Ke 28.8.2013 Jukurit - KooKoo

  • 6 217
  • 25

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Treenipelit jatkuvat illalla Kalevankankaalla ja toivottavasti ihan sähköjen kera. Sähköä voisi olla kaukalossakin, kun viime kevään finaalipari ottaa toisen kerran harjoituspelien muodossa mittaa toisistaan. KooKoo vei ensimmäisen kohtaamisen Vaasa-cupissa potkupallonumeroin 1-0.

Jukurit lähtee illan peliin seuraavalla miehityksellä:

12 Hyvärinen - 16 Koskinen - 29 Juntheikki
23 Laakkonen - 8 Hokkanen - 11 Rohtla
28 Laine - 10 Jalo - 27 Memonen
25 Kalliola - 15 Nöyränen - 17 Savolainen
18 Sipola

5 Rukajärvi - 20 Forsström
7 Purolinna - 3 Järvinen
14 Pihlström - 4 Akkanen
2 Laamanen

Maalissa 30 Similä (35 Galansky)

Puolustuksessa on huilivuorossa Ilkka Vaarasuo ja hyökkäyksessä Patrik Lostedt. Kouvolalaiset laittanevat KooKoon kokoonpanon, kun sellainen ilmestyy.

Kouvolasta tulossa faneja?
 

NaNi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KooKoo, Red Wings
KooKoo lähtee seuraavalla kokoonpanolla illan koitokseen:

Rämö (Järvinen)

Lippojoki - Västilä
Lehto - Jyrkkiö
Koponen - Hardowa

Huhtala - Kuronen - Karevaara
Peltonen - Hämäläinen- Tallberg
Siren - Nättinen - Tamminen
Koskinen Espo

Nämä poimittu KooKoon twitteristä. Poissa siis Lappalainen,Laakso, Kauppila, Juutilainen, Rajala, Heikkinen, Virtanen. Unohtuiko joku?

Edit. Plus siis junnut tietenkin poissa.
 

dextro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko lajina
Medianäkyvyys?

Paikan päälle kun en pääse onko tietoa näkyykö ottelu netistä tai edes joku radiokanava tai tulospalvelu?
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tässähän olisi hyvä sauma testata lähetystä ja näyttää ilmaiseksi mestis tv:ssä tai jukureiden omilla sivuilla
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti KooKoon kokoonpanosta poissaolevat on vain huilivuorossa eikä risana. No eipä se nyt haittaa jos tätä pidettäis höntsäpelinä kun treenikaudella pelataan 3 kertaa Jukureita vastaan.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti KooKoon kokoonpanosta poissaolevat on vain huilivuorossa eikä risana. No eipä se nyt haittaa jos tätä pidettäis höntsäpelinä kun treenikaudella pelataan 3 kertaa Jukureita vastaan.

Eiköhän tässä ole vain säästelystä kyse, pe-la on kuitenkin 2 peliä tiedossa KooKoo-turnauksessa.

Mielenkiinto luonnollisesti kohdistuu Karevaaraan ja Jyrkkiöön. Kumpikin on liittynyt vasta maanantaina joukkueeseen, joten sisäänajoa vielä. Mielenkiintoista myös "nähdä" miten Tamminen jatkaa, tähän mennessä on pelannut väkevästi.

Vielä kun pelin oikeasti näkisikin jostain..
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tässähän olisi hyvä sauma testata lähetystä ja näyttää ilmaiseksi mestis tv:ssä tai jukureiden omilla sivuilla

Kyllähän ottelu videoidaan jo sen mediakuutionkin takia, joten luulisi olevan teknisesti mahdollista siirtää se helposti myös MestisTV:seen.

Pistäkää viime hetken toivetta:
Jukurit - Palaute
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Jaa, että tuollainen kokoonpano KooKoolla tänään. No eihän siinä, kiva kuitenkin nähdä Karevaaran&Jyrkkiön ensi otteet KooKoo nutussa. Eli paikalle ollaan tulossa ihailemaan uusittua kalevankangasta. Pelataanko siellä tänään kuun valossa vai kuinka?
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko tulossa Kouvolasta paljonkin porukkaa?

Veikkaanpa et ei ole tulossa paljoakaan. Osaa varmaan rasitti tuo viime v-lopun reissu Lappeenrantaan, oma turnaus tulossa ja treenikaudella 3 matsia Jukureita vastaan. Yhdestä voi olla poissa. ;) Vaikka olisihan se ollut kiva tulla katsomaan uusittu halli, mut kerkeäähän sitä kaudenkin aikana tulla. Tuskin te katoatte sieltä mihinkään.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Twitterissä näkyy tilanne
 
Hyvin näköjään KooKoolla pullat uunissa. 2 erää pelattu ja tilanne on 1-4.

1-0 Järvinen (Hyvärinen, Forsström)
1-1 Tamminen (Nättinen)
1-2 Tamminen (Koponen, Siren)
1-3 Tallberg (Lehto, Hämäläinen)
1-4 Koponen (Peltonen, Hämäläinen)

EDIT: Lopputulokseksi jäi.
 
Viimeksi muokattu:

Weissflog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
Luulis noilla näytöillä Tammisen saavan sopimuksen. Maaleja tuntuu syntyvän jokaiseen peliin.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Kyllä Tammiselle voisi sen sopparin kouraan tunkea. Ja mitä Marlo Koponen tehnyt maalin? Ainii,mutta nämähän on harkkapelejä. Runkosarjassa Koposen maali olisi suurempi yllätys. Eihän Marlo ikinä mikään maaliruisku ole ollut.
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kauheeta kattoa! *hymiö

Jukureilla aikamoista sekoilua alun pikkupaineen jälkeen. KooKoolla aitiossa joku, joka jaksoi huudahdella jokaisen kompastelun Jukurivirheeksi, *hymiö taas. Lämminhenkistä melkein matsia nähtiin pariin otteeseen, mutta kunnon karkelot jäivät kahdessa ensimmäisessä puuttumaan.

Paljon on Jukureilla matkaa Mestis-kelpoiseen peliin. KooKoo alkaa siinä olla jo ns. hajulla.

Kertooko paikallislehti aamulla Jukureiden kaameasta luistelurääkistä, vai mikä mahtaa olla, kun joukkueen jalat ja ajatus oli täysin kuutamolla?

KooKoo-faneja oli paikalla ainakin neljä.
 
Suosikkijoukkue
KK
Itse en peliä katso, mutta onhan se kiva huomata, että KooKoo on jo tällä hetkellä paperilla ja harkkojen perusteella todella kovassa nosteessa. En muista koska KooKoolla olisi ollut vastaava tilanne ennen kauden alkua. Hienoa työtä on toimistolla tehty. Like we say in States: Love it! Jengi saa itseluottamusta ja homma tuntuu muutenkin todella hyvältä. Toivottavasti "boogie" jatkuu samanlaisesti koko kauden. Tammiselle lappu kouraan ehdottomasti, eikä varmaankaan edes kallis lappu edes ole. Tästä on hyvä jatkaa. Jengiä on reservissä vielä huilimassa mikä kertoo todella paljon KooKoon jengistä. Jos runkkarin mestaruutta ei tule, niin sitten JuuJuu on hölmöillyt ja pahasti.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Huh huh, olipa peli! Jukurit vaatimaton, mitä ihmettä? Herää kysymys mitä joukkue on tehnyt eilisiltana. Jalo, Koskinen, Rohtla, Hyvärinen, Laine, Similä(ylläri pylläri): untenmailla! Lähinnä jäi positiivinen kuva Pihlströmistä (ja KooKoosta tietysti).

Similä siis totutun epävarma. On vain ajan kysymys, milloin...

Ottelutapahtuma ihan perseestä. Lauantaina oli oikein panostettu, luuliko Jukurit että kaikki tulee peliin sen perusteella? Harkkamatsi joojoo, mutta siitä huolimatta.

Tää on sitten ihan Jukureille, tiedän että siellä luetaan tätäkin palstaa. Kirjoitin Jukureiden omalle palstalle kesällä aika pitkän viestin, melkeinpä kolumnin, siitä että mediakuutio on vaikea laite käyttää ja siihen pitää saada ammattimies opastamaan. Paskan marjat. Kuution mukaan kentällä pelaavat joukkueet nimeltä "J KURIT JUKURIT KOOKOO". Kuution mukaan KooKoo on saanut juuri 9 minuutin jäähyn. Kuution mukaan KooKoo pelaa 5-3 -alivoimaa parhaillaan. Jäähyjen saajien numerot väärin päin. Hokkanenko #34? Sitä sun tätä. Virhepalkkeja milloin missäkin. Vilkkuu..

Ei tuo nyt niin kauhean vakavaa ole, mutta harjoituspelit ovat kohta ohi ja en halua Mestiksen runkosarjapelissä kokea samanlaisia "Itkeäkkö vai nauraa"-reaktioita ottelutapahtuman aikana, varsinkin jos niitä tulee ihan tarpeeksi jo kenttätapahtumista kuten tänään.

EDIT: Ainiin, ja unohtui mainita että eipä tuo kannustaminenkaan tänään oikein luonnistunut, ei SarvisClubilta eikä muiltakaan. Tuntui että koko ottelu jotenkin heräsi eloon, pelaajia, faneja, musiikkia myöten kun pelikellossa oli jäljellä n. 15 min. Eihän se nyt enää auttanut..
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureiden osalta tämän illan peli on helppo analysoida: siinä ei tapahtunut mitään. Helppo ja ansaittu voitto tänään KooKoolle. Siinä oli tämän pelin anti.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Voisiko joku vaivautua kertomaan ottelun lopputuloksen jos se sieltä uudelta kuutiolta tuli nähdyksi. Kiitos.
 

Mneme

Jäsen
Voisiko joku vaivautua kertomaan ottelun lopputuloksen jos se sieltä uudelta kuutiolta tuli nähdyksi. Kiitos.

Lopputulos näkyy tuossa muutama viesti taaksepäin, mutta joo, 1-4 päättyi. KooKoon maalintekijät Tamminen x2, Tallberg ja Koponen. Erittäin hyvältä näyttää KooKoon peli tällä hetkellä.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Maistuu! Peliä en työesteiden takia päässyt katsomaan, mutta onhan 4-1 voitto Mikkelistä aivan helvetin hieno suoritus, vaikka kyseessä nyt olikin vain harkkahöntsä. Viime kaudella Jukureita vastaan oli aivan jumalattoman vaikeaa ja pari perseraiskausta jouduttiin ottamaan vastaan. Tällaiset voitot tekevät varmasti henkisellä tasolla hyvää ja runkosarjassa ei lähdetäkään enää Jukureita vastaan pelaamaan valmiiksi hävinneinä. Pelaajat näyttävät omaksuneen Juujärven systeemin hienosti ja KooKoo on kerrankin jo tässä vaiheessa kautta täysin valmis paketti.

Henri Tammiselle olin itse jo lepran turnauksen jälkeen valmis tarjoamaan loppukauden pahvia, kaveri oli sen verran dominoiva. Tämän matsin jälkeen kellään on tuskin asiaan mitään mussutettavaa. KooKoon tulevan kauden fyysinen preesens on tosi vakuuttava ja tähän joukkueeseen "Pikku-Tami" sopii kuin nyrkki hanuriin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös