Ke 4.3.2009 Titaanit - Ketterä (Mestiskarsinta)

  • 3 264
  • 21

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Noniin, avataanpas tälle ottelulle oma ketjunsa.

Ketterä täysin puskista kaikkien yllätykseksi karsimaan. Titaanit taisteli Mestiksen viime kierroksille asti paikan varmistaakseen, mutta taipui lopulta K-Vantaalle vieraskentällä ja joutuu karsimaan sarjapaikastaan.

Ketterän vahvuudeksi voidaan lukea maalivahtipeli, tehokkaasti toiminut karvauspeli, sekä aktiivinen taklauspeli. Ketterä on myös onnistunut pitämään vauhtia yllä koko ottelun ajan läpi kauden ja huonosti kesällä harjoitelleet joukkueet ovat tämän saaneet tuta, kun Ketterä on jyrännyt vastustajiensa yli kolmansissa erissä.
Maalinteko on viime peleissä ollut pitkälti ketjun Lohjala-Vakkilainen-Hujala akselin varassa ja ratkaisijoita kaivattaisiin myös muista kentällisistä. Puolustus on ollut ajoittain isoissa vaikeuksissa oman maalin edustan siivoamisessa, mutta vastapainoksi on tukenut hyökkäyksiä hyvin. Ketterän etuna voidaan pitää sitä, että joukkueella ei ole mitään hävittävää ja voidaan pelata vapautuneesti, kun paineita ei ole kasautunut.
Maalivahti Mika Norja on ollut vakuuttava läpi koko kauden, oikeastaan yhtään heikkoa peliä ei ole sattunut vaikka mies on huhkinut kauden kaikki ottelut Suomi-sarjan alkulohkoa ja varsinaista Suomi-sarjaa myöten.
Ketterä pääsee karsintoihin ilman suuria loukkaantumisia, ainoastaan "kolmoskentän" sentteri Pekka Niemimaan sunnuntaina loukkaama nilkka saattaa estää miehen pelaamisen.
Mitä pidemmälle pelissä edetään tasatilanteessa, sitä paremmin se sopii Ketterälle. Jos oma pää saadaan pidettyä puhtaana, en pitäisi vierasvoittoa minään sulana mahdottomuutena, mutta totuuden nimissä mainittakoon että kyllä Titaanit lähtee suurena suosikkina otteluun.

Titaanit on tuttu vastustaja aiemmilta kausilta Suomi-sarjassa ja muistini mukaan joukkueiden keskinäisissä otteluissa kotijoukkueet ovat olleet vahvoilla.
Joku voisi laitella Titaaneiden puolelta hieman osviittaa huomiseen matsiin, itse en joukkueen sisäisiä tapahtumia ole aktiivisesti seurannut. Loukkaantumistilanne yms, olisi kiva saada tietoon.

Imatralta lähtee myös fanibussi huomiseen otteluun, tällä hetkellä ilmottautuneiden määrä on 31 henkeä. Jos jotain tulosveikkausta pitäisi heittää, niin sanotaan vaikka 2-1 jompaan kumpaan suuntaan.
 

The Rock

Jäsen
Tänään ne karsinnat sitten todenteolla alkaisivat jälleen kerran. Itsellä ei kovan runkosarjarypistyksen jälkeen ollut mikään hinku enää kautta jatkaa, mutta kun säännöissä lukee, että kaksi viimeistä pelaa karsinnoissa niin pitäähän nekin sitten tahkota pois ja vieläpä niin, ettei tie käy reilun kolmen viikon päästä sarjaporrasta alemmas.

Titaaneilla on karsinnoista kokemusta vaikka muille jaettavaksi ja melkein alkaa tuntua siltä, että Mestiksen karsintasarjalle voisi antaa lisänimeksi "kotkalaisten leikkikenttä" tjsp. Neljäs kevät putkeen menossa, kun Titaanit karsinnoissa pelaa, joten luulisi siitä olevan edes jotain hyötyä muita joukkueita vastaan?

Punanuttujen vahvuudet piilevät pitkälti siinä miten joukkueen maalivahtiosasto elää ja onnistuuko Teemu Hankanen hyvin paikkaamaan Kai Tillasta? Miten puolestaan jaksaa kapea pakkikalusto (vain 6 pakkia + A-junnu Tiainen)? Pystyykö Titaanit käyttämään Mestis-kaukaloista mukaan tarttunutta pelinopeutta etenkin Suomi-sarjasta ylöspäin pyrkiviä joukkueita vastaan kuinka hyväksi hyödykseen ja etenkin omassa, kapeassa kotikaukalossa, jossa suoraviivaisuuden merkitys ja röyhkeä maalille ajaminen ovat isossa roolissa.

Maalinteko on viime peleissä ollut pitkälti ketjun Lohjala-Vakkilainen-Hujala akselin varassa ja ratkaisijoita kaivattaisiin myös muista kentällisistä.

Tämä kolmikko pitää ehdottomasti saada kiinni, sillä silloin aika pitkälti Ketterän eväät yllätykseen on syöty. En halua millään muotoa aliarvioida imatralaisia, mutta pelkkä silmäys Suomi-sarjan tilastoihin kertoo tämän ketjun järkyttävän suuresta roolista joukkueen pelaamisessa. Vakkilaiselle vain joku vittumainen päällystakki, niin eiköhän "vanhan parran" pinna jossain vaiheessa petä...

Maalivahti Mika Norja on ollut vakuuttava läpi koko kauden, oikeastaan yhtään heikkoa peliä ei ole sattunut vaikka mies on huhkinut kauden kaikki ottelut Suomi-sarjan alkulohkoa ja varsinaista Suomi-sarjaa myöten.

Mika Norja on mielenkiintoinen tuttavuus ja mittojensa perusteella todella peittävä veskari eli miestä olisi vain saatava poikittaisliikkeisiin ja ulos maaliltaan, jolloin maalinteko varmasti helpottuu ainakin osittain. Kuumaksi tällaista jannua ei saa missään nimessä päästää, sillä silloin tuska saattaa kasvaa todella suureksi ja yksikin tuuripomppu omiin voi ratkaista koko touhun vieraille.

Ketterän etuna voidaan pitää sitä, että joukkueella ei ole mitään hävittävää ja voidaan pelata vapautuneesti, kun paineita ei ole kasautunut.

Titaanit lähtee suurena suosikkina otteluun.

Tässä on pari sellaista seikkaa, jotka voivat olla helvetin suuressa roolissa tänään. Titaanit on täysin selkeä ennakkosuosikki ja toivoa sopii, etteivät paineet kasva kotiyleisön edessä liian suuriksi, joilloin paineettomassa tilassa pelaava vierailija pääsee rokottamaan punanuttuja.

Imatralta lähtee myös fanibussi huomiseen otteluun, tällä hetkellä ilmottautuneiden määrä on 31 henkeä. Jos jotain tulosveikkausta pitäisi heittää, niin sanotaan vaikka 2-1 jompaan kumpaan suuntaan.

Hienoa! Tämä ehkäpä villitsee myös kotiyleisön huutamaan Sport-ottelun tapaan ja kannustamaan äänekkäästi omiaan?
 

The Rock

Jäsen
Titaanit tänään:

Titaanit

1. kenttä:
#55 Kolhonen - #32 Lintula - #78 Pehu
#3 Siira - #71 Haapanen

2. kenttä:
#44 Mustonen - #15 Kansikas - #18 Häkkinen
#4 Mäkinen - #7 Räisänen

3. kenttä:
#17 Heikkilä - #14 Tikkanen - #50 Niemensivu
#26 Pinomäki - #45 Jokiraita

4. kenttä:
#23 Tiainen - #9 Nuutinen - #10 Valli

Maalivahdit:
#30 Hankanen (AK)
#1 Tillanen

Lähde: www.mestis.fi

Titaanit lähtee kaatamaan Ketterää varsin odotetunlaisella miehityksellä. Ainoastaan pistekärki Tomi Lindforsin puuttuminen ykkösvitjan laidalta ihmetyttää, kunhan vain ei mitään vammaa miehellä olisi? Tämän seurauksena Lintulan ja Pehun rinnalle nousee pelikiellosta vapautunut Pietari Kolhonen, jolta on lupa odottaa tehoja.

Uutena kaverina on nelosvitjan laidalle nostettu A-juniori Joonas Tiainen, joka yleensä pelaa pakkina, mutta nyt pääsee haistelemaan Mestis-karsintojen ilmapiiriä hyökkääjän ominaisuudessa. Myös ilouutinen on vaihtoaition luukun aukojan nimi, sillä Kai Tillanen palaa vaihtoaitioon sekä alkaa lähestyä pelikuntoa pienen huilin jälkeen.

Poissa punanuttujen riveistä ovat siis Lindforsin lisäksi hyökkääjät Jyri Seppinen, Joni Kulmakivi ja Simo Romo sekä puolustajat Jason Platt, Juhamatti Hietamäki, Juhani Kaisjoki ja Mika Luukkainen.

Sen enempiä lätisemättä tässä muutama otteluennakko tunnelmaa nostattamaan iltaa varten:

Titaanien kotisivujen otteluennakko.
Jatkoaika.comin otteluennakko.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ketterä tänään !

4. 15 RÄSÄNEN Sami 21 LAISI Mikko 28 TIKKA Matti
7 KUTVONEN Antti 12 IJÄS Juhani

3. 14 MALKKI Ilkka 13 NIEMIMAA Pekka 17 OITTINEN Ville
4 SINKKO Matias 2 RIIKOLA Sami-Petteri

2. 22 HUJALA Antti 34 VAKKILAINEN Juuso C 29 LOHJALA Petri
23 WECKSTRÖM Antti A 5 LAINE Jussi

1. 20 IMMONEN Ville 26 MARTIKAINEN Antti A 40 TIAINEN Petri
3 KETTUNEN Mikko 35 HINKKANEN Toni

MV 30 RÄMÖ Mikko
1 NORJA Mika (AM)
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Joku Imatralta voisi vastata pelaako Ketterä ottelujaan täysillä neljällä kentällisellä? Ainakin viime kaudella Mestistä pelannut Juhani Ijäs on heittää vasta neljänteen pakkipariin. Tai sitten vain ei taso riitä ylemmäs =)

Laajalla materiaalilla pelaaminen voi tiukkatahtisessa karsintasarjassa olla etu loppua kohti mentäessä. Vrt. Titaanien tilanne.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Mielenkiintoiset kentälliset Ketterällä.

Hieno homma että Niemimaa on mukana ja Malkki taas kokoonpanossa. Lähes koko kauden yhdessä pelannut kolmikko Oittinen-Martikainen-Tiainen on hajoitettu viime pelin kolmannesta erästä alkaen ja Oittinen siirretty Niemimaan ja Malkin kaveriksi. Oittisen tilalle tullut Ville Immonen tuo virtaa Martikaisen kentälliseen yhdessä Tiaisen kanssa.

Espen kirjoitti:
Joku Imatralta voisi vastata pelaako Ketterä ottelujaan täysillä neljällä kentällisellä? Ainakin viime kaudella Mestistä pelannut Juhani Ijäs on heittää vasta neljänteen pakkipariin. Tai sitten vain ei taso riitä ylemmäs =)

Laajalla materiaalilla pelaaminen voi tiukkatahtisessa karsintasarjassa olla etu loppua kohti mentäessä. Vrt. Titaanien tilanne.

Pelaa neljällä täydellä kentällisellä. Tosin jos peli on tiukka, niin yleensä hyökkäyspelaaminen supistetaan kolmeen kentälliseen, mutta pakit pelaa neljällä parilla.
 

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
Veikkauksen kertoimet 1.55 - 5.50 - 3.20, Nordicbetillä 1.45 - 5.50 - 4.20 eli Titaanit on laskettu melko selväksi suosikiksi ja altavastaajanahan Ketterä lähtee niinkuin useampiin tämän kauden peleihin. Ehkäpä tilannetta vähän tasottaa Titaaneiden loukkaantumistilanne, Ketterällä ei pitäs loukkaantuneita olla.

the Rock ehdotti Vakkilaiselle päällystakkia. Juuso on monissa liemissä kypsytetty ja tietää ottelun tärkeyden enkä usko että pinna ainakaan kovin herkästi palaa, saattaa hiillostajat koukkia itselleen jäähyjä. Tilanteitahan muillakin kentällisillä on ollut, Vakkilaisen ketju on "joutunut" vaan laittamaan kiekot maaliin.

Uskosin että tänään on tärkeitä tekijöitä maalivahtipeli ja erikoistilanteet, tärkeintä kuitenkin on se kumpi tekee enemmän maaleja ;)
Täytyy kokeilla noita Veikkauksen kertoimia, en kuitenkaan julkisesti ilmoita mitä merkkejä.
 

The Rock

Jäsen
The Rock ehdotti Vakkilaiselle päällystakkia. Juuso on monissa liemissä kypsytetty ja tietää ottelun tärkeyden enkä usko että pinna ainakaan kovin herkästi palaa, saattaa hiillostajat koukkia itselleen jäähyjä. Tilanteitahan muillakin kentällisillä on ollut, Vakkilaisen ketju on "joutunut" vaan laittamaan kiekot maaliin.

Tjooh.. kyllähän kokeneilla kavereilla niiden hermojen luulisi kestävän hieman pidempään ärsytystä sun muuta. Vakkilaisen otin lähinnä siksi tässä "kohteeksi", kun muistelen miehen muiluttaneen aika komeasti Titaanien nousukaudella 2006-2007 Suomi-sarjan matsissa silloista titaanikapteeni Aki Korhosta, joka erehtyi Juusoa hieman rujommin mailalla koputtelemaan pelin tuoksinassa. :)
 

Rankkari

Jäsen
Tasaista peliä ennakoin. Hieman kotiinpäin kallistuu ennakkosuosikin rooli. Tappio tietäisi Titaaneille erittäin vaikeita aikoja karsintasarjassa.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Jos vaan Titaaneita hitustakaan kiinnostaa pelata niin homman luulisi olevan selviö. Ketterän tehot tuntuvat tosiaan olevan ykköskettingin harteilla. Mestis-joukkueelle luulisi olevan helppo tehtävä pystyä eliminoimaan tuo yksi tehoketju. Imatralaisten mahdollisuudet lepäävät isäntien mahdollisessa ylimielisyydessä. Ketterä olisi tervetullut lisä Mestikseen, joskin nämä nykyiset karsijajoukkueet Titaanit ja SaPKo saisivat myös säilyä...
 

Vesso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KTP, Ketterä
Silminnäkijäraportit kertovat vauhdikkaasta pelistä ja lukuisista paikoista varsinkin toisessa erässä kummallakin joukkueella!

Kynnet kohta pureksittu! Toivottavasti Ketterän tämän kauden ase, eli kolmannen erän hyvä liike puree tänäänkin!
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikeaksi Titaanit taas itselleen pelin teki, huh huh. Ketterä aloitti pelin hyvin, ja pelasi oikeastaan koko ottelun erinomaista vieraskiekkoa. Pari tolppaa, ja pari läpiajoakin Ketterälle siunaantui. Kuitenkin Titaanit näennäisesti hallitsi, mutta hemmetin tuskaista peli oli. Ylivoimaakin aivan älytön määrä, mukana kaksi 5-3 yv:tä, mutta ei maali ollut edes lähellä.

Norja pelasi loistavan ottelun, eikä Hankanen huonommaksi jäänyt, vaikkakin Ketterän toinen maali meni hieman helpon näköisesti yläkulmaan. Jatkoajalla Niemensivun liru sitten ratkaisi ottelun, ja sentään kaksi pistettä jäi Karhulaan.

Paljon pitää Titaanien parantaa, jos halutaan lauantaina Rovaniemeltä pisteitä mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Ekan erän jälkeen toivoin että ketterä olisi vienyt matsin. Sen verran halutonta oli titaanien peli. Toiseen ja kolmanteen erään sitten piristyivät. Ketterä pelasi yllättävän vauhdikasta jääkiekkoa ja viisikkopelikin toimi hyvin. En olisi uskonut että pelaavat noin hyvin.
 

Juke

Jäsen
Toivotonta!

Täysin luokantonta, aivan järkyttävän huonoa pelaamista Titaaneilta. Mitään tilannetta ei pelattu loppuun asti. Miten pojat meinasivat karsintasarjasta selvitä, ei ainakaan tollasella pelillä, lauantaina on kyyti kylmää Rovaniemellä ja RoKin kannattajat saavat juuri sen haluamansa päänahan punanutuista ja silloin kirvelee ja kovasti.

Täytyy sanoa että en ole koskaan ollut näin pettynyt joukkueen edesottamuksiin. Jos oltaisiin vähänkin yritetty(esim. samallalailla kun ensimmäisen maalin jälkeinen hyökkäys oli) olisi vastutaja puutunut ja kompuroinut omiin jalkoihinsa hyvinkin nopeasti. Nopeus oli tipotiessään ja hetken näytti jo siltä että Titaanit haluavatkin hävitä. Sellainen ei käy päinsä jos ihmisiä on maksanut pelistä ja haluavat vastinetta rahalleen, tänään ei saanut. "Sopupeli" haiskahti eniten ylivoimassa, toisessa erässä kolme ylivoimaa peräkkäin ja kahdessa ei saatu yhtään laukausta vastustajan maalia kohti. 5-3 yv:llä ei edes yritystä saada maalia ja kaiken kruunuksi kolmannen erän yv jossa Ketteräläis-pelaaja pyöritti yksin kenttää ympäri eikä kukaan viitsinyt vaivautua katkaisemaan vaan pelaaja sai käytännössä kiertää kaksi kertaa koko kentän aivan rauhassa.

Syytä ei voi laittaa edes vastustajan paremmuudesta muuten kuin puolustus ja karvaus pelin osalta. Uskomattomatton ajatuksetonta oli Ketterän ylösnousu mutta sekin onnistui kun ei ollut kukaan estämässä lähes syöttelemättä yksin ylösnoussutta hyökkääjää ja välillä pakitkin kuskasivat kiekkoa helposti alueelle. Peliä ei myöskään päästy purkamaan vaikka kontakti kiekkoon oli monta kertaa.

Peli olisi voinut yhtä hyvin päättyä 1-5, mutta kädelliset maalintekijät puuttuivat vastustajalta. Tosin muutama hyvä koppi Hankaseltakin tuli mutta esim. kaksi läpiajoa, toinen suoraan jäähykopista aivan yksin päättyi vastutajan osalta kädettömyyteen. Lukuisia muitakin paikkoja oli.

Toivottavasti joku uskaltaisi jo avata suun kopissa, koska suputtaja- Blombergista ei siihen ole. Tälläisellä pelillä Titaanit ei ansaitse paikkaa Mestiksessä, paljon on tapahduttava.
 

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
Titaanit - Ketterä 3 - 2 ja

Na-jaa, mitenköhän tän nyt pureskelisi. Peli oli 0-1 ennenkuin viimeiset olivat paikoillaan katsomossa. Täysin vapaana maalin edessä seissyt Immonen ohjasi Tiasen laukauksen verkkoon. Jäähyt sekoittivat pakkaa jatkossa mutta Titaaneille tarjotut YV-mahdollisuudet eivät tahtoneet kelvata, näpertelyä ja pikkunättiä kiekon siirtelyä. Titaanit yrittivät pitää tempoa yllä mutta kokeneet Ketterä karjut Juuso Vakkilaisen johdolla saivat viisaalla pelillään Titaanien vauhdin tylsymään. Koko ottelun ajan molemmat tämän kauden Titaani pelin ongelmat olivat silmiinpistäviä. Ylivoima ei toimi ja maalin saamiseksi tarvitaan ihan hirveä työmäärä. Tasoitus 1 - 1 oli vähän sellainen, ainakin kaksi (ellei kolme) kutia päin veskaria ennenkuin Heikkilä löi kiekon sisään.
2.erä alkoi samalla junnauksella kuin eka, Titaanit sai ylivoimaa , mutta se hukattiin omaan jäähyyn. 29 minsan kohdalla kesken ainakin minun silmissäni hyvän Titaani vaiheen (olihan se kyllä vähän coast-to-coast kiekkoa myös) otti Titaani valmentaja Elmo aikalisän.
Vaikutus oli aivan toinen kuin toivottu sillä alle kahden minuutin johti Ketterä 1 - 2 Titaanien kipsaannuttua täysin. Muuttiko Martikaisen ylänurkka kuti suuntaa Titaani mailasta, sillä ei ole merkitystä. Ketterä otti Titaanien hyökkäykseen lähdöt korkealta kiinni ja Titaaneilla oli totisia vaikeuksia avata omaa peliään. Erän lopussa nähtiin minuutti 47 sekunttia 5 - 3 ylivoimaa Titaaneilta. Tulos oli lähinnä surkuhupaisa, kiekkoa siirreltiin mutta yhtään kunnon kutia ei laukaistu.
3.erä tuntui yhtä taaperukselta kotijoukkueen osalta. Tosin jotenkin näytti että Ketterä järkevästä pelitavastaan huolimatta alkoi hieman hyytyä.
Titaanit saivat muutamia tilanteita aikaiseksi ja vihdoin alettiin myös laukoa.
Aina väliin Ketterän vastaiskut kylmäsivät sydäntä mutta Hankasen Teemu otti tärkeitä koppeja. Vihdoin jälleen suuren työmäärän jälkeen Heikkilä räjäytti hallin 54.50 tasoittamalla peli 2 - 2. Loppu pelailtiin lieväsässä Titaani vireessä mutta varsinainen peliaika täyttyi tasa tilanteessa.
Jatkoaika aaltoili neljällä neljää vastaan kunnes noin puolentoista minuutin jälkeen Niemensivun Jaska ujutti kiekon ohi Norjan ja kaksi pistettä jäi Kotkaan.
Muutama huomio, Ketterä aiheutti harmaita hiuksia Titaaneille syömällä hyökkäykseen lähdöt korkealta. Titaanien kudit jäivät liian usein piippuun tai menivät ohi maalin. Vakkilainen ja muut vanhat Ketterä konkarit osaavat pelata todella järkevästi, kokemusta ei saa kuin pelaamalla.
Teemu Hankasesta on kasvamassa vihdoin maalivahti myös aikuisten tasolle.

Ottelu tähdet;
*** Ketterän kannattajat (sietäisi täällä päin ottaa mallia)
** Ottelun tuomari kaksikko Linqvist - Luoma-aho onnistui hyvin
****Ne Titaani kannattajat joilla usko säilyi loppuun asti.
miinus tähdet;
--- Se negatiivi porukka ns. Titaani kannattajia D-katsomossa jotka alusta asti valittivat "ei tästä V.. tule mitään, pelaavat väärin, myö hävitään tää peli,
ei olis kannattanut tulla, suomi-sarja kutsuu jne" vielä sangen lukuisten alatyypin ilmausten kanssa. Olin paikalla tuttavaperheen ekaluokkalaisen pojan kanssa ja siirryttiin jo ekan erän viidennellä minuutilla c - katsomoon.
Olen henkeen ja vereen Titaani-fani mutta tälläistä omaan pesään paskantamista mitä tältä tietyltä porukalta tulee en siedä. Huutaa saa ja pitää mutta miksi se käy negaation kautta? Keskikatsomo ei ymmärrä. Tulkoon päälleeni vaikka mitä tulta, tuhkaa, kiehuvaa öljyä ja tulisia kekäleitä - niin tätä suomeksi sanottuna apulantapalutetta joukkueelle en hyväksy kun se alkaa tasan silloin kun pelikello pärtähtää lukemaan 00:01.
-- Ne Titaani kannattajat jotka poistuivat hallista kolmannen erän ekan 10 min aikana koska kokivat että peli oli menetetty. Itse en ole koskaan poistunut hallista ennen täyttä aikaa, en uudessa enkä kumigloobenissa tuli turpiin sitten tai ei.

Tässä pieni vuodatus kunnes luen The Rockin seikkaperäisen analyysin. Sori kirjoitusvirheet, kaikki adrenaliini ei ole poistunut vielä kehosta ja huomenna pitäis ehtiä monta asiaa. Ja Juke jos ei katso loppuun asti ei tiedä miten elokuva päättyy.
 
Viimeksi muokattu:

Juke

Jäsen
Titaanit - Ketterä 3 - 2 ja

Ja Juke jos ei katso loppuun asti ei tiedä miten elokuva päättyy.

Ei se pelin loppu muuta sitä tosi-asiaa mitä kommentissani kerroin. Enhän arvostellutkaan muuta kuin näkemääni ja sen perusteella jokin on aika pahasti vinksallaan. Lisää yksityisesti niin ei mene chattailuksi. =)
 

Poki_29

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Manchester United
Ottelu tähdet;
** Ottelun tuomari kaksikko Linqvist - Luoma-aho onnistui hyvin

Tästä täytyy kyllä olla eri mieltä. Linja heitteli taas pitkin ottelua ja erityisesti jäi mieleen 37:09 ajassa Juhani Ijäkselle tullut jäähy, jossa Titaanipelaajan filmi olisi ansainnut vähintään Oscar-palkinnon.
 
Vähän jäi kaksijakoiset tunnelmat pelistä sinivalkoisten lasien läpi katseltuna; kolme pistettä olisi ollu mahdollista ottaa, mutta piste vieraista paremmin sijoittunutta mestis-porukkaa vastaan on ihan hyvä aloitus. Kotona ei ole varaa menettää pisteitä, jo Mestikseen ollaan matkalla vielä..
 

The Rock

Jäsen
Eipä tuohon keskikatsomon pari viestiä ylempänä tulleeseen settin ole hirveämmin lisättävää. Se mitä kotkalaisista kannattajista on sanottu, pitää kyllä täysin kutinsa. Sen ymmärrän minäkin, että maksava katsoja saa vaatia rahoilleen vastinetta, mutta se taas pistää lähinnä naurattamaan, että se ainainen itku alkaa heti kun kotijoukkue on häviöllä.

Mutta juu... tämä on tällaista, kun Suomi-sarja-aikana katsojat tottuivat liian hyvään. Kestää hieman aikaa, ennen kuin kaikille menee jakeluun ettei Titaanit ole Mestis-tasolla se suurin ja kaunein, joka painelee voitosta voittoon jne.

Itse pelistä vielä pari lisähuomiota:

Ketterän peli-ilme

- En todellakaan odottanut helppoa matsia, mutta jessus sentään millä raivolla vieraat tulivat päälle. Itse ainakin viihdyin Titaanien nihkeistä otteista huolimatta loistavasti ottelussa, joka toi mieleen wanhat hywät ajat jolloin laivat olivat vielä puuta ja miehet rautaa! Laidat ryskyivät ja miestä kaatui kokoajan - that's the way I like!

- Vierasjoukkue myös pyrki hakemaan ratkaisua selkeästi isäntiä hanakammin ja se sai suoraviivaisella pelityylillään Titaanit täysin sekaisin. Tosin sitä osasi myös odottaa, että Ketterä ei tuollaista tahtia täyttä 60 minuuttia jaksa ja lopussa kelpasi olla oikeassa.

Ketterän kannattajat

- Imatralta oli Kotkaan matkannut sellaiset 50-70 fania, jotka pitivät meteliä niin maan perkeleesti. Harmittaa, ettei titaanikannattajista lähde tällaista meteliä ja kannustusta kuin korkeintaan maalien syntymisen aikana taikka vierasreissuilla pienessä nousuhumalassa. Toki imatralaisillakin taisi muutama promille alkoholia veressä olla, mutta joka tapauksessa komeaa menoa!

Pää on auki, aika parantaa

- Titaanit sai kuin saikin sen haluamansa voiton, mutta samalla voi kyllä todeta sen, että parantaa pitää ja rutkasti mikäli meinataan Rovaniemeltä taikka Savonlinnasta voittoja hakea. Toivottavasti tässä meni nyt ne suurimmat mailanpuristelut ja jatkossa jengi pystyy taas pelaamaan selkeästi rennommalla otteella.

Hankanen, Siira, Valli, Niemensivu, Heikkilä & Tikkanen

- Yllä mainittu kuusikko oli selkeästi titaanijoukkueen parhaimmistoa ja etenkin hurjasti töitä paiskivalle Heikkilälle maalihanojen aukeamisen suo. Loistavaa Ile!

Karavaani kuitenkin jatkaa tästä matkaa ja kaippa ne koiratkin haukkuvat siellä mukana. Lauantaina on Rovaniemellä tiedossa todella iso peli ja toivottavasti senkin jälkeen voi maiskutella arvokkailla pisteillä.
 

Apazzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TITAANIT
Joopa Joo

MIETTEITÄ.
No niin, karsintasarja avattu ja jatkoaikavoitto plakkarissa.
Mutta millä pelillä?
Voi herranjumala sentään.
Ketterän vauhti oli huomattavasti parempaa oikeastaan läpi koko ottelun, poislukien viimeinen n. 10-15min. . (alkoiko väsy painaa?)
Hyökkäyskuvioista ei voi oikeastaan sanoa juuta eikä jaata, Titaanit ei saanut mitään selkeää järkeä kuvioihin missään vaiheessa ja suurimpana syynä pidän luistelun/työn puutetta. ( paitsi molempien maalien jälkeinen n.2min)
Ketterän peli perustui paljolti vastahyökkäyksiin ja ne poikivatkin maukkaita tilanteita ja siihenkin näen yhtenä syynä, ettei kotijoukkue "viitsinyt" tai "jaksanut" tehdä töitä asian eteen. Esim. Ketterän toinen maali, satuin istumaan B katsomossa, sinisen kohdalla, joten näkö pelaa just siihen asti :) niin ei voi kuin ihmetellä tilannetta. Annetaan Ketteräpelaajan "kävellä" sisään ja vielä laukoa, vaikka olisi ollut mahdollisuus tehdä jotain ihan muuta kuin peruutella tilanteessa.

Kaikenkaikkiaan Titaanien pelin pitää parantua tuleviin koitoksiin, kuinka paljon, sitä en tiedä. Jos nämä pelit hoidetaan "kävelemällä" niin sama se, pisteet ratkaisee, eikä se millä tavalla ne tulee, jos tulee.

Loppuvetona vielä sellainen huomio, tietääkö kukaan, miksi Tomppa Lindfors oli pois eilisestä pelistä ???
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Annetaan Ketteräpelaajan "kävellä" sisään ja vielä laukoa, vaikka olisi ollut mahdollisuus tehdä jotain ihan muuta kuin peruutella tilanteessa.

Loppuvetona vielä sellainen huomio, tietääkö kukaan, miksi Tomppa Lindfors oli pois eilisestä pelistä ???
Tuo peruuttelu vitutti eilen itseäni ehkä eniten. Jokiraita (Ketterän toisessa maalissa) ja kumppanit antoivat vastustajan tulla aluueelle monta kertaa ihan vapaasti, kun herrat itse peruuttelee melkein Hankasen syliin saakka. Ehkä kannattaisi harkita jotain muuta systeemiä? Heti kun karvattiin ylempää joissain tilanteissa, niin Ketterä oli ihan kusessa.

Lindforsilla on ollut kuumetta alkuviikosta, sen takia oli sivussa. Eiköhän mies pelaa jo lauantaina Rovaniemellä.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Pisteeseen pitää olla tyytyväinen, vaikka vähän kaivelee että viisi minuuttia ennen loppua Titaanit tasoitti. Ketterä oli pelillisesti todella vahva ja pelasi mielestäni huomattavan paljon paremmin kuin kotijoukkue. Tuhlattuja maalipaikkoja oli taas aivan liikaa, pieni terävyys niissä ja Titaanit olisi kaatunut selkeästi.

Norja oli taas aivan loistava, mm. 5-3 alivoiman aikana esitti muutaman huikean Dominik Hasek-tyylisen paraatitorjunnan näkemättä edes kiekkoa.

Tuomarit olivat perseestä, joka helvetin pikku hipaisusta lähti ukkoa jäähylle varsinkin valkopaitaisista. Lindqvist sai tästä kuulla läpi pelin imatralaiskannattajien toimesta ja siitähän ei myöskään Kotkan makkarapalkkalaiset pitäneet. Onse nyt kumma kun ei pelissä saa eläytyä vaan pitäisi istua paikallaan tuppisuuna kuin kirkossa.

Kannattajaporukalle helvetin iso tuoppi! Loistavaa kannustusta pidettiin koko pelin ajan ja otettiin lato haltuun selkeästi. Harmi vain kun kannustusta ei palkittu voitolla, mutta bussissa oli siitä huolimatta hieno tunnelma ja jokainen oli pisteeseen tyytyväinen. Savonlinnassa jatketaan, vähintään samalla porukalla!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös