Ke 9.4.2008 Kärpät - Blues (3. finaali)

  • 48 846
  • 244
Tila
Viestiketju on suljettu.
Jääkiekon voitto oli tänään paristakin syystä. Ensinnäkin työnteko palkittiin, vaikka Blues ei ollut niin ylivoimainen kuin maanantaina. Toisekseen Jalonen sanoi huomanneensa joukkueen ongelmat hyökkäyspelissä ja yrittää saada sitä korjattua. Ei mennyt kuin 3 peliä, että sen huomasi. Eikä tainnut huomata sitä kentältä, vaan tulostaululta. Eli voidaan nähdä jopa parempaa hokia kuin aikaisemmin. Voittaako Kärpät sillä? No sitä ei voi tietää, mutta ainakin nautittavampaa seurata ja jännittää.

Mutta Blues on pelannut parempaa (makuasia) lätkää kuin Kärpät. Nyt päästään tilanteeseen, että Kärppien on pakko parantaa tai Blues nousee rinnalle ja laittaa vilkun päälle ohitusta varten.

Kärpät ei tällä kertaa tosiaan ollut täydellisesti jyrän alla, mutta ilta oli malliesimerkki siitä, että kun antaa ohjat toiselle niin eipä onnistu oma kiekonhallinta sormia napsauttamalla. Senpä takia lienee tärkeää yrittää koko ajan pelata, vaikka olisikin johdossa.

Parempi voitti.

EDIT: Tarkki oli Kärppien paras pelaaja jatkoajan hörpystä huolimatta. Useita suuria pelastuksia ja ilman Tarkkia ei oltaisi jatkoajalle päästykään. Ylläolevaan väittelyyn.. minun mielestä ne oli gamesavereita. Tarkki antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittaa, vaan kenttäpelaajat eivät riittäneet.
 

Blackbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toisessa erässä "Nokka" huusi melko painokelvotonta tekstiä pelaajille vaihtoaitiossa. Kolmannessa-ja jatkoerässä mm. Aaltonen tuli todella vihaisena vaihtoon, paiskasi vaihtoaition oven voimalla kiinni ja sanoi pari sanaa Jalosen suuntaan! Jottain taitaa olla pielessä..??
 

d2uce

Jäsen
Ei täytä.

Lue viesti #172. Edelleen: vain voittava maalivahti on voinut tehdä pelissä gamesaverin.

Jos kerran olet termin keksinyt, niin olisit voinut tehdä siitä samalla vaivalla suomenkielisen. Sähän olet kuin Petteri Sihvonen noiden selittelyidesi kera.

Mikä mahtaa olla Oululaisen mielipide screensavereista?

***

Matikainen - jonka ennen kautta tuomitsin tietämättömyyttäni täydeksi nobodyksi ja tusinavalmentajaksi - on kyllä tehnyt minuun suuren vaikutuksen puheillaan ja ennenkaikkea teoillaan. Mahtavasti taistelevan joukkueen on saanut 'luotua', tuumaakaan ei anneta periksi, eikä paska tunnu lorahtavan housuun tiukallakaan hetkellä.

Kärppälauma taas oli kuin häkillinen säikkyjä gerbiilejä, vaikka saikin ensimmäisessä erässä luotua sen verran paikkoja, että saivat ne pari maalia tehtyä. Sen jälkeen ei uskallettu pelata ja vetäydyttiin kilpikonnapuolustukseen joka toimikin ihan kohtalaisesti Heiskasen maaliin asti.

Sen jälkeen alkoi junnumaiset virheet kiekon kanssa omassa päädyssä ja tämä korostui entisestään jatkoerässä. Pesosenkaan puolustaminen ei ollut enää niin hyvää, kuin mitä se oli aikaisemmissa otteluissa ollut. Tarkki teki kolme, neljä gamesaveria, mutta viimeinen veto lirahtikin sitten hieman helponnäköisesti. Kliseisesti voisi sanoa, että tyypillinen playoffmaali.

Huikea taistelu espoolaisryhmältä ja toivottavasti paukkuja riittää jälleen huomenna laittaa nimivahvalle oululaisnipulle kampoihin. Itse uskon ainakin, että paukkuja vielä riittää.

Saatiinhan näistä huikeat finaalit vielä aikaiseksi, vaikka oululaiset kovasti olivatkin pettyneitä ensimmäisen erän jälkeen.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Erittäin tärkeä voitto JOUKKUEELLE. Minä liityn monien muiden seuraksi Bluesin "kannattajaksi" ja todella toivon, että tämä voitto oli se ratkaiseva askel kohti täyttymystä. Teillä on ÄIJÄ valmentamassa tuota JOUKKUETTA! Olen todella iloinen Bluesin puolesta!
 

Grohl

Jäsen
Onnittelut Espoolaisille ensimmäisestä kiinnityksestä! Voi kyllä sanoa hyvällä omallatunnolla, että aktiivisempi ja nälkäisempi joukkue vei.

Jotenkin tiesi miten pelissä tulee käymään, kun 2-0 tilanne vaihtuikin heti toisen erän alussa 2-1 ja passiivinen peruuttelu alkoi. Saa nähdä miten huomenna Espoossa, mutta jotenkin tuntuu, että vielä nuo jätkät parhaansa saa kaivettua esiin.

Tuomaroinnista sen verran, että olihan tuo aivan hirveää katsottavaa, hyi helvetti. Aivan sama kumpaa linja suosi, mutta en minä tuollaista tuomarointia halua enää nähdä. Mietin, että oliko peli edes pahimpina kahvavuosina noin pahan näköistä? Eihän se toki pelaajien vika ole, jos kahvaavat, kun kerran linja sen sallii. Erityismaininta Laamaselle kuitenkin, että käytti ehkä härskeiten kentällä mailaansa, parhaimpana esimerkkinä kiekonriisto Blues-pakilta hyökkäysalueen kulmassa, josta taisi jonkinmoinen paikkakin aueta. Olisi kyllä hävettänyt, jos tuosta olisi seurannut maali.

Tarkki näytti sivuunkirjoittaneelle, että on se hyvä maalivahti hänkin, vaikka viimeinen maali meni miten meni. Enpä ole ikinä pitänyt Taakea mitenkään akrobaattisena kaverina, mutta tänään kyllä venyi minkä ehti. Oli kyllä niiiin what the fuck -fiilis, kun poimi Kellerin vedon kolmannessa erässä.

Seuraavaan peliin lisää jalkoja, rohkeutta pelin kääntämiseen ja avauspeliin, sekä kunnon taklauksia paikan tullen. Tänään tuli muutama komea pommi, mm. Mustoselta(!) Aarniolta ja Jaakolalta, näitä lisää. Laamanen voisi lopettaa tuon housuihin paskomisen ja alkaa pelaamaan, jos enää osaa, samoin kuin ykkönen.

Nauttikaahan Blues-fanit nyt kun ehditte! Huomenna jo uusi koitos edessä...
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Kärpät jaksoi tänään(kin) yhden erän, mutta sitten alkoi koko ajan vaan Blues puskea kovemmin päälle. Blues on niin paljon parempi, että välillä sitä ihmettelee, että voiko nämä olla finaalit. Parempi voittaa aina, sanotaan. Tänään parempi voitti kaksi päivää myöhässä. Jatkoerässä ei voinut paljon toivoa edes Ylösen kaltaista tuurimaalia, kun ensin pitäisi päästä edes sinne vastustajan siniviivalle kiekon kanssa. Tänään ei onnistunu sekään. Tarkki pelasi kaksijakoisen pelin. Välillä hirveitä pyttykerhon torjuntoja ja sitten sekaan mahtui uskomattomia räpellyksiä ja pompotteluja. Onkohan Blueskin jo huomannut, että kun Tarkille heittää van roikkukiekkoja niin niistä saa 2-5 metrisiä irtokiekkoja, mitä on kiva yrittää hakata sisään. Andersson, Paakkis, Mustonen ja Aarnio ainoat hyökkääjät joilla tuntuu riittävän yritystä. Muut väsyneitä surffailijoita. Alikoski kehiin. Silläkin riitti virtaa, kun viimeksi pelas. Pesonen vois mennä treenaamaan vaikka purkukiekkoja ja jalkapalloa.
 

DC.PAPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, vuodesta -72
Et näköjään ymmärrä amerikanenglannin ja suomen kielen semanttisia eroja. Gamesaver on pohjoisamerikkalainen - kanadalainen -termi.

NHL:n playoffeissa puhutaan playoff-otteluista muodoissa 3rd game, 5th game, 7th game jne...

Kahdesta joukkueesta toinen ottaa "gamen". Ja jos sen joukkueen, joka sen gamen ottaa, maalivahti torjuu/on torjunut haamupelastuksen voidaan puhua gamesaverista.

Suomen kielessä olisi kovin tönkköä puhua pelinpelastajasta tai ottelunpelastajasta.

NHL:ssä voitetaan ja otetaan playoff-peli. Pelistä ikään kuin saa yhden "elämän". Tällaisen elämän voi joukkueelleen torjua gamesaverilla maalivahti. Mutta edelleen, jos maalivahti lukuisista ihmepelastuksistaan huolimatta päästää kiekon verkkoon, kaikki gamesaverit nollautuvat eli niitä ei ole ikinä ollutkaan.

No olipa aikakin että tämäkin asia tuli selväksi! Tarkki oli kuitenkin se pelaaja joka piti teidät hengissä niinkin pitkään. On aivan sama millä nimillä isoja torjuntoja kutsutaan, Tarkki nyt vaan teki niitä muutaman. Vituttaahan häviö tietenkin, mutta yhden sanan jankkaamisesta ja sen merkityksestä eri kielillä voisit perustaa oman ketjun.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Hurja jengi.

On tää meidän Blues uskomattoman kova jengi, 2-0 tilanteesta jatkoaikavoittoon ja sarjan kavennus 2-1. Monelta jengiltä olisi tossa vaiheessa usko mennyt. Minultakin taisi mennä, ainakin hetkellisesti, onneksi kavennus tuli heti toisen erän alkuun. Uskomatonta taistelua ja huikeaa kamppailua. Nyt olen saanut kokea miltä tuntuu kun oma jengi pelaa Playoff-kiekkoa ja vielä lähes parasta laatuaan olevaa.

Kyllä se Kärppien hyökkäys edelleenkin on hyvä, mutta Bluesin puolustustahto ja taistelu taitaa nyt olla vaan todella kovalla tasolla. Olihan Bluesilla toki hyvä puolustus runkosarjassakin, kuten myös Kärpillä. Ehkä myös Bluesin kova painostus saa Kärppien hyökkäyspelin näyttämään heikolta, kun se joutuu puolustuskannalle. Kyllä Bluesillakin sen verran taitoa löytyy, että ei sitä puolustamista voi oikein unohtaakaan. Kaksi kovaa jengiä on tässäkin sarjassa vastakkain, kuten oli Jokerisarjassakin.

Toivottavasti Blues jatkaa kovaa taistelua ja lisää vetoja mm. aloitusten jälkeen viivasta ja viskoo kiekkoa maalille myös vähän yllättävämmistä paikoista. Ja hyvä taistelutahto ja keskittyminen pitää säilyttää. Ja puhtaita kovia taklauksia ja sitä kautta sarja tasan. On tämä hienoa aikaa.

(Gamesaver on hetkeen sidottu, yksittäinen sankaritapahtuma, eli niitä voi tulla pitkin ottelua ja molemmille veskoille. Absoluuttinen Gamesaverihän on se jatkoajalla tai viimeisellä sekunnilla tuleva voittomaali.)
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Suosittelen lämpimästi lukaisemaan otteluseurantaketjusta sivut (jatkoajan perusasetuksella) 2-4. Aivan huikeaa settiä. En pelin tiimellyksessä joutanut tuonne kertaakaan mutta nyt kannatti kyllä kurkata. Kuinka katoavaista voikaan olla 2-0 johto jääkiekko ottelussa?
Nauroin ihan samaa, vittu mitä urpoja.

morningstar kirjoitti:
Pitkä on Blegin matka kannun luo. Taitaa ratketa jo huomenna, sääli.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Saatiinhan näistä huikeat finaalit vielä aikaiseksi, vaikka oululaiset kovasti olivatkin pettyneitä ensimmäisen erän jälkeen.
Jos tämä kevät päättyy Bluesin mestaruusjuhliin, lupaan kaivaa esiin ne ylimieliset "Voi kun Kärpät ny häviäis et saatais jännät finaalit" -viestit, joita Perämeren rannoilta läheteltiin.

Sain muuten käsiini kuvamateriaalia Bluesin joukkueen mentaaliharjoituksista.
 
Huh, loistavaa jääkiekkoa, Suome mittakaavassa.

Käynnissä oleva finaalisarjapieksee jo nyt lähes kaikki 2000-luvun muut finaalisarjat jännitystasolla, ns. ulkopuoliselle. Ei voi kuin vain ihailla Bluesin pelaamista, nuori, suht kokematon joukkue uhkuu rohkeutta, itseluottamusta ja voitontahtoa. Kun otetaan sarjan lähtökohdat huomioon, tämän illan kaltainen esitys Bluesilta Raksilassa olisi pitänyt olla "mahdoton", mutta mene se sinne sanomaan. Onneksi oikea joukkue voitti ja odotetaan nyt mitä sarja tarjoaa, Kärpät muistuttaa joka pelissä enemmän Ruotsin maajoukkuetta, tehdään niin vähän kuin on mahdollista voiton eteen ja jos sekään ei riitä, voitetaan sitten tuurilla. Siihen lyödään päälle vielä miehekkäät Mikkolat, Pesoset ja Laamanen joka ei pysy kenenkään vauhdissa mukana ja muistuttaa kummasti Rautakorven Tapparapakiston jäsentä.

ps. Aarniolle lisää vastuuta? Ylöselle? nehän on onnistunut peleissä? Ai niin teillä on Nenä pääporona..
 

Oldus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Loistavaa!

Minun täytyy liittyä koko Espoon liigataipaleen nähneenä kannattajana ylistämään, että mitään vastaavaa en ole tältä joukkueelta nähnyt. Ensin Ifk:n yli käveltiin sitten narrit ja nyt kärpät FINAALISSA haastetaan noin hyvin. Huhhuh, melkein unelta tuntuu. Nyt vielä viimeistelyä paremmaksi, niin sarja kääntyy vielä,vaikka pitää toki muistaa että yksi matsi on vasta voitettu ja porot on hurja sakki kuitenkin.

Matikaisesta vielä sen verran että myös tuollaista valmennustyyliä/persoonaa en myöskään ole nähnyt missään. En ihmettele ollenkaan että tuolle kaverille haluaa joukkue pelata. Niin sympaattisen oloinen on tämä toivottavasti tuleva maajoukkueen päävalmentaja.
 

Jukebox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos tämä kevät päättyy Bluesin mestaruusjuhliin, lupaan kaivaa esiin ne ylimieliset "Voi kun Kärpät ny häviäis et saatais jännät finaalit" -viestit, joita Perämeren rannoilta läheteltiin.

Sain muuten käsiini kuvamateriaalia Bluesin joukkueen mentaaliharjoituksista.

Mahtavaa että joku viitsii vielä käyttää aikaansa noin tyhjänpäiväiseen, ei sitä etteikö tää kirjoittelunikin sitä oisi :) Meinaan siis sitä että ei kannata yleistää liikaa, aika suuri osa Kärppäkannattajista on kuitenkin muistuttanut kaiken olevan auki kun moni muupaikkakuntalainen on jo ollut valmis julistamaan Kärpät mestariksi. Toki se on luonnollista olla mielissään kun ennakkosuosikki kaatuu mutta ei kannata yleistää.

Mitä itse peliin tulee niin todellakin oikea joukkue voitti. Kyllä pitää ihan ihmetellä miten Kärpät yhtäkkiä menetti taas pelin otteen ja joutui niin pahasti puolustuskannalle. Neloselle oli varmaan mennyt palautetta edellisen pelin läpipaistavasta puolueellisuudesta, siksi toinen ääni oli tänään kellossa. Jantusella ja Henrikssonilla oli kyllä hymy harvinaisen herkässä ottelun jälkeen, ei taida käydä ihan helpolla palautuminen tuuletusten jälkeen :)
Mutta kuten siis onkin jo tullut selväksi, parempi voitti ja kaikki kunnia Bluesille! Nollatoleranssi oli nyt haudattu ja pitää ihmetellä tuomaritoiminnan heittelyä pelistä toiseen, tosin en usko että kumpikaan joukkue kärsi juuri tuosta toista enempää. Bluesin ylivoimakin näytti tänään Kärppien ylivoimaa vaarallisemmalta.

Jännä muuten huomata kuinka nopeasti Bluesin maine on muuttunut, eihän siitä ole kauaa kun moni näki Bluesin makkarakeisarin ostojoukkueena joka pystyi hankkimaan nimimiehiä ainoastaan omistajansa rahoilla. Nyt tuo on tainnut jäädä toisarvoiseksi ja Blues onkin yhtäkkiä sympaattinen etelän joukkue joka pelaa hienoa kiekkoa ja haastoi/haastaa upeasti nimivahvat Jokerit ja Kärpät. Jo runkosarjassa Blues oli todella paha vastus Kärpille joten tiukat pelit ei yllätä yhtään, ainoastaan se että Kärpät on ollut otteluiden jälkimmäisillä puoliskoilla noin hukassa.

Sanoisin vielä että aika monella pitkän linjan Kärppäfanilla nöyryys säilyy ainakin kohtuullisesti myös useamman kullan jälkeen. Tuoreessa muistissa kun on aika monta pettymyksellistä vuottakin, kuten liigasta tippuminen (Jokerit), 2. divariin tippuminen ja konkurssi, tappiolliset liigakarsinnat Tapparaa, Lukkoa ja KalPaa (kahdesti) vastaan sekä legendaarinen TuTo-tappio. Näkisin itse niin että tavallaan fortuna on tasoitellut nuo karvaat kokemukset läpikäyneitä mutta nyt lähestyy ne ajat kun Oulussakin joudutaan uskomaan että muut tulevat vähintään rinnalle. Sitä en tiedä tapahtuuko se vielä tänä vuonna mutta ellei Kärppien peli parane ei hopeamitalistakaan jäisi hirveästi jossiteltavaa.
 
Viimeksi muokattu:

Salama44

Jäsen
Huvittavaa oli lukea tuota oululaisten leijuntaa ekassa erässä.
Asia on nimenomaan näin. Jotkut jopa sanoivat Kärppien johtaessa 2-0 että Blues on tässä sarjassa täysi vastaantukija. Kahden viimeksi nähdyn pelin perusteella Blues on ollut selvästi vahvempi joukkue ja vain Tarkin loistopelin ja hyvän onnen avulla (voittomaali maanantaina) se johtaa tätä ottelusarjaa.

Bluesin on hyvä jatkaa tästä eteenpäin kun se pystyy rakentamaan peliä jokaisessa erässä jatkoajat mukaanlukien eikä se hätkähdä edes parin maalin takaa-ajo asemaa. Jos kiekko jatkossa alkaa edes hieman pomppia Bluesille, niin Kärppiä voidaan viedä jossakin pelissä vielä todella pahasti. Jos Blues saa seuraavassa pelissä hyvän ensimmäisen erän niin se ei varmasti passivoidu jatkossa samalla tavalla kuin Kärpät.

Nyt Blues tietää miltä tuntuu voittaa finaaliottelu ja siitä tunteesta se ei varmasti halua luopua suraavassa pelissä. Huomenna Länsi-Auto Areenassa tullaan näkemään kauden kovin jääkiekkohurmos, se on aivan varma. Sinne halutaan palata vielä finaalien merkeissä tällä kaudella uudestaan.
 

#76

Jäsen
Ensimmäinen kiekko-ottelu finaalisarjassa vaikka tässäkin pelissä kotijoukkue näytti miten maan kovin hyökkäys pelaa kuin olisi suurikin altavastaaja. Kilpikonnapuolustus ja puretaan kiekkoa pois omalta alueelta. Ottelun alussa näytti, että Kärpät olisi tullut pelaamaan jääkiekkoa, mutta sitten tahti syöksyi huipentuen jatkoerän 15 minuutin Blues-ylivoimaan. Ai, eihän Kärpät saanutkaan jäähyjä, kunhan pelasi muuten vain kuin olisi neljällä pelannut.
 

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
Parempi joukkue voitti eilen aivan ansaitusti. Itse en kyllä epäillyt hetkeäkään 1.erän jälkeen etteikö Blues pystyisi laittamaan Kärppiä vielä ahtaalle.
Bluesin työmoraali ja luistelu ovat huikeaa luokkaa ja he ovat nälkäisempi joukkue. Blues päihittää fyysisyydessä ja kaksinkamppailuissa Kärpät 100-0, vaikka heillä on pitkä sarja takana Jokereita vastaan ja tilanteen pitäisi olla päinvastoin.
Bluesin kuuluisi johtaa tätä sarjaa eikä Kärppien, mutta Kärpät on onnella mukana vielä tässä sarjassa joka saattaa huipentua 7:een otteluun. Tänään Blues ottaa selkeän 4-1 voiton ja tasoittaa sarjan 2-2:een.
Matikainen on Äijä!
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Bluesille onnittelut voitosta. Ansaitsitte voiton Jatkoerän aktiivisuuden vuoksi!

Oli hyvä ottelu, mielestäni paras finaaleista. Ekan erän vei Kärpät aika selvästi, toinen tasainen ja kolmatta Blues jo vei. Jatkoerä täysin Bluesin.

Täytyy myöntää, että huolestuttaa. Eikö Kärpillä ole oikeasti nälkää pelata 60 minuuttia vaan aina pitää alkaa perseilemään 2-0 johdossa.

Tarkki ja Bruckler loistavia. Tarkin 3. erän viime sekuntien torjunta = USKOMATON =)
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Onneksi olkoon Blues! Hieno peli, tuollaisen joukkueen kannattajaksi on helppo ryhtyä.

Vaimo kiteytti eilen kolmannessa erässä Bluesin pelityylin hyvin: "Tuo näyttää ihan samalta kuin Suomen maajoukkueen pelit muutama vuosi sitten, energistä peliä ja suoranaista pelinhallintaa, mutta maaleja ei saada mistään..."

Mielestäni osuva kommentti. Lopulta hätäillään maalipaikoissa.

Sydämeni pohjasta toivon tuollaisella ilmeellä pelaavalle joukkueelle menestystä!
 

CamNeely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Onnea Blegille, vihdoinkin ansaittu voitto. Vaikka Kärpät on ollut aina "kakkossuosikki" niin kyllä Blues kerää nyt sympatiaa enemmän.

Blues pelaa sellaista peliä kun JYP pelasi Tapparaa vastaan muutaman eka pleijaripelin. Tämä vaan sillä erotuksella että Blues jaksaa loppuun asti ja ylikin, JYP jaksoi puoli peliä. Hyvin on treenattu.
 

Honza82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, 15 # Patrik Lostedt
Huh koskahan tulee naapureilta snadia kuittia? Meinaa tuli eilen ehkä hiukan ääntelehdittyä jatkoajalla tajutessaan kiekon sujahtavan Tarkin ohi maaliin. :) Noi maalipaikat voisi vaan hyödyntää kröhöm, hieman paremmin... Tarkki tosin pelasi hyvän pelin ei siinä mitään. Ei tietty haittais vaikka joukkueesta löytyis maalitykki tai parikin, nyt ehkä sellasta ykköspyssyä ei ole mutta sitäkin isompi JOUKKUE. Kärpät on liian kilttejä jäällä kuten työkaverikin sanoi ja ton allekirjotan. Ei kai siellä nyt voi olla mitään yltäkylläisyyttä kun mestaruuksia löytyy lähivuosilta enemmän ku tarpeeksi yhdelle joukkueelle? Eikä tarvittavaa nälkää löydy enää niin paljoa(?) Tämä seikka on Bluesin puolella uskaltaudun sanomaan, nostatti se sitten miten paljon vastalauseita tahansa. No ei enempää lässäystä, tänään jatkuu taistelu...
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Ottelun hauska yksityiskohtahan nähtiin kolmannessa (?) erässä, kun Pesonen tuli taklaamaan omassa kulmassa ollutta Ismo Kuoppalaa. Noh, Ismohan väistää taklauksen menemällä kyykkyyn, Pesonen kolahtaa laitaan, kaatuu jäähän ja jää levittämään käsiään tuomareille.

On se vekkuli.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kärpät kaatui samoilla eväillä kuin olisi pitänyt kaatua jo maanantaina; kovalla luistelulla ja jatkuvalla paineella vastustajaan. Asenne oli sekä pelaajilla että valmentajalla kohdallaan. Matikaisen kommentin jatkoerään lähdettäessa ja Blues-pelaajien asenne jäälle tultaessa eivät luvanneet Kärpille hyvää. Aika harvoin näkee lätkämatsissa, että pelipaidan hihat on pelaajalla kääritty ylös.

Steissillä näkyi aamulla väsyneitä Blues-faneja ja Nelosen TV-crew porukkaa, jotka olivat tulleet ilmeisesti samalla junalla Oulusta. Saa nähdä milloin Blues-pelaajat väsyvät. Ainakaan vielä siitä ei näy merkkiäkään ja jos näin jatkuu, niin sarjan voittajasta ei ole epäselvyyttä.
 

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ottelun hauska yksityiskohtahan nähtiin kolmannessa (?) erässä, kun Pesonen tuli taklaamaan omassa kulmassa ollutta Ismo Kuoppalaa. Noh, Ismohan väistää taklauksen menemällä kyykkyyn, Pesonen kolahtaa laitaan, kaatuu jäähän ja jää levittämään käsiään tuomareille.

On se vekkuli.

Periaatteessa ymmärrän Pesosen avautumisen tuon tilanteen jälkeen koska tuo on taklaajan kannalta todella vaarallista kun taklattava päättääkin mennä kyykkyyn. Onko tuo sitten sallittua niin sitä en pysty lonkalta sanomaan, mutta vaarallista joka tapauksessa.
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
On tässä itsekin tullut sitä Pesosta kritisoitua ja haukuttua miehen pelityyliä, mutta kyllä se itsekin saa aika lailla kestää.

Oliko se tokassa vai kolmannessa erässä, kun blues sai jäähyn ja aloitus kärppien a-pisteeltä, niin aloituksessa blues pelaaja napautti Pesoselta suoraan jalat alta, että se tippui niiltä jaloiltaan suoraan polvilleen. Tuollainen vit***aa perhanan rankasti, mutta ne on vaan nieltävä, kun tuomarit ei uskalla viheltää.

Ps: tuomaritoiminta ollut mielestäni heikkoa. Vai oliko siellä muuta kuin linjurit...?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Steissillä näkyi aamulla väsyneitä Blues-faneja ja Nelosen TV-crew porukkaa, jotka olivat tulleet ilmeisesti samalla junalla Oulusta.
Ai Blues-faneja oli siis myös Oulussa. Minä luulin, että kaikki espoolaiset urheilusta kiinnostuneet henkilöt olivat Lappeenrannassa katselemassa koripalloa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös