Ke 28.9.2022 Otteluseuranta (Liiga)

  • 14 151
  • 307

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
No on siinä sekin, että Kalpa ei pelannut eilen. Lisäksi pitkähkö bussimatka Ilvekselle, joten ehkä jalka ei vaan riitä hyvin liikkuvaa Kalpaa vastaan? Huvittaa, että yhden pronssin jälkeen tuntuu, että vallalla on käsitys, ettei Ilves voi hävitä kuin Tapparalle tai Kärpille. Ei tässä Liigassa ole mitään läpihuutopelejä. Mitä olen katsellut, niin Ilves ei ole yhdessäkään tämän kauden pelissä ollut murskaavan ylivoimainen, oli edellisenä iltana peli tai ei.
Taitaa olla vika vain asenteessa. Liian hyvältä tuntuneet voitot edellispäivältä isoista vastustajista näyttää johtavan näihin huonoihin esityksiin.

Ei bussimatka tms muu meriselitys. Jos taasen pohjalla olisi tappio, joukkue olisi ihan erilaisella asenteella mukana.
 
Katsos vaan, jotain reaktiota pelin sisällä. Jummijammi.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Nyt hörppäs Reijola helposti.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Santeri Airola -4 ja siinä melko aitiopaikalta taas todisti KalPan ties monennettako maalia. Vähän on nihkeä paluu rosteriin
Onneksi kaikki pelaa -hengessä pääsee uudelleen ja uudelleen kentälle. Ei sillä, että tuolla muutkaan häävisti pelaisi, mutta jos muutaman minuutin peliajalla on kerännyt -3 ja ollaan juuri kavennettu tilanteeksi 3-2, niin oliko se ihan pakko panna sinne hankkimaan neljäs miinus.
 

Kiikarit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins
Ei kai tämä nyt voi ketään yllättää. Olin aikeissa laittaa kivitalon KalPan voitolle mutta myöhästyin. Nyt hieman harmittaa.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
On muuten melkoisen upeaa osaamista maamme väkirikkaalta pääkaupunkiseudulta liigassa. Yksi joukkue ja sekin kyntää viimeisenä.
Maaseudulta se jääkiekko kumpuaa.
Mitä Tukholma edellä, sitä Helsinki perässä...

Djurgården ja AIK nimittäin pelaavat kumpikin 2. korkeimmalla sarjatasolla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Muutama ilvesläinen olisi halunnut jo suihkuun, mutta jäi vähän vajaaksi vielä. Selviävät kympeillä ja/tai kakkosilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös