Ke 16.3.2011 Jukurit - Sport, 5. finaali

  • 35 252
  • 130
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Olen erityisen onnellinen Taimen osuudesta ratkaisumaaliin, koska alkoi jossain vaiheessa ahdistamaan kommentaattorin huomauttelu pitkistä kiekoista. Okei, niitä ehkä tuli, mutta kun äijä pelaa tiukassa paikassa hyvällä itseluottamuksella ja juurikin vahvuuksillaan, niin pelaajasta voi odottaa kuulevan vielä tulevaisuudessakin.

Aaltoa se kommentaattori taisi enemmän kritisoida noista pitkistä.
 

Koheltaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, FC Woking
Totaalinen hallinta pelin jokaisella osa-alueella ja sitten näin? Ei vittu ole todellista! Saatanan neitejä koko porukka, purjeessa koko matsi, kuolevia joutsenia ja tökkimistä aina tilanteiden jälkeen.
En voi onnitella missään tapauksessa Sporttia voitosta, paskempi jengi voitti.

Hyvää kesää ja imekää munaa...

ps. toivottovasti on helvetin liukasta ja jäistä menomatkalla Vaasaan.


Kyllä voi ottaa koville!? Ite olet suurella UHOLLA huutanut meille! Koita kestää!! Ihanaa juottaa teille vähän nöyryyttä! Tähän sopii Mertarannan lausahdus:

Kiitoksia Vaasalaiset, kiitoksia Sport, tämä oli uskomaton taistelu! Täällä meni jo usko. Minulle saa laittaa tervaa ja höyheniä päälle! Eihän täällä tämmöisiä miehiä, jotka eivät usko, että Vaasalaiset pystyvät tähän! SE ON SIINÄ!!!
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Äärimmäisen kovan tempun Sport teki ja ei sitä voi kuin arvostaa. Siitä suosta nouseminen vaatii todella paljon ja siinä joukkue onnistui. Se suo oli todella syvä. Hieman epäilen, että nyt on takki liian tyhjä Pelsuja vastaan, mutta Mestiksen mestaruus tyydyttää varmasti aika monen faninkin tunnot. Onnittelut Vaasaan!
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Hienoa että tämä meni näin. Tarkoitan että kun ei ole varmamestari kookoota eikä aurinkokuningasta mailla halmeilla vaan ohukainen johtaa joukot mestariksi vaatimattomin elkein.
Mitä tulee katkeriin kirjoittajiin, sehän se on kiekon suola mikäli ns heikompi jengi pelin vie. Taktista osaamista ja armotonta taistelua. Onnea Sport!
 

Vaihtorotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Voivoi, meinasi taas nuoren miehen sydän pettää. Kyllähän tuo kolmannen erän loppu/jatkoerän alku oli niin vahvaa jukurimyllyä, että usko oli tällä päässä kovilla, mutta jätkät teki sen minkä niin monta kertaa aiemminkin ovat tällä kaudella tehneet. Näillä jätkillä on todella suuri kotkasydän!

Kyllä tuli niin kylmä suihku heti ottelun alkuun, että koville otti. Onneksi saatiin oma peli toimimaan paremmin ja toinen erä oli selkeästi meidän. Jaatiselta tärkeä tasoitus, varsinkin kun hetkeä aiemmin oltiin hukattu pari hyvää paikkaa. Oli muuten melko identtinen maali, kuin Heikkisellä viimeisessä KooKoo- matsissa. Matala veto patjoihin ja siitä riparista ylös.

Kolmas erä oli Sportin osalta alusta alkaen aikalailla puolustustaistoa ja kyllähän ne lukuisat pitkät kiekot sai taas sykkeen nousemaan. Halava kävi myös kilauttamassa rimaa vastahyökkäyksestä, mutta paljon muuhun ei Sport hyökkäyspäässä pystynyt. Muutaman vaarallisen paikan sai taas jukuripakka luotua, mutta ihailtavan tiiviisti suojattiin kuitenkin maalinedusta ja Puurula hoiti loput. Tietyt Sportin pakit tuntui olevan jatkuvasti kusessa, eikä kiekkoa meinattu saada edes keskialueelle, mutta yllättävän pehmeä oli Jukuritkin ratkaisuissaan.

Jatkoajan alku meni selkeästi Jukureille. Onneksi Sport sai tapettua Jukureiden ylivoiman helpohkosti ja Sportin nopeasta vastahyökkäyksestä saatiin niitti tälle sarjalle. Taimi-Bergman kaksikko ei turhia jännittänyt, todella kylmäpäiset ratkaisut molemmilta - Mestiksen ratkaisevan finaalin jatkoajalla! Vaikka on molempia finaalisarjan aikana arvosteltu, välillä ihan aiheestakin, niin kyllä siinä nuoret soturit näyttivät, että pystyvät koviin suorituksiin kovassa paikassa.

Sanattomaksi vetää tämän nuoren ja nälkäisen joukkueen edesottamukset tällä kaudella. Tuskin kovin moni uskoi, että KooKoo-sarjan "ylisuorituksen" jälkeen voitettaisiin finaalissa Jukurit. Tai noustaisiin 0-2 -tilanteesta ohi? Ei muutakun hattua päästä, huikea porukka. Nyt ei taida pystyä tämän rikkaampaan ulosantiin, on tämä sen verran harvinaista herkkua, että tunteet pinnassa vieläkin. Rakastan tätä joukkuetta ja tätä seuraa!

Kiitokset Jukureille ja sen kannattajille hienosta sarjasta. Oli ilo nähdä yleisön löytävän tiensä myös Kalevankankaalle, hieno tunnelmahan sinnekin saatiin. Hyvää kesää myös juurihoidolle.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Olisko jollain sen tarkempaa tietoa mihin aikaan on bussi startannut Mikkelistä ja koska tuonne jäähallille kannattaisi suunnata? Kyllä sitä on vain lähdettävä myös täältä keskellä yötä matkaan, on nämä niin ainutkertaisia juttuja.

ps. Ilkka Kallioinen: "Kyllä tämä on kova paikka. Oltiin parempia. Aika tyhjä olo on. Voi kaikki varmaan kuvitella, Kallioinen manasi."
Lähde: Yle Urheilu

Henkilökohtaisesti laitan Ilelle tuosta hyvästä vaikka tälläisen hymiön --> :)
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Olisko jollain sen tarkempaa tietoa mihin aikaa on bussi startannut Mikkelistä ja koska tuonne jäähallille kannattaisi suunnata? Kyllä sitä on vain lähdettävä myös täältä keskellä yötä matkaan, on nämä niin ainutkertaisia juttuja.
Aikaisintaan neljältä.

Korjaus: Joukkue on viiden maissa Vaasassa.
 
Viimeksi muokattu:

Reis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Enpä olisi ikinä uskonut että näin käy; kaksi kovinta vastustajaa omaa joukkuetta ajatellen finaalissa ja tämä päättää lähteä ajamaan vieraspaikkakunnalle peliä katsomaan. Eli olihan se hypättävä Sportin bandwagoniin (kuten varmaan moni, moni muukin KooKoo kannattaja teki), ostettava punainen pipo ja suunnattava Kalevankankaalle. Liputhan oli ostettu jo heti kun nettimyynti alkoi. Varmuuden vuoksi useampi penkki vaikkei niitä tullutkaan käytettyä. Oli kyllä outoa olla seisomakatsomoa viereisessä katsomossa missä usein tulee itse oltua mutta nyt siellä oli jotain punanuttuja.


Noh, sadut sikseen. Tässä pari "makupalaa" jälkikarkeloista videon muodossa (tarvittaessa mokkula puksuttaa lisääkin huomenna jos tarvii), fiilistelyksi niille vaasalaisille tai muille kiinnostuneille ketkä eivät paikalla olleet, ja miksei paikallaolleillekin - sinne bussimatkalle.


Linkit vievät youtubeen.

Jotkut voivat lähteä

Joukkue ja kannattajat, yhteislaulu
 
Viimeksi muokattu:

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mä oon tässä miettinyt tätä systeemia. Kaikin puolin hyvä, mutta nyt kun Sport voitti vieraspaikkakunnalla mestaruuden, niin mites juhlimisen käy? Kyllähän urheilijanuorukaiset pystyis juhlii vielä huomisenkin ja olemaan silti kuosissa lauantaina, mutta tuleeko valmennusjohdolta lupaa? Klo 04 oot tänään Vaasassa ja jos et enää torstaina saa hirveesti mukia ottaa, niin vähän on vaisut juhlat. (ilman alkoholiahan kun ei pysty juhlii :P )
Sit jos sattuu tulee karsinnoissa tukkaan, niin eipähän sitä juhlafiilistä ole enää samalla tavalla jäljellä kuin sitä olis nyt. Laittakaas vaasalaiset infoa siitä miten Sport on juhlinut :) Ja että oliko mikä meno yöllä hallilla ku joukkue saapui.

Jos mä olisin Törmänen niin antaisin vapaat kädet juhlia vielä huomennakin (torstaina). Perjantaina sit illansuussa bussilla esim. Tampereelle hotelliin, aamujäät Tampereella ja siitä Lahteen. Vai riittääkö rahat lentää??
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Hieman ennen viittä tai viiden maissa joukkue saapuu Vaasaan. Katsoa ja laulaa saa, mutta ei koskea.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Huutaako puna-armeija Mikkelissä tällä hetkellä: "Haistakaa vittu, Mikkeli" kuten tuossa jo moneen kertaan mainitussa välierässä vuodelta jotain.

Se on hienoa kannattajakulttuuria se. Noh, Vaasassahan sitä riittää.

Jääkiekkojoukkeista puhuttaessa - Sport vei matsin ja parempi voitti. Piste. Pulinat pois.

Ei huudettu.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Nyt ollaan varsinaisesti kotiuduttu. Vaasassa on oltu jo pari tuntia, mutta joukkuebussi piti ottaa vielä vastaan.

Haluan vielä sanoa...

KIITOS KAIKILLE!!!
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
No niin. Mikkelistä ja Kuparisaaren juhlahumusta kotiuduttu. Pelistä on hyvin vähän sanottavaa eikä siitä oikeasti mitään muuta muistakaan paitsi järkyttävän pelkotilan. Niille joiden mielestä Jukurit oli parempi joukkue vastattakoon vain että miten voi olla parempi jos ottaa kolme kertaa peräkkäin kuokkaan? Okei. Pelinhallinta oli varsinkin kolmannessa erässä ja jatkoerässä täysin Jukureilla mutta savolaisten kädet jäätyivät täysin sillä hetkellä kun kiekkoa piti ruveta laittamaan häkkiin.

Ihan uskomaton fiilis mihin mitkään sanat eivät riitä oikeanlaisen kuvan antamiseksi.

Laittakaas vaasalaiset infoa siitä miten Sport on juhlinut :) Ja että oliko mikä meno yöllä hallilla ku joukkue saapui.

Sport-joukkue oli kauttaaltaan neljän promillen humalassa bussista ulos tullessa ja puolet joukkueesta piti kantaa ulos bussista, osa toki sen takia etteivät kyenneet väsyneillä jaloilla kävelemään mutta myös paljon loukkaantumisia. Pelicansille luvassa helppo peli lauantaina, ei tarvitse Lahdessa varautua henkisesti yhtään mitenkään matsiin. Tää on teille helppoa kauraa.

Joukkue tuli hallille n. tunti sitten eli klo 4.45 ja bussia saattoi loppumatkan auto jossa oli iso Sportin lippu. Parin sadan metrin mittainen autoletka soitti torvia ja kannattajat piti soihtuja kadulla jäähallin edessä. Varmaan joku toistasataa kannattajaa oli paikalla. Pelaajat vuorotellen rynnivät pojan kanssa väkimassan sekaan onniteltaviksi ja ilo oli ylimmillään. Varmaan kuva/videomateriaalia tulossa tilaisuudesta koska paikalla oli myös paljon lehdistöä.

Aikamoinen tapahtuma tuo hallille saapuminen oli kun huomioi aivan helvetinmoisen pakkasen ja ajankohdan saapumiselle. Osa faneista oli odottanut reilut kaksi tuntia tuolla viimassa joukkuetta.

Tämä mestaruus tuntuu vielä paremmalta kuin ensimmäinen, ainakin omassa mielessäni. Joukkue jolta kukaan ei odottanut oikeastaan mitään on ilta toisensa jälkeen ylittänyt itsensä ja kaikkien muiden odotukset. Itse olin kokoajan toivonut välieristä yhtä voittoa jotta saataisiin yksi kotipeli lisää mutta tämä joukkue päätti vetää pidemmällä kaavalla loppuun saakka!

Loppuun kiitos Jukureille ja jos yhtään lohduttaa niin Sport tarvitsee tätä mestaruutta enemmän kuin mikkeliläiset. Velkoja saadaan taas lyhennettyä lisää ja seuran kassaan todella iso määrä tärkeää pätäkkää.

"Hockey-Sport, eteenpäin! Emme koskaan luovuta. Ollaan aina mukana, seistään teidän rinnalla!"
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Mitäs mieltä Niksi on; Annetaanko Jukureille anteeksi Kuparisaaren häpäisy keväältä 2006? :D

Kalevankangas on valloitettu. Kotka on laskeutunut!!
Kyllä, tämäkin on nyt unohdettu! :')

Videota, kun joukkuebussi saapui hallille.
 

Vertigo

Jäsen
Suosikkijoukkue
muinainen MiPK
Mikkeli on perinteinen hopeakaupunki. Jostain syystä ne hyvin tärkeät ja merkitykselliset voitot on jäänyt aina saamatta. Jääkiekko on maalintekopeli. Sport oli tässä parempi. Toivottavasti joukkue jaksaa haastaa Pussileuat Hollolan Lahlesta.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kyllä, tämäkin on nyt unohdettu! :')

Videota, kun joukkuebussi saapui hallille.
Täytyy sanoa, että tosi komiaa! Tuollaista ei taida olla edes liigassa juuri koskaan.

Onnittelut vielä kerran myös Kouvolasta!
 

Jukuristi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Yön yli nukuttu. Ja huonosti. Painajainen on näköjään totta. Sport voitti ja tietysti ruotsalainen ratkaisi. Onnittelut joukkueelle ja sen kannattajille.

Näistä Jatkoajan nettikirjoituksista päätellen tuntuu suurin osa valtakunnan muustakin jääkiekkoväestä hyrisevän tyytyväisyyttään Sportin voitettua. Itse olen järkkymättä Jukurien puolella, vaikka antipatioita Jukureita ja sen kannattajia kohtaan tulee raskaalla tykistöllä joka suunnalta. Ollaan siinä mielessä jatkuvasti altavastaajan asemassa me Jukurien kannattajat, mutta kestetäänhän me se.

Kallioinen päästeli suustaan kyllä sammakon, kun sanoi paremman hävinneen. Mitäköhän tuolla tarkoitti, kun sanoi myös jääkiekkopelin olevan maalintekopelin ja siinähän Vaasa oli maalin verran etevämpi.

Olen kyllä kokonaisuudessaan todella tyytyväinen Jukurien esityksiin menneenä kautena. Toivottavasti sama meno jatkuu ensi kaudellakin.

Kiitos Sport ja kiitos Jukurit! Hienot finaalit oli myös paikan päällä hallissa koettuna.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vaasalaisten fanien vierailu taisi sujua ongelmitta? Näin kuulin ainakin eräältä turvamieheltä pelin jälkeen. Hieno homma, jos näin oli. Sen sijaan suurta myötähäpeää tunsin erästä mikkeliläistä kohtaan, joka toinen jalka paketissa keppien kanssa hakemalla haki provoilla ja jopa noilla kepeillään huitomalla "hässäkkää" vaasalaisten kanssa. Kerran tämä kyseinen ääliö talutettiin järkkäreiden toimesta pois vaasalaisten luota, mutta vielä piti ulkonakin yrittää samaa. Silloin olikin jo poliisi idiootin kainalokaverina. Tämä siis pelin jälkeen omin silmin nähtynä.

Onnittelut vielä Vaasaan. Maalit ratkaisee.
 

Fordél

Jäsen
Aaltoa se kommentaattori taisi enemmän kritisoida noista pitkistä.

Koko peliä en aktiivisesti katsonut, mutta ainakin loppupuolella kritisoi vain Taimea pitkistä kiekoista.

Ymmärrän kyllä Jukurien pelaajien tuskan ja pettymyksen tämän finaalin jälkeen. Mitä pidemmälle ottelu meni niin sitä selvemmin alkoi näyttää siltä, että Jukurit vie tämän. Se uskalsi pelata ja tehdä ratkaisuja kun taas Sport vain koitti pysyä kyydissä mukana. Vain Puurulan hyvä peli piti Sportin jatkoajallakin mukana ottelussa. Sitten tulee Sportille yksi paikka ja siitä ratkaisu. Todella raakaa ja joku voisi sanoa, että epäreiluakin, mutta maalit ratkaisevat. Todella tiukka finaalisarja ja sen huipentuma, jossa olisi voinut käydä miten vain. Nyt mestariksi kruunattiin Sport ja heille kaikki kunnia siitä. Osoittivat todella suurta venymistä ja henkeä kun pystyivät näissä pudotuspeleissä nousemaa monta kertaa kuilun partaalta voittoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös