Kauniita naisurheilijoita

  • 803 837
  • 1 427

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
sampio kirjoitti:
Perintötekijät määräävät joillakin ihmisillä silmäpussien pysyvyyden, vaikka kuinka olisi elämäntavat kohdallaan.

Aivan,jospa Virpi on jotain sukua Suomen lyhimmälle miehelle,sille jolla on pussit silmien alla?
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
nufc kirjoitti:
Aivan,jospa Virpi on jotain sukua Suomen lyhimmälle miehelle,sille jolla on pussit silmien alla?
Voi ollakin, en ole tutkinut hänen sukuaan sen kummemmin. Sen tiedän, että itse olen kai aika läheistäkin sukua tälle pussihemmolle. Reilun tonnin maksaisi leikkauttaa plastiikkakirurgilla silmät, damn. Paitsi ei minusta silti tulisi kaunista naisurheilijaa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Aamun Hesarissa on kokovartalokuva Sanni Leinosesta siviilit päällä. Aika kissa.

Ei toki seksikäs, koska hän täytti marraskuussa vasta 17 vuotta.
 

WakaWanha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Ottawa Senators
Urheilubabe über alles eli hollantilainen maahockeypelaaja Ellen Hoog on tehnyt vuoden kulttuuriteon ja poseerannut FHM-lehden hollantilaispainoksessa. Kyllä te ne kuvat osaatte netistä etsiä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
WakaWanha kirjoitti:
Kyllä te ne kuvat osaatte netistä etsiä.
Jos parilla sanalla pitäisi kommentoida niin sanoisin, että god damn! Siltikin kyseinen typy on mielestäni seksikkäämpi hokivarusteissaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tuo oli itseasiassa paras kuva sarjasta, muut oli aika mitäänsanomattomia.
 

Remy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Terve vaan kaikki arvon palstalaiset. Aloitan tästä ketjusta jatkoaika urani.
Sulkapalloa pelailen silloin tällöin ja etsiessäni tietoja kyseisestä lajista törmäsin poikkeuksellisen kauniiseen Carola Bottiin. Kivahan hänen kanssaan olisi pelailla.

http://www.iceposter.com/posters/Carola_Bott/

ps. Toivottavasti linkki toimii...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Hmmm, ei paha, ei ollenkaan. Mielestäni parempi kuin tämä Ellen Boogaard.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Tosiasiassa näistä photoshopatuista kuvista on ihan turha tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä kuka on oikeasti kaunis ja kuka ei. Yleensä todellisuus on aika karua :)
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Remy kirjoitti:
Sulkapalloa pelailen silloin tällöin ja etsiessäni tietoja kyseisestä lajista törmäsin poikkeuksellisen kauniiseen Carola Bottiin....

Niin, en malta olla ajattelematta ääneen, että aika hoikat, tahi fotoshopatut, reidet ko. naisella on kovemman tason sulkapallistiksi.

Täältä tähän
 

Remy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU

Kaivanto

Jäsen
MM-ampuhiihtoja katsellessa tuli sakemannien Magdalena Neunerista mieleen, että jos panemaan joskus oppis niin ai-jai sentään!
 

scholl

Jäsen
Kaivanto kirjoitti:
MM-ampuhiihtoja katsellessa tuli sakemannien Magdalena Neunerista mieleen, että jos panemaan joskus oppis niin ai-jai sentään!

Neuner täytti vasta 20v nyt viikon loppupuolella ja on kyllä mielettömän nopeasti noussut huipulle. Ruotsin televisiossa näytettiin saksalainen dokumentti, missä kerrottiin, että kotikylässä on vain 1500 asukasta ja kirjaimellisesti kotitalon pihasta lähtee 80km latuverkosto.

Mitä enemmän kuulee hänen haastattelujaan niin sitä positiivisemmin mielin niitä kuuntelee. On jopa ehkä vähän liian ylipirteä. Tosiaan erittäin mukavanoloinen nainen, joka on kyllä hyvää positiivista julkisuutta Baijerille ja on sanomattakin selvää, että yksi Keski-Euroopan suosituimmista lajeista ampumahiihto ei ainakaan Neunerin takia suosiotaan menetä.

En puhu nyt panomielessä niinkuin Kaivanto, mutta ihan yleisesti ehdottomasti mielestäni tämän hetken suosikkinaisurheilija maailmassa.
 

Kaivanto

Jäsen
scholl kirjoitti:
Neuner täytti vasta 20v nyt viikon loppupuolella ja on kyllä mielettömän nopeasti noussut huipulle.

On kyllä hurja hiihtovauhti tuon ikäiseksi, kuitenkin hiihdossa pohjia pitää tehdä aika pitkään ja kyseessä ei ole yleensä mikään teinitähtien laji. Jos pyssytyöskentely ei säily tuollaisena Disl-mäisenä sohimisena, vaan hän oppii jossain vaiheessa hiihtämisen lisäksi ampumaankin säällisesti, on kilpakumppaneilla viiden vuoden päästä sormi suussa.
 

scholl

Jäsen
Hiihtovauhdista tuli mieleeni se, että minne ihmeeseen Kati Wilhelmin hiihtovauhti on kadonnut? Siis hänhän tuli lajiin maastohiihdon puolelta ja pärjäsi alkuvuosina juuri nimenomaan siksi, että hiihti muita kovempaa. Nyt hän alkaa olla hitaimpia saksalaisia suksilla, eikä iänkään pitäisi vielä painaa. Pärjää vain noilla matkoilla missä ammutaan tarpeeksi monta kertaa, kun ampumapaikalla ei tee niin paljon virheitä kuin joku toinen.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Fitness pro Else Lautala, jonka sukunimi valehtelee ja pahasti ; )

Else 1
Else 2
Else 3
Else 4
Else 5

Eikä toi systerikään mikään ruma ole... : ) Tosin sitä en tiedä onko urheilija.

Essi
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mängimies kirjoitti:
Etkö tarjoaisi Carlielle rautaysiä jos hän sitä nätisti pyytäisi? Epäilen...
Kyllähän noille tarjoaisi vaikka nyrkkiä perseeseen, mutta molemmat ovat noissa kuvissa järkyttävän kaukana luonnollisuudesta kauneudesta puhumattakaan. Ei ole oikein minun makuuni tuollaiset friikit.

Ylempi friidu varsinkin on kunnon taidemaalaus muovisine naamoineen, ja taidehan tunnetusti jakaa mielipiteet vahvasti. Vähän vähemmän väriä lättyyn ja maltillisempaa kuvankäsittelyäkin varmaan vaaditaan, niin pääsisivät todennäköisesti molemmat pallonhakkaajat enemmän oikeuksiinsa.

Mutta kuten sanottu, esim. takaapäin työstettäsessä eivät nuo pellehermanninaamatkaan haittaa, kun runko on kerran tuollaisessa kunnossa.
 
Iker kirjoitti:
Kyllähän noille tarjoaisi vaikka nyrkkiä perseeseen, mutta molemmat ovat noissa kuvissa järkyttävän kaukana luonnollisuudesta kauneudesta puhumattakaan.

Niin no harvemmin nuo Hustelertypyt ihan luonnollisen kauniina noissa kuvissa ovatkaan.

Tässä ketjussa on nähty jo jotain (itä-)saksalaisia ampumahiihtäjiä, niin miksei sitten golfia pelaavia pöllöjäkin. Ihme valitusta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tossa naisten 10 km hiihtoa katsellessa

Tuo Saksan Evi Sachenbacher-Stehle ei vaikuta ollenkaan pahan näköiseltä tapaukselta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös