Ke 15.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 60 744
  • 709

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
jaaha, sellanen jäähy Ässille :D
Oliko tuossa kontaktia edes Mustoseen? Näytti, että Mustonen kaatui omia aikojaan.

e. Menihän maila tuossa luistimen alle, eli eipä tuo ainakaan filmi ollut. Mutta aika heppoinen jäähyksi. Toisaalta jokainen on vastuussa omasta mailastaan.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Ilveksen äijät pysyy yhtä hyvin pystyssä kun seuran talous.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Jännä miten huono joukkue Ässät voi olla näissä kaikissa ennakoissa ja höpinöissä, ei varmaan yhtäkään positiivista sanaa kuulunut koko viikolla. Miten helvetissä tässä sarjassa voi saada 90 pistettä olemalla kaikessa huono?

Jaahas ja illan jäähyt kotijengille alkaa, samaa paskaa mitä koko runkosarja, Porissa ei vieraille turhia anneta mutta kaikki vitun liukastumiset toiseen suuntaan pannaan merkille.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
D'Amigo antaa hienon lätyn avopaikkaan Mustoselle, joka kaadetaan (näytti ensin heppoiselta, mutta hidastuksen mukaan selvästi Ässien pelaaja löi mailan luistimen alle). Ilves ylivoimalle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ketkä oli muuten IFK:n pakit jäällä tuossa toisessa maalissa? Liigan sivuilta kun ei voi reaaliajassa seurata tilastoja, tulosseuranta toki löytyy.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kylläpä pelaa Kärpät kypsää Meidän peliä! Kärppien viivelähtö kyykyttää HIFKin trappia, samoin Kärppien trap on niskan päällä suhteessa HIFKin viivelähtöihin. Kärppien pakki-pakit täydellisesti ajoitettuja, kärki lyödään toistuvasti puolustussinisellä.
 

Laksatiivi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Karri Kivi
OJAMÄKI! 1-0
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Lehtonen imee ja Ässät 1-0.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös