Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Pienen tutkiskelun jälkeen näin se taitaa olla. Täyttä varmuutta asiaan en tosin vieläkään löytänyt.
   
 2. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tai sitten hänet on raahattu mukaan, jotta hänet saa helposti kaukaloon, jos tarve vaatii. Jos Bruinsin väki huomaa, että on sopparin arvoinen niin sellainen kouraan ja kaukaloon. Se on helppoa, kun pelaaja on valmiiksi joukkueen matkassa eikä tarvitse lennättää ensin mantereen toisesta päästä.
   
 3. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, Jack Eikkeli
  Lainaus:
  Harjoitusleirin aikana PTO-pelaajalle maksetaan hotellimajoitukset, safkat ja mahdolliset lääkintäkulut. Vakuutukset pitää hommata ja maksaa itse. Ts. jos päätä särkee, niin jengi tarjoaa buranat, mutta jos sääriluu katkeaa niin se on voivoi. Jos PTO jatkuu runkosarjaan saakka, maksaa seura juurikin jonkinlaista päivärahaa. NHL.comin mukaan PTO on tavallaan "paid internship", eli palkallinen työharjoittelu. CBA on niin sekavasti kirjoitettu, että tuolta ei kyllä paljoa jaksa kaivella.

  PTO on kuitenkin rajattu 25 ottelun mittaiseksi ainakin AHL:n puolella, joten sen puolestahan White voisi pelata vaikka joka neljännen pelin runkosarjassa ja olla silti jengin mukana tuolla PTO-statuksella. Olettaen siis, että homma toimii samalla tavalla myös NHL:ssä. Tai sitten tuo 25 peliä on joukkue-, eikä pelaajakohtainen. Ääh, tiedä näistä nyt sitten.
   
 4. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Ja toisaalta näyttöjen antaminen on pikkusen helpompaa siellä joukkueen mukana kuin yksin Bostonissa.
   
 5. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Totta tämäkin, Cassidy tuossa yhdessä haastiksessa asiasta mainitsikin. Toki ei puhunut suoraan Whitesta, vaan yleisellä tasolla.

  Lainaus:
  Totta myös tämä.
   
 6. Pica Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässit ja Karhut
  Eikös näistä "vahvoista roolipelaajista" ole yleensä maksettu 2. kierroksen varaus? Kauas on tultu ns. hyvistä ajoista ja nykyään on oltava tyytyväinen Ryan Whiten "mahdolliseen" sopimukseen. Ketjullinen kovia ja edes jonkinlaisilla taidoilla varustettuja pelaajia menisi heittämällä tämän päivän kokoonpanoon.
   
 7. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings