Kerho kaudella 2022–2023

  • 367 688
  • 2 306

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Tämäkin aina hauska asia siinä mielessä, että jos tilaisuudessa ei julkaista ketään muuta kuin julkisuuteen vuotaneet, niin se on jotenkin iso pettymys. Oliko vuoden 2018 kickoffissa, kun jengi antoi palautetta seuralle paskasta tapahtumasta vedoten juurikin siihen "kun nämä olivat tiedossa" seikkaan :D
Jos ei mitään oikeasti uutisoitavaa ole pelaajarintamalta, toivottavasti kaikki uudet pelaajat edes esitellään asiallisesti joko haastetteluin - tai videoterveisin, jos eivät ole paikalla. Kiva olisi kuulla esim. millä mielellä joukkueeseen ollaan tulossa, millaisia ajatuksia Kerho on aiemmin joukkueena ja vastustajana esittänyt. Näitä voisi kysellä vähän eri tavoin, etteivät vastaukset olisi liikaa samaa kaavaa. Ja päälle jotain hauskaa ja yllättävää.

Ja tokihan kickoffissa voisi julkistaa kaikkea muitakin - kausikorttikampanjan, uusia fanituotteita, fanietuja, ensi kauden teematapahtumia jne. jne. Ja vaikka näyttää muutaman nostagisen videonkin... Ja miksei joku Kerhofani-artistikin voisi esiintyä?
 

Jaageri68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Vieläköhän Steve Mosesilla kulkis putki ja joskus osuisi maalikehikkoon?
Samasta joukkueesta ottaisin mielummin Kossilan Kallen. Kärkisentterille mielestäni enemmän tarvetta, lisäksi Mosesilla ollut ailahtelevaa pisteiden kanssa. Potentiaalia toki löytyy.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Mä olen tuohtunut ja vittuuntunut kick-offin takia vain kerran ja tämä tapahtui silloin, kun kaikki odottivat Niko Kapasta. Oli toki tiedossa, että ei julkaista, mutta...

Petro taisi vielä mainita muutaman sekunnin odotuksen jälkeen, että olisi täällä vielä yksi sopimus...

Jumalauta se oli Severi Sillanpään jatkosopimus. Koskaan ei ole julkaisujärjestys pettänyt seuralla yhtä pahasti.

Isoimmat aplodit on muistaakseni puolestaan saanut Jere Myllyniemi ja kyseessä hetki jolloin kerrottiin, että hän ei jatka HPK:ssa.

No vähän OT, mutta josko tänä vuonna tulisi uusia positiivisia kokemuksia, joita muistella.
 

Jeskamareee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maso Lehtonen (erillismainintana Mason ego)
Kickoff mainittu, joko on jollakin tietoa tuleeko tästä tapahtumasta striimiä?
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Freeman ainakin. Voisi tulla julkistamaan Frimanin sopimuksen. *Hymiö*
No eikös Peitsamon mukaan Sani huutanut aina HPK ja Jere Ijäs teki biisin Siperian torpedosta (kohdasta 15:00, tarkoitti sitten Igoria eikä maailman nykytilannetta, ja Igorhan oli nykykartan mukaan kazakstanilainen). Tiedä sitten, paljonko nykyään fanittavat, mutta kai nyt sentään joku muukin... :)

Mutta Samaekin on jees!
Plussat näille!

Matti Johannes Koivukin lienee Kerholaisia?
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Plussat näille!

Matti Johannes Koivukin lienee Kerholaisia?
Menee nyt vähän ohi ketjun aiheen, mutta tässä Freemanin omat kommentit:

"Lähdin Hämeenlinnasta, mutta Hämeenlinna ei lähtenyt minusta. Minulla on yhä Kerhon huivi kaulassa ja lätkätuloksissa kiinnostaa kuinka HPK:n on käynyt"
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mielenkiintoinen Instagram-tili alkanut nyt myös seuraamaan Kerhoa IG:ssä. ”tanner_sorenson_kerhoon”. Kuvassakin on kyseinen mies editoituna Kerho-nuttuun. Hassutteleeko graafikko? :)
Tämä on kyllä uskomattomin tili aikoihin. Joku jaksanut nähdä oikeasti edes vähän vaivaa profiilikuvan tekemiseen ja valinnut pelaajaksi sitten Tanner Sorensonin?!

Tällaista hassuttelua on välillä ollut muiden joukkueiden seuraajissa, mutta silloin on kyseessä yleensä ollut ihan isoa seppää. Hämeenlinnan alemmuustilassa valitaankin ECHL:ssä kelvollisesti pärjännyt alaskalainen jokerikortti.

Aivan vuosisadan tili siis kyseessä!
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Tää Sorensonhan on pelannut Torpedo Ust-Kamenogorskissa - eli samassa jengissä josta Igor tuli aikanaan Kerhoon. Kulttikamaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös