Ke 22.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 61 521
  • 842

BileTooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olis voinu ratkasta kyllä aika monta kertaa. Yllättäen ykkönen jäällä, kun omissa soi. Ja Godlasta tehdään sankari, kuten ennustin.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Janne Keränen ratkoo, onnittelut Kuopioon. Tästäkin tulee kova sarja.

E: Sopasen mies teki, kesällä voisi Soppa vähän vähentää kiloja ja treenata jalkojq, ei kovin häävi kunto ole jos ekoissa puolivälierissä jo 65min kohdilla aivan puhki. Raskasta tekoa joo, mutta eihän se edes paljoa liikkunut tuolla kentällä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Höhöö. Juuri olin kirjoittamassa viestiä että eihän tää peli lopu ikinä kesken tällä tahdilla. Ihan en kerenny loppuun asti.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Perjantaina tulee sisuuntunut Pelicans aivan varmasti. Toivottavasti Suomi-Sarja-Vartiainen ja hölmöilyt on jätetty pois ja nähdään sitä kiekollista Pelicansia.

Tämä sarja mennee vähintään kuudenteen otteluun.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Olipa taidokas maali Keräseltä. Livekuvasta näytti, että vei syliin ja sorkki sitten karat sisään, mutta mitä vielä.
 

Veijo Esso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eri versiot Reippaasta ja Pelicans
Eipä voi sanoa millään muotoa vääryydeksi, siksi väsyneen oloista oli pelsun peli ottelun puolivälistä lähtien. Pitkä sarja näyttäisi olevan tulossa. Perjantaina hoidetaan kotipeli ja sitten lähdetään ryöstämään kotietua, melko lähellä oli jo heti ekassa ottelussa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Huh mikä matsi. Täytyy kyllä olla ylpeä omieni taisteluilmeestä, tänään se ei vaan ihan riittänyt. KalPa oli juuri tuon verran parempi. Perjantaina jatkuu!
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jep. Eikä ole 6.erä enää kaukana. Pelitahti on edelleen playoffeissa liian tiukka minusta. Peli kärsii varmasti, jos tämäkin sarja venyy 6 tai 7 peliin.

Seitsemän pelin sarja on kyllä tiukka, kun kuudes ja seitsemäs peli ovat peräkkäisinä päivinä ja seiskapelin jälkeen on vain kaksi päivää lepoa ennen välierien alkua. Että lähtökohdat ovat melkolailla erilaiset, jos välierien vastustaja on pelannut vain 4-5 ottelua. Stanley Cup -finaalit matkusteluineen ovat oma lukunsa, kun sarja menee seitsemänteen otteluun ja joukkueet ovat eri puolilta mannerta esim. Rangers-Vancouver -94 (aikaerokin 3 tuntia).
 

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Parempi voitti tänään, siitä tuskin on kellään sanomista. Tiukka peli jossa ikävänä sivumausteena kahden profiilipelaajan jopa kauden päättävät loukkaantumiset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös