Ke 15.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 60 761
  • 709

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Oulun soittolistat on kohtuu päräyttävät, Iron Maidenista Whitney Houstoniin. IFK:n ylivoima tuli nätisti alueelle pyörittämään, mutta eihän sieltä mitään maalia tietenkään tullut.
 

Laksatiivi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Karri Kivi
Helkkari että tulee Matushkinista samanlaiset kuumotukset kun Danny Groulx:sta aikanaan, lähinnä siis silloin kun ampuu viivalta ja riskinä on, että osuu ensimmäiseen pelaajaan.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Finley ollut toistaiseksi omiin silmiin aika näkymätön. No pakille se lienee vain hyvä asia. Ei taida uskaltaa ajella näissä peleissä samaan tapaan kuin runkosarjassa.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Finley ollut toistaiseksi omiin silmiin aika näkymätön. No pakile se lienee vain hyvä asia. Ei taida uskaltaa ajella näissä peleissä samaan tapaan kuin runkosarjassa.

Yritti äsken taklata kiekotonta Pyörälää, ei osunut.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Toinen erä oli ensimmäistä heikompi tasoinen Porissa. Nyt odotetaan, että kolmannessa sytytään pelaamaan oikein kunnolla. Seuraavan maalin tehnyt joukkue voittaa pelin?
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässillä on kyllä iso kipsi päällä.

Ei näytä hyvältä. Tämän hetken fiilis on se, että tässä ollaan viimistä kertaa hallilla tällä kaudella. Kukaan ei tee maaleja paikoista ja itse tehdään ihan älyttömiä virheitä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Hesamatti hakkaa törkeällä viikatteella Niemelältä mailan pois käsistä, mutta Raksilan kotituomarit ei uskalla viheltää jäähyä. Juhamatti Aaltosen säännöt.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Miks mun töllöstä tulee Tapparan poffmainoksia? Samalla kun kär-ifk pyörii.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös