Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Kauhea huhu liikkeellä!

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana TM, 25.02.2001 klo 11.57.

 1. TM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Huhu on lähtöisin Norjasta joka väittää että joku suomalainen hiihtäjä olisi kilpailutilanteessa kärynnyt testissä! Ei juma sentään, Norjasta alkaa tulla kohtuullisen vihattu maa näiden kisojen jälkeen kun tuollaisia huhuja maassa lasketaan liikkeelle.
   
 2. bystander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
  Jaa-a, ettei vaan olisi kateellisten panettelua nämä puheet. Norjaltahan kisat ovat toistaiseksi menneet - ainakin mitalien valossa - päin ahteria, ja tuntuu siltä, että menestymättömyys korreloi suoraan näiden huhujen määrään.
  <BR>
  <BR>Eli niin kauan kun mitaleja ei tule, voi aina yrittää liata muiden maine.
  <BR>
  <BR>Toisaalta, mistäs minä näistä tiedän. Tiedä vaikka joku suomalainen oikeasti olisikin kärähtänyt.[addsig]
   
 3. Guest Vieras

  Kertokaahan mulle yksi asia. Jos hiihtäjä käyttäisi EPOa, näkyisikö se missään testissä?
  <BR>
  <BR>Nostaahan se hemoglobiiniarvoja, mutta ei eihän ne korkeat arvot vielä mitään todista sen käytöstä?
  <BR>
  <BR>Tuli nimittäin vain tuosta Ari Palolahdesta mieleen, kun siitähän oli yleisestikin olemassa tieto, että hänen arvonsa välillä ylittävät tuon 175, joten pelkona oli, että jos hän olisi joutunut testiin ennen sprinttejä, ei hän olisi saanut osallistua.
  <BR>
  <BR>Mutta mitä siitä olisi seurannut, jos hän olisi joutunut testeihin, ja arvo olisi ollut yli 175?
  <BR>
  <BR>Eihän se todistaisi vielä yhtään mitään muuta kuin sen, että se arvo nyt oli liian korkea?
  <BR>Oltaisiinko siitä kuitenkin heti tehty joku doping tapaus? No, jotkut nyt ainakin olisivat heti syyttäneet aineiden käytöstä.
  <BR>
  <BR>Mutta Palolahti itsekin oli myöntänyt jo ennen testejä, että arvot saattavat olla liian korkeat.
  <BR>
  <BR>Eli millä tavalla sen EPOn käyttö voidaan todeta?
  <BR>
  <BR>Isometsästä on puhuttu, että kuinka hän olisi peittänyt EPOn, tai jonkin toisen aineen, käyttöä sillä aineella, mutta tottahan kyseinen asia ei ole, ennen kuin voidaan todistaa, että arvoja oli nostettu ensin jollain aineella.
   
 4. Guest Vieras

  Se on Myllylä joka on kärähtany! Kun laskee 1+1 niin sehän on selvä! YLE:n sensuuri näköjään pitää kun ei uskalleta sanoa minkä kaikki tietää. Miks Mika muuten ois jääny pois? Siinä meni viestikulta prkl!
  <BR>
  <BR>Menee tää tiedottaminen Suomessa jo DDR:n tasolle. Isometsäkin on vain olosuhteiden uhri. Paskat, dooppareita ne on karpaasit eikä siitä mikskään muutu.
  <BR>
  <BR>Totuus on puhunut!
   
 5. thor Jäsen

  Sitähän se Antidopingtoimikunnan mies Seppälä juuri kritisoi. Hemoglobiinitesti ei todista EPO:n käyttöä. Jos se raja testissä ylittyy, ainoa seuraus on kilpailusta sulkeminen.
   
 6. Guest Vieras

  Näyttää uusi douppaus-käry olevan tosiasia. Suomen yllätystestin tuloksethan piti julkaista tänään: eilen Urheiluruutu kuitenkin ilmoitti että \"tulosten julkistus on siirretty keskiviikoksi.\" Doping-huhut alkoivat kiertää, ja FIS ilmoitti juuri pitävänsä huomenna tiedotustilaisuuden. Lähes samaan syssyyn Myllylä, jota ei näissä kisoissa ollut vielä testattu (viestissä vain Immonen) ilmoittaa jättävänsä 50km väliin ilman sen kummempaa syytä. TOIVOTTAVASTI TÄMÄ EI PIDÄ PAIKKANSA!
  <BR>
   
 7. Guest Vieras

  Eli siis, eihän Isometsän tapaus eroa tällä hetkellä mitenkään muuten tuosta, kuin että Isometsä koetti päästä vilpillä kisaan, Palolahti taas tuurilla.
  <BR>
  <BR>Eli Isometsä tosiaan jäi dopingista kiinni, mutta edelleenkään ei voida sanoa, että hän olisi mitään muuta ainetta käyttänyt.
  <BR>
  <BR>Palolahti pääsi tuurilla.
  <BR>Mutta eikös sekin muka sitten olisi törkeää, että arvot luultavasti olivat ylikorkeat ja silti mies pääsi hiihtämään. Ja vielä myönsi, että arvot ovat korkeat.
   
 8. TM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  On täysin mahdoton ajatus että Myllylä olisi kärännyt. Mielestäni maailmasta ei voi löytyä rehellisempää ihmistä kuin Mika. Mies on kaiken lisäksi uskovainen ja luulisi että koko pohjanmaa hyökkäisi hänen kimppuun jos mies jotain aineita käyttäisi.Täysin järjetön ajatus joten kyllä Mika on täysin puhdas.
   
 9. Guest Vieras

  <!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
  <BR>2001-02-25 13:21, TM kirjoitti:
  <BR>
  <BR>On täysin mahdoton ajatus että Myllylä olisi kärännyt. Mielestäni maailmasta ei voi löytyä rehellisempää ihmistä kuin Mika. Mies on kaiken lisäksi uskovainen ja luulisi että koko pohjanmaa hyökkäisi hänen kimppuun jos mies jotain aineita käyttäisi.Täysin järjetön ajatus joten kyllä Mika on täysin puhdas.
  <BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
  <BR>
  <BR>
  <BR>Niinhän se oli Jarikin kuin suoraan Suomi-Filmistä mutta jos ei muuten pärjää niin minkäs voit!
   
 10. Guest Vieras

  Pieni vinkki Hiihtoliitolle!
  <BR>
  <BR>Kun joudutte maanantaina lehdistötilaisuuteen Myllylän kärystä. Niin laittakaa joku muu vastaamaan kansainväliselle lehdistölle kuin Petäjä.
  <BR>
  <BR>tankeros tankeros
   
 11. Monte-Cristo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
  Kyllä se poijjaat taitaa Myllylä olla. Liian hyvin menee palaset yhteen. Ja Petäjähän puhuu hyvää enklantia, aksentti on häkkis-tyylinen, mutta sanallinen ulosanti on aivan hyvää. Sen sijaan vaihtakaa se lukiolaistyttö pois sieltä tulkin paikalta.
  <BR>
  <BR>Suomi on uusi douppingmestari, hei...
   
 12. Guest Vieras

  Joo ja Suomen joukkueen lääkärit eronneet, sanoo yle:n sivut.
   
 13. TM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Janne Immonen se on.
   
 14. Guest Vieras

  joo saatanan Immonen!
   
 15. thor Jäsen

  Elättelen vielä pieniä toiveita, että se olisi Ari Palolahti eikä Immonen. Sekin on kai mahdollista.
   
 16. Eldritch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mistä tiedätte, että se on Immonen? Kertokaa, jos tiedätte?
   
 17. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Immonen oli ainut suomalainen, joka testattiin viestin jälkeen.
   
 18. Potaichuk #67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kärpät ja Detroit
  Meni Suomen hiihdon maine totaalisesti yksien kisojen aikana... Ja vielä kun olympialaisetkin lähestyisi.. Aina on puhuttu että Suomen hiihtäjät on karpaaseja, jotka hiihtää Suomalaisella sisulla.. On tainnut miehet naukkailla muutakin kuin sisua.
   
 19. aHab Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Montreal Canadiens
  No justiinsa... Immonenhan se sitten oli. Se siitä viestikullasta.
  <BR>
  <BR>Nyt ei muuta kuin odottamaan mitä WADAn testeistä paljastuu. Ei hyvää päivää....[addsig]
   
 20. Cannibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Kyllä tässä menee maine, ei pelkästään suomalaiselta hiihdolta, vaan koko suomen urheilulta ja jopa maalta kokonaisuudessaan.
  <BR>
  <BR>Kyllä ne saatanan turskantallaajat nauravat makeasti tälle, ja syytä onkin. Kyllä minäkin ivallisesti niin tekisin. On tämä täysin käsittämätöntä. Mitä helvettiä nämä urheilijat oikein ajattelivat. Varmaan halusivat tehdä näistä kotikisoista oikein ikimuistoiset. Siinä he kyllä onnistuivat erinomaisesti. Näitä kisoja ei unohdeta koskaan. Ainakaan Ruåtsissa tai Norjassa.
  <BR>
  <BR>Immonen se taitaa olla, ei taida muita mahdollisuuksia olla. Kyllä se periaatteessa Myllyläkin voisi olla. Se VOISI olla kuka tahansa. Koko Suomen joukkueen yllä on sellainen varjo, että enpä tiedä voiko heitä edes suomalaisiksi tai urheilijoiksi sanoa. Myllylä ei ole tässä suhteessa yhtään sen parempi kuin muutkaan. Yhtä hyvin se voisi olla hän. Mestaruudet eivät paina paskan vertaa. Minun silmissäni mies on yhtä syyllinen kuin muutkin joukkueessa. Lopultakin on mahdotonta tietää kuinka moni kiellettyjä aineita käytti. Niin vain piti Isometsänkin olla \"puhdas\" karpaasi josta ei olisi ikinä uskonut tuollaista.
  <BR>
  <BR>Ja paskat. Kaikista pahiten vedätettiin monituhatpäistä yleisöä jotka hurjasti kannustivat \"omiaan\". Keitä nämä omat nyt ovat? Doupattuja paskoja. Alinta ja halveksutuinta sakkaa mitä maailman päällään kantaa. Ja he ovat, valitettavasti, suomalaisia. Tänään on suuri häpeä asua tässä maassa.[addsig]
   
 21. Flazor Jäsen

  Immonen sanoi palkintojenjakotilaisuuden jälkeen jotenkuten tähän suuntaan Laura Ruoholan kysyessä tulevaisuudesta:<!-- BBCode Start --><I>\"Haluan täältä pois niin pian kuin suinkin.\"</I><!-- BBCode End -->
  <BR>
  <BR>Taitaa olla niin, että poikien (Isometsä, Immonen) henkinen kantti ei kestänyt menestymispaineita ja oli pakko tehdä benjohnssonit.
  <BR>
  <BR>Ei pojat perkele, ei sitä hommaa noin hoideta! <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_mad.gif">
  <BR>
  <BR>Kauhulla WADA:n testituloksia odottaen,[addsig]
   
 22. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  On se nyt vaan perkele! Kaikkihan sen tietää, että huippu-urheilussa doupataan niin maan perkeleesti, mutta miksi sen paskasangon täytyy juuri meidän niskaan kaatua? Jos kaikki kisoihin osallistujat testattaisiin, niin varmasti löytyisi yhdeltä jos toiseltakin ties mitä mömmöjä.
  <BR>
  <BR>Täytyy nyt toivoa, ettei ainakaan Suomen naisista kukaan, ainakaan Manninen tai Kuitunen, kärähdä. Mieshiihdon maine meni, ainakin minun ja norjalaisten silmissä.
  <BR>
  <BR>Ei sen puoleen, että ei olisi minunkaan vahingonilolla rajaa, jos joku tai mieluummin vaikka useampi norjalainen nyt kärähtäisi.
  <BR>
  <BR>Keskiviikkoa kauhulla odottaen,[addsig]
   
 23. Guest Vieras

  Myllylä se ei ole. Mistä päätellen Immonen ? Miksei voisi olla Repo tai Kirvesniemi (Isometsän valmentaja) ?
   
 24. Guest Vieras

  <!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
  <BR>2001-02-25 11:57, TM kirjoitti:
  <BR>
  <BR>Huhu on lähtöisin Norjasta joka väittää että joku suomalainen hiihtäjä olisi kilpailutilanteessa kärynnyt testissä! Ei juma sentään, Norjasta alkaa tulla kohtuullisen vihattu maa näiden kisojen jälkeen kun tuollaisia huhuja maassa lasketaan liikkeelle.
  <BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
  <BR>
  <BR>Jep, Norjahan onkin tässä se suurin syntipukki. Ja kiltin hiihtoliiton
  <BR>kummola-sedät eivät ovelasti halua vielä kertoa, että kärähtänyt on
  <BR>se Immonen.
  <BR>
  <BR>Yritähän olla varovainen astuessasi todellisuuteen. Pudotus näyttää
  <BR>olevan aivan helvetin pitkä.
  <BR>
  <BR>
  <BR>-BaariNappi
   
 25. Salomon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  No sillä lailla poijjaat!
  <BR>Kyllä saa nyt ulkomaanelävät mukavan kuvan härmäläisistä urheilijoista.
  <BR>Saas nähdä tuleeko käryjä vielä lisää sen jälkeen kun WADA julkistaa yllätystarkastuksensa tulokset?
  <BR>Ja jos sieltä käry tulee, niin eiköhän se kärähtänyt ole joku naishiihtäjistämme?
  <BR>Jos ei muuten, niin vaikkapa tasapuolisuuden vuoksi.
  <BR>
  <BR>Kyllä täytyy hiihtoliiitossa käydä kova tuuletus näiden karkeloiden jälkeen. Kaikki täytyy aloittaa aikalailla alusta, sillä enpä usko että nykyiset yhteistyökumppanit lajin parissa enää jatkavat.
  <BR>Osasipa Esko Ahokin mennä oikeaan aikaan sinne Harwardiin, ettei tarvitse näitä ikäviä asioita muille selitellä.
  <BR>
  <BR>Kaiken kaikkiaan viimeistään nyt STT:n ja Jari Räsäsen välinen oikeudenkäynti nousee ihan uuteen valoon. Olisiko STT:n sittenkin kannattanut paljastaa lähteensä?
  <BR>