saa ryhtiliikettä seuraaviin otteluihin. Rendulic oli ihan hyvä, ja taisteli kulmissa menemään. Tasopainoharjoittelua vielä niin hyvä tulee. Tolvanen maalissa esitti tyylikkäitä otteita eikä varmaan epäselvyyksiä kuka maalissa aloittaa liigassa.
 

d2uce

Jäsen
Spangia pitää kyllä kehaista. Oli Kazan-ottelussa kovassa iskussa. Tuo massiivisten olkalihastensa ja sulavan luistelun avulla kiekon vaivattomasti hyökkäysalueelle. Kuntopohja tuntuisi olevan ihan ok, kun pelasi ensin koko 2min yv:n ja siihen päälle vielä ~minuutin päälle, eikä tuntunut ns. missään.

Laukausta ei vielä esitellyt, mutta tuo luistelu on kyllä silmiä hivelevää. Sulavaa, taloudellista, tehokasta. Ja ne nousut takatolpalle..
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Muutama ranskalainen eilisestä pelistä

- Tolvasen Mikko upea suoritus. Pesosen maali oli otettavissa. Selvä ykkönen tulevalla kaudella.

- Spang ja Tuominen olivat liikkuva ja vaarallinen YV-pari Kazanin pojille. Tämä pari muistuttaa takavuosien Laamanen - Schneider paria.

- Kolmikko Leino, Paajanen ja Sallinen olivat hyviä ja Leino väläytteli pariin otteeseen taitojaan nousemmalla kulmasta komeasti maalin eteen.

- Rautiainen oli jälleen näkyvä ja koostaan huolimatta kävi taklaamassa agressiivisesti Kazanin kookkaita puolustajia.

- Viitaluoma-Saarinen akseli oli tehokas.

- Oli hieno fiilis lähteä hallilta kotio vaikka tappio tulikin, mutta kun joukkue selvästi taistelee ja antaa kaikkensa JOUKKUEENA niin sen enempää ei voi pyytääkkään
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Osaisko joku kertoa tarkemmin Robert Leinon otteista? Olen seurannut kaveria a-junnujen peleissä ja olen varma, että kyseessä on yksi tulevaisuuden sm-liigan tähtipelaajista. Mutta onko Leinolla saumoja ottaa nyt paikkaa kerhossa?
 

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Osaisko joku kertoa tarkemmin Robert Leinon otteista? Olen seurannut kaveria a-junnujen peleissä ja olen varma, että kyseessä on yksi tulevaisuuden sm-liigan tähtipelaajista. Mutta onko Leinolla saumoja ottaa nyt paikkaa kerhossa?

En ole nähnyt kuin yhden harkkapelin Leinolta Kerhossa, mutta uskon ja toivon kaveri breikkaa todenteolla edustukseen tällä kaudella. Hän pelannut harkkapeleissä laiturina (Ak Bars-pelissä ainakin), vaikka sentteri onkin. Tehopisteitäkin on kertynyt ilmeisesti muutama. Ilman muuta kaverissa on ainesta vaikka kuinka pitkälle jääkiekon saralla. Taitava kaveri on kyseessä.

Toivon että Selin & co peluuttasivat näitä junioreita rohkeasti myös liigapeleissä. Harkkapeleissä junnut ovatkin olleet Kerhon parhaimmistoa. Toki heillä niissä kokeneempiin pelaajiin nähden ehkä enemmän yritystäkin on ollut.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Kiinnitin huomioo Leinoon viime keväänä kun Kerhon A-junnut pelasivat playoffeja. Hyvä pelikäsitys. Kazania vastaan todella ennakkoluulotonta peliä ja harjotuskauden helmenä unelmapassi Mielosen maaliin Pelicansia vastaan. Ilman muuta peliaikaa ja näyttöpaikkoja Leinolle.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kerho oli sitten ottanut turpaan Ilvekseltä. Tuskin tässä nyt kamalasti tarvitsee asiaa murehtia, kun pari yksittäistä tärkeintä pelaajaa oli sivussa.

Ilmeisesti Kerho oli ollut liikkeellä aika huonolla liikkeellä, eli onko nyt sitten legendaarisesti treenattu taas kovempaa kuin koskaan ja siksi meno oli tukkoista?
 

lokster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Puuttuihan sieltä "sm-liigan huonoimmalta" porukaltakin ykköshyökkääjä ja kaksi top6 pakkia.

Melko tuskaisen näköistä oli kieltämättä molemmilta joukkueilta. Juha Alen erottui kuitenkin käsittämättömällä määrällä virheitä, harhasyöttöjä, muutama jäähy ja todella hidasta menoa, toivon HPK:n kannalta ettei saa sopimusta.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Puuttuihan sieltä "sm-liigan huonoimmalta" porukaltakin ykköshyökkääjä ja kaksi top6 pakkia.

Melko tuskaisen näköistä oli kieltämättä molemmilta joukkueilta. Juha Alen erottui kuitenkin käsittämättömällä määrällä virheitä, harhasyöttöjä, muutama jäähy ja todella hidasta menoa, toivon HPK:n kannalta ettei saa sopimusta.

En ymmärrä Alenin try-outin jatkoo. Ei taida olla edes seitsemäs puolustaja.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Eli asia on selvä, Ilves sijoittuu sarjataulukossa HPK:ta korkeammalle, se ratkesi jo.

Ei muuten pidä paikkaansa, näin Kiiholman elomessuilla ja kysyin: mennäänhän pidemmälle kun viime vuonna, mennäänhän?

Ja vastaus: Sen jo uskaltaa luvata.
 

Ralph

Jäsen
Ei muuten pidä paikkaansa, näin Kiiholman elomessuilla ja kysyin: mennäänhän pidemmälle kun viime vuonna, mennäänhän?

Ja vastaus: Sen jo uskaltaa luvata.

Kiilholma lupaa vähintään sijan 11., mutta Ilves on sitten vähintään 10.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tänään on sitten Kerhon kenraali SM-liigaan kun kohdataan Lukko Forssassa.

Onko kellään mitään tietoa millaisella kokoonpanolla mahdetaan tänään lähteä pelaamaan? Parhaalla mahdollisella tietysti, mutta millainen se tänään on? Viitaluoma ja kumppanit olisi hyvä olla kaikki kehissä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kerho päätti harjoitusottelut hienoon 4-2 voittoon Lukosta. Ylivoima ilmeisesti ainakin toimi, tosin Lukon leiristä kantautui tietoa, että oli heikkoa alivoimaa, ota siitä sitten selvää. Lopputulos kuitenkin helkkarin hieno ja uskon, että tästä on hyvä lähteä jatkamaan kohti tulevaa torstaita ja ainakin ennakoiden perusteella yhtä päävastustajaa vastaan. Tästä 0-7 ja homma lähtee kivasti käyntiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös