Ke 12.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 64 877
  • 743

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En mielestäni kumpaakaan, ihan roikkumiseenhan tuo niiden puolustus perustuu, kun ovat omalla alueella koko ajan perässä. Tuomarit kun tuon sallivat niin se on toki myös erittäin järkevää..
Tuosta tekstistä tulee kyllä ensimmäisenä jokin aivan muu jengi kuin HIFK mieleen.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Mitä muuta voi odottaa, kun Levonen on tuomarina. Levonen pitää pelit tasaisina.

Vaikken Levosesta erityisemmin tykkää, niin näkemättä isompaa otantaa uskallan väittää, että linja on jossain muualla sovittu.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Hyvä, etten pitkävetoa tänään laittanut. Oli nimittäin fiilikset, että Tappara ja Jyp vie...ja homma tällä hetkellä päinvastoin...
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Miten helvetissä Kuopion tasoisessa kiekkokaupungissa (siis ei ole menestystä tullut viime vuosina) voi jäädä 1000 lippua myymättä semifinaalipeliin? Käsittämätöntä.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hrachovinan heikko kohta taitaa olla laukaus takakulmaan noilta sijoilta, Ilveksestä joku pelaaja teki samanlaisen. Vai oliko Lassila siinä vielä maalissa, en muista.
Rautiainen ylivoimalla ensimmäisessä pelissä, ja Hrachovina oli tosiaan jo vaihdettu maalille. Silloin näytti kyllä oma pakki olevan aika hyvin maskina, vaikka Hrachovina muistaakseni haastattelussa väitti ettei olisi ollut ja otti omaan piikkiinsä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tasaista on Tampereella, paitsi HIFK alkoi väsyä toisen erän loppuun.

Pelin huippuhetkiä. Kuusela sorkkii (kahvaa) mailalla Finleytä 10 sekuntia vihellyksen jälkeen. Tuli smurffille kiire pois. Törmäsen taskuliinan voisi huolto ankkuroida jesarilla kiinni, niin ei tarvitsisi olla koko ajan räpeltämässä.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
No hyvin olet tämän ohjeistuksen ainakin itse ottanut käytäntöön.

Roger Moore
Mikäs tässä on ollessa, kuumaa playoff-sarjaa katsellessa ja kaikki on vielä ihan omissa käsissä ja finaalipaikkakin on vielä ihan mahdollinen.

Eli ihan söpösti vähän yritit, mutta ei nyt sitten ihan onnistunut eikä riittänyt tälläkään kertaa.

muaddib
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
En mielestäni kumpaakaan, ihan roikkumiseenhan tuo niiden puolustus perustuu, kun ovat omalla alueella koko ajan perässä. Tuomarit kun tuon sallivat niin se on toki myös erittäin järkevää. HIFK muuten ei pelaa erityisen hyvin, ainakaan millään yleismaailmallisella mittarilla. Paremmin kuin aiemmin kuitenkin.
Oisit voinut lyhyemminkin ilmaista olevasi puusilmä;) Tapparan puolustamisessahan estopelillä ei ole mitään sijaa. Ei juurikaan olka perässä edes, maalin taakse ja reunakaartoihin ei lähdetä turhaan seuraamaan. Ei pääse Tappara juuri sektoriin, pakeille tulee ajoittain turhan paljon tilaa.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei näistä Tapparan kotipeleistä tule kyllä yhtään mitään. Taas kelvollisen avauserän jälkeen peli hajosi. HIFK tuplaa ja vie kaikki kaksinkamppailut ja irtokiekot. Tapparan laiturit seilaavat taas ympäri kaukaloa eikä kenttätasapainosta ole tietoakaan.

Surkeaa on. Eiköhän tästäkin sarjasta täyspitkä saada leivottua.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Olipas huono erä kotijoukkueelta, suotta lähtivät tuohon koohotukseen mukaan. Mikä näissä koti-ja katkopeleissä on niin vaikeaa? Ennen Petrellin maalia oli aivan käsittämätön sekoilujakso jossa kiekot pomppi mihin sattui maalia enteillen.
 

chubster

Jäsen
Ei oo JYPillä ollu mitään palaa 40 minuuttin. Todella raskaalla jalalla liikkuvat ja joteenki vaikuttaa henkisestikin väsyneeltä kun helppoja syöttöjä ei saada omille ja varmaan enemmän syötetty hyviä syöttöjä vastustajan lapaan kun omille.

Vaikea nähdä JYPin nousevan taisteleman voitosta kahden erän perusteella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös