Kenestä mestari, jos omat putoaa ?

  • 42 046
  • 405

apo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Wild
IFK saa minun ääneni, jo siksikin, että voidaan selitellä pudonneemme tulevalle mestarille. Muutenkin seuran ja kannattajien meininki miellyttää.

Vaikka saahan se mennä ihan minne vaan, kunhan ei Turkuun. Tylsäksihän tämä muuten menee, joudutaan vielä pelaamaan TPS vs. Muu Suomi -liigaa.

(Vaikka ei sen puoleen, rehellisellä työllä ja osaamisellahan TPS on tuon melkein-dynastiansa rakentanut, siitä kaikki kunnia heille.)
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Ehdottomasti HIFK. Kakkosvaihtoehtona Jokerit. Näiden joukkueiden pelityylit vain sattuvat olemaan meikäläisen mieleen.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
HIFK:lle ehdottomasti. Pelaa Suomen viihdyttävintä kiekkoa. Toivottavasti tulemme näkemään Kärpät-IFK-finaalit, näiden joukkueiden keskinäiset matsit ovat ehdottomasti olleet viihdyttävimmät pelit tämän kauden liigassa, pl. viimeinen Nordiksen matsi.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Toivoisin TPS - HIFK finaalia. Jännittävimmät finaalit lähivuosilta, ja muutenkin tällä hetkellä vallitseva "sotatila" toisi samanlaista lämpöä. Kummaltakin löytyisi varmasti vauhdikasta kiekkoa ja ylilyöntejä tulisi varmasti molemminpuolin, eikä välttämättä mitään silmitöntä hakkaamista, vaan esim. valmentajien puolelta (Koivu haukkui jo Aravirran itkijäksi). Kärppiä en toivoisi vastustajaksi. Liian helppoa ja väritöntä kiekkoa.
 

Jindebyne

Jäsen
Jos HIFK ei voita niin siinä tapauksessa toivon mestarin tulevan joko Oulusta tai Raumalta. Kärpät ja Lukko pelaavat mieleistäni kiekkoa joten kovin juuri sokki se ei olisi. (Ellei HIFK ole häviävä osapuoi finaalissa).
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Hmm.. Tepsi Ei, koska hunajaa saaneet ihan liikaa. Sellanen 10 vuoden odotus minimissään ois ihan oikein niille. Entinen suosikki ei nappaa nykyään ollenkaan. Mikko Koivu hyi, Antti Aalto hyi.

Hifki, nojoo.. ehkäpä.. miksei. Pelasivat parasta kiekkoa oulussa vierrailleista, joten ei olisi mitään vastaan.

Hpk, ne ottaa pronssia. Nimenvaihdos Hkk:ksi vois auttaa.(vahvistetaan jälkikäteen, että tarkoitan tuolla Hämeenlinnan kiekkokerhoa.)

Lukko, Jukkatukka ärsyttää niin paljon. Lukko olis ikan valmennuksessa saanu mennä kultaan eikä ois harmittanu, mutta ei tukalle enää gloriaa ja nehän häviää tuleville pronssimiehille.

Ilves, No Raipelle sen soisi.. emmää niistä muista tiiä. Eikai mitään valitettavaa.

Jokerit, Jos ne kärpät jotenkin puottaa niin sitten toivon, että vanha perinne jatkuu eli kärpät ei häviä kuin tuleville mestareille.

Blues, nojoo. Mestaruus olis ehkä vähän liikaa näille sinisille. Toisaalta kyllä ne sympatiatki alkaa jo jotenki olemaan bluesin puolella. Ei kyllä haittaisi bluesin mestaruus, jos tarkemmin ajatellaan, mutta ei ne sinne asti pääse.
 
Viimeksi muokattu:

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
tässä

1. IFK
2. Lukko
3. Ilves
...
...
...
ja missään nimessä ei :
6. Jokerit
7. Kärpät
8. Blues
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: Re: Re: Jos ei HIFK,

Viestin lähetti RoopeS
Huoh! Hull16 tapaista pienuutta. Kärppille olisin toivonut voittoa mikäli HIFK putoaisi otteulsarjasta riippumatta.

Sulla näköjään ei itsellä ole kanttia ilmoittaa mitään muuta kuin narreja. Aika pieni mies olet.
Jos narri olen niin voinko olla muuta? En todellakaan.

Eipä silti ei tuo sinun tekstin lainaus ollut mikää dissaus vaan vain toteamus ja näyttää olevan molemmin puolinen konsesus käynniisä, joten hauska lueskella tätä ketjua (painotan) mahdollisen kärpät-ifk välieräsarja-ketjun aikana kun tunteet kuitenkin kuohatavat.

Minulla ei todellakaan ole väliä kuka voitta jos ja kun Jokerit ei voita, tosin en pane pahakis jos se ei ole tuo naapuri.

PS. Eipä ole kukaan vähään aikaan sanonut pieneksi ;-)
 

JohannA

Jäsen
Suosikkijoukkue
K Ä R P Ä T
Ei tähän voi sanoa muuta kuin HIFK, Aurajoen rannalle kannua EI missään nimessä saa luovuttaa, vaikka sinne se taitaa matkata, valitettavasti.

HIFK pelaa vauhdikasta taitokiekkoa, joka on pohjoisen ihmisen mieleen. Sellaista lisää kiitos!

Jollei HIFK:sta ole sen ottajaksi niin sitten HPK. HPK:n mestaruuteen tosin en jaksa uskoa.
 

Icetea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ässät ja Kulta-Jukan joukkueet.
Lukko ja Rautakorpi!

Toivon mukaan Kettupaidat sen mestaruuden voittaa kun me tänne biitsille jouduttiin liian aikaisin.Voisi kyllä sanoa että kevät on pelastettu jos Lukko mestariksi tai edes mitalisijoille yltää. Kulta-Jukka rulettaa!

Jos ei nyt Lukko sitten voita niin toivon mukaan se on sitten joku ryhmästä Jokerit, TPS, HIFK, Blues, Kärpät. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä!

Kaikkien painajaisten äiti olisi jos Ilves ja HPK pelaisivat finaalissa. Viime aikoina olisin jopa ehkä voinut toivoakin Ilveksen menestystä mutta mieleni muuttui aika totaalisesti muutamien täydellisten kusipäisten Ilves-fanien vuoksi. Näiden kohdatessa kuitenkin toivon Ipan voittoa.

Ja sitten HPK: Jukka "huono häviäjä" Jalonen, "viihdyttävä" pelityyli, rinkulan idioottijärkkärit jotka eivät puutu vierasjoukkueen faniin kohdistuvaan vääryyksiin sekä joukkueen keskuudessa vallitseva yleinen itkemislinja a la Marko "itkupilli" Tuulola.

Tässä muutama syy miksi HPK ei yksinkertaisesti ansaitse voittaa mestaruutta ja päästä tuohon kunniakkaaseen joukkoon jotka ovat onnistuneet mestariksi pääsemään.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo.
Jos Blues ei jostain kumman syystä voitakaan mestaruutta (ironiaa, mikäli joku tosikko ei sitä ymmärtänyt), niin sympatiat ovat Kärppien ja HIFK:n puolella. Molemmilla joukkueilla on sopivasti värikkäitä pelaajia ja loistavat fanit.
 

twenty

Jäsen
Suosikkijoukkue
hpk
Jos ei Ritarit, nii sitten...

...hei eihän tämä ole ollenkaan paha. Eli, joku näistä: Ipa, Hifk tai Kärpät.

Taitaapi mennä näin:

Ipa pudottaa Hifk:n huikeassa puolivälieräsarjassa ja surffa sen jälkeen mestaruuteen. Joten Kärppien kohtaloksi jää isännöidä Kerhoa pronssimatsissa. Sorry Ouluun...




edit: k=K
 

th

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS , Montreal,New Jersey
Re: JOS HIFK sattuisi tippumaan...

Viestin lähetti Mauno Ahonen
toivoisin ehdottomasti Oulun Kärppiä mestariksi.
Kummallisesti HIFK-kannattajat toivovat Kärppiä ja Kärppä-kannattajat IFK:ta.
Taitavat molempien joukkueiden fanit olla KIEKON ystäviä, eivät kahvan...;)

Tää on aika hassu juttu, olen nähnyt tällä kaudella jopa HPK:n kahvaavan, saatika sitten Kärppien, taikka Hifk:n!!
Toisaalta olen nähnyt tällä kaudella jopa TPS:n pelaavan todella viihdyttävää, taitavia yksilösuorituksia, vauhdikasta, agressiivistä ja taklaavaa KIEKKOA täynnä olevaa peliä ihan useaankin otteeseen!!! Onneksi jääkiekko onkin siitä mukava laji, että tämän voi nähdä niin monella tapaa, riippuen siitä, missä asuu ja mitä seuraa kannattaa!!!
Kaikesta huolimatta, jos TPS ei voita mestaruutta, niin toivoisin sen menevän Tampereelle!!, koska se on tosi mukava ja hieno kaupunki, taikka sitten, yäk...Helsinkiin ja Hifk:lle!!!
Eli HIFK-Ilves parin voittaja olisi kaikkein mieluisin finaalivastustaja!!
 

Alfred

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: JOS HIFK sattuisi tippumaan...

Viestin lähetti Mauno Ahonen
Kummallisesti HIFK-kannattajat toivovat Kärppiä ja Kärppä-kannattajat IFK:ta.
Yksi Kärpät lisää!

Viihdyttävän pelityylin lisäksi joukkueilla on muutakin yhteistä: SM-liigan parhaat fanit. Hyvin pitkälti näiden faktojen perusteella tuli tämä valinta tehtyä.

Edit: En myöskään pistäisi pahakseni jos kannun pokkaisi se perinteisempi ja kahvaamattomampi Tamperelais joukkue.
 
Viimeksi muokattu:

Mick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Samalla linjalla jatketaan eli ilman mitään mutinoita varamestariksi HIFK.

Mestaruutta en toivo Bluesille tai Lukolle. Molemmat ovat pelanneet kokonaisuutena niin epätasaisen kauden etteivät "ansaitse" kannua.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei, ei ja ei!

Realistiset vaihtoehdot mestaruudesta on Tepsillä, Kärpillä ja Hifkillä, ja paras mahdollinen finaali olisi TPS-HIFK, mutta HIFK:lle en soisi ikäpäivänä mestaruutta - kiitos vitun Aravirran videoiden!
Menköön mestaruus sitten Poroille, jos se johonkin muualle menee Tepsin ohitse...

Porotokka ja Mikki Hiiri-laastarit rulez!

t: vitun päivänsäde
 

Bif

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brynäs IF, Pelicans
No kyllä se on Lukko joka saa voittaa tänä vuonna. Tukka keittelee sellatteet käärmekeitokset että alta pois.

Viime vuonna kannustin Tapparaa ja tänä vuonna Lukkoa. Täysin Jukan ansiosta. On se vaan ihme mies...
 

strato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos jostain kummallisesta syystä...
järjestyksessä,

Ilves - Raipe ja muutenkin se sympaattisempi tamperelaisseura

HPK - Vaikka on Jutta ja vaikka osa faneista on ärsyttäviä (kaikki kun on Rinkelinmäellä ja omat tappiolla), mutta kuitenkin, tällä kaudella ei ole enää ollut maailman valloittaja asennetta, vaan enemmän nöyrää asenetta pikku kaupungista.

Blues - soisin menestystä, potkittu päähän sen verran paljon.

TPS - nyt kun ei oma joukkue ole koko ajan joutunut kamppailemaan vastaan eikä Jokerit ole se toinen suuri mestarisuosikki niin näyttää ammattitaitoisesti hoidetulta organisaatiolta.

-----------------------

Lukko - Tukka, ennen kauden alkua toivoin kovastikkin menestystä.

Kärpät - Fanit on IFK:laisten kavereita (hymiö). En pidä valmentajasta, enkä rahajoukkueista...

IFK - vaikka pelaisi kuinka viihdyttävää kiekkoa.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jollei TPS siis voita niin suosikki nro.2 olisi Ilves, jonka jälkeen tulisi varmaan Lukko. Jokereille en missään nimessä toivoisi mestaruutta, myöskään HIFK ei ole suosikeissani, toki heillä on loistavat kannatusjoukot. Lopuista kolmesta olisi loppujen lopuksi aivan sama, mikä voittaisi, mutta sanotaan nyt vaikka Kärpät suosikiksi nro.4 pelityylinsä takia.
 

Carlos

Jäsen
Onneksi tätä asiaa ei tarvitse tosissaan spekuloida, sillä kannuhan menee selkeästi meille tänä vuonna. Mutta otetaan toivottu "bubbling under" -järjestys:

2. Lukko
3. Ilves
4. Kärpät
.
.
.
16. HPK
.
.
.
29. Bölls
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
82937. Hjokerit & TPS (molemmat vituttaisi täsmälleen yhtä paljon)


EDIT: vihreäkirjoituskorvaus
 

Maxwell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, #14, Pens
Kyllä se mestaruus voisi mennä Turkuun, jo ei tänne eksy.

Ei oikeastaan voittajalla niin väliä ole, kunhan ei ole Espoon "tähän omaperäinen nimi" Blues eikä Hjalliksen Jokerit muutenkin monesti pelistä poistetaan jokerit pakasta ennen peliä, joten olisi hyvä tässäkin.
 

Nahkaparturi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiseeraan TuToa
Kyllä se saisi - uskokaa tai älkää - mennä ’ganalim barttal’, eli Raumalle. Raumalaisten osakkeet ovat nousseet viime viikkoina kun tukea on tullut Ässille usealtakin fiksulta lukkolaiselta jatkis-kirjoittajalta. Muutenkin pitää nostaa hattua Rauman suuntaan onnistuneista ratkaisuista kauden mittaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös