Ke 16.12.2015 SaiPa - Sport

  • 4 803
  • 33

Lucantoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sport lähtee illan otteluun yhdeksän ottelun tappioputkessa ja SaiPa on voittanut viidestä viime ottelustaan neljä. Molemmat joukkueet pelasivat eilen: SaiPa voitti HIFK:n Helsingissä 1-3 ja Sport hävisi KooKoolle voittomaalikilpailun jälkeen 4-3. Jatkoajan otteluennakossa mainitaan, että viimeeksi kun Sport kävi kaakon kierroksella niin KooKoolle hävisivät 4-3, mutta voittivat SaiPan 2-4. Toistaako historia itseään vai tuleeko Sportille jo 10. tappio putkeen?

KOKOONPANOT:
SaiPa tänään:

Strömberg - Järvinen - Venäläinen
Lofquist - Savilahti-Nagander

Rau - McIntyre - Jokinen
Lappalainen - Carson

Leivo - Koho - Kuronen
Backman - Larsson

Virkkunen - Hämäläinen - Vainikainen
Maalahti

Markkanen (Nieminen)

Sport tänään:

Vänttinen - Immonen - Leskinen
Laakso - Newton

Koskiranta - Komulainen - Bertrand
Peltola - Gröndahl

Koivisto - Kokkala - Blomqvist
Mannninen - Brennan

Kiviranta - Riska - Tallberg
Körkkö

Järvinen (Niemi)

Otteluennakot:

Vetäytyykö Sport Kummeli-puolustukseen? (Jatkoaika.com)
SaiPan tähtäimessä Sportin päänahka (SaiPa.fi)

EDIT: Lisätty kokoonpanot
 
Viimeksi muokattu:

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
SaiPa ei ole pystynyt tällä kaudella, alkua lukuunottamatta, pelaamaan kahta ehjää ottelua peräkkäin. Ylivoima on ollut myös viimeaikoina käsittämättömän huonoa (vaikka eilen maali tehtiinkin), jopa niin kehnoa että kiekon kuljettaminen hyökkäyslueelle on ollut lähes mahdotonta. Kolmanneksi...kaikki putket katkeavat aina SaiPaa vastaan. Näiden valossa Sportille on luvassa ainakin jotain pisteitä. Jos puolestaan Markkanen jatkaa tasollaan ja ylivoimat hyödynnetään, niin pahoin pelkään pisteiden jäävän Lappeenrantaan ja vahvistavan Tomekin pois jääntiä lehdistötilaisuudesta.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Toissa öinen enneuni tiesi kertoa, että Sport johti ensimmäien erän jälkeen 1-9 ja Peksi sai erätauolla potkut. Ehkä alitajunta kummittelee näissä peleissä, joissa ns. "heikoimmat" vastustajat ovat vieneet SaiPaa 100-0 taistelullaan ja halullaan. Varmasti nähdään viime Sportin vierailun näköinen peli, mutta ei voi sivuuttaa SaiPan viime aikaiset nousujohteiset pelit. Tulosvetoon voisi silti kokeilla 2-4 Sportille.
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt on kyllä Sportilla merkillinen tilanne. Pelaaminen on parantunut selvästi alkukaudesta. Mutta nyt siis 3. pelissä peräkkäin lopun lässähdys, joka ei pitäisi olla mahdollinen. Onko tuollaista edes helppo korjata, kun ongelma piilee pelaajien korvien välissä. Tavallaan jos tuota ei saada jotenkin hoidettua on yhden tekevää luetella, kuinka Bertrand on parissa viimepelissä ainakin tehojensa puolesta palannut tasolleen, Leskinen on mennyt piste / peli. Niemi pelannut pari kelpo peliä ja eilen näkyi tekevän muutaman haamutorjunnan. Siis tää ei oo kevyttä tama Sport fanina oleminen. Kookoota vastaanhan Sport ei ole saanut luistimia liikkumaan alkuunkaan niinkuin parhaimmillaan muita vastaan, tosin mitä se olisi auttanutkaan jos loppu pelataan noin. Ehkä tässä kuitenkin Saipalta pisteet otetaan koska se on ollut enemmänkin niin että isommilta otetaan, kuten Kärpilta ja Tapparalta viime peleissä piste kummaltakin. Ja sitten HPK KooKoo yms saavat meiltä täydet. Sekin on nähty että Saipa ei ollut viime Vaasan vierailullaan alkuunkaan viimekauden veroinen. Eli ilta näyttää millä tavalla saadaan hävetä vai otetaanko pisteet näin vaikeamman kautta.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa on onnistunut yleensä katkaisemaan vastustajien tappioputket näinköhän tänään nähdään taas sellainen. SaiPa on kyllä pelannut aika hyvin ) paitsi JYP matsi) lähiaikoina, mutta kaksi kertaa Sport on jo tällä kaudella iskenyt meidän pojat kanveisiin.

Sportilla kummittelee päässä ja pelien loput ovat mentalipuolen juttuja jossa mättää nyt Sportilla. Joskushan nuo tappioputketkin katkeavat, mutta en toivo sitä vielä tänään.

SaiPa vie 5-2.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Kyllähän tässä taas sellainen 1-7 lopputulos haisee kilometrin päähän, mutta voihan se olla, että SaiPa yllättää ja pelaa tämänvuotisten tapojensa vastaisesti kaksi hyvää peliä peräkkäisinä päivinä ja pelaa hyvän pelin ennakolta heikompaa vastustajaa vastaan, joka kaikenlisäksi on tappioputkessa.

Todennäköisemmältä kuitenkin tuntuu, tai ehkä tässä vain yrittää terästää itseään mahdollista pettymystä vastaan, että lappeen Rannassa lähdetään joululomille nöyryyttävä tappio niskassa ja kukaan ei saa joululahjaksi kuin risuja.

SaiPan eilinen oli hyvä, kurinalainen ja työteliäs peli. Samanlainen suoritus tänään ja Sport joutuisi todella venymään viedäkseen pisteet mukaansa. Mutta kun ongelmat tuntuvat olevan henkimaailman asioita molemmilla joukkueilla, niin todella vaikea on yrittää veikata, miltä illan peli näyttää ja kumpi sen vie.
 
Viimeksi muokattu:

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sieltä tulee tosiaan vastaan 9 ottelua putkeen hävinnyt, kiimaisesti sitä voittoa hakeva Sport taistelevine pelaajineen (Vänttinen etunenässä). SaiPa sen sijaan haki eilen Nordikselta voiton. En haluaisi negailla, mutta kyllä tässä on kaikki ainekset kotitappioon, joten pakko laittaa Sportia lapulle.

Toivon kuitenkin, ja hieman uskonkin seuraaviina asioihin:

- McIntyre pelaa viimeinkin hyvän pelin ja pudottaa apinan selästään
- Markkaselle ei mene helppoja
- SaiPa johtaa parilla maalilla ekan erän jälkeen.
- SaiPa voittaa 9-1
 
Nyt olisi SaiPan hyvä voittaa ja lähteä tauolle voitto alla... Joulutauon jälkeenhän SaiPa on aina ollut iskussa heti ensimmäisessä ottelussaan ;-) Joskus on kuulemma voitettukin joulutauon jälkeinen matsi....

Edit: Taitaa edellinen joulutauon jälkeinen voitto olla vuodelta 2005 eli sitäkin tärkeämpää on tänään voittaa... Kinkku ei sula nimittäin tapaninpäiväksi.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Toi Marren haiseva 1-7 on varmaan 58min jälkeen toteutuva tilanne.
Peli päättynee kuitenkin rankkipotkuilla 8-7 SaiPalle.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
joo tästä tulee Sportin ylilyönti nr1 tälle kaudelle

suihkunraikkaana kolmannessa erässä on:
Brennan, Gröndahl ja Valtonen.

8-1
 

Ferris

Jäsen
Tänään tullaan pelaamaan pidempään kuin 60 minuuttia. Tuloksesta en sano mitään, mutta kaikki viittaa Sportin voittoon maalilla, jonka tekee joku ihan sikakylmänä viime aikoina ollut pelaaja.
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaikilla näköjään syvä luotto oman jengin voittoon, voisin liittyä seuraan. Syvissä vesissä kyntävä, infernaalisessa tappioputkessa kituva sarjan toisiksi huonoin vierasjoukkue ja piristyviä otteita esittänyt semihyvä kotijengi pitäisi normaalisti ennakoida kotivoittoa. Mutta nyt on kuitenkin kyseessä SaiPa, eli vierasvoitolle pitää varmaan parikymppiä laittaa rahaa kiinni. En ole sen kummemmin tilastoja seurannut, mutta jotenkin tuntuu että SaiPa on helvetin hyvä katkomaan näitä putkia. Tai vaihtoehtoisesti oivallinen vastustaja kelle tehdä se uran ensimmäinen maali. Kait Sportilla on kaikki pelaajat maalin tehnyt? Siinä tapauksessa meillä on jotain saumaa voittoon.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
SaiPan eilinen oli hyvä, kurinalainen ja työteliäs peli. Samanlainen suoritus tänään ja Sport joutuisi todella venymään viedäkseen pisteet mukaansa. Mutta kun ongelmat tuntuvat olevan henkimaailman asioita molemmilla joukkueilla, niin todella vaikea on yrittää veikata, miltä illan peli näyttää ja kumpi sen vie.

Boldaus oma. Kyllä teidän henkimaailman murheet tuntuvat pieniltä meidän "kasvihuoneilmiötä" vastaan. Sportin lämpötila nousee nykyään säännöllisesti ihan parissa minuutissa sulamispisteeseen. Tämä on nyt todistettu useammassa ottelussa peräkkäin. Jäätiköiden ongelmat jää kauaksi taakse hitaudessaan.

Toivotaan nyt ihan joulun kunniaksi HPK:n pikkupojan sanoin: -En mä lahjoja tarvitse, kunhan oma joukkue edes kerran voittaisi.
Kiekkoa jäähän, prkle!
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Boldaus oma. Kyllä teidän henkimaailman murheet tuntuvat pieniltä meidän "kasvihuoneilmiötä" vastaan. Sportin lämpötila nousee nykyään säännöllisesti ihan parissa minuutissa sulamispisteeseen.

SaiPa on kuitenkin erikoistunut hoivaamaan näitä vastustajajoukkueiden henkisiä pahoinvointeja ja tarjoamaan apua ja tukea. Syksylläkin taisi korjata juuri Sportin pahoinvointia aiheuttaneen ylivoiman ihan kertaheitolla.

Se on sitä, kun halutaan olla lääkäri eikä tuomari.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportin pelihän ei ole varsinaisesti ollut huonoa missään vaiheessa. Se on ollut huono vain niillä hetkillä, kun ottelut on ratkaistu. Ei olisi mikään ihme, jos tänäänkin lähdettäisiin johtoasemassa viimeiselle vitoselle. Se olisi sitten vähän suurempi ihme, jos tuo kestetään loppuun asti ja vaatisi jo merkittävää vastustajan heikkoutta maalipaikoissa.

Järvinen taas maalissa. En tykkää.
 

ahal

Jäsen
En ole sen kummemmin tilastoja seurannut, mutta jotenkin tuntuu että SaiPa on helvetin hyvä katkomaan näitä putkia. Tai vaihtoehtoisesti oivallinen vastustaja kelle tehdä se uran ensimmäinen maali. Kait Sportilla on kaikki pelaajat maalin tehnyt?
Ei ole kaikilla maalia vielä, joten herätys Körkkö, Brennan ja Peltola! Lisäksi vanhat sputnikit Vänttinen, Koskiranta ja Immonen laukovat maalin mieheen, niin tuloskerroin kohoaa jo kummasti. Ja SaiPan puristus. Hassua, että valkopaitojen paras tehopetteri (+7, Pukka) ei tänään pelaa. Siinä olisi seitsemäs maalintekijäehdokas. Mikkohan on Lappeessa kulttipelaaja, joten kuuluisi ilman muuta kokoonpanoon jo (molempien) fanienkin vuoksi. Valtonen ei taida tällaisista perustaa. Loppuun taas, että pistekin kotiin tyydyttäisi.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No kylläpäs tuosta Sportista on tullut paha peikko SaiPalle nyt. Ihan eri kuviot kuin viime kaudella. Vaan eipä tuo SaiPan pelaaminen taas tänäänkään hurraa huutoja aiheuttanut, joten ei Sportilla kovin iso työ ollut katkaista tappioputkeaan. Jos av SaiPalla toimiikin paremmin nykyään, niin tuo yv on sitten vuorostaan aivan karseaa paskaa.

No, tauolle. Jospa se siitä. Asemat on kuitenkin hyvät.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Hyi mitä paskaa SaiPalta, pelin taso oli jotain aivan muuta kuin mitä eilen HIFKiä vastaan. Hyökkäyspeli aivan kaamean näköistä, näennäistä pyörittämistä. Missä taistelu? Sporalle ansaittu voitto.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
WTF Sport ei jäätynyt? Oli kyllä aika mitäänsanomaton peli, mutta elintärkeät kolme pistettä tuli, Sport oli taistelevampi.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Hävettää. Ei muuta sanottavaa. Ei kahta peliä sitten pysty jengi pelaamaan asenteella.

Joo ei SaiPalta kovin pitkiä voittoputkia tällä kaudella nähdä. Tämän hetkinen SaiPa on ihan oikealla sijalla ja ehkä siihen jää loppujen lopuksi. Toivottavasti säälit nähdään keväällä, koska takuita ei ole, milloin niitä sitten seuraavan kerran taas nähdään. Toivottavasti tällainen taistelu Sportilta riittäisi voittamaan useammin myös muita joukkueita.
 

Sergei#91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Red Wings, Hermes
Kokkala-Koskiranta-Bertrand ihan hyvä kolmikko. Charlesin pitäs vaan teroittaa luistimet kun ei tahtonut tänää pysyä pystyssä millään. Kokkalakin kuuluu kärkikenttiin. Komulaisen kanssa menee vain turhaksi taieiluksi.
Tuomarit paskoja, paskoo housuun kun yleisö viheltää joka kaatumisen.
Ilman provoa, onko saipan pelaajat jatkuvasti katollaan muissakin peleissä?
Tomek WTF? Aikalisä! Sä luet sittenkin tätä palstaa.
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Taas peräkkäinen ottelu ja siitä häviö. Viime vklp Kalpaa vastaan pelattiin hyvin, jyppiä vastaan seuraavana päivänä ei. Sama kaava toistui.
Järvinen ei pelannut ensimmäisen erän jälkeen.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän kaikesta näki, että Sport halusi tuota voittoa n. 100 kertaa enemmän kuin SaiPa. Tomekilla kävi jatkuvasti suu tuomareiden ja omien pelaajien suuntaan, oli mielestäni tavallista hermostuneemman oloisempi. Samoiten kun Riskalla oli koko ajan jotain asiaa tuomareille.

Aina voi jossitella sillä, että jos ois pomppinu paremmin tai jotain. Tai jos SaiPan ylivoima olisi toiminut. No, onpahan taas treenaamista joulutauolle.

Onnittelut Vaasaan! Kaikesta näki, että pelaajille sekä valmennukselle maistui.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös