Ke 7.4.2010 HPK-HIFK (6. puolivälierä)

  • 28 137
  • 104

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
Kiitos IFK! Ja ensi vuonna taas kohti uusia pettymyksiä! (Tätä kirjoittaessa peli 40 min 2-0 HPK:lle)

Touché. Onneksi olen intissä ensi kauden ajan, ei tarvitse 'jännittää' ollenkaan.
 

unhola

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jep jep, 3-0 Kerholle, alle 10 min aikaa, Hirso jäähyllä. Eiköhän tää kausi ollut tässä. Onnittelut Kerholle välieräpaikasta.
 

zaluun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tanska
Onnittelut Hämeenlinnaan. Ansaittu voitto ja välieräpaikka.

Olin kauan sitä mieltä, että HIFK on sarjassa selkeästi parempi jengi ja menee jatkoon. Alkuun näytti siltä, että Kerho roikkuu mukana lähinnä tuurilla ja onnekkailla pompuilla, mutta mitä pidemmälle sarja eteni niin kääntyihän tää selkeästi Kerholle. Rautakorpi vei Jalosta lopulta ihan miten halusi. HIFK oli tänään todella huono, eikä edes päässyt pelaamaan voitosta. Edelleen uskon, että jos valmentajat olisivat olleet toisinpäin niin HIFK olisi mennyt jatkoon. Eli syyttävä sormi osoittaa valmennukseen ja toisaalta Rautakorpi peluutti joukkuettaan loistavasti ymmärtäen mitä on playoff-lätkä. Tottakai pelaajatkin toteuttivat valmentajan näköistä peliä.

Jotenkin KJ:n kommentit pelin jälkeen kruunasivat tämän surkeuden. Oltiin sielukkaita ja urheilullisia ja ollaan oppimassa näiden pelien pelaamista. Kehitys on hyvää, kausikin tosi kiva ja henki mainio.

Ei helvetti. Ei tää oo mun HIFK. Hävettää.
 

zuputti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvä matsi ja vielä parempi sarja, jännitystä piisasi aina viimeiseen peliin asti. Hifkin piti mennä jatkoon selvänä suosikkina, mutta jälleen kerran hyytyi, kun ratkaisupelit lähenivät. Voitot 4-2 kertovat kaiken oleellisen. Kiitos Kerho!
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Onnittelut HPK ja otan osaa HIFK kun teillä on tuollainen surkimus valmentajana. Muistan kun KJ yritti valmentaa Turussa niin eihän siitä tullut mitään muuta kuin h...vetin moista uhoamista vastustajan pelaajille. Ihan niin kuin HIFK:n peräsimessäkin tällä kaudella. "Terve tuloa stadiin Tuukka" vai miten sen nyt meni. Vieläkin voi katsoa you tubesta miten KJ Turun vuosinaan uhoaa Marko Mäkiselle että "sä et uskalla tapella, sä et uskalla tapella". Eihän itseään kunnioittavan valmentajan noin kuulu käyttäytyä. No ensi vuosi vielä ja sen jälkeen pääsette KJ:sta eroon niin eiköhän sitä menestystäkin ala tulemaan.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Onnea HPK:lle. Parempi joukkue ansaitsi jatkopaikkansa. Nyt voikin kaikessa rauhassa jättää nämä otteluketjut ja siirtyä oman joukkueen ketjuun itkemään, inisemään ja vaatimaan potkuja.
 

Knight76

Jäsen
Suosikkijoukkue
London Knights
Tietääkö kukaan mistä parista Kerhon vastus välieriin tulee?

Nyt, kun KalPa pudotti Tapparan, niin vastustaja on joko Kalpa tai TPS. Eli, jos Kärpät voittaa Jypin, niin silloin Kerho saa "kotiedun" semeihin Tepsiä vastaan. Taas jos Jyp, voittaa, niin se pelaa Tepsiä vastaan ja Kerho aloittaa vieraissa KalPaa vastaan.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
No ensi vuosi vielä ja sen jälkeen pääsette KJ:sta eroon niin eiköhän sitä menestystäkin ala tulemaan.

Älä ole noin negatiivinen. Meillä IFK:ssa menestytään aina jo "ensi vuonna", ei sentään vasta sitä seuraavana...

Mitä KJ:hin tulee, olen täysin samaa mieltä.
 

Gascoigne

Jäsen
Suosikkijoukkue
16.3.2014 Jokerit -> HPK
Itse nostaisin tämän playoff sarjan parhaaksi kerhon historiassa. Nyt kaadettiin kovassa nosteessa oleva ISO joukkue vaikka tämän vuoden joukkue on taas kerätty miehistä jotka eivät ole aikoinaan muille kelvanneet.

Noronen, Kankaanperä, Söderholm, Clarke, Järventie, Kuhta, Wirtanen, Haataja, Petrell, Hirschovits sekä SuperGranlund...

Hemmetin kova juttu kaataa taistellen perinteinen suurseura!
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
IFK pettää aina!

Onnea kerho, olitte selvästi parempi jengi kahdessa viimeisessä pelissä, joten ansaitsitte voiton sarjasta aivan täysin!

Julli
 

Keikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jukka Rautakorpi 4 - Kari Jalonen 2

Neljä peliä nähneena, oli kyllä huikea sarja. Suurin ero löytyi valmennuksesta jossa Tukka-Jukka pyyhki nokalla jäätä. Ei ole kevät ifk:n aikaa. Kiitoksia kuitenkin kelpo vastuksesta. Ja ennen kaikkea kiitos kerho. Olipa vahva esitys tämän päiväinen. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Peku

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
Lumi vielä maassa ja me ollaan kesälomilla! Vi¤¤u että sylettää...

Onnea Kerholle ja hyviä pelejä loppukaudelle!
 
Suosikkijoukkue
HPK, Chelsea
Aika hyvä sarja jengiltä, joka on täynnä nobodeja ja jonka pelaajat eivät muille kelpaa...

Ansaittu voitto Kerholle vaikka osa peleistä mentiinkin veitsen terällä. IFK oli tänään suoraan sanoen aivan paska, josta suuri kiitos kuuluu HPK:lle. Kerho nollasi erinomaisesti IFK:n tähdet niin tasakentällisin kuin alivoimallakin.

Hirso on täysi pelle ja tuomarit olivat pihalla.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Olipas ratkiriemukasta ja omaperäistä tekstiä. Lundell & länget, uutta ja raikasta läppää.

En nyt sanoisi ihan noinkaan, melko kulunut ja vanha juttuhan tuo jo on..

Oli kyllä ihan kiva peli ja porukkaakin oli ennätysmäärä paikalla, välierissä pistetään tuosta sitten vielä hieman paremmaksi. Kankaanperäkin parhaansa mukaan keihästi ynnämuuta, mutta ei tuottanut tulosta. Ei edes ulosajoa, no eipä tuo enää haittaa. Hieno peli kaiken kaikkiaan Kerholta, tästä on erittäin hyvä jatkaa kohti taistelua finaalipaikasta.
 

d2uce

Jäsen
Ensimmäinen kerta tässä sarjassa, kun HPK oli ns. kuskin paikalla. HIFK pelasi vahvasti ensimmäisen ~10min, ajoi brädin mukaisesti päätylautaan asti ja karvasi ahnaasti. Toisesta erästä lähtien sitten HPK hallitsi pelitapahtumia. Nyt oli ensimmäistä kertaa tässä sarjassa sellainen HIFK, johon minä olen tottunut. Karvaus oli aktiivisempaa ja painavia taklauksia ja torikokouksia tuli puolin ja toisin.

Yksi - ja ehkä se merkittävin - ratkaisu oli kuitenkin Hirschovitsin murtuminen pieniksi palasiksi ja kun vielä kirsikaksi kakun päälle Jalonen viltitti tämän tärkeästä 5vs3 ylivoimasta, oli HIFK:n kapteenin kausi sitten siinä. Kurittomia jäähyjä ja hyökkäyspäässäkin supervaarallinen pelintekijä oli vain varjo entisestä. Haataja katosi myös täysin kuvasta, eikä voida vaatia, että teinisensaatio Granlund pystyisi vielä tässä vaiheessa kantamaan täyden vastuun joukkueen hyökkäyspelistä.

HPK junnasi jälleen tuttuun tyyliin vahvasti neljällä vitjalla, eikä epäonnistujia tänäänkään oikein nähty. Syväsalmeltakin mukiinmenevä matsi. Ainoastaan Louhen idioottimainen jäähy, ja siihen vielä naurettava kalastelu kylkiäisiksi, oli pieni kauneusvirhe tässä matsissa.

Viitaluoma, Hämäläinen, Sailio ja Laakkonen olivat joukkueensa ehdottomia johtohahmoja tässä sarjassa. Kahteen viimeiseen peliin HPK sai myös kiekollisten pakkien pelin aukeamaan. Mäenpäältä uskomaton avaus Niemisen maaliin ja tärkeä 3-0 pommi ylivoimalla.

Lassilalta huikea peli tärkeään paikkaan. Myös Noronen pelasi ehkä sarjan parhaan pelinsä.

HIFK:lla hävisivät Hirschovitsin ohella myös runkosarjassa loistaneet ramstenit kuvasta. Ahtola punnersi pienillä minuuteilla ja Petrell ajoi lähinnä päin laitoja. Henkinen kantti ei tällä kertaa riittänyt.

Kaikkea paskaa ei kuitenkaan kannata pelkästään Jalosen päälle kaataa. HIFK tukki hyvin keskialueen estäen HPK:n kiekonriisto-vastahyökkäys -taktiikan täydellisesti. Rautakorpi kuitenkin sai jenginsä uhrautumaan, taistelemaan ja uskomaan omaan tekemiseen hieman paremmin ja kaikki oikeastaan kiteytyi tähän sarjan viimeiseen peliin, jossa jokainen jätkä näytti siltä, että olisi valmis vaikka syömään sen kiekon, jos tarve vaatii.

Kiitokset HIFK:lle mielenkiintoisesta ja hyvästä sarjasta, jälleen kerran.
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika hyvä sarja jengiltä, joka on täynnä nobodeja ja jonka pelaajat eivät muille kelpaa...

Niinpä. Parempi joukkue jatkaa paras seitsemästä sarjassa, joten onnea Kerholle ja tsemppiä pronssipeliin.HIFK teki sen taas ihan itse, täysin omissa käsissä ollut sarja päästettiin käsistä Lauantai-illan koomailulla, puhumattakaan ensimmäisestä kotipelistä.

Ei pysty ymmärtää mikä siinä HIFK-paidassa on, alkaa tuntua kiroukselta. Nytkin eteenpäin jatkavat meidän leftover jämät, jotka ei punaisissa koskaan kyenneet yhtään mihinkään. Nyt kun paineet on poissa sujuu pelien ratkominen ja joukkueelle pelaaminen.

Kaiken piti olla tänä keväänä paremmin, jengissä hyvä henki ja porukka hyvin kasattu jne. Lopputuloksena joka keväinen katkera pettymys ja floppi!

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! On tää niin helvetin hienoa, kun sydämen valittua ei voi jättää eikä vaihtaa!
 

KultaKerho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HpK
Huhhuh nyt on hieno ja epätodellinen fiilis! Olipa eriskummallinen sarja, kokoajan oli vähän pelko perseessä ja sellainen fiilis, että Hifk vie. Tässä sarjassa tehtiin todennäköisesti historiaa tilastojen osalta, Hifk vei tehdyt maalit jne jne. Onneksi niillä pleijareissa ei ole mitään väliä!
Vieläkään en ole tiedostanut, että tämän vuoden HPK on mitalipeleissä!?! Ehkä hyvin juhlitun yön jälkeen sen ymmärtää. Tämän hetkinen fiilis on todennäköisesti verrattavissa porilaisten tunnelmiin keväällä -06, jolloin he olivat kylläisiä jo finaalipaikasta. Olen tyytyiväinen tähän saavutukseen, kaikki loppu on plussaa. Miksei tästä finaaleihinkin voitaisi tuolla henkisellä vahvuudella taistella, mutta jotenkin oma vatsa on jo täynnä, kummallista kyllä. Toivottavasti ja todennäköisesti joukkueella vielä nälkää riittää.
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi - ja ehkä se merkittävin - ratkaisu oli kuitenkin Hirschovitsin murtuminen pieniksi palasiksi ja kun vielä kirsikaksi kakun päälle Jalonen viltitti tämän tärkeästä 5vs3 ylivoimasta, oli HIFK:n kapteenin kausi sitten siinä.

Hirso ei ole pitkään aikaan aloittanut 5vs3 ylivoimia, vaan siinä on ollut Wirtanen, kuten tänäänkin. En tiedä sitten mikä siinä on ollut taustalla, mutta tätä nähtiin jo runkosarjassa.

Lassilalta huikea peli tärkeään paikkaan. Myös Noronen pelasi ehkä sarjan parhaan pelinsä.
Noronen ei pelannut mitenkään ihmeellisesti tänäänkään. Noronen oli loistava ainoastaan ensimmäisessä hämeenlinnan pelissä.

Kiitokset HIFK:lle mielenkiintoisesta ja hyvästä sarjasta, jälleen kerran.
Kiitokset tulee varmaan taas jatkopaikasta. HIFK tyri jälleen kerran mahtavasti.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Peli kuus, sitten ottelusarja uus

Hyvä peli Kerholta. HIFK pelasi ensimmäisen erän alkupuoliskon hyvää ja aktiivista peliä, Lassilan ja maalinkin välistä kiekko siinä lurahti. Eli taasen pienin marginaalein mentiin, mutta tällä kertaa HPK pääsi kuitenkin johtoon ja hallitsijan paikalle. Kerho hallitsi maalinsa jälkeen peliä aika suvereenisti, toki pikku momentumeja HIFK:kin sai. Pääosin niitä loi tuomarikaksikko Partanen-Rönn, miten voi olla vuosikymmeniä tää sama peli päällä? Ei vaan voi käsittää, mutta onneksi jatkossa tässä suhteessa helpottaa. HIFK hyytyi tässäkin pelissä loppua kohden, kuten muissakin peleissä ja koko ottelusarjassa.

Hyvä hurmos, koko Kerho pelas hyvän pelin, epäonnistujia ei kyllä pysty löytämään, sankareita kaikki.

Rantapallot ja Pitkä Kuuma Kesä loppuun, mikäs tässä, kiva ilta.

PS: Varsin inttiimiä: "Voi Kimi, ole huoleti, ei me teitä lomille päästetä"
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
Jos nyt puhutaan puhtaasti tästä pelistä, tässä ketjussa.

HIFK tuli vitun lujaa alussa ja Kerho oli helisemässä jo ekan 10 sekunnin aikana. Luojan kiitos ne pari näpyä maalin edestä eivät menneet sisään, tiedä miten tämän sarjan sitten olisi käynyt.

Jotenkin Kerho sitten pääsi peliin mukaan ja maalintekopaikat tasottuivat. Tuomarit antoivat alussa pelata yllättävänkin kovaa kahvaa, mutta sitten alkoi pilli soida. Loppuun asti linja pysyi kuitenkin tasaisena. Dumarit onnistuivat tänään(kin).

Meinasi jo turhautua, kun Kerho Syväsalmen johdolla ryssi niitä yv-tilanteita 0-0 tilanteessa. Jotenkin tehtiin pelaamisesta turhan vaikeaa (helppo sanoa jälkeenpäin!).

Vihkon perusmaali (ei oikein voi laittaa kenenkään piikkiin) sitten rauhoitti tilannetta. Ääneen toivoin vielä toista maalia perään, että helpottaisi enemmän, ja eikös Mäenpää vetänyt ihan käsittämättömän 40 metrin syötön suoraan Niemisen lapaan ja tämä kiitti. Omat riparit sisään. 2-0 tilanteessa pystyi jo huokaamaan syvään, luotto oli kova. Omituiselta tuollainen johtoasema toki tuntui.

Kolmannen erän alussa HIFK painosti näennäisesti, mutta homma oli Kerholla hallussa koko ajan. Hienosti siirreltiin myös kiekkoa paineettomalle puolelle. Toki Syväsalmi kävi siellä pariin kertaan pistämässä horroria kansalle.

Sitten Ramstedtin selvä jäähy ja Mäenpään pyssy puhui - ensimmäistä kertaa tässä sarjassa. Oikeasti, taisi olla eka kerta kun Mäenpää pääsi lämäämään yv:llä suoraan syötöstä ilman, että HIFK pelaaja oli 1-2 metrin päässä Mikosta. Ja heti soi, tolpan kautta. On se veto vaan dynamiittia.

Ja sitten peli ohi. Hirso, joka selvästi oli turhautunut kojon viltityksestä, oli varjo entisestään. Tämän myötä koko HIFK oli nujerrettu.

Loppu oli pelailua ja taisi joku jämä-kerholainen siinä maalinkin tehdä.

Viiruina vielä pari mieleen jäänyttä hommaa illan ottelusta

- minkä takia hirsoa penkitettiin 5-3 yv:ssä? Hirso tuntui itsekin olevan ihmeissään
- Syväsalmi aivan kujalla edelleen
- Louhen tyhmä jäähy av:lla, ja heti perään filmaus-yritys hieman hävettivät näin kerho-fanina. Olisi voinut jättää väliin.
- nortti oli tavallinen kuolevainen, taas
- Lassilalta pari huikeaa koppia ekan kympin aikana
- Kankaanperältä pari huikeaa pommia, joista toisesta jäähy
- Kerhon blokkauspeli ihan älyttömällä tasolla. Vittu äijät menee korpossa metrin päästä blokkaamaan lämäreitä.
- Honkanen-Mäkelä <3
- Granlund oli tänään(kin) pikkupoika miesten peleissä
- edelleen ihmettelen, miksi Ahtola jäi niin pienille minuuteille. Samaa ihmettelin ääneen täällä ennen sarjan alkua, mutta joku ifk-kirjoittaja selitti, että on niin hyvä nelosen roolissa. Fine.
- olis kiva joskus hävitä, daa dirlan dirlan daa.
 
Viimeksi muokattu:

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Tässä sarjassa ei kumma kyllä vituttanut itse IFK, vaan suurin osa IFK faneista ja mediasta, jotka ylimielisesti jaksoivat paukuttaa samaa mantaraa; "IFK on selkeästi parempi joukkueena", "materiaali ero on suuri" jne. Nyt voi senkin jauhamisen lopettaa. Jokaisen pelin nähdeenä (huom. nimimerkki Simon!) voin sanoa, että pitkässä juoksussa IFK oli aseeton ja nimenomaan tänään se konkretisoitui kaikista selvimmin. Näytti siltä, että usko meni niin joukkueelta kuin faneiltakin viime lauantaina kun jämä-IFK Viitaluoma paino kiekon reppuun jatkoajalla.

Vielä pelin jälkeenkin muutama IFK fani jaksoi vittuilla meidän IFK taustaisista pelaajista ja siitä, mitä jämäukkoja he ovat. Nämä IFK:lle kelpaamattomat pelaajat ratkaisivat pelejä ja lähettivät IFK:n laulukuoroon. Kyllä se varmaan korpee.

Sitten siitä materiaalierosta. IFK:n terävin kärki on yksilötasolla Kerhon vastaavaa parempi, mutta leveys onkin sitten eri asia. Loppujenlopuksi Kerho jauhoi neljällä kentällä IFK:n loppuun ja lomille. Kerhon peli ei vaan antanut vastustajalle kentällä yhtään tilaa. Tämä yhdistettynä IFK:n aneemiseen karvaukseen sekä fysiikan -ja henkisen tahtotilan loppumiseen....4-2, kiitos ja näkemiin.

Ennen vanhaan olisi tullut ehkä muutama brändin mukainen ylilyöntikin viimeisen 10 minuutin aikana, mutta ei...ei yhtään mitään. Samaa laamailua, joka alkoi maanantaina. Täysin hajutonta ja väritöntä suorittamista.

Summasummarum....TÄYSIN oikea joukkue jatkoon. Kerho pelasi todella miehekkään sarjan ja varsinkin päätöspelin. Voi olla ukot ylpeitä itsestään. Kiitoksia mahtavasta sarjasta Kerholle. Tästä on hyvä jatkaa välieriin.

P.S. JHag nimimerkille pointsit hyvistä kirjoituksista. Toisin kuin monella muulla saman leirin nimimerkillä, hänellä on asioihin oikeanlainen perspektiivi ja kunnioitus vastustajaa kohtaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös