Ke 26.3.2014 Hokki - KooKoo, 2. välierä

  • 3 356
  • 12

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Välierä vol 2. Mestiksen parhaalla jäällä Kajaanissa. Ensimmäinen ottelu päättyi Kookoolle pienellä marginaalilla 2-1. Marginaalin piti pienenä Seppänen sekä KooKoon huono viimeistely.

Kokoonpanoja ei ole vielä julki, KooKoon mahdolliset muutokset lienevät rotaatiota. Hyökkääjistä Huhtala ja puolustajista Lehto ja Levokari taitavat olla kaikki käytettävissä. Eri asia sitten, että tarvitseeko kokoonpanoa muuttaa.. Ainakin puolustusparit toimivat hienosti. Paulin "ennaltaehkäisevä" vaikutuskin on vähän niin ja näin.

Hokin puolesta ilmeisesti Da Costa olisi tulossa kokoonpanoon?

Tämä on iso peli molemmille. Vaikka välierät ovatkin tänä vuonna pitkä sarja niin Hokin kannalta sillä on iso ero onko sarja 1-1 vai 2-0 perjantain Kouvolan reissua silmällä pitäen.
 
Puretaan tähän niitä samoja ajatuksia mitä toisessakin ketjussa jo höpistiin.

Tärkeä peli luonnollisesti ottelusarjassa, kun kotijoukkueelle on tarjolla ottelusarjan tasoitus ja vierasjoukkueelle kahden voiton johto. Voitolla KooKoo saisi jo aika mukavan selkänojan tuleviin kamppailuihin.

Tuomarilinja ratkaisee todennäköisesti tänään pelin. Jos linja sallii tuon 90-luvun pelin, niin Hokki on vahvoilla kotonaan, mutta jos linja pitää ja KooKoon yv on edes kohtuullisella tasolla, niin vahvoilla on kouvolalaiset. Toki myös Rämön pitää onnistua maalissa, koska varmasti tulee laukauksia tänään enemmän.

Voitto himaan tänään jätkät ja Liiga-unelma on taas askeleen lähempänä.

EDIT.

KooKoo tänään:

#27 Juutilainen - #30 Kauppila - #11 Hämäläinen
#15 Tallberg - #17 Peltonen - #87 Karevaara
#78 Kuronen - #16 Tuominen - #23 Mäkilä
#51 Virtanen - #19 Nättinen - #9 Heikkinen

#53 Koponen - #7 Jyrkkiö
#77 Lippojoki - #33 Koponen
#56 Lappalainen - #4 Hardowa

#35 Rämö (#31 Järvinen)

Eli samalla kokoonpanolla mennään. Poppariosastolla jatkavat Siren, Levokari, Huhtala, Lehto, Espo ja Koskinen. Loukkaantuneena Järvenpää (kausi ohi).
 
Viimeksi muokattu:

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lappalainen toimii ottelussa myös toisena linjatuomarina. Ottelun tuomarinelikko: Kova Joonas, Stigell Ville, Lappalainen Lasse, Rissanen Tuomas

Hokki on NIIIIN paitsiossa tänään.

Kyllä tänään on näytettävä että myös tikkuaskeissa peli kulkee ja haettava se vierasvoitto.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Pitkänen oli HCK-sarjassa ehkä se arvokkain pelaaja Hokille. Onneksi on terveenä ja kentällä tänään. DaCosta on huilannut nyt jo hyvän tovin, toivottavasti saa pelin käyntiin heti. Tänään kasvojen pesun paikka.
 

dextro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko lajina
KooKoo tosiaan samoilla liikenteessä. Sanottakoon kktig sen verran että koposella on kuitenkin vain yksi pelinumero ;)
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hokki on NIIIIN paitsiossa tänään.

Kyllä tänään on näytettävä että myös tikkuaskeissa peli kulkee ja haettava se vierasvoitto.

Onko se nyt niin tikkuaski, jos vain metri per reuna on pienempi kuin Kouvolassa? Saman kokoinen taitaa olla Vaasassakin ja monessa muussakin paikassa. Ehkä se olen vain minä, kun pidän sitten tikkuaskista enemmän kuin lentokentästä.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sieltähän se big steal sitten tuli jo ensimmäisellä yrityksellä. Oli kyllä Kajaanilla hyviä paikkoja voittaakin ottelu mutta jos et tee tyhjiin niin kaveri rankaisee. Rämö oli taas erittäin hyvä. Nyt perjantaina takin napit kiinni ja sarja numeroihin 3-0.
 

Nixe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Hokki,SoJy
Voi perseen perse...niin siinä vaan tuppaa käymään, että jos et itse laita niin kaveri tulee ja laittaa.
Kokonaisuutena Hokki pelasi mielestäni erittäin hyvän pelin. Miinuksena tietysti hukatut maalipaikat kolmannessa erässä, mitä ilman sarja olisi nyt tasan. Etenkin Niskakangas voisi pikku hiljaa ottaa ne laput silmiltä pois, vaikka maalin tänään tekikin. Tuossa ketjussa on yksinkertaisesti pakko pystyä parempaan! Oli hienoa nähdä kuinka kova halu Guttigilla ja Da Costalla oli ratkaista peli. Pienestä jäi kiinni. Siitä on pakko olla KooKoo fanien kanssa yhtämieltä, että Virtala on tällä hetkellä todella heikko!

Kokonaisuutena Hokki oli mielestäni tänään parempi joukkue. Maalipaikat ja veskarien torjunnat tukevat mielipidettäni. Paljon parjattua pelitapaa, huitomista ja kahvaamista en kyllä allekirjoita ainakaan tämän illan osalta. KooKoo oli vaan turhan tehokas niissä maalipaikoissa mitä pystyi luomaan. Toki 1-2 johtomaalin saa Sepi ottaa täysin piikkiinsä.

Tuomarit suoriutuivat ihan ok. Yksi selvä väärä vaihto KooKoolle jäi puhaltamatta. Myös Humalojan mailan heittäneelle olisi voinut kakkosen viheltää..tilanne johti hetken päästä KooKoon tasoitukseen...
 
JAWOLH! Nyt maistuu meisseliltä! Joona Karevaara, saat ottaa minut koska tahansa, missä asennossa tahansa.

Hyvää vierasvoitto, jossa voittava maalivahti torjuu tarvittavat pienellä tuurillakin ja isketään sitten brutaalilla viimeistelyllä (miinus ylivoimat) kiekko kassiin riittävän usein ja 2-0 johto ottelusarjassa. Nyt on hyvä lähteä hakemaan kolmasta kiinnitystä runsaslukuisen yleisön edessä.

Toki on muistettava, että tasan päivässä voivat otteluvoitot olla 2-2, mutta antaapahan tämä vähän tilaa hengittää.
 

Veripelto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voittohan sieltä Kajaanista sitten napsahti, vaikka Hokin voittokaan ei vääryys olisi ollut. Hokki tuli kotikaukalossaan todella kovaa päälle ylhäältä asti ja varsinkin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä KooKoon hyökkäyksiin lähteminen oli todella vaikeaa. Kova karvaus aiheutti tolkuttoman määrän kiekonmenetyksiä ja harhasyöttöjä omassa päässä mitkä johtivat lukuisiin vaarallisiin paikkoihin ja kaksi maalia Hokki näistä tekikin. Rämö otti toisaalta muutaman tärkeän kopin ja toisaalta taas sylki useasti kiekkoja, jotka huonommalla säkällä olisi Hokin kaverit sisään helposti lapioineet.

Hokin patonkipojat ovat kyllä taitavia jätkiä ja olivat monta kertaa pahanteossa. KooKoon "ykkösnyrkki" oli taas melkoisen tehoton, mutta onneksi takaa löytyy ukkoja jotka saavat limppua uuniin. Erityisplussia vihkoon ainakin seuraaville: Peltonen, Tallberg, Tamminen, Lappalainen ja Nättinen. Nämä taistelivat hienosti vaikeina aikoina Hokin painaessa kovaa päälle ja saivat hieman pelin "virtauksia" muunnettua. Muitakin onnistujia toki oli, mutta kyllä siellä välillä oltiin todella pahasti purjeessa Hokin painaessa päälle. Jatkoajalla hieno onnistuminen Karevaaralta 2vs1 hyökkäyksessä joista tällä kaudella ei KooKoossa varmaan kukaan ole saanut sisään.

Tuomarit sallivat aika kovan sitomisen ja kahvailun. Varsinkin KooKoon hyökkääjät kärsivät tästä kun pelattiin Hokin kulmissa ja maalin takana. Mutta reiluuden nimissä on sanottava, että sääntöjen rajamailla painittiin myös toisessa päässä. Linja oli nyt tällainen ja jäähyjä vihellettiin todella vähän. KooKoon ylivoima on kyllä ollut niin tehotonta, että parempi kun annetaan vaan pelata tasaviisikoin.

Hokki pelasi kotonaan todella hyvin ja nyt onkin mielenkiintoista nähdä miten Hokki saa tuotua Nälkämaan energiaa mukanaan perjantaiksi Kymenlaaksoon.
 

Steus

Jäsen
Väärä joukkue voitti, mutta KooKoon kannattajana en kehtaa valittaa.

- Koko ottelu oli ottelun arvolle sopivaa, raastavaa playoff -sotaa, mutta ylilyönneiltä vältyttiin.
- Hokin ahkera karvaaminen oli nättiä katseltavaa. Hokki oli se työteliäämpi joukkue ja loi paljon paikkoja karvaamisellaan.
- KooKoon keskusta aukesi monta kertaa sellaisille "ade hämäläismäisille" nousuille.
- Hokki pelasi "pikemäistä" nopeasti kääntävää peliä.
- Hokki hallitsi aloitusympyrässä suvereenisti ensimmäiset kaksi erää, kolmannessa KooKoo pääsi vähän mukaan.
- Vanhaa kunnon "Hakkua" nähtiin vasta kolmannessa erässä.
- Mestiksen paras jää oli liian liukas Lippojoelle ja Tuomiselle, kiekonmenetyksistä Hokin molemmat maalit.
- Lippojoen maali meni Seppäselle helposti.
- TT15 on sotilas. Moneskohan onnistuminen mieheltä 3m säteellä maalista tällä kaudella?
- Karevaara ei ole maalannut toivotun usein, mutta nyt maalasi oikeassa paikassa. "Do the right goals".
- Rämölle kukkia. Pelasti KooKoon.
- Vizvary ei pelaa kaunista peliä, mutta virheetöntä kylläkin. Kentän parhaita.
- Fransmanneille myös plussaa, järjestelivät suurimman osan Hokin paikoista. Myös Hiltunen oli näkyvä pelaaja.

- Hieno yleisömäärä! Harmitti vain se perkeleen läpsyttimien ääni, joka meni sekin aivan sekatahtiin. Luulisi 1200 hengestä jonkinlaista kannatusta saavan aikaan, vielä kun niistä rytmittävistä rummuistakaan ei pitäisi olla pulaa.

- Isoin plussa tuomareille. Linja oli salliva, mutta selkeä. Toki sieltä voi muutaman virheen jokainen löytää molempiin suuntiin, mutta narut pysyivät kokoajan käsissä.
- Plussaa myös mediatiimille, jolta on jo ottelukooste ulkona: Tämän linkin takaa ottelukooste youtubesta


2-0, tästä on hyvä jatkaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös