Ke 14.4.2010 JYP - TPS ( 3.välierä )

  • 26 474
  • 133

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Ja pelit jatkuu. Pihlman takaisin hämmentämään Jypin rosteria. Taitaa Kariyan katsella pelin Makkosen vierestä makkara kourassa. Näin tutkapari kasattiin jälleen samaan ketjuun. Leggio saisi jatkaa ja TPS:n pakkien pitää nostaa pelin taso Lukko-sarjan tasolle jos mieliin kotietua ryövätä. YV kuntoon josta tarvittavat kolme maalia ja huomenna sitten täyden kotihallin eteen. Lippuja huomiseen onkin sitten jo myyty kiitettävästi ettei tarvitse hävetä turkulaisten puolesta kuten maanantaina....
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Tässä pitäisi ehdottomasti pelata parempaa peliä, kuin lauantaina oli Jyväskylässä. Mikäli TPS haluaa finaaleihin mennä, niin pitäisi ainakin yksi vierasvoittokin ottaa, eli olisiko nyt sen paikka? Kuitenkin pitäisi siis pelata paremmin, kuin lauantaina ja jopa paremmin, kuin maanantaina Turussa.

Onko niin, että tällä kertaa torjuntavuorossa on sitten Engren? Onko Engren pelannut tähän mennessä playoffien kaikki vieraspelit? Toisaalta olisi mielenkiintoista nähdä Leggio maalilla, koska viimeksi tuli playoffien ensimmäinen tappio Engrenin ollessa maalissa. No, TPS:llä on joka tapauksessa kaksi voittavaa maalivahtia, joten sinäänsä ihan sama, että kumpi sinne tolppien väliin laitetaan huhkimaan.

Pelkään, että JYP voittaa tämän, mutta silti uskon TPS:n voittoon. :) Sanotaan vaikka 1-2.
 

Kostaja#2

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hiki-Hockey. Sympatiat Rauman Lukolle.
Lippuja huomiseen onkin sitten jo myyty kiitettävästi ettei tarvitse hävetä turkulaisten puolesta kuten maanantaina....

Lohduttavaa kuulla ja toivotaan näin. Maanantaina oli kyllä jotenkin epätodellinen olo kun katseli yleisöä. Okei okei, oli maanantai, peli tuli URHO:lta jne mutta kyse oli kuitenkin VÄLIERÄMATSISTA joita ei Turussa ole nähty aikoihin ja viimeinen Lukko-pelikin veti 11820 katsojaa.

Tänään olisi Tamin termein Big Stealin paikka ja huomenna sitten 3-1 johtoasemaan. Saa nähdä alkaako myös perseestä tulla timantteja.
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
TPS TPS!!

Tepsi saisi laittaa tänään JYPin näyttämään yhtä valmistautumattomalta peliin, kuin miltä se näytti maanantaina. Kaikki Keskisuomen voimat ja henget olkoon tänään turkulaisten tukena. Merkillistä on tämä eri joukkueiden pelitavan sopiminen toisia joukkueta vastaan. Joku joukkue voitetaan aina ja samanlaisella pelillä, jopa ennakkoon heikommalle hävitään aina. Ei voi olla sattumaa, että TPS pistää JYPille kampoihin jo toista vuotta peräkkäin. Paperia katsomalla homman pitäisi olla selvä, mutta onneksi se ei sentään ole sitä.

Ja kenenkään jyppifanin ei varmaan kannata kirjoittaa, että "olipa taas aika iso yllätys, että erään tietyn lässyn lässyn lää...". Kukaan oo määränny mua antamaan sympatiaa sille, jolle en sitä halua antaa.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja kenenkään jyppifanin ei varmaan kannata kirjoittaa, että "olipa taas aika iso yllätys, että erään tietyn lässyn lässyn lää...". Kukaan oo määränny mua antamaan sympatiaa sille, jolle en sitä halua antaa.

Juuri noin! Mikään ei tuntuisi paremmalta kuin se, että HPK tiputtaisi rääkyvän pikkuveljen pois isojen miesten kahinoista.

Sitten asiaan. Kyllähän JYPin pitää pystyä kotietu säilyttämään, se on selvä. TPS ei vakuuttanut kotonaan, ts. odotin kovempaa vastusta, vaikka he pelin voittivatkin. Kotietu tuntuu tässä sarjassa olevan kuitenkin kiistaton hyöty, joten täysillä päälle ja paareilla ulos heti alusta lähtien.

Pihlmanin paluu toki mieluisa asia, kunhan joukkueen oma mielenkiinto ei kohdistu liiaksi siihen. Pihlström saisi nostaa jälleen tasoaan, pari peliä ollut nyt vähän hiljaisempaa. Itse en laittaisi Jääskeläistä vilttiin, kuten monet tuntuvat tekevän. Kyllä se on Kariyan paikka syödä makkaraa ystävänsä Makkosen kanssa. Melkoiset hankinnat siis kyseessä, kumpikaan ei mahdu minun kokoonpanoon tällä hetkellä...
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Toinen mahdollisuus ottaa the Big Steal, ja jos ei tänään onnistu, jäljelle jää vielä kaksi mahdollisuutta. Joten edelleen voi Tepsi lähteä täysin paineetta Jyväskylään.

Parantamisen varaa tosiaan on maanantain peliinkin nähden. Maalipaikkoja pitää pystyä rakentamaan enemmän, pelkkä näennäinen hallinta ei riitä. Ja nyt kun pelataan pienemmällä jäällä, ei Tepsi tule hallitsemaan samalla lailla kuin maanantaina hallitsi ensimmäistä ja kolmatta erää. Johtomaali ja nopea sellainen olisi todella arvokas, ettei Jyppi pääse pelaamaan epäjääkiekkoaan. Väsymys oli nähtävissä maanantaina kolmannessa erässä Jypin pelaajissa, joten varmaankin yrittävät nopeasti päästä johtoon, jotta saavat sitten sumputella mahdollisimman ison osan ottelusta.

Maaleja on tänään turha runsaasti odottaa, ellei sitten Tepsi saa sitä nopeaa avausmaalia ja Jyppi ryhdy hakkaamaan päätään esim. tepsin maalivahtiin ja sitä kautta väsy. Tepsin puolustus oli maanantaina melko epävarma, joten sen varaan en laskisi, vaikka saivatkin jypin hyökkäykset pidettyä aika hyvin kulmissa.

Niukka maalin johto jommalle kummalle on todennäköistä.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Pihlman

Mielenkiintoista nähdä miten pysyy temmossa tauon jälkeen ja ajoitus/pelituntuma nyt ei ainakaan ole kohdallaan. Isokokoinen kaveri kuitenkin on ja heti eteen tulee peräkkäisinä päivinä pelit, joka on aloitukseksi aika kova veto.

Oma lukunsa on siinä, että miten Pihlmanin tulo vaikuttaa Jypin joukkueesen. Tietysti muuttaa kenttiä, mutta nostaako vai laskeeko muiden tekemisiä. Joskus käy niin, että muut keskittyvät seuraamaan liiaksi palaavan "tähden" paluuseen ja varsinainen oma tekeminen häiriintyy.
 
Vapaapäivän kunniaksi tässä katselen maanantain ottelua nauhalta ja pääsee vielä paremmin fiilikseen iltaa varten. Edessä sarjan uusi alku.

-Pihlmanin paluu, miten menevät JYPin ketjut, kuka/ketkä viltissä? Mikä on Pihlmanin vaikutus peliin, ja mikä on oma kunto?

-Maalivahtipeli, etenkin TPS:llä, Leggio saattaa pelata ja rikkoa vuorottelurutiinin.

-Avainpelaajat: TPS:llä maanantaina liian näkymättömissä olleet Plihal, Vahalahti. JYPillä varsinkin Pihlström (jonka ainoa tilastomerkintä maanantaina kakkonen huitomisesta ja kymppi käytöksestä).

-TPS:n kokoonpano. Onko Suominen mukana, saako Hämäläinen jatkaa?

-Tuomarit. Ketkä viheltävät? Favorin ja Salonen taas viheltämässä vai onko Favorin hakemassa Salosta päiväkodista? Levonen ja Boman linjalla "tässä päässä saa tehdä mitä vaan mutta tuolla ei mitään"?

Paineet ovat taas JYPillä, niin kauan kuin molemmat voittavat omat kotiottelut, paineet pysyvät kotonaan pelaavalla ettei jouduta pakkovierasvoiton eteen. Jokainen kahden ottelun yhdistelmä (1 kotiottelu molemmille) on oma pikkusarjansa ja jos kotijoukkue voittaa molemmat, alkaa kaikki taas uudelleen ja on voitettava uudelleen kotona ennen kuin saa mahdollisuuden hakea ratkaisua sarjaan vieraista.
 

12961

Jäsen
Kyllä se on Kariyan paikka syödä makkaraa ystävänsä Makkosen kanssa. Melkoiset hankinnat siis kyseessä, kumpikaan ei mahdu minun kokoonpanoon tällä hetkellä...

On kyllä mielenkiintoinen yhtälö, puhutaan varmasti yhdestä SM-liigan historian kalleimmasta vilttiketjusta. Toisaalta tepsillähän oli niitä peluutuskelpoisia vilttiketjuja Jursin aikaan kaksikin.

Urho ja kotisohva on päivän kombo. Viime Jyväskylän reissulla TPS:n alku oli erittäin heikko, nyt pitäisi päästä rytmiin heti alusta. Eiköhän TPS:n vieraspeli parane reippaasti siitä mitä se oli lauantaina.
 
Viimeksi muokattu:

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
On kyllä mielenkiintoinen yhtälö, puhutaan varmasti yhdestä SM-liigan historian kalleimmasta vilttiketjusta. Toisaalta tepsillähän oli niitä peluutuskelpoisia vilttiketjuja Jursin aikaan kaksikin.

Urho ja kotisohva on päivän kombo. Viime Jyväskylän reissulla TPS:n alku oli erittäin heikko, nyt pitäisi päästä rytmiin heti alusta. Eiköhän TPS:n peli parane reippaasti siitä mitä se oli maanantaina.

Katotaas nyt vielä rauhassa, saattaa olla että pelaavat kumpikin. On kyllä sellainen rosteri JYPillä jo koossa että jos ei tällä pärjätä, hypätään suoraan ajassa taaksepäin Alatalon aikojen junnukokoonpanoihin puolestani. Ja tuo Jokerivertaus oli aika osuva. Näinkin tuleva mestaruus kelpaa mutta armoa ei RD saa, palikat ovat nyt kovemmat kuin koskaan. Se on fakta.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Leggio maaliin, Suominen ykköseen ja Hämis on viltissä. Ihan niinkuin täällä haluttiinkin, hienoa. Kova matsi tulee sitä ei voi kiistää. Ehkä kovin tähän astisista, koska Tepsinkin on nyt pelattava koko 60min täysillä, jos meinaa Jypin voittaa.

Pihlman ja Makkonenkin ovat mukana, suoraan kakkoskenttään pojat laitettiin.

Kokoonpanot ovat jo julki.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Yksinkertainen kysymys: Miksi ensi kaudellakin TPS:ssa jatkava Tuomas Suominen pidetään viltissä kun taas KalPa-hylkiö ja vuokralla oleva Aatu Hämäläinen viillettää ykkösketjussa Tshekkien rinnalla?

Toivon todella hartaasti että illan peliin on merkitty Suominen Aden tilalle. Käsittääksini TPS hakee kuitenkin voittoa Jyväskylästä?

Niin, ja Leggio maaliin. Kaveri kestää paremmin kuumat ja paineiset pelit.

Edit: HAH! Voidaanko toiveisiin vastata paremmin/nopeammin?! Kiitos Suikkanen! :D
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eli JYP tänään:

Pihlström-Hytönen-Louhivaara
Pihlman-Makkonen-Virtanen
Tuppurainen-Hakkarainen-Jääskeläinen
Riska-Vänttinen-Sipiläinen

Koskinen-Vatanen
Malmivaara-Välivaara
Kaijomaa-Jaatinen

Tuokkola
(Wallinheimo)
 
TPS

Birner-Plihal-Suominen
Kolu-Uusikartano-Mäkinen
Vahalahti-Filppula-Venäläinen
Hattunen-Virtala-Erkinjuntti

Nordlund-Sweatt
Skålberg-Halonen
Järvinen-Vittasmäki

Leggio (Engren)
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eli JYP tänään:

Pihlström-Hytönen-Louhivaara
Pihlman-Makkonen-Virtanen
Tuppurainen-Hakkarainen-Jääskeläinen
Riska-Vänttinen-Sipiläinen

Koskinen-Vatanen
Malmivaara-Välivaara
Kaijomaa-Jaatinen

Tuokkola
(Wallinheimo)

Hienoa, että Malmivaara on taas kehissä. Toivottavasti pysyy poissa boksista. Siinä on muuten kakkoskentällä kokoa pakistoa myöten, pl. Virtanen. Ja Kariya syömässä poppareita. Käyhän se näinkin.

Alkais jo!
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Jaahas, Makkosesta on tehty "Immonen". Saa nähdä miten ketjun yhteispeli lähtee toimimaan.

Tänään tepsukoille ei saa antaa yhtään tilaa ja sinne pakkeihin on ajettava kovaa kiinni. Pile kihauttaa vähintään yhden YV:llä ja, kun Hytösen kenttä palaa tänään tasolleen ja nakuttaa pari maalia, jäävät pisteet varsin helposti Jyväskylään.
 

Baldrick

Jäsen
Ovatkohan Rambo(Miika Lahti) ja Viitanen viltissä vai peräti kipiänä?

Edit. Korjasin epäselvyyksiä ulkopuolisille.
 
Viimeksi muokattu:

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ovatkohan Rambo ja Viitanen viltissä vai peräti kipiänä?

JYPillä riittää tällä kaudella etenkin hyökkäyspäässä laajuutta, ja näin on järkevää välillä lepuuttaa pikkuvammoista kärsiviä pelaajia. Pleijareiden aikaan ei loukkaantumisista turhaan tiedoteta, joten en viitsi spekuloida enempää kuka poissaolojoista ei ole 100% pelikunnossa.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
No jopas SD on temput tehnyt, olettaako se oikeasti että 1,5 pelimiestä (Pihlman on toki saattanut surffailla jossain Dteamin treeneissä, mutta saattaa olla hiukkasen kankeaa meno) yhtäkkiä nostaa Makkosen itseluottamuksen takaisin sinne, missä se aina pleijareiden alkamiseen asti on? Tuskin kyseistä maalitykkiä ainakaan se elokuinen vamma enää hirveästi on jarrutellut. Käy Virtasta ja sitä kautta omaa liigapörssitiimiäni sääliksi.
 

Chivas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ovatkohan Rambo ja Viitanen viltissä vai peräti kipiänä?

Toivottavasti kyseessä on vain pelaajien rotatiosta, onhan tuo pelien määrä aika raju tällä hetkellä. Ihan hyvä että osa saa vähän huilia välillä.

On kyllä enemmän kuin mielenkiintoista nähdä Pilen nykykunto. Ei pitäisi toipumisjakson jälkeen liikoja odotella, mutta minkäs sille mielelleen voi. Nyt olisi Röökillä ainakin kunnon snaipperi mille pikkunäppäriä syöttöjä jaella.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Rambo?

Kuka helv. nyt on Rambo?

Onko se nyt ihan tuhottoman vaikeaa käyttää ihan oikeita nimiä. Käyttäkää siellä omalla hiekkalaatikollanne vaikka mitä hellyttäviä lempinimiä keskenänne, mutta jos olisi mahdollista pinnistää näissä ketjuissa hitusen.

Edit: Kiitos vastauksesta.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuka helv. nyt on Rambo?

John Rambo, hieno mies. Taistelee maailman epäkohtia vastaan.
Samaa mieltä. Oikeilla nimillä näissä ketjuissa niin ei tarvitse arvailla.

Mielenkiintoinen ottelu tulossa. Toki eteenkin Pihlmanin paluu kiinnostaa. Kuten eräässä aiemmassa viestissä sanottiin niin itsekin hieman ihmettelen Makkosen pelaamista. No onneksi kaveri on sentään levännyt ja jospa sitä kautta toisi tuoreutta peliin.

JYP tullee jälleen taklaamaan ja karvaamaan ensimmäiset 10 minuuttia todella aktiivisesti. Toivotaan, että tuota kautta tulee onnistumisiakin.

Tässä jännitys jo nousee. Täytynee töistä päästyä hakea muutama olut. Vaikka keskellä viikkoa mennäänkin niin onpahan pelin katsominen vähemmän jännittävää kevyessä hönössä.

-FNM-
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
"Tavarajuna Keski-Suomesta kyydissä tuoreita Valtroja saapuu pysäkille 3".

Ei kai tuossa ala mikään väsymys painamaan, kun taas on vaihdettu kentällisen verran ukkoja. Makkaraa tänään syövät siis: Lahti, Karua, Viitanen, Kantee ja Ikonen. On siinä rosteria kerrakseen..

Kovaan paikkaa Tepsi joutuu, se on selvä. RD julisti Turussa, että nyt alkaa tosipelit. Uskon tämän tarkoittavan kolmea voittoa peräkkäin ja loppuottelupaikkaa. Hyvältä vaikuttaa, kutinaa on nyt muuallakin kuin jalkovälissä. Viimeksi veikkasin 2-1 ja 1, molemmat oiken. Nyt laitetaan 4-0 ja 5-0 koko rahalla.
 

Euroviljo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paineet ovat taas JYPillä, niin kauan kuin molemmat voittavat omat kotiottelut, paineet pysyvät kotonaan pelaavalla ettei jouduta pakkovierasvoiton eteen. Jokainen kahden ottelun yhdistelmä (1 kotiottelu molemmille) on oma pikkusarjansa ja jos kotijoukkue voittaa molemmat, alkaa kaikki taas uudelleen ja on voitettava uudelleen kotona ennen kuin saa mahdollisuuden hakea ratkaisua sarjaan vieraista.
En kyllä nyt anteeksi vaan ymmärrä tätä varsin erikoista logiikkaa ja järkeilyä näiden vieras/kotipelipaineiden kanssa.

Eiköhän se mene niin että kyllä sitä ihan kummallakin joukkueella on paineita riittämiin. Riippuen siitä kumpi pelin voittaa on pelejä vielä jäljellä ainakin kaksi ja maksimissaan mennään 7 peliin. Siinä vielä ehtii voittaa/hävitä monta kertaa kotona tai vieraissa.

Näköjään kun sarja etenee aloittaa Suikkanen taas itkemisen kuinka heille vihelletään kaikesta jäähyjä ja vastustajalle ei mitään. Viime pelissä taisi TPS saada kaksi jäähyä. Nekin ilmeisesti olivat Suikkasen mielestä liikaa. Melkoinen ämmä koko äijä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös