Ke 19.9.2012 K-Vantaa - KooKoo

  • 7 294
  • 28

Tippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko
Tikkurilan Valtissa mennään taas, vastakkain kauden heikosti alottanut KooKoo ja meille aina niin mukava K-Vantaa. KooKoo saa kokoonpanoonsa pelikiellon kärsineen Matt Nickersonin, sekä uusina miehinä Pasi Salosen ja Matias Lopin.

Kouvostoliitosta on tulossa paikanpäälle ainakin n. 15 ihmisen iskuryhmä, joten edes pientä tunnelmaa Tikkurilassa on luvassa.

KooKoo tänään:

1 JÄRVINEN Kristian
35 RÄMÖ Mikko (AM)

1.
77 LIPPOJOKI Jarno (C) 72 KIPRUSOFF Marko
29 SALONEN Pasi 22 DINEEN Nick 9 HEIKKINEN Timo-Pekka

2.
33 VÄSTILÄ Markus 50 NICKERSON Matt
10 ROPPO Antti 27 JUUTILAINEN Jan-Mikael 11 HÄMÄLÄINEN Aatu

3.
21 VALKONEN Joonas 26 NYQVIST Julius
18 ALIKOSKI Mikko (A) 3 LOPPI Matias 14 JULKUNEN Olli (A)

4.
12 APPELGREN Niklas 90 TUOMISTO Tomi 51 VIRTANEN Mikko
 
Viimeksi muokattu:

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiekko-Vantaa tänään:

Ståhlhammar-Mustonen-Iossafov
Hännikäinen-Rekonen-Veistola
Lehtinen-Helenius-Pehkonen
Pulkkinen-Salmela-Ruuttu

Pihlström-Holmberg
Kautto-Manninen
Rantakari-Lindbohm

Tuohimaa
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoolta tänään sivussa siis:

- Niklas Sirén
- Ville-Matti Koponen
- Jesse Koskinen
- Jussi Nättinen
- Jere Espo
- Jaakko Lehtonen
- Jesse Lustberg
- Miihkali Teppo
- Tuukka Laakso

Huhua oli, että ovet kävisi myös toiseen suuntaan. Olisikohan Ville-Matti Koposen jatko KooKoossa vaakalaudalla? Muut poissaolijat ovat loukkaantuneina, pelikiellossa tai muuten vähän peliaikaa saaneita.
 

ahal

Jäsen
Vantaalla luvassa taas kiekkoiloittelu teemalla "pojat vs. isät". Lohipaidoissa kiitää peräti viisi 1980-luvulla syntynyttä (Kautot, Holmberg, Pehkonen, Veistola). Muut ovat 90-luvulla kävelemään oppineita. Sama teema tullee tällä kaudella jatkumaan varsin pitkään, ellei seura tee täydennyshankintoja kauden mittaan tyyliin Mäkiaho, Tuomainen tms.

Nuorukaisilla riittää yleensä potkua luistimissa, mutta kiekko tahtoo kadota matkalla. Maalinedustalla tarvittaisiin lisää "oikeanlaista poveria".

Jokeri-yhteistyö on alkupeleissä kierrättänyt maalille aina narriveskarin, ja nyt on Tuohimaa torjuntavuorossa. Kautto availee luukkua jälleen kerran. Taannoiset ET-hölmöilyt ovat vieneet myös lohikoutsin narriaitioon, tosin vain matsien ajaksi. Pesti päättyy, kun Lämsä-Valtonen kaksikko palaa ruotuun.

Muutama viikko sitten Tami kävi tiimeineen kouluttamassa lohipaitoja maalinteossa. Fyysisesti vahvemmat äijät survoivat väkisin voittoon tarvittavat pari maalia. On hyvin mahdollista, että sama toistuu tänäkin iltana.
 

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon hyökkäysvitjat näyttää tällä hetkellä hyvältä, todella hyvältä.

Saattaa tulla onnistumisia tänään.

Veikkaus, KooKoo voittaa 5-2 ja Västilälle kasvaa rintakarva kun pääsee pelaamaan Mattin parina.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
18 ALIKOSKI Mikko (A) 3 LOPPI Matias 14 JULKUNEN Olli (A)

Siinä on muuten abauttiarallaa tuhannen liigamatsin kokemus tuolla kolmoskentän hyökkääjäkolmikolla...
 

NaNi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KooKoo, Red Wings
Tämä peli ei ilmeisesti näy mestis tv:stä? Kerrankin olisi sauma katsella niin sitten ei pääse näkemään.
Hyvältä näyttää kyllä tuo kolmoskenttä, tehoja odotettavissa jo tänään. Roppolta odotan parannusta TuTo pelistä(ainoa minkä nähnyt). Ja tietenkin kiinnostuksen kohde kuningas Matti, että miten lähtee kausi käyntiin ja onko niin isäntä mitä porissa nähtiin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jes, me ollaan sankareita kaikki! Huominen vapaaksi ja nyt Hotelli Vantaaseen, minä tarjoan!

No joo, jos tosissaan ollaan, niin tärkeintä tänään oli klassisesti tulos, ei tapa millä se saatiin. Mitään kaunista kiekkoa tosin tuskin kukaan odottikaan Tikkurilan kapeassa askissa nähtävänkään ja vielä näin alkukaudesta. KooKoo oli periaatteessa kuskin paikalla ensimmäisen erän alkupuolisko lukuunottamatta, mutta kieltämättä hienosti Vantaan junnarit jaksoivat puurtaa lopussa kavennuksen ja lähellä oli tasoituskin. KooKoo pelasi periaatteessa järkevää peliä kolmannessa erässä 3-1-johdossa, mutta lopussa meinasi käydä kylmät. Rämö oli nollannut hyvin Jukuri-ottelun synkät otteet ja pelasi pisteet KooKoolle ottamalla varsinkin lopussa monta todella tärkeää lähitorjuntaa maskin takaa. Vaasaan tiedoksi vielä, että alakulmista.

Uusista hankinnoista Salosta en edes oikein noteerannut ja näytti jääneen yleensäkin aika vähälle peliajalle (13 minuuttia). Vaikuttaa nimenomaan projektilta tämä ukko, näin yhden pelin kattavan otannan perusteella. Loppikaan ei mitenkään häikäissyt, mutta toi muutaman kerran kiekon komeasti alueelle ylivoimalla ja otti lopussa pari tärkeää aloitusvoittoa.

Lippojoki-Kiprusoff-pari otti tänään kaksi maalia omiin, tosin varsinkaan jälkimmäisestä, maskin takaa tulleesta pommista, nyt ei voida ukkoja paljon syyttää, mutta toisaalta ottelun hienoin yksilösuoritus ja käännekohta tuli myös nimenomaan Liparilta. Jäätävä kiekon kuoletus ilmasta lohipaitojen rännipurkuun ylivoimalla tähän ja päälle spin-o-ramat viivalla, vettä korvasta, öljylannetta, älärähreshinnettä you name it. Tästä katkosta käynnistyi KooKoon 3-1-johtomaaliin huipentunut ylivoimapyöritys, jonka päätteeksi Tuomisto iski nälkäisesti Tuohinaaman kadottaman kiekon eturessuun. Se oli sitä liigatasoa, shaatana.

Muista janttereista pitää nostaa esiin toki Aatu Hämäläinen jo tehojensa takia. Toisaalta Adolfin pelissä allekirjoittanutta häiritsee hieman se, että jannu jää todella mielellään roikkumaan keskialueelle odottamaan mahdollisia läpiajoja. Noh, tänään yksi sellainen nähtiin, mutta pitkässä juoksussa tuo kuormittaa muuta kentällistä melko paljon.

Niin ja Nickerson. Tehot 0+2, +2 ja 4x2min, nimi tuli ainakin kirjureille tutuksi. Kieltämättä noista Mattin jäähyistä vain Veistolan neppaus poikittaisella kumoon, kun oli lähennellyt Rämöä, ja pelikellon jo viillettyä ilmaa tullut napakka suora (jos olisi osunut, niin Nukku-Matti olisi kyläillyt) olivat selviä, mutta sitten esim. estämisjäähyssä pääsyy oli numero #50 ja nimi selässä. Kokonaisuudessaan Matt keskittyi pelaamiseen ja hoiti asialliset hommat erittäin hyvin. JuuJuu myös peluutti ex-porilaista fiksusti (16 minuuttia), joten jalka ei näyttänyt erityisesti painavan. Jos mies on jo nyt tässä kunnossa, niin mitä on luvassa keväällä.

Otteluketjussa mainittua Vantaan Tuomiston(?) saama toimihenkilön pelirangaistus taisi juontaa juurensa pelikellon toiminnasta eli koutsi olisi halunnut sitä käännettävän taaksepäin ajasta 19.59. Tai näin ainakin itse tilanteen tulkitsin.

Ei peli edelleenkään valmista ollut ja varsinkin hyökkäyspäästä puuttui edelleen se tappamisen meininki ja suoraviivaisuus, mutta kuten sanottua, niin tänään tärkeintä oli kauden avausvoitto, ei miten se hankittiin. Ehkä se apina nyt hyppäsi olalta ja jäi Tiksiin.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Otteluketjussa mainittua Vantaan Tuomiston(?) saama toimihenkilön pelirangaistus taisi juontaa juurensa pelikellon toiminnasta eli koutsi olisi halunnut sitä käännettävän taaksepäin ajasta 19.59. Tai näin ainakin itse tilanteen tulkitsin.

Kyseessä taisi olla K-Vantaan apulaisvalmentaja KooKoossakin aiemmin pelannut Marko Tuomainen. Tuomainen tosiaan olisi halunnut käännettävän kelloa taaksepäin ja kun näin ei tapahtunut niin siitä suivaantuneen heitti fläppitaulun jäähän. Tästä siis tuo toimihenkilön suihkukomennus.
 

ahal

Jäsen
Oluet, check. Vapaailta, check. Mestistv-striimi... Vai niin. Pitäkää sitten tunkkinne saatana.
No Lohi-tv tuonee hieman lohtua jälkikäteen, maalikoosteet, haastattelut yms. En tiedä miksei striimiä matsista saatu aikaan.

Muuten et paljoa menettänyt. KK piti isännän ottein lohipojat ojennuksessa, eikä ihmeitä tarvinnut esittää. Ikivetreä Kiprukin pysyi hyvin vauhdissa mukana, muut saivat koheltaa kun konkari selvitti tilanteet maltilla. Lohen eka maali meni Kipru-Lipari parille, mutta muuten heiltä ok-matsi. Ja myös Nickersonilla, vaikka muutama pikkukakkonen napsahtikin. Pelaamattomuus toki näkyi, mutta pelisilmä oli jo kirkkaana, mistä pari syöttöpinnaa muistoksi. Myös Nyqvist-Valkonen pari pisti silmään rauhallisella pelillään. Hyökkääjistä erottuivat kultakuuppa Hämäläisen vitja sekä terhakka Julkusen Olli. Ex-lohi Tuomisto viimeisteli voittomaalin Tuohimaan patjojen vierestä, Fränä kadotti torjunnan jälkeen kiekon mailan vartensa alle, josta TT tuikkasi sen perille.

Kotijoukkueesta ei oikein voi nostaa ketään esiin, tasapaksua puurtamista joka iikalta. Edes kultakuuppa Mustonen ei erottunut joukosta. Alku näytti johtomaalin jälkeen hyvältä, mutta pikkuhiljaa ote kirposi eikä montaa vaarallista tilannetta Rämön eteen saatu aikaan. Loppukiri jäi jälleen hieman myöhäiseksi viime kauden malliin, mutta edes kuudella yritys ei tuonut toivottua tulosta.

Illan lampaaksi osoittautui kotijoukkueen valkku Tuomainen heitettyään taktiikkataulun jäälle jo ekassa erässä. Seuraukset jokainen lajia seuraava tietää. Toivottavasti olen väärässä, mutta useasti matsin aikana palautuivat mieleen Kuitusen kauden pelit parilta edelliseltä talvelta.

Lopuksi. Katsomossa bongasin mm. kaksi hyväntuulista julli-ikonia, Kiva-Harrin (Rindell) ja Lennu Petrellin. Viime mainittua olisi kaivattu sytyttäjänä lohipaidassakin, mutta arvattavasti suuntana ovat isommat kaukalot.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
En tiedä miksei striimiä matsista saatu aikaan.

En lähde sen enempää selittelemään seuran puolesta, esitän vain näin keskustelufoorumin kautta kaikille pahoittelut, että Mestis-TV:n startti Vantaalla on viivästynyt. Nyt puhutaan enää päivistä, mahdollisesti avaus perjantaina JYP-Akatemia ottelussa. Ja se on varmaa, että seuraava Kiekko-Vantaa-KooKoo kyllä näkyy, sen lupaan : )

Ahalin mainitsema Lohi-TV tarjoaa aluksi ottelun jälkeen pidetyn lehdistötilaisuuden, jota pääsee katsomaan tästä

Linkki vie Kiekko-Vantaan verkkosivuille.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei kummoista, mutta avausvoitto on tärkeintä. Vielä osin hakemista, kuitenkin myös selkeitä näytteitä paremmasta. Matt pelasi hyvin ja erityisesti Hämäläinen oli todella vakuuttava. Tästä on hyvä jatkaa perjantaita kohti.
 

Fordél

Jäsen
Tämä peli oil täyttä skeidaa. Kun peli ei toimi niin kapeassa askissa se vain korostuu. Ei synny syöttöketjuja eikä peli etene. Loppua kohden kolmannessa erässä pelissä oli paikoin järkeä. Oikeita ajolinjoja ja ajoituksia alkoi löytyä, mutta silti pääosin peli oli ihan sekaisin ja huonosti organisoitua. Suoraan sanottuna huonoa mainosta koko Mestikselle. Luulisi, että edes puolustuspelaamisessa olisi tolkkua, mutta ei. Kipru - Lippojoki mokaili, Nickerson veti aivan turhaa showta, Västilä ei ollut sama Västilä, jota viime vuonna näin jne. Ihan liikaa sattui helppoja virheitä. Ainoita valopilkkuja olivat varmaotteinen Rämö ja Hämäläinen, joka pystyi lähes ainoana KooKoon hyökkääjänä rauhoittamaan, kontrolloimaan ja rakentamaan peliä.

No tärkeät kolme pistettä ja kotona lentokentällä peli on toivottavasti sujuvampaa. Kaukana ollaan kuitenkin esim. niistä Ikan ajoista kuin pelissä oli selkeä konsepti. Toki annetaan Juujärvelle sama aika kuin Ikalle organisoida peli kuntoon.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No tärkeät kolme pistettä ja kotona lentokentällä peli on toivottavasti sujuvampaa. Kaukana ollaan kuitenkin esim. niistä Ikan ajoista kuin pelissä oli selkeä konsepti. Toki annetaan Juujärvelle sama aika kuin Ikalle organisoida peli kuntoon.

Aika kultaa muistot.

Ika oli valmentajana KooKoossa reilut kaksi vuotta 2.11.2009 - 22.2.2012.

KooKoo oli Ikan aikanakin lähes poikkeuksetta vaikeuksissa Tikkurilan kapeassa kaukalossa vaikka useimmiten sieltä voiton onnistuikin klaaraamaan. Ikan aikana KooKoo voitti Vantaalla kaksi kertaa jatkoajalla ja kaksi kertaa oli maalin parempi varsinaisella peliajalla, lisäksi yhden kerran voitti ja hävisi kahdella maalilla.

25.11.2009 K-Vantaa-KooKoo 3-4
16.12.2009 K-Vantaa-KooKoo 1-2 ja
18.10.2010 K-Vantaa-KooKoo 2-3 ja
11.2.2011 K-Vantaa-KooKoo 3-1
14.10.2011 K-Vantaa-KooKoo 0-2
9.11.2011 K-Vantaa-KooKoo 2-3

En kyllä muista, että KooKoo olisi koskaan Vantaalla dominoinut peliä vaan kyllä peli siellä Ikan aikanakin oli useimmiten melkoista roiskimista.

Toki ei KooKoon peli eilenkään vielä ollut parhaassa kuosissaan, mutta vieraskentällä ei lasketa tyylipisteitä vaan pisteitä ja siinä KooKoo onnistui täydellisesti.

On totta, että osa pelaajista vaeltaa vielä varjojen mailla, mutta kyllä pelissä oli aika ajoin ihan hyvää tekemistä. KooKoon paras ja kentän herra ja hidalgo oli tänään ehdottomasti kultakypärä Aatu Hämäläinen. Mielestäni Matias Loppi oli myös hyvä ottaen huomioon, että hän on ollut joukkueen mukana vasta muutaman päivän ja pelasi eilen ensimmäisen pelinsä KooKoossa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Täytyy kuitenkin muistaa, että Ikan aikana ensimmäisen kauden viiden ensimmäisen pelin jälkeen ja toisen kauden runkosarjan loppua lukuunottomatta KooKoo pelasi huikean hienoa ja tehokasta jääkiekkoa, jota oli ilo seurata. Keväät olivat oma lukunsa ja sillähän tässä on vain lopulta merkitystä.

Eilisestä vielä: Kipru oli lähellä avata maalitilinsä KooKoossa. Ranneveto kilahti yläputkeen, eiköhän se tuosta vielä aukea. Jännittävä kisa edessä, kumpi avaa maalitilinsä ensimmäiseksi Matt vai Kipru.

Olen Dynamiten kanssa samaa mieltä siitä, että eilinen oli Lopilta oikein hyvä avaus. Salosta ei paljon näkynyt, mutta vauhti oli kauden sivussa istuneeksi pelajaaksi paremmassa kuosissa kuin edellisillä projekteillamme.
 

Fordél

Jäsen
Aika kultaa muistot.

Ika oli valmentajana KooKoossa reilut kaksi vuotta 2.11.2009 - 22.2.2012.

KooKoo oli Ikan aikanakin lähes poikkeuksetta vaikeuksissa Tikkurilan kapeassa kaukalossa vaikka useimmiten sieltä voiton onnistuikin klaaraamaan. Ikan aikana KooKoo voitti Vantaalla kaksi kertaa jatkoajalla ja kaksi kertaa oli maalin parempi varsinaisella peliajalla, lisäksi yhden kerran voitti ja hävisi kahdella maalilla.

25.11.2009 K-Vantaa-KooKoo 3-4
16.12.2009 K-Vantaa-KooKoo 1-2 ja
18.10.2010 K-Vantaa-KooKoo 2-3 ja
11.2.2011 K-Vantaa-KooKoo 3-1
14.10.2011 K-Vantaa-KooKoo 0-2
9.11.2011 K-Vantaa-KooKoo 2-3

En kyllä muista, että KooKoo olisi koskaan Vantaalla dominoinut peliä vaan kyllä peli siellä Ikan aikanakin oli useimmiten melkoista roiskimista.

Toki ei KooKoon peli eilenkään vielä ollut parhaassa kuosissaan, mutta vieraskentällä ei lasketa tyylipisteitä vaan pisteitä ja siinä KooKoo onnistui täydellisesti.

Ei aika kyllä tässä tapauksessa kultaa mitään. Ei tässä odotettukaan mitään dominointia eikä sitä ole Ikankaan alaisuudessa nähty Tikkurilassa. Helkkarin vaikea paikka pelata. Silti tuo pelaaminen oli lähtökohtiinkin nähden kaameata. Ei se ollut vielä lähelläkään edes kuosia, saati sitten parhaassa kuosissaan. Todella paljon on siis vielä tekemistä, mutta onneksi tämä voitto antoi siihen taas lisää aikaa ja rauhoittaa tilannetta. Ketjukoostumukset ja pakkiparit pitää saada nyt vakiinnutettua ja treenejä sekä pelejä kunnolla alle niin varmasti Juujärven opit alkavat näkyä kentällä.
 

Anaconda

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kokonaisuutena Kookoo oli lukemien verran parempi. Tuomarilinja oli tarkka, pienet koukut, huitomiset ja kiekottoman estämiset otettiin pois. Mm. Mattin estämisjäähy oli kiekottoman estäminen. Matti seisoi käytännössä paikallaa vähän kyykistyen ennen vantaalaisen törmäämistä kivimuuriin Big-Matt.

Veistolalla ja Matilla oli jo alkulämmittelyssä asiaa toisilleen. Ei ihme että pelin aikana oli kuittailua puolin toisin.

Tämä peli oil täyttä skeidaa. Kun peli ei toimi niin kapeassa askissa se vain korostuu. Ei synny syöttöketjuja eikä peli etene. Loppua kohden kolmannessa erässä pelissä oli paikoin järkeä. Oikeita ajolinjoja ja ajoituksia alkoi löytyä, mutta silti pääosin peli oli ihan sekaisin ja huonosti organisoitua.

Sanoisin että pelattiin puolet pelistä mukiinmenevästi pieneen kaukaloon sopivaa peliä. Riittävällä sykkeellä huolellisia pieniä siirtoja joilla päästiin mukavasti karvauksen alta hyökkäyksiin.

Kookoo ei ollut valmis ottelun alussa ja sitä kautta ajatus oli jossain muualla kuin itse pelissä. Loppuerä olikin pääasiassa hyvää kookoota ja maalipaikkoja oli useampaankin osumaan. Mikä Julkusen poikaa vaivasi kun ei kaksi maukasta paikkaa kelvannut. Toki Tuohimaa otti varsinkin toisesta suoraan syötöstä lähteneestä laukauksesta pyttykerhon torjunnan.

Kookoo sai kaksi ensimmäistä maalia vantaalaisten isoista virheistä.
Kolmas erä oli pääosin järkevää pelaamista johtoasemassa, ei tyydytty roiskimaan kiekkoa. Loppu menikin taisteluksi, onneksi johto keski loppuun asti.

Luulisi, että edes puolustuspelaamisessa olisi tolkkua, mutta ei. Kipru - Lippojoki mokaili, Nickerson veti aivan turhaa showta, Västilä ei ollut sama Västilä, jota viime vuonna näin jne. Ihan liikaa sattui helppoja virheitä. Ainoita valopilkkuja olivat varmaotteinen Rämö ja Hämäläinen, joka pystyi lähes ainoana KooKoon hyökkääjänä rauhoittamaan, kontrolloimaan ja rakentamaan peliä.

Kipru-Lippojoki pari oli todella huono myös minun mielestä. Ei näin. Pakeista nostaisin Nyqvistin esille. Varsinkin hyökkäyssuuntaan hyvää aktiivista peliä.

Hyökkäjistä Loppi pelasi asiallisen hyvin. Pystyi myös yksin tuomaan kiekon ylös ja maltilla jakamaan muille. Oli johtavia hyäkkääjiä Hämäläisen kera.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei tässä odotettukaan mitään dominointia eikä sitä ole Ikankaan alaisuudessa nähty Tikkurilassa. Helkkarin vaikea paikka pelata.
Yksi helpoimmista ainakin tulosten perusteella. Olen nähnyt noista peleistä suunnilleen puolet ja KooKoo on ollut kaikissa hallitsevampi osapuoli. Ei mikään dominoiva, mutta harva joukkue on viime vuosina pystynyt dominoimaan vieraspelejä.
 

Fordél

Jäsen
Yksi helpoimmista ainakin tulosten perusteella. Olen nähnyt noista peleistä suunnilleen puolet ja KooKoo on ollut kaikissa hallitsevampi osapuoli. Ei mikään dominoiva, mutta harva joukkue on viime vuosina pystynyt dominoimaan vieraspelejä.

Kyllä, KooKoo on pystynyt hakemaan järjestään pisteet K-Vantaalta tämän kotikentältä. KooKoo on ollut yleensä kuskin paikalla, koska sillä on ollut viime vuosina järjestään kovempi materiaali. Eräänlainen isät vs. pojat pelihän tuo on aina ollut. Eivät pisteet ole koskaan tulleet kuitenkaan helpolla, kuten ei eilenkään. Vittumainen paikka pelata tossa pienessä askissa nuori jannuja vastaan, jotka jaksavat pörrätä 60 minsaa.

Silti kyllähän KooKoon pelissä pitäisi olla edes jonkinlainen punainen lanka havaittavissa vaikka kausi on vasta alussa ja Vantaa on paha paikka pelata. Minä en lankaa eilen havainnut, mutta hyvä jos muut havaitsivat. Mulle eilinen peli oli pettymys. Pelin loppua kohden hommaan alkoi tulla jo vähän järkeä, mutta samalla K-Vantaalla oli paikat lopussa myös tasoitukseen.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Silti kyllähän KooKoon pelissä pitäisi olla edes jonkinlainen punainen lanka havaittavissa vaikka kausi on vasta alussa ja Vantaa on paha paikka pelata. Minä en lankaa eilen havainnut, mutta hyvä jos muut havaitsivat. Mulle eilinen peli oli pettymys. Pelin loppua kohden hommaan alkoi tulla jo vähän järkeä, mutta samalla K-Vantaalla oli paikat lopussa myös tasoitukseen.

Lisätään nyt vielä, etten nähnyt koko peliä enkä siten myöskään punaista lankaa.

Pelin toimivuudesta on helppo olla huolestumatta kun ei katso pelejä ollenkaan. Tuloksia vaan ja ajattelee, että tuolla vaihtuvuudella peli alkaa näyttää jääkiekolta joskus 10. kierroksen kohdalla.
 

Fordél

Jäsen
Pelin toimivuudesta on helppo olla huolestumatta kun ei katso pelejä ollenkaan. Tuloksia vaan ja ajattelee, että tuolla vaihtuvuudella peli alkaa näyttää jääkiekolta joskus 10. kierroksen kohdalla.

En minäkään ole erityisen huolestunut. Totesin vain pelin olleen paskaa ja huonosti organisoitua, mikä aiheutti keskustelua. Kuten totesit, ensimmäisten kunnon johtopäätösten aika on vasta kun pelejä on alla kaksinumeroinen määrä.
 

wilma

Jäsen
Jatkoajan otteluraportissa Vantaan valmentaja Pekka Kangasalusta toteaa valmentaja Marko Tuomaisen "potkaisseen vahingossa" fläppitaulun jäälle. Istuin itse vaihtoaition takana ja kyllä mies kävi kuumana ja ihan heittämällä heitti sen jäälle.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joo, joku oli jättänyt fläppitaulun väärään paikkaan ja sitten kävi tuollainen hassu vahinko. Hymyilytti tuo selitys täälläkin, vaikken edes tapahtumaa itse nähnyt. Tuomaiselle oli jäänyt varmaan jotain hampaankoloon.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
No niin, kauden avaus voittohan sieltä napsahti, joten hyvä fiilis jäi tästä reissusta. Mitään sen ihmeempiä ei mieleen jäänyt, Matt tosin sai minusta osan jäähyistä ihan maineen takia, mutta sellaistahan se on. Salosesta jäi mieleen yksi tilanne, en nyt erää muista, missä veivasi itsensä läpi hienosti kynäilemällä, mutta viimeistely ei sitten onnistunut.

Mutta näin, kivaahan se on voittaa, tyylipisteistä viis.

edit, no niin, tätä se pelaajarumba teettää, menee Saloset ja Tuomistot sekaisin, enpä enään ole yhtään varma kuka se oli ja mitä teki.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös