Ke 30.3.2022 Ilves - Kärpät

  • 3 000
  • 22

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Ennätysyleisöä pukkaa taas, viimeisimmän tiedon mukaan Tampereen hornankattilassa joukkueita odottaa noin 8500 silmäparia.

Ei siis jää Ipan flow-tilaan pääseminen kannustuksesta kiinni. Saattaa äityä jopa kunnon karnevaaliksi, jos Ipa naulaa pelin taas ekassa erässä. Sitä tietenkin toivotaan, mutta antaa ajan näyttää.

Alkais jo.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ainoa joka Ilvestä voi estää menestymästä tästä eteenpäin on pelko pystyä ratkaisemaan ottelusarja.
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tähän asti mielestäni Kärpät ei ole oikein kyennyt haastamaan Ilvestä missään vaiheessa, vaikka viimeksi mentiinkin jatkoille.
Ilves ei ottanut viimeksi edes jäähyä, vaikka oltiin vieraissa, olisi luullut että tulee edes yksi tai kaksi tasoittavaa puolihuolimattomuutta jos ei muuta, kuten ekassa väännössä.

Haapala on tuonut sen jonkin, mikä meiltä yv:llä runkosarjassa puuttui, nääs oveuuden ja varmuuden pitää kiekkoa suht ahtaassakin paikassa.

Kärpistä Koivunen, Räty ja Emanuelsson on pistänyt allekirjoittaneen silmään hyvällä raikkaalla pelillään.

Kärpät puolusti viimeksi hyvin ja sai avausmaalin. Saa nähdä onnistuuko puolustus yhtä tarkasti heillä tänään, pomppu tai pari taas Ilvekselle alkuun, on heidänkin pako avata peliä ja tämän pelin Ilves taitaa.

Totta Samppakalja69 ! alkas jo....
 
Sarja jatkuu. Nyt on nähty vahvempi ja vahva Ilves kahdessa pelissä. Kärpät oli surkea ensimmäisessä kohtaamisessa ja toisessa huono. Ilveksen taso tuskin laskee, joten katseet kiinnittyvät Kärppien tekemiseen ja siihen, että voiko se nostaa vielä tasoaan pelistä numero 2, vai sahaako sen pelillinen taso numeron 1 ja peli numeron 2 välillä koko sarjan. Mikäli Kärpät sahaa tuota kahden pelin tasoa, niin koko sarjan kannalta se merkitsee väistämättä sitä, että Ilves menee jatkoon pidemmällä juoksulla vaikka Kärpät voi ehkä sen yhden pelin keretä tässä sarjassa voittamaankin.

En henkilökohtaisesti usko Kärppien enää parantavan kauheasti ja kotona Ilves on varmasti taas vahvempi kuin viime ottelussa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ilveksen PDO 1,40 ja Kärpillä 0,67.

Ois vähän painetta tilastoilla tasoittua tässä sarjassa.
 

Glove

Jäsen
Jos Ilves pysyy poissa boksista niin mahdollisuudet 5vs5 pelissä on kyllä Ilveksen puolella. Kärpät ei pysty tasakentillisin peliä voittamaan vaan tarvii ylivoimaa tehdäkseen tarpeeksi maaleja.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Ilves tänään:

Mieho - Kontiola - Anttila
Haapala - Sebök - Baptiste
Suomi - Mäntykivi - Oden
Päkkilä - Jon.Ikonen - Joo.Ikonen

Parikka - Lancaster
Salmela - Masin
Lööf - Johansson
Elorinne

Langhamer
(Zerenko)
 

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jauhojengi
Ilveksen PDO 1,40 ja Kärpillä 0,67.

Ois vähän painetta tilastoilla tasoittua tässä sarjassa.

Mitä lukuja noi 1,40 ja 0,67?

Tiedän siis PDO:n, joka Ilveksellä pleijareissa 104,9.

Valtava varianssi tietysti näin pienessä otannassa, mikä mahdollistaa suuret tilastoerot ilman, että siinä on mitään eriskummallista. Toki Kärppien matala L% tulee odotusarvollisesti pysymäänkin sellaisena, jos eivät saa luotua todellisia maalipaikkoja huomattavasti enemmän kuin tähän mennessä. Ne on nimittäin laskettavissa n. yhden käden sormilla kahden pelin ajalta.
 

Micol

Jäsen
Kärppien on alettava tänään vihdoin ja viimein pellaamaan satalasissa tai muuten se on suurella varmuudella suora 4 - 0. Marjamäki on tehnyt sen minkä pystyy lyhyessä ajassa, eikä hänkään voi itse käydä niitä maaleja tekemässä pelaajien puolesta. Nyt on Kärppien kärkiukkojen (1-2 ketjut) aika astua vihdoin ja viimein esiin, ja avata se ketsuppipullo tahdolla ja voimalla, niin tästä saadaan vielä kenties sarja aikaiseksi. Yhtään velttokullia ei voi olla enää rosterissa tässä vaiheessa kautta ja ne pelaa, joilla on vähänkään kiimaa koittaa pelata pitkä kevät Kärppien paidassa.

Ilves ei ole juurikaan jäähyboksia kuluttanut, eikä näin ollen Kärpät saaneet käyttöönsä myöskään parasta asettaan eli ylivoimaa. Jännä nähdä, että miten tänään onnistuu kaksikko Brännare & Fonselius vaativassa tehtävässään. Toivottavasti linja tulee olemaan ainakin täysin tasapuolinen molemmille - ottamatta nyt enempää kantaa aiempaan peliin. Haluan nähdä puhtaita ja kovia taklauksia, enkä ainakaan mitään ns. yliherkkää linjaa, jossa lähes kaikki kaatumiset otetaan aika surutta pois jäähyjen muodossa (sellainen ei kuulu playoffeihin). Siinä suurin toiveeni tälle illalle.

Tsemppiä myös Ilvekselle ja parempi voittakoon!
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves ei ole juurikaan jäähyboksia kuluttanut, eikä näin ollen Kärpät saaneet käyttöönsä myöskään parasta asettaan eli ylivoimaa. Jännä nähdä, että miten tänään onnistuu kaksikko Brännare & Fonselius vaativassa tehtävässään. Toivottavasti linja tulee olemaan ainakin täysin tasapuolinen molemmille - ottamatta nyt enempää kantaa aiempaan peliin.

Tsemppiä myös Ilvekselle ja parempi voittakoon!
Ei siihen linjaan paljoa kantaa ottamiosta olekaan ollut toistaiseksi.

Runkosarjassa Ilveksellä oli aivan liikaa huolimattomuus jäähyjä. Ekassa kohtaamisessakin niitä vielä oli, mutta ei enää toisessa pelissä Oulussa. Luulisin että tähän on kiinnitetty huomiota, kun ottaa huomioon juuri Kärppien hyvän yv:n. Mutta olisi myös erittäin epätodnäk. että menisi kaksi peliä peräjälkeen ilman ainutakaan jäähyä, joten tänään nähtänee Kärppä ylivoimaakin.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilveksen suoritus kaatui siihen kun ei alkanut maaleja tulemaan ja turhautuivat. Oli jo merkkejä siitä kun Anttilalla meni tunteisiin toisessa erässä. Siitä alkoi Kärppien hallinta. Kokemus paistaa tässä sen verran Kärpillä että pitkäjänteisyys puuttui Ilvekseltä kun pelataan pitkää ottelusarjaa. Oulussa on totuttu näitä pelejä pelaamaan.
 

Cream

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Jesse Niinimäki
Ilveksen suoritus kaatui siihen kun ei alkanut maaleja tulemaan ja turhautuivat. Oli jo merkkejä siitä kun Anttilalla meni tunteisiin toisessa erässä.
Nyt oli villihkö analyysi. Eiköhän siinä vaan muistuteltu Sklenickaa taklauksesta, vaikka taklauksessa ei mitään väärää ollutkaan.

Ajankohdasta kyllä sinäänsä oikeassa. Ilveksen ketjujen kierto sekoittui valitettavasti täysin Konnan loukkaantumiseen. Olisin itse nostanu Lancasterin hyökkäämään, jotta edes kolme ketjua olisi pysynyt kasassa.

Kärpiltä sarjan paras peli ja ehkä niukasti ansaittu voitto. Vituttaa silti.
 

Tratikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpiltä tänään hyvä esitys. Perjantaina pitää jatkaa samaan malliin. Tiukkoja ja vähämaalisia pelejä luvassa jatkossakin. Lamghammer oli todella hyvä Ilveksen maalilla. Lööfiltä tyhmä temppu jatkoajalla ja täysin ansaittu jäähy.
 

MaZa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Reipas
Kärpät tänään selvästi parempi ja Ilves jatkaa taantumistaan. Kuntokäyrien perusteella sarja menee 4-2 Kärpille ja Ilves ottaa 22. perättäisen kevään ilman mitallipelejä.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Kärpät tänään selvästi parempi ja Ilves jatkaa taantumistaan. Kuntokäyrien perusteella sarja menee 4-2 Kärpille ja Ilves ottaa 22. perättäisen kevään ilman mitallipelejä.
21. vasta. Tarkkuutta näihin nyt!
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Kärpät tänään selvästi parempi ja Ilves jatkaa taantumistaan. Kuntokäyrien perusteella sarja menee 4-2 Kärpille ja Ilves ottaa 22. perättäisen kevään ilman mitallipelejä.
Ite en ees ymmärtänyt puuttua matemaattiseen virheeseen. Omaan silmään särähti sanapari mitallipelejä.

Lienee se peruskoulun sivistävä vaikutus taantumaan päin. Täähän nyt ei todellakaan ollut mikään murremuikautus.

Mää oon vaan niin väsynyt..

Vaikka omat jälkikasvuni näyttävät menevän elämässään ihan puolipositiiviseen suuntaan, niin tästäkin kehityksestä on turha vetää mitään pidemmälle eteneviä johtopäätöksiä. Sarkaa riittää kynnettäväksi peltojen ulkopuolellakin.

Kärpät voitti ensimmäisen tämän kauden seitsemästä. No. Onnea nyt siitä tai jotain.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Anteeksi että laitan tänne mut löytyiskö joku jolla ylimääräistä lippua olis lauantaille? Mul ei oo varaa paljoa maksaa, mut jotenki jotain kyllä. Oon kolmen lapsen isä ja opiskelija, mut jos on ylimääräinen tiketti ni keksitään jotain
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös