Kenestä mestari, jos omat putoaa ?

  • 42 102
  • 405

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Toivon, että Jokerit voittaa Lukon finaaleissa. Ainoat jäljellä olevat inhokit ovat HPK ja Kärpät. HPK on vähän pienempi paha, joten sinne pronssia.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Ehdottomasti Lukko!!
 

Jamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, RoKi
Nyt kun palloseuran kesäloma alkoi, toivon seuraavaa loppua kaudelle:

Finaalisarja: Jokerit - Lukko 2-3
Pronssiottelu: Kärpät - HPK 4-5

Eli

Kulta: Lukko
Hopee: Jokerit
Pronssi: HPK (taas kerran...)

luu käteen: Kärpät
 

Skii 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FPS, Edmonton Oilers,
1. HPK

2. Lukko
ei voi ässäläisenä toivoa mestaruutta ;)

3. Kärpät

4. Jokerit
 

Malla

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - ei sen enempää
Kun Tepsikään ei ole enää mukana niin:

Finaalissa HPK- Lukko ja voitto tulee länsirannikolle!

Mestaruus ei mene kauas eikä tappio hopeajoukkueelle ole häpeä...
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos Lukko tiputtaisi Kärpät kovalla pelillä, niin ehkä se loisi painetta Junnon suuntaan hankkia joukkueeseen vähän fyysisyyttä. Toisekseen Lukon mestaruus olisi mukavaa piristys. Eli jos pojasta joudutaan luopumaan niin lainataan sitä sitten vaikka raumalaisille.

Toisena listalla on lähes tasapäin Lukon kanssa HPK. Kärpät-HPK olisi unelmafinaali ja taitokiekon riemuvoitto.

Kolmantena Jokerit. Jokereiden mestaruudessa ei olisi kertakaikkiaan mitään hyvää.
 

Van der Teemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Mavericks, Manchester United, Klubi
Hienointa olisi nähdä finaalissa HPK ja Lukko. Olisi kaksi "pienen" kaupungin seuraa finaalissa. Sitä ei ole liian usein nähty. Mestaruuden vie toivottavasti näistä HPK, niin voisi edes lohduttautua, että mestarille hävittiin. Pronssia Jokereille niin jää Jortsulle edes jotain käteen Helsingin reissusta.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Lukkoa kannatetaan täälläkin. Ihannefinaali olisi RY-Lugo. Siinä parissa voitto tosin saisi mennä jo kummalle vain, tekisi liigalle todella hyvää, päättyisi se mitenpäin vain.
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jäljelläolevista Jokerit on ainoa, jolle mestaruuden voisi suoda. Kaikkien kolmen muun kultamitali vituttaisi suuresti.
 
Viimeksi muokattu:
Näistä neljästä jäljellä olevasta Lukon jälkeen HPK olisi mieluisin, sillä olisi oikeasti todella hienoa nähdä "pikkuseura" juhlimassa kannua.

Kärpät, Jokerit, hmm.
Joskus vihasin Jokereita yli kaiken, mutta nykyään ne on ihan sympaattisia veijareita.
Kärpät sen sijaan on aina olleet sympaattisia veijareita, joten samapa tuo kumpi näistä sitten veisi.
 

Veijari

Jäsen
Jäljellä olevista:

1. Sympatiat Hannulle, eli Jokerit
2. Lukko, olis jo korkea aika saada pytty länsirannikollekin
3. HPK, tepsin pudottaja
4. Kärpät... ei kahta ilman kolmatta. Kiitos ei!
 

Alabama Song

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joka vuosihan tää SM-liiga pelataan loppuun ja jokuhan sen aina voittaa, joko omasta mielestään vastenmielinen joukkue tai oma suosikki seura.

HPK:tä en soisi voittavan, vaikka onkin sympaattinen pikkuseura, joka ry-touhullaan on piristävä poikkeus SM-liigan Oy Bisneslook Ab seuroista. Vaikka samanlaista liiketoimintaa jääkiekko Hämeenlinnassa on kuin muuallakin Suomessa. Mutta HPK jatkoaikakirjoittajien huumori on sellaista, jota ei ihan ymmärrä ;). Eli HPK pelatkoon pronssista ikuiseen kadotukseen asti.

Jokerit, no joo, ainut syy toivoa Jokerien mestaruutta olisi Jortikka, kun Hannu on kova jätkä. Toisaalta olisi hyvä, jos Jortikka ei voittaisi tänä vuonna, niin jäisi Hannulle vielä motivaatiota ensi kaudellekin, jos vaikka tulisi takaisin Turkuun.

Kärpät, yhden kerran oli mukavaa vaihtelua kun Kärpät voitti mestaruuden, tosin vuoden liian myöhään. Mutta ei nyt kahta sentään - ainakaan peräkkäin, kun on sellainen sanonta kuin ei kahta ilman kolmatta. Ja triplavoittaminen on vain harvoille ja valituille seuroille SM-liigassa sallittua!

Lukko, Lukk on ain Lukk. Olisi kiva nähdä miten Rauma sekoaisi, jos Lukko voittaisi SM-liigan. Ja onhan Rauma sentään naapuriseura, vaikka SM-liigan logiikan mukaan Espoo-Turku on paikallispelejä.

Tai toisaalta EVVK sm-liiga tässä vaiheessa kesää.
 

Weasels

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos Kärpät Lukolle tippuu jollain ihmekonstilla, niin mestaruutta ei ainakaan Jokereille eikä Lukolle. Siis HPK:lle sitten.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Pee
Jäljelläolevista Jokerit on ainoa, jolle mestaruuden voisi suoda. Kaikkien kolmen muun kultamitali vituttaisi suuresti.

Jokereille en suo mestaruutta. IKINÄ. Koskaan. Never. Aldrig.

Kun vain HPK tai Lukko kaataisi toisen suurista. Finaalipari HPK-Lukko olisi se mieluisin ja silloin olisi ihan sama kumpi voittaisi. Kärppien toinen mestaruus harmittaisi vain sen takia, että itse haluaisin joka kevät nähdä eri joukkueen juhlimassa kuin edellisenä keväänä.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Ehdottomasti Lukko ja seuraavanlaisessa järjestyksessä:

1. Lukko
2. HPK
3. Jokerit
4.Kärpät
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Viestin lähetti Bauer
..mutta eiköhän Jortikka ole saanut mestaruuksia jo ihan riittävästi.

Enpä nyt sanoisi ihan niinkään...

Ei vaan, jos niitä loppupelejä näkyy maikkarin taunokanavalta niin eiköhän se mestaruuden arvoinen joukkue löydy peliesityksiä seuraamalla. Ei noita vanhoja kaunojakaan aina jaksa muistella. Kärpät voisi olla hyvä koska siinä näpäytettäisiin nimeltä mainitsemattoman organisaation johtoporrasta. Oikeilla pelimerkeillä Kojokin olisi saanut enemmän aikaan takavuosina, ehkä. Lukko nyt olisi lähes sensaatiomainen poikkeus mestariksi – mutta siellä on toisaalta suursuosikkini Tukkajukka. HPK:lla on hyvä joukkue mutta kannattajakunnan kanssa on ilmeisen ylittämättömiä näkemyseroja asioista. Jokereissa on sekä Jarna että Midas, joka on liigan paras-ikinä-missään valmentaja, meiän miehiä kaikesta huolimatta, mutta myös hjalmari joka tosin ei ole ollut niin paljoa esillä kuin "pahimmillaan". Ja sen kolmannen triplankin voisi säästää tuonnemmaksi.

Sanotaan nyt vaikka niin että kunhan parit ovat Kärpät-Jokerit ja HPK-Lukko niin sieltä voisi löytyä hyvää tv-viihdettä.
 
Viimeksi muokattu:

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä minun toiveeni mestariksi on HPK.

Vaikka ykkössuosikkini on Jyp (ja tulee varmaan aina olemaankin), niin olen aina ollut myös muiden ns. pienten seurojen kannattaja ja puolestapuhuja. Tiedä sitten, voiko kerhoa laskea enää pieneksi seuraksi, mutta ainakin paikkakunta on kohtalaisen pieni.

Arvostan suuresti sitä työtä, mitä näillä pienillä paikkakunnilla on pakko tehdä, jotta saadaan kilpailukykyinen joukkue aikaan. Ei kertakaikkiaan ole varaa hankkia satojen kiloeurojen pelaajia epäonnistumaan, vaan on etsittävä niistä halvemmista pelaajista ne parhaat. Lisäksi monesti myös oma junnutoiminta antaa mahdollisuuksia uusien halpojen pelaajien esiinnostamiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös