Ke 27.1.2009 Jukurit-Sport

  • 7 156
  • 26

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Avataanpa tälle ottelulle oma ketju jo hyvissä ajoin. Eli huomenna rajaryssät vs. rantaruotsalaiset osa III. Tärkeä peli molemmille, siitä ei ole epäilystäkään. Lähtökohdat ovat varsin herkulliset. Joukkueet majailevat sarjataulukossa tasapisteissä, jaetulla sijalla 7 ja voittaja käytännössä varmistaisi playoffpaikan.

Vierailija Sport on ollut viime viikot hurjassa mediamylläkässä. On puhuttu talousvaikeuksista, valmentajan sivuuttamisesta ja vaikka mistä. Mutta huomenna millään näistä ei ole väliä, Sport on ollut Jukureille aina paha vastus. Joukkue on esiintynyt viime aikoina varsin ailahtelevasti, välillä murskavoittoja (hokki 11-2) ja välillä taas totaalisia rimanalituksia (SaPKo 2-1). Mikkeliin kotkapaidat pääsevät kuitenkin takanaan 4-1 kotivoitto D-teamista. Joukkueen terveystilanteesta minulla ei ole tietoa, siitä voinee joku vaasalainen kertoa lisää.

Kotijoukkue Jukurit on esiintynyt niinikään viime aikoina ailahtelevasti. Nyt joukkueella kuitenkin meneillään orastava voittoputki, viime viikolla sarvipäät kaatoivat vieraissa sekä Hekin että sarjakärki LeKin. Tämän kauden trendinä on kuitenkin ollut koko ajan, että hyvää peliä on seurannut huono peli. Huomenna siihen ei kuitenkaan ole varaa. Isäntien on kyettävä huomenna nappisuoritukseen, mikäli Sport meinataan kaataa. Loukkaantumisia Jukureilla on paljon; puolustuksesta poissa ovat Olli-Pekka Komulainen, Sami Kautto, Henrik Forsberg sekä Simo Pulkki. Hyökkäyksestä poissa ovat pitkäaikaispotilaat Tuomo Jormakka ja Miikka Lindholm. Jukurit saa huomenna lappeenrannasta avukseen maalivahti Ville Hostikan, Hyökkääjä Jesse Mankisen sekä puolustajat Riku Dufvan ja Jarno Lippojoen.

Huomenna siis tiedossa melkoinen jännäri Kalevankankaalla. Toivottavasti myös yleisö löytäisi tiensä hallille. Kannattaa toki tulla kauempaakin, vaikkapa vaasasta asti.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Sport on ollut vieraissa koko kauden sysipaska eli tässä ottelussa on mielenkiintoista ja oleellista se, siirtyykö irtonainen kotikaukalossa pelaaminen nyt Tammisen lähdön myötä myös vieraskaukaloon. Jos siirtyy, Sport taistelee voitosta. Jos ei siirry, tullee vähämaalinen peli, missä Sport osuu maksimissaan kahdesti.

Pernaa, Suomalainen ja Pahkala lienevät varmuudella sivussa.

Olisi ollut kiva, että tämä matsi olisi ollut jossain muualla kuin Mikkelissä, joka on tunnetusti vaikea paikka. No, haastetta ei ainakaan puutu.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ai huomenna on matsi... Ei kyllä jaksa kiinnostua, mutta vielä pelaisi McGregor ja Dickenson Sportin paidassa, niin ehkä ne sitten pistävät Kalevankankaan hallin paskaksi täräyttämällä taululle lukemat 0-8.

Joo, sitten heräsin. Jukurit voittaa 2-1.
 

Sinkel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Todella mielenkiintoinen peli huomenna luvassa tunnetta varmasti tulee olemaan. Jos Jukurit johonkin häviää niin puolustus pelaamiseen. Hyviä pakkeja on poissa Kautto ja Pulkki. Ei siellä paljoon omia pakkeja enään ole. Maalivahtipeliin peli ei tule kaatumaan ainakaan Jukureilla jos Hostikka pelaa hyvällä tasolla. Huomenna Jukureilla ei ole varaa ampua tyhjästä maalista ohi jos ja kun sellaisia paikkoja tulee. Sport on ollut jäätävä alivoimalla tekemään maaleja jos sellainen paikka tulee. Ottelu päättyy toivottavasti Jukureiden 4-2 voittoon. RD 1+1 ja Lehtonen 1+2!
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ei kyllä jaksa kiinnostua, mutta vielä pelaisi McGregor ja Dickenson Sportin paidassa, niin ehkä ne sitten pistävät Kalevankankaan hallin paskaksi täräyttämällä taululle lukemat 0-8.
Jaksaakohan kiinnostua lainkaan, kun kyseiset ulkkarit eivät enää pelaa Sportissa...

Ihan sama miten päättyy. En jaksa kiinnostua.
 

Jomppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Joopa, ei näy Dickensonia ja McGregoria kokoonpanossa Sportilla enää, taitaa siirtohuhuissa olla melkoisen vahva perä.

Harmi sinällään, kovasti odottelin tätä peliä, perinteisesti ovat olleet hienoja matseja, joissa ollut hyvä meininki. Toisaalta vielä eilen vähän mietitytti, Tammisen poistumisen jälkeen Sportin mahdollinen pelillinen vapautuminen ja sitä kautta ailahtelevien Jukureiden tappion melko suuri todennäköisyys. Näiden 2 keskeisen pelaajan puuttuminen ja Hostikan jatkaminen Jukurimaalilla parantaa kotivoiton mahdollisuutta kyllä kovasti.

Ounastelen kaikesta huolimatta hyvää peliä, on Sportilla edelleen kova joukkue tulossa kalevankankaan hautaholviin tänään vierailulle. Tervetuloa vaan fanitkin Vaasasta, ja ennenkaikkea Mikkelistä.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Jaksaakohan kiinnostua lainkaan, kun kyseiset ulkkarit eivät enää pelaa Sportissa...
Ihan sama miten päättyy. En jaksa kiinnostua.
Sullekko Vaasan Sport on yhtä kuin kaksi vierastyöläistä?
Immonen myös sivussa, mutta häntä ei varmaankaan olla myyty, sillä hänhän on Hela-Kiekon miehiä. Toki Sportilta tuokin saattaisi onnistua..

Illan ottelu hyvin arvaamaton. Hyvin todennäköisesti pisteet jäävät Mikkeliin jo valmiiksi alistuneen Sportin ollessa vastaan tulijoita. SaiPa pelaa nollan. Lätkä kuitenkin on niin pitkälti asenne peli, että jos mahdollisesti Sportin jäljelle jäävä rosteri saa kauheen "näytetään perkele"-buustin, niin ei sitä koskaan tiedä.. Vaikeeta tulee olemaan ilman McDickejä, mutta toivossa on hyvä elää.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Sullekko Vaasan Sport on yhtä kuin kaksi vierastyöläistä?
Ei, vaan se että Sport luovutti tämän kauden osalta. Yritä nyt motivoida itseäsi, kun jatkossa kentällä pyörii vanhoja pieruja ja junnuja, joita A-junnut tarvitsevat.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Ei, vaan se että Sport luovutti tämän kauden osalta. Yritä nyt motivoida itseäsi, kun jatkossa kentällä pyörii vanhoja pieruja ja junnuja, joita A-junnut tarvitsevat.

Siellä on rosteri täynnä pelaajia. Tokkopa nuo luovuttaneet ovat.

Ens vuona pyörii vähemmän vanhoja pieruja, joten sitten alkaa helpottamaan.

Tästähän alkaa muotoutumaan kunnon asenne/taistelu-matsi. Pitää melkein kuunnella tänään Roimelan Pasia.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pari tähteä lähtee ja muu joukkue, jossa potentiaalia on vaikka kuinka paljon, syttyy ja taistelee tästä vierasvoiton. Näin toivoisin, niin vaasalaisetkin jaksaisivat olla vielä joukkueen takana. Jos tulee kunnolla turpaan, niin kotipeleihin ei paljon yleisöä ole odotettavissa.

Veikkaus on ainakin toistaiseksi poistanut kohteen listoiltaan.
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Veikkaus muuttaa kertoimia. Saatana, en ehtinyt pelata. Jukurit antoi 2,05. Muutoksen jälkeen varmaan 1,80.
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportin omiin päästettyjen maalien määrä on sarjataulukosta katsoen kokojoukon 2. paras. Vastustajan pömpeliin tehtyjen maalien määrä on 6. paras. Sportin maalienteossa tänä vuonna kirkaasti muiden yläpuolella 2 nyt puuttuvaa pelaajaa. Viimevuonna maalit jakautuivat huomattavasti tasaisemmin. Viimevuoden vahvistukset korvattiin tänävuonna selvästi kovemmilla yksilöillä. Kysymys kuuluu, pystyykö Sport muuttamaan peliään enemmän viisikkopelin suuntaan. Tämä on vaatimus, jotta voitaisiin jatkossa saada tulosta. Toivottavasti tähän alkuun (Westerbackin päävalmentaja kauden) saadaan apuja hurjasta joukkehengestä. Tuskimpa viisikkopeliä on muutamassa päivässä saatu sorvattua riittävästi. No toivottavasti Jukureiden poissa olevat osaltaan Saipa korvaajista huolimatta auttavat Sporttia voittoon.
 

Sinkel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Vaarasuon tilalle tullut Tuoma Pylkkänen. Nyt tasoitetaan peliä ihan liikaa.. Ei siellä ole enään kuin "vakio" pakkeina Kallioinen ja Metso. Ihan alkaa itkettää tämä tilanne jo. Jos johonkin me tämä peli hävitään niin puolustukseen. Toivottavasti Vaarasuolla on vain flunssa.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Jos johonkin me tämä peli hävitään niin puolustukseen. Toivottavasti Vaarasuolla on vain flunssa.

Älä hyvä mies toivo flunssaa. Se on kohta kaveri Raahessa tai Turussa.

On kyllä rikkonaiset rosterit joukkueilla. Jukureilla sentään tuo veskariosasto tikissä, kun Sportilla taas Rossi on taas isossa näyttöpaikassa.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportilla on tänään ykkösketjussa yksi Mestiksen taitavimmista hyökkääjistä, Jani Kiviniemi. Ei kannata murehtia, kyllä pikku-Jallu hoitaa pisteet Vaasaan tänään!

Laitisen Miroa lukuunottamatta kokoonpano alkaa näyttää siltä ensi kauden joukkueelta. Koostumukseltaan siis, eli luultavasti juuri nuo nimet ei jatka. Viisi A-junnua ja pari muuta nuorukaista mukana. Silti kaksi oikein mukavan näköistä ketjua tuossa on. Pernaa ja Suomalainen kun palaavat niin ei tuo ihan huono ole. Ei mikään KooKoo mutta kelpaa.
 

Jääkone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekin punapaidat!
Sport on voittanut tällä kaudella vieraissa kerran kuukaudessa.

26.9 kaatui Jokp, 28.10 Sapko, 23.11 Heki, 12.12 K-Vantaa, Tammikuussa Sport ei ole vielä vieraissa voittanut elikä nyt on tilastojen mukaan vuorossa Sportin Tammikuun vierasvoiton aika, elikä kakkosta pitkään vetoon 2.75.
 

Sinkel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Voiton avaimet oli omissa käsissä ensimmäisessä erässä, mutta ei niin ei. Tasainen matsi joka olisi voinut mennä tavallisella peliajalla kummalle vain. Tärkeä yksi piste, mutta silti vi***aa kun kolme pistettä oli tarjolla eikä otettu. No parin viikon päästä, sitten voitto Sportista? Onnea Sportille voitosta.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Radiosta kuultuna peli tuntui etenevän just tuon Sinkelin kuvauksen mukaan. Eka erä tuntui olevan Jukureiden selvää (?) hallintaa, mutta tokassa Sport pääsi paremmin peliin mukaan.

Hienoa tässä hommassa oli vierasvoitto ja vain yksi päästetty maali omiin. Jäähytilasto näytti kahden erän jälkeen Sportin osalta vielä siedettävältä, mutta kolmannessa alkoivat taas saranat kitistä pahanenteisesti. Paikallaolijat voivat ehkä kommentoida Sportin viisikkopelaamisen tiiveydestä. Radion perustella tuntui, että Jukurit saivat melko paljon 2-1:ä ja 3-2:a.

No niin, vielä Sport ilmoittautui mukaan kamppailuun kotiedusta. Lauantaina tuota taistelua voitaisiin entisestään tiivistää K-Vantaan kaatamisella. Tällä hetkellä taas toiveikas olo, että peli - siis myös vieraspelaaminen - alkaa löytymään.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Segmentit unohdettu, ja hyvä näin. On se vaan outoa että kun "päävalmentaja" on poissa ja vielä Canada duo, mainitsematta Immosta...Niin näillä asetelmilla päästään vieraspeleissä jatkoajkaan. (RL voitto on sentään säkä voitto/häviö) Jukureilla nousumeininki vielä.

Nämä pisteet olivat hyviä pisteitä. Ihan sama se, alisuoritti Jukurit vai ei. Kena iloitsi joukkueen puolesta kun voitto tuli, ja oliko se nyt näin että tänään pelattiin joukkueena? Dickensonia väheksyttämättä, mutta onko tämän ottelun joukkue enemmän joukkue ja sen kautta varmempi kuin se missä starat esiintyvät?

Varmoja ollaan täällä canapoikaisten maisemavaihtoon. En ota kantaa; tiivis pari varmaan siviileissäkin, voihan sitä flunssaa tarttua. Joka tapauksessa, veikkaan että ketjujen peluuttaminen tulee olemaan tasapainoisempi tästä lähtien. Toivottavasti aika riittää juoneen löytämiseen ja konkan välttämiseen.

Ensimmäinen kerta piiitkään aikaan olen sammuttanut nettiradion rauhallisena. Raportteja odotellessa.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Radiosta kuultuna peli tuntui etenevän just tuon Sinkelin kuvauksen mukaan. Eka erä tuntui olevan Jukureiden selvää (?) hallintaa, mutta tokassa Sport pääsi paremmin peliin mukaan.

Kyllä Sinkel ja Pasi Roimela ovat ottelua varsin osuvasti kuvanneet. Ottelulla oli oikeastaan kaksi taitekohtaa. Ensimmäisenä Kenneth Westerbackin ottama aikalisä. Jukurit oli toisen erän alussa jo liiskaamassa Sportin jalkoihinsa, mutta aikalisä toi katkon painostukseen. Toki Jukurit peliä vielä tämänkin jälkeen vei, mutta ei enää niin selvästi. Asetelmat alkoivat hiljalleen tasoittua.

Jukureiden avausmaali oli lopulta toinen avainhetki. Sport oli aikaisempiin kokemuksiin verrattuna todella passiivinen ja pysyi varsin vaivatta kurissa. Kun sitten maali tuli ja Sport heräsi pelaamaan, hajainen Jukurit puolestaan passivoitui liikaa. Tästä mainitsi Pekka Lipiäinenkin pelin jälkeen.

Pitää ottaa huomioon sekin tosiasia, että Jukureilla todellisista runkopuolustajista mukana oli vain Ilkka Kallioinen. Teemu Metso ja Eero Hyvärinen ovat olleet pitkiä aikoja poissa kokoonpanosta, vaikka toki sopimuspelaajia ovatkin. Tuomas Pylkkäselläkään ei montaa vaihtoa ole Mestiksessä takana.

Täydennyksiä Lappeenrannasta oli tällä kertaa kaksi. Jarno Lippojoki on selkeä vahvistus, vaikka omassa päässä onkin toisinaan vähän pulmia. Sen sijaan Riku Dufvalla on vielä paljon tekemistä Mestiksessä pärjätäkseen. Voi vaan kysyä, mitä sellaista Dufva Jukureihin tuo, mitä tänään hyvin viime hetkellä kokoonpanoon noussut Tuomas Pylkkänen ei voi joukkueelle tarjota?
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Turha kai sitä mitään raportteja kirjoitella, kun yksi nimimerkki pystyy antamaan toisessa ketjussa jäätävät analyysit matsista tekstiteeveen perusteella. Tästä masentuneenaa vain muutamat hajahuomiot sekalaisessa järjestyksessä:

¤ Ekassa erässä tehtiin ittemme erittäin pieniksi. Sportin peli oli yhtä viihdyttävää, kuin Kalevankankaan tunnelma ja paikalliset cheerleaderit. Kauhiaa kuraa. Ei edes yritetty omista pois syöttelemällä, vaan suosiolla koitettiin hajottaa olematonta mediakuutiota. Ei Jukuritkaan häikäissyt, mutta oli selkeesti pirteämpi.

¤ Toinen erä alkoi sekin Jukureiden selkeällä painostuksella. Oli aivan teurastuksen makua, vain maalit jäi uupumaan. Tai SaiPahan teki yhden ja sen jälkeen alkoikin Sportin poikia peli edes vähän kiinnostamaan. Yllättävän selkeesti peli kääntyi ja loppu erä pyörittiinkin Jukuripäädyssä. Lippojoen maali lähti jostain b-pisteitten välistä ilman maskia. Helvetin terävä kuti, mutta sen verran kaukaa kuitenkin, että menisköhän kuitenkin veskan piikkiin. En tiedä sen enempää näistä "veskan piikkiin säännöistä". Uitto puolestaan lähti YV:llä oikeen pakin paikalta kiekon kanssa keskemmälle ja lähemmäksi maalia kiertäen samalla pakkia. Siitä myös tosiaan viuhuva kuti aivan putken alle. Hostikan edessä tais olla jonkin verran liikettä, joten se ei ainakaan mennyt SaiPan piikkiin.

¤ Kolmas erä oli molemmilta suht tarkkaa pelaamista eikä ylivoimahyökkäyksiä kumpaankaan päähän liiemmin nähty. Sportilla minuutin verran 3-5 AV, mutta siitäkin selvittiin suuremmitta tuskitta. Molemmilla erässä parit hyvät paikat ja Sport tais kilauttaa Hostikan torjunnasta maalikehikoitakin erän lopussa, mutta loppupeleissä aika "ansaitusti" jatkoajalle..

¤ Jatkoaika oli Sportin suvereenia hallintaa ja muutamia semi-vaarallisia tilanteitakin saatiin luotua, mutta Hostikalla ei kuitenkaan suurempaa hätää.

¤ Arvontakilpailusta ei niin paljon kerrottavaa. Sportin kaikki ratkasut ranteella. Koivisto tais yrittää patjojen välistä huonolla menestyksellä. Ereltä perus rannari räysäpuolelle. Aika hyvällä prosentilla laittaa nuo sisään!

¤ Ylipäätänsä hyvin vaisu ottelu molemmilta joukkuilta. Ei jäänyt jälkipolville juurikaan kerrottavaa. Hyisellä kotimatkalla lämmitti pari pistettä hieman, mutta esitykseen ei voi olla järisyttävän tyytyväinen. No onhan noita tuhnuja vieraspelejä aika monta tullut nähtyä, niin tässä erona oli kuitenkin tärkeät pisteet. Varmaan ekassa erässä vielä jäätiin ihmetteleen, et missä Braikku on Dickynsa kanssa, mutta onneksi koko ottelu nyt ei aivan ollut semmoista muniin puhaltelua.

¤ Rossin pelistä paistaa, että parin matsin peluutus tuonut lisää itseluottamusta ja varmuutta. Vielä kiekot pomppii hieman vaarallisesti, mutta siitä iso käsi Sportin puollustukselle, että hyvin siivosivat, kuten D-Teamiakin vastaan.

¤Uiton Antille peukkua illan pelistä. Illan kruunasi tiukka pyssy aivan yläputken alle. On se vaan aika äijä.

¤ Sportin ykkönen oli täys vitsi. Cabby-Soosi-Jallu. Hidasta, kankeeta, ja halutonta. On se Hokin rosteri vaan aika kova, kun neloskentästä hypätään Sportin ykköseen.

¤Meidän kallein ukko Qsisto vaeltelee edelleen varjojen mailla. Mikä vittu on kun ei kiinnosta?

¤ Sportin junnuista mukana olivat siis Sundman, Riska, Hofer, Peltola ja Aaro vielä luukkuvahtina. Riska oli aika vaisu. En tiedä jännittääkö liikaa vai mikä on, kun syöttöjen vastaanotto on luokatonta. Sundmanilta jäi mieleen röyhkeä pyrähdys pakkien välistä maalille. Pakit täyttivät tonttinsa kiitettävästi.

¤ Palkintopöydän putsasi SaiPa. Pelasko Jukurit ollenkaan?

¤ Tuomaritoiminta oli suht hyvällä tasolla. Molemmilta jäi paljon viheltämättä, mutta mielummin niin päin, kun että ollaan koko ajan boksissa.

¤Sarvis Club 5v. Jee. Eipä viidessä vuodessa ole katsomotoiminta kovinkaan kummoiseksi kehittynyt, mutta jos se pilkkiminen ja ystävyysottelut ovat ensisijaisen tärkeitä, niin eihän sitä kaikkeen voi panostaa... Rumpuja toki hävinnyt onneksi vuosien mittaan, mutta se onkin korvattu aivan tautisen hirveellä palosireenijumpjumpjump pauhulla kajareista joka välissä. Jokainen toki kannustaa tavallaan, mutta jos viiden vuoden jälkeen osataan lausua kaksi sanaa putkeen (jukurit-maali-jukurit-maali), niin aika köyhältä meno tuntuu näin ulkopuolisen silmin ja korvin. Jos se on sitä mistä tykkäätte, niin jatkakaa ihmeessä samaan malliin. Se ei ole multa pois.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

ventos

Jäsen
Jokainen toki kannustaa tavallaan, mutta jos viiden vuoden jälkeen osataan lausua kaksi sanaa putkeen (jukurit-maali-jukurit-maali), niin aika köyhältä meno tuntuu näin ulkopuolisen silmin ja korvin.
Mikkelissä oli neljä Röh Armyn kannattajaa, jotka olivat iältään jolloin karvan kasvu on vilkkaimmillaan, ei kuulunut minkäänlaista kannustusta sekö on oikea tapa kannustaa?

Itse peli oli tylsää käsijarrukiekkoa millä ei kumpikaan joukkue pitkälle pötki.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Mikkelissä oli neljä Röh Armyn kannattajaa, jotka olivat iältään jolloin karvan kasvu on vilkkaimmillaan, ei kuulunut minkäänlaista kannustusta sekö on oikea tapa kannustaa?
Joo ei kannustettu. Vittuiltiin vaan. Kusipäisyys on jokaisen Vaasalaisen perusoikeus. Ja miten tuo ikä nyt liittyi mihinkään? Ei tajua. Onko noin kolmekymppiset liian nuoria vai vanhoja sun miesmakuun? Aivan huikeen tasokas viesti sulta. Syyllistyn nyt samaan.

Mikkeliläisten arvostelu on tästä eteenpäin pannassa, sillä kritiikki satuttaa. No mutta joo, Sarvis Clubin foorumilla oli juttua, että kuinka "sanoista, pitäisi päästä tekoihin". Kertoisitko kuinka onnistuitte luomaan karnevaalitunnelmaa?
Meidän kannustus oli luokkaa heikkomiinus. Ei jaksanut. Mites teillä?
 

ventos

Jäsen
Onko noin kolmekymppiset liian nuoria vai vanhoja sun miesmakuun?

Meidän kannustus oli luokkaa heikkomiinus. Ei jaksanut. Mites teillä?
Ehkä Vaasalaisista kuulostaa vähän oudolta, mutta minua miellyttävät enemmin kolmekymppiset mimmit.
Mitä tulee tuohon kannustamiseen, pääasia on kuitenkin se, että on seura mitä kannustaa oli tyyli sit mikä hyvänsä, vaikka olemalla hiljaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös