Ke 20.1.2010 KooKoo-LeKi

  • 8 899
  • 51

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Pelin kuva: KooKoo rakentaa, LeKi käy iskemässä toisessa päässä kiekon sisään. OK, toki LeKikin pyöritti ajoittain peliä, mutta lähinnä vastaiskutaktiikalla pelasi, ja hyvin pelasikin.

4-3 -johto-osuman jälkeen oli hallissa hieno tunnelma, mutta kyllä KooKoo sössi pelin pahasti lopussa. KooKoon karkeiden virheiden takia LeKi pääsi tekemään pisteet. Toki KooKoollakin oli paikkansa kasvattaa johtoa (Vainiola laukoi tolppaan), mutta ei tällä kertaa.

Ei ollut yhtä lennokasta KooKoon peli kuin K-Vantaata vastaan, toki vastuskin oli kovempi. Härmälle todella vaikea peli (ja LeKillä laadukas viimeistely), mutta kyllä kieltämättä veskarin pitäisi ottaa tärkitä koppeja, joilla pysytään pelissä kiinni.
 

Reis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja meillä voittava maalivahti? Tällä hetkellä ei lohduta sarjasijoitus yhtään jos maalivahtipeli on tuota luokkaa. Kuten herrat Lekin kannattajat ylemmällä penkkirivillä totesi; kaikki menee. Pleijareissa ei paljon lohduta jos torjuntaprosentti on matalampi mitä ilmankosteusprosentti Sumulaaksossa. Vieraammille kerrottakoon että nimestään huolimatta täällä ei ole kovinkaan trooppinen ilmasto.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Hurlumhei ja hilirimpsis!

Tänään pelattiin hieno jääkiekko-ottelu Kouvolassa.
KooKoo laukoi ottelussa sen 80 kertaa ja silti hävisi ottelun hyvän yleisömäärän, 2784, kannustaessa omiaan.

LeKin maalivahti Tolvasen onneksi LeKi onnistui voittamaan ottelun, sillä niin upeita paraatipelastuksia Tolvanen esitti etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä.
Olisi ollut hänen kannaltaan kamalaa, jos Tarkiaisen puolesta kentästä ammuttu ja längistä imaistu laukaus olisi ratkaissut koko ottelun.
Kolme tähteä myös paikalle ilmaantuneille Lekin kannattajille, joille oli jopa varattu oma katsomon osa.

Ylempään täytyy sanoa, että hienoa jos LeKi alkaa nykykunnossaan olla niin kiinnostava joukkue, että vieraspelipaikkakunnilla puhutaan jo yleisöennätyksistä. LeKi-paitaisia katsojia tuskin löytyy, sillä paitoja ei tietääkseni edes Lempäälässä myydä fanimielessä. Huiveja kylläkin.

Oli näillä LeKi kannattajilla myös joukkueen pelipaidat päällä niinkuin asiaan kuuluukin. Bongasin ainakin yhden Antosen pelipaidan LeKin suuresta fanikatsomosta, jossa taisi olla peräti neljä ihmistä istumassa.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Shalalalaalala LEKI taptap, Shalalalaalala LEKI taptap, Shalalalaalala LEKI taptap, tää on meidän KISA!

Ei jumanswiidu, mikä fiilis, kun ruutu ilmoitto 4-5 voitosta! Ei voi kuin olla ylpeä pojista, sunnuntaina kannustetaan teitä niin, että raikaa Pirkkalassa saakka. Tolvaselle suurkiitokset (vissiin) huippupelistä! Hienosti pystyttiin olemaan tehokkaita, vaikka käytännössä ykköskenttä ulkona.

Hyvä jätkät, hienoa LeKi! Sarjakärki!
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Kolme tähteä myös paikalle ilmaantuneille Lekin kannattajille, joille oli jopa varattu oma katsomon osa. Oli näillä LeKi kannattajilla myös joukkueen pelipaidat päällä niinkuin asiaan kuuluukin. Bongasin ainakin yhden Antosen pelipaidan LeKin suuresta fanikatsomosta, jossa taisi olla peräti neljä ihmistä istumassa.

Turha puhua sarkastiseen sävyyn, tuossakin on neljä LeKi-fania enemmän kuin voisi odottaa. LeKin kannattajat harvemmin suurella porukalla ovat liikkeellä, jos ei erikseen järjestetä fanimatkaa.
 

The Rock

Jäsen
Hienoa kiekkoa!

Kylläpäs oli taas viihdyttävä ottelu. Etenkin matsin avauserä oli juurikin sitä kiekkoa, minkä takia hallille jaksaa vääntäytyä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, taistelua jokaisesta irtokiekosta, kovia taklauksia, hienoja torjuntoja jne. Alkoi olla jo pleijarikiekon tuntuista menoa.

Toisessa erässä KooKoo otti selkeästi tahtipuikon haltuunsa, mutta LeKi sinnitteli kuin sinnittelikin mukana. Päätöserässä sitten kotijoukkue pääsi aikamoisella hillomunkilla johtoon, mutta jälleen lempääläläiset jaksoivat taistella sekä uskoa omaan pelitapaansa loppuun asti ja se palkittiin sitten täydellä 3 pisteen potilla Kouvolasta.

KooKoosta parasta antia oli selkeästi taas huippuduo Järvinen-Liukkonen. Myös Palonen pelasi todella yritteliäästi ja mies hämmenti hienosti LeKin pakkien pelifiilistä kovilla sekä ennen kaikkea puhtailla taklauksilla.

LeKistä parhaiten jäivät mieleen monen monta huipputorjuntaa tehnyt ja 4-3-maalin epäonnekseen imaissut Tolvanen, vahvasti vääntänyt ja kovasti mailaa muuhunkin kuin kiekon pelaamisen käyttänyt Välimaa sekä aina yhtä tyylikäs Gladin Jahvi.

Voiton olisi voinut antaa ihan kummalle joukkueelle tahansa, mutta tällä kertaa LeKi oli hivenen työteliäämpi ja ansaitsi pisteensä kotimatkalleen. Tosin, kyllä KooKoollekin olisi pisteitä hyvästä pelaamisesta suonut, mutta välillä näin. Otteiden jatkuessa samanlaisina, tullaan Kouvolassa rikkomaan tällä kaudella vielä moneen kertaan tämäniltainen yleisömäärä; rapiat 2700 silmäparia.

Ja meillä voittava maalivahti? Tällä hetkellä ei lohduta sarjasijoitus yhtään jos maalivahtipeli on tuota luokkaa.

Härmän piikkiin en laittaisi ottelun viidestä takaiskusta kuin 5-4-osuman ja senkin vain osittain, sillä siinäkin 1vs1-tilanteessa puolustamassa ollut Järvinen antoi liikaa siimaa Lähteelle, joka runnoi väkisin kiekon reppuun oman laukauksensa paluukiekosta. Muut LeKi-maalit näin omilla "värittömillä laseillani" seuraavasti:

0-1-maali: Tarkka veto suorasta luistelusta pakin jaloista yläpesään - täydellinen kuti, vaikka lähtikin b-pisteen yläkaarelta.

2-2-maali: Veto viivasta kovan maskin takaa ja ohjaus matkalla oikeaoppisesti ylhäältä alaspäin - hieno suoritus, johon maalivahdilla ei ollut oikein osaa eikä arpaa.

2-3-maali: Nopea vastahyökkäys, jossa poikittaissyötöstä pakin jaloista vedetty kova sekä tarkka lyöntilaukaus juuri siihen kulmaan, josta Härmä oli liukumassa pois.

4-4-maali: Karmea virhe Tarkiaiselta keskialueella, josta nopea pistohyökkäys ja jälleen todella tarkka kuti aivan oikeaan yläkulmaan - veskarilla ei mitään sanaa tähän.

Härmä olisi toki voinut huippuiltanaan jonkun edellä mainituista kudeista poimia, mutta en todellakaan lähtisi miestä tappiosta syyttämään. Ensimmäistä kertaa neljään kotipeliin KooKoolla oli samantasoinen vastustaja, joka ei heti ensimmäisestä saati toisesta takaiskusta lannistunut, vaan jaksoi yrittää loppuun asti ja se näkyi lopulta valotaululla KooKoon kannalta murheellisena lopputuloksena.

Omasta mielestäni illan ehdottomasti huonoin pelaaja oli juuri 4-4-maalissa täysin nukahtanut Tarkiainen, joka ottelun aikana ajoi joko itse tai sitten LeKin toimesta pelattiin täydellisesti pihalle 4-5 kertaa ja aina tästä kehkeytyi paha tilanne KooKoon maalille. Tarkiaisen iltaa ei paranna edes se tuuripomppu 4-3-maalissa, joka pyöri onnekkaasti Tolvasen taakse.

Loppuun vielä erityismaininta GoGoGirlseille. Tytöt tuovat kivasti lisää säpinää otteluun ja vetävät aina hymy huulilla oman show'nsa. Hienoa toimintaa!
 

The Rock

Jäsen
81.48% on kuitenkin lukema joka ei kovinkaan hymyilytä. Kuten totesitkin, maskia ei monessakaan maalissa ollut ja maalivahti oli tontillansa. Kai nämä kuitenkin on näkemys-asioita.

Ilman muuta näkemysasioitahan nämä ovat ja näkemyksiä on aina niin monia kuin on näkijöitäkin. Mutta kyllähän noissa vedoissa oli 4-4-maalia lukuunottamatta maskia, vai etkö laske pakin jaloista lähtenyttä vetoa maskista tulleeksi laukaukseksi? :)

Enivei.. Härmän pitää kuitenkin parantaa otteitaan, mikäli hän meinaa lähteä ykkösvahtina pudotuspeleihin. Voipi meinaan käydä vielä niin, että nyt try-outilla oleva Väre nappaa sen postin itselleen jos hän vain jatkaa yhtään niillä otteilla, millä syyskaudella Ketterän maalilla torjui. Tai sitten Ika vetää ässän hihasta ja nappaa jostain jonkun yllätysnimen KooKoon maalin suulle.

Se unohtui vielä ensimmäisestä viestistä mainita, että tuomareilta meni kyllä pilli taskuun kolmannessa erässä, sillä sen verran rajusti sai mailalla estää vastustajan menoa. Etenkin LeKi hyödynsi tämän kovalla kädellä, mutta samalla myös vieraat kärsivät pariinkin otteeseen vääryyttä. Näkyvin näistä oli Snellmanin naaman aukaissut selästä taklaus(?), jonka seurauksena veri suorastaan pöllysi miehen suusta, mutta jäähyä ei siitäkään vihelletty.
 

Banys

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jugurit
Hyvää kiekkoa. Itse olisin jakanut pisteitä KooKoolle kaksi ja LeKille yhden. Lopun mokailun jälkeen vieraille matkustaneet kolme pistettä toivottavasti saisivat kuitenkin kytkettyä loputkin löysäilyt mustien pääkopasta. Härmä ei pelastanut, mutta ei se Härmään kaatunutkaan. Härmä ei ollut loistelias, mutta ei ollut lopussa muukaan joukkue.

Ikalle on sadellut jatkuvasti kehuja joka suunnasta, joten otankin tässä pienen syyttävän sormen valmennuksen suuntaan. Nyt "Tammisen 60 minuutin painetta" olisi tarvittu, vai mitä *****? ;)

Ps. Ketkä näitä raportteja kirjoittaa? Onhan se hyvä, että jotain on raapustettu edes talteen otteluista... mutta mielellään Mestistä edustavalla sivulla nämä lapsen kynästä jääneet raportit voitaisiin pyyhkiä roskalaatikkoon.

http://mestis.fi/mestis/www/fi/ottelut/index.php?we_objectID=8559&type=review
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Halliin pääsee alle 18v sekä opiskelijat ilmaiseksi.

Sinällään kärkikamppailun pitäsi vetää katsojia muutenkin ja yllämainittu jo lisämausteena.

Kärkikamppailu veti yleisö tänään komeasti lähes 2800 katsojaa ja ilman mitään vapaalippuja. Alle 18-vuotiaat pääsevät maksutta maanantain TV-peliin.
 

Rankkari

Jäsen
4-3 tilanteeseen asti luulin että Leki ei osaa rakentaa hyökkäyspeliä laadukkaasti. Eli Kookoon johtessa Leki lopettikin pelkän puolustamis vastaislupelaamisen ja avasi peliään. Ja lopulta Leki osoittikin olevansa taitava luomaan maalipaikkoja.

Itse ottelu olisi voinut mennä helposti Kookoolle. Niin näyttävää ja laadukasta oli pelinrakentaminen suurimman osaa peliä. Ne kiekot pitää vaan laittaa sisään noin maukkoista paikoista. Härmästä senverran, että vaikea peli hänelle.

Illan erikoisia: Tarkiaisen maali lähes puolestakenttää. Lekipelaajien kompurointi taaksepäinluistelussa. Lekivahtia kiekko osui 2 kertaa maskiin.
 

Rankkari

Jäsen
Päivän kysymyksiä:
Kumpi jatkaa sarjataulukon kärjessä?Leki
Kumpi maalivahdeista loistaa, kumpi nöyrtyy?Lekivahti loisti, paitsi imaisi yhden. Härmä nöyrtyi.
Jatkuuko jälleen Järvinen- Luikkonen kaksikko show?Jatkui
Tekeekö Vainiola jälleen maalin?Ei, ja oli hieman pimennossa. Osui toki tolppaan
Montako jäähyminuuttia ottaa Niko Palonen?2min. muutoin ihan ok pelaaja.
Tuleeko kauden yleisöennätys, mikä on katsojalukema?Väkeä oli riittävästi
Löytyykö hallilta yhtään Lekipaitaista katsojaa?2kpl.

Oli todella harmi, että runsaslukuinen yleisö joutui lähtemään viihdyttävän pelin jälkeen kotiin tappiomielialassa. Olisi vaan jännitys jatkunut, ja mennyt ihan rankkareihin asti. Siinä olisi ollut hienoa kiekkoviihdettä koko rahalla!
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yllättävää kyllä ihan hyvä fiilis jäi pelistä vaikka takkiin tulikin. Tämän illan peli näytti siltä, että jos KooKoo pelaa jatkossakin samalla tavalla niin LeKi voittaisi KooKoota vastaan korkeintaan yhden pelin viidestä. No tosin tällä kaudella LeKi on voittanut kaikki keskinäiset kohtaamiset, mutta onhan KooKoon peli mennyt joka osa-aluella (pl. ehkä maalivahtipeli) huimin harppauksin eteenpäin. Jos tänään olisi tullut voitto, niin seuraavassa pelissä olisi ollut yleisöä jo yli 3000 katsojaa, nyt tämän illan komeasta yleisömäärästä tullaan todennäköisesti hieman jäämään. Näin pienestä nuo yleisömäärätkin ovat kiinni. KooKoolla pari tolppalaukausta ja LeKi onnistui tekemään maalin lähes jokaisesta paikastaan. Näin se joskus menee.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Turha puhua sarkastiseen sävyyn, tuossakin on neljä LeKi-fania enemmän kuin voisi odottaa.

Varauksettomat propsit kyseisille faneille. Jotain ironista siinä kuitenkin oli, kun hallilla oli melkein ahdasta ja sitten toisesta päädystä on aidattu kolmannes (eli ~toistasataa paikkaa) vierasfaneille.

Jos yleisömäärät tästä vielä nousevat, niin joutuvat kyllä Kouvolassakin miettimään tapauskohtaisesti vierasfaneille varatun alueen suuruutta. Ja ehkäpä pudotuspeleissä joudutaan jo aukomaan seisomakatsomoitakin?

Yleisöä oli siis kivasti ja tunnelmaa alkoi tuollaisella porukalla löytyä ajoittain jo muualtakin kuin fanipäädystä.

Peli itsessään oli hyvä, mutta toki lopusta jäi paska maku. Tolvasen imaisu pitää kyllä kurkata myöhemmin maalikoosteesta, meni ohi varmasti monelta muultakin, ja vain tuomari oli hereillä. Olisikohan molarikin kurkkinut katsomoon, kun tuolla lailla kävi?

Ei muuten ollut eka vastaava LeKille tällä kaudella, Pätsikös se päästi D Teamia vastaan, vai mikäs tv-matsi se nyt olikaan alkusyksystä...
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Turha puhua sarkastiseen sävyyn, tuossakin on neljä LeKi-fania enemmän kuin voisi odottaa. LeKin kannattajat harvemmin suurella porukalla ovat liikkeellä, jos ei erikseen järjestetä fanimatkaa.
My bad. No sarcasm.

Tarkoitin siis sitä, että kun näille neljälle kannattajalle oli varattu muuten melko täydessä hallissa sellainen n. 150 istumapaikan kokoinen katsomonosa.

Ja nämä LeKi-paitaiset fanit (mahd. isä&poika) olivat ehdoton piristys iltaan, koska en odottanut mm. tällä kirjoitettujen viestien perusteella näkeväni yhtään LeKin kannattajaa Kouvolan jäähallissa ainakaan pelipaita päällä.
Eli iso peukku heille, tervetuloa myös ensi kerralla.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Maselin Käpälä
Ja lopulta Leki osoittikin olevansa taitava luomaan maalipaikkoja.

... ja tämähän tuli tietenkin yllätyksenä kun kyseessä on joukkue, joka on tehnyt eniten maaleja tällä kaudella. Sitä ei voinut etukäteen ennakoida, että LeKi tekee viisi maalia Kouvolassa, mutta suuri analyytikko ei tarvitsisi olla todetakseen, että LeKi on taitava luomaan maalipaikkoja.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
... ja tämähän tuli tietenkin yllätyksenä kun kyseessä on joukkue, joka on tehnyt eniten maaleja tällä kaudella. Sitä ei voinut etukäteen ennakoida, että LeKi tekee viisi maalia Kouvolassa, mutta suuri analyytikko ei tarvitsisi olla todetakseen, että LeKi on taitava luomaan maalipaikkoja.
Yllätyksenä tuli, että mielestäni LeKi oli huonoin kaikesta huolimatta näistä parista kärkiporukasta K-Vantaa, Jokipojat) ketä täällä on käynyt. Jos kotijoukkue laukoo lähes 50 kertaa enemmän ja häviää pelin 4-5 niin joku kohta prakaa, ja Ikan mukaan oli noussut neste hattuun.
Kolmas erä oli surkeaa puolustamista KooKoolta ja liekö sitten "liika" yleisömäärä häirinnyt Tarkiaisen ja Härmän suoritusta.
 

Rankkari

Jäsen
... ja tämähän tuli tietenkin yllätyksenä kun kyseessä on joukkue, joka on tehnyt eniten maaleja tällä kaudella. Sitä ei voinut etukäteen ennakoida, että LeKi tekee viisi maalia Kouvolassa, mutta suuri analyytikko ei tarvitsisi olla todetakseen, että LeKi on taitava luomaan maalipaikkoja.

Täytyy tälläkertaa vastata tähän "pilkkahuutoon". Jos lukee koko kirjoituksen, ja tai vaikkapa olisi nähnyt pelin ymmärtäisi helpommin kirjoitukseni sisällön. Eli tässä vielä "rautalankaversio". Leki ei todellakaan rakentanut hyökkäyspeliään juuri yhtään ennen kuin tilanne oli 4-3. Näytti että joukkue oli täydessä alakynnessä, ja pysyi pelissä mukana lähinnä erittäin hyvällä viimeistelyllä harvoista maalipaikoistaan. 4-3 tilanteessa Lekin olikin pakko avata hyökkäyspeliään, ja sai rakennettua sen jälkeen useita maalintekopaikkoja.

Tämä tappio tuli Kookoon pelaajille oikeastaan sopivasti. Nöyryyttä tästä vaan oppii, ja kovaa työntekoa.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eli tässä vielä "rautalankaversio". Leki ei todellakaan rakentanut hyökkäyspeliään juuri yhtään ennen kuin tilanne oli 4-3. Näytti että joukkue oli täydessä alakynnessä, ja pysyi pelissä mukana lähinnä erittäin hyvällä viimeistelyllä harvoista maalipaikoistaan. 4-3 tilanteessa Lekin olikin pakko avata hyökkäyspeliään, ja sai rakennettua sen jälkeen useita maalintekopaikkoja.

Ainoastaan ihmetytti se helppous, jolla LeKi ne lopun paikat sai. KooKoo hyökkäsi 4-3 -johtoasemassa koko ajan yli ja LeKi pääsi lopussa helposti 3-2 -hyökkäyksiin . Toki LeKi avasi peliään, mutta yhtä lailla KooKoo antoi sen tilan omalla typerällä pelaamisellaan. Lehkonen on loistava valmentaja jne. mutta edelleen ihmettelen miksi antoi pelin valua käsistä ilman aikalisää ja kunnon reagointia.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Oli vaikea peli maalivahdille tai ei niin taas lisää todisteita siihen, että Härmän taso/pää ei kestä kovassa paikassa. Liikaa ailahtelua ja juuri tälläisessä pelissä maalivahti voi pelastaa pisteet - harvoin vain tapahtuu ko. herran kanssa, olkootkin 5kg kevyempi versio nykyään. Toki siellä on myös muita, jotka sössivät esim. Tarkiainen. Mutta yksi toistuva trendi, joka pettää kovissa paikoissa on maalivahtipeli.

Väre-Härmä ei suuria huudahduksia tuo, mutta tässä tilanteessa olisi myös aikamoinen riski lähteä laittamaan rahaa maalivahtiin. Siltikin olisi käyttänyt jokaikisen ropon maalivahtiin mieluummin kuin Eroseen, vaikkakin hän on todella hyvä lisä joukkueeseen.

Onnittelut LeKille! No toivottavasti seuraavasti kahdesta pelistä saataisiin täydet pisteet.

t. Wo ist unser Gamesavers ja vieläkö Sami Heinonen tai Heikkinen olisi pelikunnossa ;)
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Lehkonen kuvaili KooKoon peliä ylimieliseksi, ja sitähän se paikoin olikin. Johtoasemassa olisi pitänyt pelata kuin K-Vantaata vastaan, KiVahan ei päässyt KooKoon keskialueen ryhmittymän läpi oikein edes hyökkäysalueelle. Nyt LeKin pelaajille annettiin liikaa tilaa ja aikaa, ja se maksoi pisteet.

No, ehkä tämä nyt taas tuo nöyryyttä ja huolellisuutta tekemiseen. Sarja on tasainen, ja lepsuiluun ei ole varaa. Pisteet ovat arvossaan.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Maalikooste ilmestynyt:

http://www.kookoo.fi/kookoo/www/fi/index.php?we_objectID=8960&type=review

Täytyy sanoa että tuossa alussa on paljon todella hyviä maalipaikkoja ja kyllä nuo pitäisi pystyä hyödyntämään. Ja Härmästä/LeKin maaleista niin ehkä Höllin maalissa etukulma mahdollisesti auki, muuten kyllä hyviä vetoja/pomppuja. Ja tuokin lähti Tarkiaisen virheestä kun putsasi lumet kiekon päältä ja kaveri vei mennessään.

Eli heti ekassa erässä pitäisi nuo paikat käyttää niin siinä kyllä jo saattaa vastustajalla naksahtaa kun latoo 4 maalia taululle. Nyt ei kelvannut.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Banys kirjoitti:
Ps. Ketkä näitä raportteja kirjoittaa? Onhan se hyvä, että jotain on raapustettu edes talteen otteluista... mutta mielellään Mestistä edustavalla sivulla nämä lapsen kynästä jääneet raportit voitaisiin pyyhkiä roskalaatikkoon. http://mestis.fi/mestis/www/fi/ottel...59&type=review

Ihan hyvä raportti, peliäkin on kirjoittaja tainnut seurata. Kuten sanoit, hyvä että raportti on mestiksen seuraajille tarjottu! Tuskin noista mitään palkkaa maksetaan, joten siitä vain kirjottamaan jos parempaan pystyy? :)

Härmän piikkiin en laittaisi ottelun viidestä takaiskusta kuin 5-4-osuman ja senkin vain osittain, sillä siinäkin 1vs1-tilanteessa puolustamassa ollut Järvinen antoi liikaa siimaa...

Hyvän listan teit maaleista, oma eroaa siitä hiukan.. Toinen maali osui Jirin pikaluistelijan pohkeeseen, hyökkääjän lapaan ja Härmän kilpeen. Laukauksen jälkeen siis kolme kosketusta ennen yläpesään uppoamista.

Neljäs maali oli ainoa jonka _ehkä_ olisi voinut ottaa parhaana päivänä, mutta sekin oli pelaajien moka hyökkäys- ja omalla sinisellä.

Viidenteen ei ollut Härmällä mitään jakoa, kaveri laukoi Järvisen kassien kautta ilkeän pompun, jonka vielä pelasti upeasti, Pablo ei nähnyt paluukiekkoa ja siitä helppo työ nostaa tyhjään reppuun.

Kehumasi Järvinen oli paraatipaikalla kahdessa maalissa (1. ja 5.), hyökkäyspäässä loistava mutta ulottuvuus ei luonnollisesti ole paras mahdollinen + 30min peliaika rajoittaa luistelua.

Rankkari kirjoitti:
Montako jäähyminuuttia ottaa Niko Palonen?2min. muutoin ihan ok pelaaja.
Tuleeko kauden yleisöennätys, mikä on katsojalukema?Väkeä oli riittävästi

Palonen sai jäähyn, ja oli varsinkin ekan erän näkyvimpiä pelaajia. Aivan loistava apu KooKoolle fyysisyydellään, sytyttää joukkueen ja yleisön. "Ihan ok" on vähättelyä :)

Samalla tehtiin komea yleisöennätys, enemmän kuin syksyn Kolikon matsissa ja 700 katsojaa enemmän kuin yleensä. Tunnelma oli ajoittain kuin playoffeissa, ja siihen meteliin se joukkueen lataus taisikin purkautua 4-3 hörpyn jälkeen, hymyilyn sijaan olis pitänyt jatkaa pelaamista!
 
Viimeksi muokattu:

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Hienosti toimi taas Järvisen ja Liukkosen kuvio: pystysyötty siniviivalle ja Luigi yksin läpi. Tuohan toimi Sportiakin vastaan Vaasassa. Yksinkertainen kuvio, mutta vaatii loistavaa ajoitusta. Näiltä kavereilta sitä löytyy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös