Ke 1.10.2008 LeKi-Jukurit

  • 1 541
  • 4

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Uusi kuu ja uudet haasteet..

Jukurit on hieman muuttanut kokoonpanoaan illan Lempäälän vierailuun. Bakerin ja Hokkasen kanssa ykkösessä kokeilee nyt Tommi Lehtonen. Tuomas Muhonen on taasen Kettusen ja Jaakkolan mukana kolmosessa. Tuomo Jormakka on sivussa (flunssa?). Jukuri maalilla jatkaa JSC:n valitsema syyskuun pelaaja Ari Reunanen. Etukäteen kylläkin arvelin, että tänään olisi ollut Pekka Lahikaisen vuoro.

LeKistä en osaa ennakoida mitään, kun ei vielä ole kokoonpanoa. Kertokoot muut LeKin rosterin.

Tiukka ja vähämaalinen ottelu kääntyy kolmannessa erässä Jukureille..
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Uusi kuu ja uudet haasteet..

Jukurit on hieman muuttanut kokoonpanoaan illan Lempäälän vierailuun. Bakerin ja Hokkasen kanssa ykkösessä kokeilee nyt Tommi Lehtonen. Tuomas Muhonen on taasen Kettusen ja Jaakkolan mukana kolmosessa. Tuomo Jormakka on sivussa (flunssa?).

Jormakalla on sormivamma.

Lehtonen on hyvä veto ykköseen. Voimahyökkääjä tekemään maskia Iivon ja Bakerin iskiessä kiekkoa verkkoon. Lehtosen kaltaista suoraviivaisesti maalillle menevää maskimiestä ykkönen on mielestäni kaivannutkin.

Tänään voitto ja uuteen nousuun.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kisa oli Jukureille ylitsepääsemätön vastus viime kaudella kotiareenallaan. 4-2 ja 3-1 olivat kotijoukkueen voittolukemat. Molemmat ovat aloittaneet kauden hieman alavireisesti, joten tänään on paljon pelissä.

Nopea vilkaisu illan kokoonpanoon kertoo, ettei LeKi ainakaan hyökkäyskaluston osalta ole viime kaudesta heikentynyt. Vaarallinen kotijoukkue siis Jukureilla vastassa. Makkonen on hieman muokannut joukkueensa koostumusta ja Lehtonen ykkösessä on mielenkiintoinen veto.

Varmasti tasainen vääntö tiedossa ja maalivahdit ovat jälleen suuressa roolissa. Vaikea tästä on sen tarkempaa lähteä veikkailemaan.
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
JAU! Nitro-ottelu takana. Jukurit oli kyllä munattomampi, kuin osasin ikinä odottaa. Ykkönen oli hemmetin hyvä ja muut enemmän tai vähemmän huonoja. Ei Reunasellakaan ihan paras päivä ollut.

LeKin pelistä hyvää oli toinen erä. Ensimmäisessä erässä tuli hurja määrä puolustuspään virheitä, joita onneksi Tolvanen paikkasi parhaansa mukaan. Tolvanen pelasi muutenkin mainiosti, ainoastaan kolmas maali oli hieman helppo hänelle. Kaksi ensimmäistä oli hienoja Jukureiden ylivoimamaaleja ja viimeinen oli päivänselvä potkumaali, jolle Tolvanen ei voinut mitään.

Tärkeät pisteet LeKille! Hienoa!
 
Suosikkijoukkue
Maselin Käpälä
Mielenkiintoinen kiekkoilta

Näin "analyytikon" silmin oli hieman hämmentävä kiekkoilta. LeKi tuntuu jotenkin vielä hakevan sitä parasta teräänsä. Hyökkäykseen on ollut lähtijöitä aikaisemmissakin otteluissa, mutta oman pään kanssa sapluuna on ollut enemmän ja vähemmän sekaisin. Viime kaudella peli oli omassa päässä joskus ehkä vähemmän näyttävää ja jopa rumaksi luonnehdittavaa, mutta kotisaldo oli sen kaltainen, ettei siitä tehokkuudesta varmaan tarvitse kauheasti väitellä.

Jukureita vastaan nähtiin jälleen kerran mistä jääkiekossa maaleja tehdään. Taisi ainakin kaikki LeKin maalit tulla tehdyksi ihan siitä "tappoalueelta" maalivahdin nenän edestä. UusLeKimäiseen tyyliin selkeään johtoasemaan ei jääty leijumaan, vaan otettiin vastustaja rehdisti peliin mukaan heti kolmannen erän aluksi. Osasyy lienee LeKi-hyökkääjän toisen erän päätteeksi ottamalla jäähyllä, jonka tarpeellisuus jäi ainakin allekirjoittaneella hieman hämärän peittoon. Jukureiden 4-3 -kavennus aikaisen syntyhetkensäkin vuoksi aiheutti pientä epäuskoa tekemiseen, mutta onneksi "hattu"-Pellinen sai vielä kiekon verkkoon, ettei tarvinnut jännittää (mitä nyt sitten taas ottelun lopussa).

Joka tapauksessa hinta-laatu -suhteelta viihdettä riitti Hakametsän vastaavaan verrattuna aika kivasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös