Ke 19.03.2008 Kookoo-TuTo (2. välierä)

  • 5 274
  • 43

Rankkari

Jäsen
Paskakaupungissa pannaan haisemaan? Tämän päivän Kouvolan sanomien liitteessäkin oli Kouvola nimetty yhdeksi Suomen paskakaupungiksi. Laitetaanko sitten jäähallilla haisemaan? Toivoisin, ja varmasti kaikki muutkin Kookoon kannattajat toivovat, että Kookoo laittaa kaikkensa peliin. Tiivis ja uhrautuva puolustaminen, vauhdikas ja suoraviivainen hyökkääminen. Peli nimittäin saattaa olla kauden viimeinen Kouvolan hallissa.

Mitä pelillisiä muutoksia tapahtuukaan toiseen otteluun? Ainakin Kolek pääsee peluuttamaan ykkösketjua haluamaansa ketjua vastaan. Olisiko Oren vuoro kokeilla maalilla?

Toivottavasti pelaajat ja yleisö suuntaa energiansa pelaamiseen ja kannattamiseen. Kuka sitten tuomaroikaan, niin pelaamalla on mahdollisuus voittoon. Toivottavasti ei kuitenkaan pussihousu Kosonen tule paikalle viheltelemään omaa nollatoleranssiaan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Paskakaupungissa pannaan haisemaan?

Opettele nyt edes kirjoittamaan kotijoukkueen nimi edes oikein, niin katsotaan uudestaan..

Puhumattakaan vierasjoukkueesta.

No eipä sillä. Ei peli oikeinkirjoitukseen ratkea.

Täällä ketjussa on ainakin jo ihan paskameininki vaikka kiekon tippumiseenkin on vielä melkein vuorokausi...

Katsotaan myöhemmin, jos tänne ihan "asiaakin" kirjoittaisi.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Täällä ketjussa on ainakin jo ihan paskameininki vaikka kiekon tippumiseenkin on vielä melkein vuorokausi...

...jonka vuoksi pitänee tuoda myös TuTo-väriä keskusteluun, meiltä kun ei oikein tuo paskameininki luonnista :)

Mielenkiinnolla odottelen millaiseen iskuun KooKoo itsensä huomiseksi virittää. Sellainen tutina meikäläisellä on, että asenne ja itseluottamus on kohdallaan numerollisesti tapahtuneesta teurastuksesta huolimatta. Asiaa auttaa se että KooKoon pelaajat kyllä tiedostavat matsin nähneiden katsojien tapaan etteivät Turussa olleet niin huonoja kuin mitä numerot antavat ymmärtää.
 

Oadie

Jäsen
Tasaista matsia odotellaan taas, nyt myös maalien muodossa. Kupittaalla numerot hieman mairittelivat TuToa. KooKoo lähtee otteluun ainakin ilman Honkasta, joka mielestäni kuuluu pakiston parhaimmistoon. Tämä ei ainakaan edesauta viime ottelussa nähtyä puolustuspään sekoilua.

Forsselit vastaan kanukit päättyi viimeksi turkulaisten eduksi, mutta nyt KooKoolla kotiyleisö tukena. Nistas ja kumppanit tulevat taas pelaamaan varmasti lähes puolet ottelusta, jopa enemmän kuin TuTon ykkönen.

Mielenkiintoinen ilta tulossa, veikataan kotiinpäin 2-3 ja.
 

Koupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Torstain Tuto-Kookoo peli tulee urheilukanavalta eli tänään paikanpäälle ja torstaina jännitetään peliä sitten kotisohvalta.
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
TuTon kannalta voiton elementit olivat käytössä jo maanantaina. Loistava viimeistelyprosentti ja Koiviston mahtava peli veivät TuTon ottelusarjassa johtoon ja noilla samoilla aseilla hankittua johtoa lähdetään tänään kasvattamaan. KooKoon on pakko ryhtyä pelaamaan omassa päässä tiiviimmin, mikäli se mielii vielä mukaan taisteluun finaalipaikasta. Maanantain matsi alkoi loppua kohden kuumenemaan, toivottavasti tänään on jäitä kypärän sisässä enemmän. Oma osansa tunteiden kuumenemiseen oli myös maanantain tuomarikaksikon kyvyttömyydessä hoitaa homma vaaditulla jämäkkyydellä. Tänään seeprat on vaihdettu toisiin, toivon mukaan parempiin vaihtoehtoihin.

KooKoon kannalta illan ottelu on, jos ei nyt ihan kohtalon ottelu, niin kuitenkin melkein. Voitto vieraille tänään tarkoittaisi sitä, että KooKoon pitäisi pystyä voittamaan kolme peliä putkeen, joista kaksi Turussa. En epäile, etteikö KooKoo pystyisi voittamaan kolmea peliä peräjälkeen, epäilen vaan huomattavan paljon enemmän sitä että nyky-TuTo häviäisi kolmea matsia putkeen… Ei nyt kuitenkaan vielä aloiteta ylenpalttista uhoamista vaan odotellaan ”rauhassa” lopputulosta, jonka veikkaan (täysin hatusta heittäen) olevan 3-4.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon kentälliset illan otteluun. Hiukan kokoonpanoa muutettu edellisestä pelistä. Honkanen pois pelikiellon vuoksi. Maalilla tänään Ore. Tarkiainen pelaa nyt ykköskentällisessä ja Kolarz kakkosessa.

ORE Antti (AM)
HÄRMÄ Antti

NISTAS George - BAKER Kory - LIUKKONEN Mikko C
CLARKE Michael - TARKIAINEN Mikko

LINDHOLM Miikka - MIETTINEN Tatu - PYHÄJÄRVI Petri
KOLARZ Michael - VUORISAARI Ville

VILKMAN Samu - RAMSTEDT Teemu - PELTOLA Henri
VIRKKI Jarno - PARTANEN Petri

ESSEN Oskar - HUILLA Matti - MATTILA Mikko
KOSKELAINEN Eemeli (H) - LUSTBERG Jesse
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Turku vs Kanada, Osa 2

KooKoolla on tänään kaikki pelissä. Voitto olisi KooKoolle enemmän kuin tärkeä, mikäli TuToa halutaan lähteä tosissaan haastamaan. TuTolla on kuitenkin pieni yliote jo ensimmäisen ottelun murskajaisten jälkeen. KooKoon kotietu tosin tasoittaa edut aika tasan.

KooKoon suurin ongelma voi tänään olla fyysisyyden puute. Miten saada TuTon järkäleosato kuriin ja pitää omapeli kasassa? Virtasen, Peltosuon, Vilpun, Junnilan ja kummpaneiden koviin taklauksiin ei voi vastata koiruuksilla, koska muuten jäähyboksi kutsuu ja Forsellit hyppäävät laatikkoon. Hermopeli on tänään siis suuressa roolissa. Maalivahtien taistossa Koivisto vs. Ore on myös erittäin ratkaiseva. Se kumpi tekee enemmän suuria koppeja antaa omalle joukkueelleen suuren edun.

Jännäksi tänään kuitenkin menee. Veikataan TuTolle tiukkaa 3-4 voittoa.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mahtava voitto! Kyllä teki nannaaa. Lindholm kuulemma laukonut kaukaa ja Koivisto hörpännyt kiekon sisään. Niin Davemainen maali! Huomisesta tulee trilleri!
 

Rankkari

Jäsen
Hienoa play off peliä, jossa parempi lopulta voitti!

Eka erässä Miettinen taklattiin rumasti selästä seinään. Runkosarjassa olisi taklauksesta lentänyt ulos, ja seuraava peli huilia. Nyt vain raato ulos, veret lapioitiin pois, ja peli jatkui. Katsoin taklauksen uusintana kaljatuoppi kädessä erätauolla, ja ison jäähyn paikka oli. Miettinen lepäsi joitain vaihtoja. Tuli jäälle, nappasi kiekon maalin takana sekoilleelta Koivistolta, syöttö ja 2-1. Sitä ennen oli Tuto mennyt johtoon, kun Tarkiainen taklasi ohi, ja tuli 3-1 hyökkäys. Muutenkin Tarkiainen säikäytti välillä ohitaklauksillaan. Bakerin tasoitus ranteelta siniseltä meni helposti sisään, ilman maskia.

Toka erässä Kookoo näytti karkaavan, mutta Tuto tuli yllättäen tasoihin. Tutosta näkee, että joukkue on pelanut pitkään yhdessä hyvässä valmennuksessa. Niin kaavamaista se peli oli. Kookoo tukki keskustan, ja Tuto ei ollutkaan peliä hallitseva joukkue. Kun Kookoo pääsi vauhtiin jäi Tuto selvästi jälkeen liikenopeudessa. Molemmilla joukkueilla oli ajoittain vaikeuksia omassa päässään.

Jatkoajan ensimmäinen laukaus melko kaukaa, ja pienestä kulmasta lirahti sisään heikosti pelaneelta Koivistolta. Kiitoksia vaan, lauantainakin sitten pelataan Kouvolassa.

Jos olisin Kolek, laittaisin Tarkiaisen pienemmälle peliajalle. Käskisin pelata vieläkin enemmän vastustajan maalia kohti+laukaus. Ehkäpä Ore jatkaisi maalilla, koska voitti pelin. Pientä hermoilua Orellakin.
 

Fordél

Jäsen
Hieno voitto! Eihän se mikään täydellinen suoritus ollut KooKooltakaan, mutta selvästi se oli pirteämpi ja ansaitsi voiton. Paljon on vielä parannettavaa, mutta paljon on menty myös eteenpäin.

Ore oli maalilla vähän kohmeessa, mutta oli selvästi virkaveljeään parempi. Koivistolta varmasti kauden huonoin peli. Puolustuksesta positiivisesti yllätti Virkki, jolta tasapainoinen esitys. Hyökkäyspäässä ykkönen ja Miettisen kentät olivat hyviä.

Kuuden Penkkiurheilujan palkinnot:

Kultainen Banaani: Dave Lindholm, kuningas.

Nihkeä Rypäle: Mikko Tarkiainen. Huono esitys. Pelasi monta kertaa itsensä ulos tilanteista ja aiheutti kyllä sydämentykytyksiä jatkuvasti. Todella surkea esitys! Lustberg tilalle.

Märkä Merileijona: Tämä jaetaan yksittäisestä hienosta suorituksesta ja tänään se oli Kuudennen Kenttäpelaajan kannustus. Hienoa, että siellä on herätty kunnon kannustushuutoihin kuten "Koivistoo" ja lopun Miikka Lindholm huudot. Lisää tätä!
 

Kaupparatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kymenlaakson jääkiekkojoukkueet, Tappara
Olipa mahtava voitto, vaikka tuomarit taas kovasti yrittikin ratkaista peliä. Tuton kolmatta maalia ei olisi pitänyt hyväksyä, siinä tapahtui selvä tuomarivirhe. Maalin takaa katsottuna maalivahti selvästi työnsi maalin pois paikoiltaan ennenkuin kiekko lyötiin maaliin. Oikea ratkaisu olisi ollut: ei maalia, ja rangaistuslaukaus Tutolle. Samoin Tuto sitten todella kevein perustein sai rankkarin, mutta onneksi epäonnistui.
Koivisto pelasi todella epävarmasti, ja lahjoitti itse Kookoolle yhden maalin seikkaillessaan maalin sivulla.
Lopuksi Tuton hermo ei kestänyt tappiota ja joukkue osoitti epäurheilijamaista käytöstä Lehkosen käskyttämänä poistuen pukukoppiin ennen palkintojen jakoa. Eikös tästä muuten seuraa jonkunlainen isompi sakko seuralle?
Huomenna sitten TV-kameroiden edessä haetaan pitkästä aikaa voitto Turusta, etenkin jos Koivisto jatkaa yhtä haparoivia otteita kuin tänäänkin.
 

Banys

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jugurit
Lopuksi Tuton hermo ei kestänyt tappiota ja joukkue osoitti epäurheilijamaista käytöstä Lehkosen käskyttämänä poistuen pukukoppiin ennen palkintojen jakoa. Eikös tästä muuten seuraa jonkunlainen isompi sakko seuralle?
Tämähän on ihan tuttua touhua pleijareissa.

Pelihän oli ihan mukava ja jatkoaika ei kauaa kestänyt. TuTo oli aika näkymätön ja KooKoon voitto oli täysin oikeutettu. Mitäs tässä muuta sanoessa, huomenna "ratkaistaan" finalisti.
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Tärisikö Koivistolla räpylä tänään? Ainakin mitä selostuksesta sai selkoa niin Tuto pelasi päin vittua. Ei toivottavasti kaaduta taas tässä vaiheessa kautta. Ja mikä oli TuTon ykköskentän panos? Taisi sekin aika heikkoa olla. Parempi vaan finaaliin eikä jaaritella enää runkosarjaa :D
 
Ainakin mitä selostuksesta sai selkoa niin Tuto pelasi päin vittua.

Ainoa asia mitä selostuksesta sai selville oli se, että se muistutti jotain sellaista, mitä epäilen koirien yhdynnän kuullostavan ihmisen äänen kautta puhuttuna.

Eli paikan päältä olisi kiva kuulla, pelasiko Koivisto heikosti, missä oli Forre&Virpiö?
Oliko muuten mitään huomiota, että Kookoo olisi laittanut Forren-ketjulle vartion?

Noh, KooKoolle tärkeä voitto ja sarja alkaa huomenna uudestaan, pääseväthän Rebelsit nyt ainakin Kouvolan-reissulle...
 
Raportti Koivistosta:

1. maali
- Veto viivalta melko helposti sisään ilman maskia.
2. maali - Sähläsi maalin takana ja antoi kiekon suoraan Miettiselle, joka syötti Vilkmanille maalin eteen ja siitähän oli helppo työ iskeä kiekko tyhjiin.
3. maali - Ei mennyt Koiviston piikkiin.
4. maali - Lindholm laukoi lähes nollakulmasta n. 5m päästä ja jostain kiekko meni sisään.

Forssell ja Virpiö tosi näkymättömiä. Virpiö toki hankki TuTolle kyseenalaisen rankkarin, mutta muuten vaisuhko. Tosin sen muistan, kun Virpiö ajettiin niin pystyyn, että mailakin lensi hienossa kaaressa. Ykköskenttä oli todella pehmeä. KooKoon taklaukset tekivät tehtävänsä.

Ei siinnä mitään.. Ei TuTo huonosti missään nimessä pelannut. Hallinta oli kuitenkin niukasti KooKoon.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Perseelleen meni. No, eihän tässä tarvitse kuin voittaa kotiottelut niin viiri tulee Turkuun. Mutta kyllähän tappio jatkoajalla aina syö miestä, ei voi kiistää.

Koivistolle sattui todella heikko ilta. Katsomosta käsin hänen piikkiinsä voidaan pistää kolme KooKoon maalia, eikä suurtorjuntoja montaakaan kertynyt. Mutta eipä TuTo muutenkaan tänään häikäissyt, KooKoon voitto oli niukasti, mutta varmasti, ansaittu. Vierasjoukkueen nelosketju oli iskussa, tuloksena kaksi tehtyä maalia. Muista pelaajista puhtaat paperit saa Peltosuo sekä puolustus kokonaisuudessaan.

Lindlöf epäonnistui rankkarissa kolmannessa erässä. Toisaalta hänen fyysisyytensä aiheutti ongelmia KooKoolle, pienellä onnella tulostakin olisi tullut.

KooKoo nosti tasoaan selvästi maanantaihin verrattuna. Ykkösketju olli erittäin vaarallinen, ja muukin joukkue oli selvästi edelliskertaa pirteämpi.

Ottelun tunnetaso oli huomattavasti maanantaita laimeampi. No, huomenna Honkanen lienee taas kokoonpanossa ottelusarjan siirryttyä takaisin Kupittaalle. Pyhää vasten voi odottaa halliin hyvää tunnelmaa, jota auttaa Kookoon fanilauman saapuminen otteluun. Lauantaina on sitten TuTo-Rebelsien vuoro matkustaa kohti Kouvolaa.
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Taisi olla kuuma peruna miehellä suussa meinaa niin sekavaa ja masentavaa selostus oli. Saa nähdä mitä Lehkonen keksii huomiseksi ja olisi varmaan syytä keksiä jotain. Vitullinen draivi päälle ja toivotaan ettäyleisö lähtee mukaan eikä istu kuin kukka ruukussa.
 

Rankkari

Jäsen
Tärisikö Koivistolla räpylä tänään? Ja mikä oli TuTon ykköskentän panos?

Koivistosta jo kirjoitin, mutta siis uudestaan. 1.maali otettavissa, kaukaa ei maskia. 2.maali menetti kiekon maalinsa takana, moka. 3.maali vaikea ottaa, kun oli ilman mailaa, jonka menetti kun pakki törmäsi. 4.Jatkoaikamaali melko kaukaa laidalta, ei maskia, jostain varusteiden välistä, moka.

Tuton ykkönen sai peliaikaa. Rakenteli välillä hyvinkin. Mutta minusta kuitenkin alisuoriutui.

LISÄYS: Jaa, oli jo näköjään kerrottukin.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
KooKoolle ansaittu voitto. Ottelun selostuksen kuunnelleena TuTon peli oli vähän epävarmaa. Ennen kaikkea KooKoon hermot tuntuivat pitävän paremmin kotona. TuTo otti jäähyjä ja Koivistokin osoitti pientä hermostuneisuutta parissa maalissa. Paikkansa tosin TuTollakin oli ja nousu tasoihin 3-1 tappiotilanteesta osoitti hyvää taisteluhenkeä, mutta tänään se ei aivan riittänyt loppuun saakka. Käännekohta taisi olla rankkari 3. erässä, mitä ei saatu maaliin. TuTon parasta peliä taisi esittää neloskenttä. KooKoolta kanukit taisivat myös päästä jo paremmin vauhtiin.

Taistelu jatkuu varmasti kuitenkin entistä kiivaampana huomenna kupittaalla ja panokset kovevat. Ei muuta kuin uutta vaihdetta peliin ja katsotaan miten käy.
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Niinhän se ykkönen on yleensä tähän aikaan alisuorittanut :)
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olipa varsin erikoinen tuo TuTon 3-2 kavennusmaali. TuTo ei näyttänyt saavan mitään aikaiseksi ylivoimalla, kunnes Vuorisalo pääsee laukomaan kohti Oretta. Kiekko kimpoaa Oren torjunnasta jonnekin 5 metrin korkeuteen ja putoaa sieltä kohti KooKoon maalia. Ore tajuaa viime tipassa tilanteen ja ryntää tönäisemään maalin paikaltaan. Maali lennähtää paikaltaan ja sen jälkeen kiekko putoaa maaliin. Maalituomari ei sytytä lamppua maalin merkiksi ja sen jälkeen tuomarit pitävät pienen torikokouksen ja päättävät empimisen jälkeen hyväksyä TuTon maalin. Erittäin kyseenalainen tuomio. Onneksi peli ei ratkennut tänään tuohon maaliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös