Kauden jälkipyykki

  • 196 541
  • 862

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tarkoittanut, etteikö Rintsiä kannattaisi houkutella. Ehkä ilmaisin itseni vähän epäselvästi. Onhan Rintsi yksi parhaimpia hyökkääjiä mitä Tepsissä on liigassa nähty. Jos hän vaan tänne suostuisi tulemaan, heti jumalauta nimi paperiin. Oli se avaintekijöitä vuosien 2000 ja 2001 mestaruuksissa.

Meillä ei vaan hirveästi ole onnea ollut pelaajien suhteen. Kyllä kai joku Huzzekin olisi terveenä ollessaan jotain lisää pakkikalustoon tuonut. En vaan haluaisi nähdä että pitseissä ekassa pelissä Rintsiltä menee vaikka joku sivuside tai akillesjänne ja se on sitten siinä.

Ei loukkaantumisia pidä etukäteen murehtia. Voihan se paha polvivamma tulla kenelle hyvänsä, jos käy huono tuuri. Aikaisemmalle loukkaantumishistorialle laittaisin sen sijaan painoa. Jos edellisten kausien aikana on mennyt loukkaantumisten vuoksi enemmän aikaa katsomon kuin jään puolella, niin nämä tällaiset tapaukset pitäisi jättää väliin. Ja jos edellisellä kaudella on ollut joku paha vamma, niin ei näitä kavereita perkele tarvitse meille ottaa kuntoutumaan.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Kovasti huudellaan ykkössentterin perään. Palaan jo kerran esille ottamaani aiheeseen, ihan vaan yhtenä näkökulmana. Meillä oli kauden lopussa laadukas ja taitava, urallaan eteenpäin menevä sentteri. Avut pelaamisessa nimenomaan hyökkäyspään pelaamisessa. Omasi loistavan kudin, ranteella ja lämärillä, osasi ampua suoraan syötöstä, omasi hyvän pelisilmän, syötti kovaa ja tarkasti. KHL:ssä meni lujaa, oli joukkueensa paras pistemies ja syyt oli helppo nähdä. Liike mun silmiin hieman puutteellista, eikä fyysisessä pelissä mikään superjyrä, ei nyt jalkoihinkaan tietysti jäänyt. Puolustuspelaaminen myös vähän, en nyt sano laiskaa, mutta kuitenkin.

Sitten tää kaveri pelaa meillä ekat pelit, ehkä pientä yliyrittämistä oli aluksi, mutta sieltä se rentous omaan tekemiseen löytyi. Sitten alkoi tapahtua. Kolmeen peliin 4+1 liigassa ja parissa MJ-höntsässä 3+2, valinta turnauksen parhaaksi yms. 5 peliin tehnyt 7 kaappia, eikä ne ollut mitään tuurimaaleja. Seuraavaksi paluu Turkuun, ja ilmeisesti pelaaminen ei enää tullutkaan sitä rentoutta. Seuraavaan 10 peliin ei maalin maalia. Ja pelaaminen alkoi näyttääkin erilaiselta, henkinen takalukko päällä, tuttu yliyrittäminen palasi. Ratkaisut alkoivat näyttää huolimattomilta ja välinpitämättömiltä.

Fakta on se, että jos KHL:ssä pelaat sarjan 21. sijoittuvassa jengissä ja teet 44 pelissä tehot 12+15=27, niin ei vaan yksinkertaisesti ole omalla tasolla suorittamista pelata liigaa 17 peliä 5+5=10. Siis onhan nuo pistekeskiarvot suht samat (0,614 KHL v. 0,588 SM-liiga), mutta perustuen siihen itseluottamukseen mikä kaverilla oli kun hän tänne tuli + niihin esityksiin niin voi voi mitä suorittamista. KHL:ssä vertailukohdaksi voisi ottaa Stefan Ruzickan, olkoonkin, että Ruzicka paremman kauden pelasi (0,755), kuitenkin samankaltaisia peliesityksiä tällä kaudella (joukkueen paras pistemies, joukkue KHL:n 19. yms.). Pelasi mm. Jarkko Immosta selkeästi parempaa kautta (tosin Jarkolla on vähän huono kausi menossa). Nämä nyt vähän antavat indikaatiota siitä miten mies siellä KHL:ssä onnistui.

Tästä nyt sitten herää paljon kysymyksiä, että miksi Mikus ei onnistunut. Lähtökohdat olivat hyvät, taidot olivat olemassa, mutta miksei klikannut. Virtakaan ei mun mielestä ottanut miksikään silmätikuksi (loppukaudella ei julkisuudessa muutenkaan tainnut hirveästi pelaajia arvostella). Onko tässä nyt kyse siitä, ettei 'uusi' kaveri vaan yksinkertaisesti saa tuota Pekan pelitapaa selkärankaan noin lyhyessä ajassa. Vai oliko ilmapiiri huono? Itseluottamus? Huono pelaaja? Huonot ketjukaverit?

Mun mielestä ongelma oli nimenomaan tuossa, että luonnonlapsi-Mikus ei enää pelannut selkärangasta, vaan joutui miettimään kentällä mitä se koutsi nyt oikein halusi, että mä teen. Tuon takia varmasti Suikkanenkin on niin menestyvä valmentaja, hänellä on sopivassa suhteessa velvoitteita ja vapauksia näissä avainpelaajien tapauksissa. Ei voi olla sattumaa, että I.Filppula, Birner, Lasch, Hodgman kaikki ovat pelanneet huikeaa kiekkoa juuri tämän miehen alaisuudessa.

Tässä nyt olisi Virralla mietinnän paikka. Jos kesken kauden on turha ketään tänne enää raahata, niin ne sopimukset pitää saada aikaan än yy tee NYT! Ykkössentteri nyt vähän helvetin äkkiä sopimuksen alle, että saadaan kunnon kesätreeni ja päästään heti hiomaan se pelitapa sinne selkärankaan. Sitten voidaan ehkä jo joulukuussa odottaa sitä tasokasta pelaamista. En tiedä sitten onko Virralla liian vähän vapauksia vai onko ne väärässä paikassa vai onko vika muualla. Kenties vaan monistetaan 12 kipaletta Ville Vahalahtia joukkueeseen ja 6 kipaletta Mojziseja, niin homma pelittää. Tuollainen monistuskone nyt ainakin allekirjoittaneelle tuntuu helpommalta keksiä, kuin se missä syy TPS:n jouluun asti jatkuneen nousun katkeamiseen ja romahdukseen.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Jotenkin kaudesta jäi sellainen olo, että loppujen lopuksi oltiin aika lähellä, sitä että joukkue olisi onnistunut paljon paremmin. Tammikuusta lähtien oli paljon pelejä, joissa TPS oli kentällä hallitsevampi ja kiekollisesti ”parempi” joukkue. Tuloksellisesti jälki oli kamalaa. Virtakin myönsi, että jengi oli henkisesti lukossa. Siinä alkuvuodesta pari pomppukiekkoa olisi hakattu sisään, niin voisi olla hyvin TPS tällä hetkellä olisi kuumana jenginä menossa kovaa vauhtia menossa kohti välieriä. Aika pienestä tuollaiset henkimaailman jutut ovat loppujen lopuksi kiinni, joilla on kentällä valtava merkitys. Toisaalta aika lailla niille sijoille jäätiin, mitä joukkueelta odotettiin, joten ensi kaudella sitten uudestaan.

Yleisömääristä tuossa ketjun alussa oli juttua, niin mielestäni TPS vetää aika lailla sen mitä tällaisella pelillä ansaitseekin vetää SM-liigan mittakaavassa. Aika kaukana ollaan Hesan jengeistä Kärppien ohi voitaisiin mennä heittämällä jos parempi kausi pelattaisiin ja tamperelaiset ovat takana. Pitää myös muistaa, että TPS:llä ei tällä hetkellä oikein ole luonnollisia vihollisia SM-liigassa. Hesalaiset toki vähän enemmän kiinnostaa, mutta aika eri sijoista taistellaan ja Lukon kanssakin paikallisottelut ovat yhtä muovisia, kuin toinen turkulainen pääsarjatason futisjengi. Tamperelaiset ovat enemmän vitsejä kuin kiimaa herättävä vastustaja. Siinä on sarkaa markkinointiosastolle pureksittavaksi.

Eikä turkulaiset sen enempää ole GH-porukkaa kuin muuallakaan, sitä paitsi aika vähän sellaista porukkaa on joka sen joukkueen pelipaidassa liikkuu, joka finaaleissa pelaa. Se että vaan finaalit kiinnostaa on ilmiö joka toistuu joka puolella maailmaa lajista riippumatta. Turussa ehkä näkyy sillä tavalla enemmän, että hallin kapasiteetti mahdollistaa triplaamaan marraskuisen tiistai saipa pelin yleisömäärän helposti.

Jos TPS pelaisi 6000 vetävässä hallissa, niin halli olisi käytännössä myyty loppuun pelkistä kausikorteista, koska se olisi ainut tapa päästä katsomaan varmasti kiinnostavat ottelut ainakin jos tulisi vähänkään kiimaisempi kausi ja sitähän ei koskaan etukäteen tietäisi.

Eli kysymys on siitä, että meillä on yli suuri halli. Tämä on myös mahdollisuus, mutta enemmän siitä tällä hetkellä kärsitään, kun niukkuudella ei oikein voi otteluita markkinoida.
 

12961

Jäsen
Mutta ei tätä saa ääneen sanoa täällä. Nyt sä olet ihan negailija ja huono kannattaja. Virallinen totuus on että meillä on pienen budjetin joukkue ja sekin budjetti on alitettu. Eiku...

Kannattaa muistaa, että Huzze ei todennäköisesti ollut halpa mies, ja jonkinmoinen osa budjetista on mennyt myös muiden loukkaantuneiden pelaajien palkanmaksuun. Kela maksaa päivärahoja, mutta kyllä kaikissa loukkaantumistilanteissa seura ottaa takkiin aika rankasti.

Laskekaapas kenen loukkaantuneitten pelaajien palkkoja TPS on maksanut viimeisen 2 kauden aikana... Vaikuttaa aika lailla suhteeseen pelaajabudjetti vs. kentälle heitettävä kokoonpano.

Jatkoajassa puhutaan usein vakuutuksista pelaajan loukkaantumisen varalle. Nuo ovat aika lailla yksittäistapauksia, ja vakuutetut ovat yksinomaan todellisia joukkueensa kärkinimiä, mm. Viuhkola on kuuleman mukaan vakuutettu loukkaantumisen varalle. Tepsistä erillistä vakuutusta ei liene kenelläkään.
 
Viimeksi muokattu:

12961

Jäsen
Oman käsityksen mukaan SM-liigassa nuo kärkinimetkin vakuutetaan vain 100k asti yleensä kun tämän jälkeen vakuutuksen hinnat alkavat olla aivan tähtitieteellisiä.

Paljon mahdollista, en ollut sen tarkempaa tietoa noista vakuutussummista kuullutkaan. Selvää on, että vakuutuksen hinta on härskin korkea, koska riskikin on aika arvaamaton. Tiedätkö, mistä vakuutusyhtiöistä näitä SM-liigaan otetaan? Tuskin suomalaisista?

Harvat pelaajat ovat siis vakuutettuja loukkaantumisen varalle, ja vakuutetutkin vain osittain.

Positiivista on se, että pelaajabudjetti pysynee samoissa, kalliita miehiä lähtee, lisäksi loukkaantuneiden tilalle saadaan uusia pelaajia. Tepsillä lienee aika tavalla rahaa käytettävissä tämän kesän hankintoihin. Erityisesti Plihalin palkka oli aivan liian korkea, vaikka Tomas tärkeä pelaaja joukkueelle olikin. Plihalin hintaan voi hyvällä scouttauksella saada lähes tuplapisteet, esimerkiksi Jarno Koskiranta tienannee alle puolet Plihalin viime kauden liksasta ensi kaudella.

Katsotaan sitten ensi kaudella, ketkä silloin istuvat lasaretin puolella.
 
Viimeksi muokattu:

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Onhan se nyt kumma, jos Rintasesta leivottaisiin Tepsin ykkössentteriä! Joo, varmasti edelleen ihan ok liigatasolla ja ehkä tekisi sen 30 pistettä, mutta ikää on kuitenkin 39 tänä vuonna(?) ja ura on totaalisen ehtoopuolella.

Ymmärrän kyllä pointtisi, mutta olen eri mieltä. Rintanen on -73 kuten muuan (vanhempi) Ville Peltonenkin. Molemmat vetivät kuluneen kauden lähes piste/peli tahdissa. Itse huolisin takaisin koska tahansa all time suosikkipelaajani. Jopa ykkössenaksi, taakse pätevä kakkosena, jottei olla taas yhden kentän varassa. Tietämättä vielä lähtijöiden määrää sanoisin että puolustus pitäisi saada kuntoon kumminkin ensin, ihan liikaa lahjamaaleja tuli tällä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Jotenkin kaudesta jäi sellainen olo, että loppujen lopuksi oltiin aika lähellä, sitä että joukkue olisi onnistunut paljon paremmin.

Rohkenen olla tästä asiasta täysin eri mieltä. Mielestä oltiin itse asiassa huomattavasti lähempänä totaalista riman alitusta. Sääliplayoffeista jääminen oli kuitenkin vain pisteen päässä. Koko kauden joukkue oli muutaman yksilön varassa. Niissä peleissä, kun esim. Vahalahdella ei luistin kulkenut, joukkue oli pääsääntöisesti suurissa vaikeuksissa. Sitä ei luonnollisesti auttanut koko kauden jatkunut epävarmuus ja jatkuva tason heilahtelu maalivahtipelissä, eikä myöskään se, että pakisto lahjoitti vastustajalle maaleja lähes joka pelissä karkeilla henkilökohtaisilla virheillä.

Toivottavasti tästä kaudesta edes opittiin jotain joukkueen johdossa. Esim pelaajascouttauksen suhteen on ihan oikeasti ryhdistäydyttävä. Mitään turhakkeita tänne ei voida enää roudata, vaikka kuinka halvalla saataisiin. Ja kun Pekka Virralla on sanansa sanottavana pelaajahankinnoissa, niin joukkueen pitää olla hänen näköisensä, oli se sitten millainen salibandyporukka tahansa. Julkinen vittuilu pelaajille ja faneille on loputtava ja valmennuskaksikko voisi keskittyä olennaiseen. Jossainhan on vikaa, jos valmentajat eivät saa vuodessa pelitapaansa ajettua sisään. Ei tää kuitenkaan mitään rakettitiedettä ole.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jossainhan on vikaa, jos valmentajat eivät saa vuodessa pelitapaansa ajettua sisään. Ei tää kuitenkaan mitään rakettitiedettä ole.

Niin, tästä jauhaminenkin tällä palstalla on vähän ylimitoitettua koska asian esiin ottavat (en tarkoita nyt sinua) eivät edes ole osanneet loppukaudesta tulkita miten Palloseura on pelannut, kuten nimim. Sebbee pari-kolme sivua sitten jo totesi.

Omasta mielestäni tuo jengi tulisi kasata ns. vanhan ajan malliin, sillä oli joukkue miten Virtamainen tahansa, tulisi siinä olla selkeät roolitukset. Pakistoon ehdottomasti sitä kiekollista taitoa enemmän, mutta ei todellakaan pelkkiä mikkihiiriä jne. Tämä kuitenkin on toisen ketjun juttuja.

Tämä kausi jätti melko valjun maun, vaikka tuntui välillä että ihan hyvin voisi mennäkin. Ensi kaudella alan itsekin kallistua tuohon näennäishallinnan dissaajien puolelle mikäli Virta ei saa tulosta tehtyä silloisella joukkueellaan. Loppupeleissä aika paradoksaalista olla Palloseuran kannattaja, kun tavallaan tahtoisi nähdä tuloksia, mutta myös pitkäjänteistä duunia jolla tämä jengi hilattaisiin alemmasta keskikastista pois. En mä tiedä olisinko tyytyväinen siihen että oltaisiin ensi kaudella jäätävällä ylisuorittamisella puolivälierissä, jos sitä seuraavana jäätäisiin taas säälien ulkopuolelle. Realiteetit tulee muistaa, vaikka miten tykkäisi liioitella ja väritellä.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Niin, tästä jauhaminenkin tällä palstalla on vähän ylimitoitettua koska asian esiin ottavat (en tarkoita nyt sinua) eivät edes ole osanneet loppukaudesta tulkita miten Palloseura on pelannut, kuten nimim. Sebbee pari-kolme sivua sitten jo totesi.

Omasta mielestäni tuo jengi tulisi kasata ns. vanhan ajan malliin, sillä oli joukkue miten Virtamainen tahansa, tulisi siinä olla selkeät roolitukset. Pakistoon ehdottomasti sitä kiekollista taitoa enemmän, mutta ei todellakaan pelkkiä mikkihiiriä jne. Tämä kuitenkin on toisen ketjun juttuja.

Kyllä niissä peleissä mitä itse tuli loppukaudestakin katsottua tuli ne jätön jätön jätöt pakistossa ja hyökäykkessä pyörittiin kulmissa/päädyssä aivan helvetisti, vailla halua mennä maalille, tai ainakaan kukaan ei sinne maalille hakeutunut. Koomisen näköistä kun useammassa hyökkäyksessä kaikki 3 hyökkääjä päätyviivan takana ja puolustajat jömmöttää viivassa, siistä kun isketään sitten vastaan, niin ei hyvää päivää. Ja jos sitä kiekko isketään punaiselta päätyyn miksei sitä voi tehdä ilman jätön jätön jättöa, siinä monta riskiä jäis pois, siis jos pelataan kyseisellä tavalla.

Minun mielestä Virta ei onnistunut tällä kaudella töissään. Onnistumista puoltavat voisivat kerto miten ne onnistumiset näkyivät tällä kaudella. Olen tätä jo muutaman kerran kysynyt, mutta vastauksena on taitu vaan haukkua tietämättömäksi moukaksi ja huonoksi kannattajaksi.

Ei pidä myöskään ymmärtää väärin kaikkea mitä täällä jotkut kirjoittavat. Uskon monelle käyvän, jotta Virta johdattaa meidät ensi kaudella puolivälieriin hyvällä pelillä. Moni vain taitaa usko jottei näin käy.

Ottiko Virta muuten kertaakaan kaudella mitään omalle kontolleen?
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnistumista puoltavat voisivat kerto miten ne onnistumiset näkyivät tällä kaudella. Olen tätä jo muutaman kerran kysynyt, mutta vastauksena on taitu vaan haukkua tietämättömäksi moukaksi ja huonoksi kannattajaksi.

Lisätietoa tästä haukkumisesta? En ainakaan nopealla silmäyksellä löytänyt. Vaikkakin osa tänne kirjoittavista (ehkä heikoimmillani myös itseni mukaanlukien) on saattanut paheksua tuota välillä epämääräisen negatiivista ja lietsovaa lähestymistapaasi. Nimimerkillä Lonkkataklausnevöforget. Itse olen löytänyt kyseenalaistuksissasi kuitenkin myös järkevää, enkä muutenkaan ole valmis haukkumaan tietämättömäksi moukaksi jengiä joka on samassa veneessä kannattamansa seuran suhteen kuin itse olen. Tuo huono kannattaja-läpyskä sen sijaan on jo vähän kulunut, se vietiin vähän kontekstistaan.

Ja ensimmäiseen kysymykseesi, voiko olla kirjaimellisempaa onnistumista kuin sarjasijoituksen parantaminen ja viralliseen tavoitteeseen pääsy. No, eipä tämä olisi minullekaan riittänyt toisaalta, mutta se on yksi realiteetti. Ja juniorien sisäänajo on toinen plussa. Sen lisäksi voisi listata Anttilan läpimurron, dominoivamman otteen peleissä (joo, ei tuonut tulosta joka kerta mutta tuhat kertaa parempi kuin J.Koivu "Park the bus"- esityksensä kanssa, puhumattakaan Leimen ja Lehtosen approacheista).

Ja edelleen, kyllä tässä on nähnyt myös ne isot asiat jotka vituiksi ovat menneet. Kummallista saivartelua vaan väittää ettei onnistumisia näkynyt tällä kaudella. Antaa jokseenkin vääränlaisen kuvan.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sen lisäksi voisi listata Anttilan läpimurron, dominoivamman otteen peleissä (joo, ei tuonut tulosta joka kerta mutta tuhat kertaa parempi kuin J.Koivu "Park the bus"- esityksensä kanssa, puhumattakaan Leimen ja Lehtosen approacheista).

Oh-hoh-hoijaa. Siinä tilanteessa, jossa Jukka Koivu otti TPS:n viime kaudella komentoonsa, ei pelitavallisilla eikä monilla muillakaan jääkiekkojoukkueen arviointiin normaalisti liittyvillä seikoilla ollut hevonjätöksen tai -sukupuolielimen vertaa merkitystä. Kyse oli siitä, että kaikkien aikojen katastrofikauden pelanneen, kahden eri päävalmentajan johdolla syöksykierteeseen ajautuneen, karsijan paikalle tukevasti vajonneen kriisijoukkueen otteisiin piti saada edes jonkinlaista ryhtiä ja järkeä ettei vapaa pudotus jatkuisi alemmalle sarjatasolle asti. Tällainen nakki ei esim. Jortikkaa napannut eikä olisi uskoakseni kovin montaa muutakaan vähänkään meritoituneepaa liigatason valmentajaa - toisten paskojen korjaaminen kun on raskasta, kuten Jore Espanjasta viestitti. Jukkapa kuitenkin tarttui toimeen ja sai vielä nostettua joukkueen kuuden pinnan takamatkalta Pelicansin ohi kuiville niin ettei Pekka Virrankaan tarvinnut häiritä playoff-keskittymistään seuraamalla karsintoja jännittäen, että milläköhän sarjatasolla sitä kiekkokontrollia ensi kaudella opetellaan. Tuollaisen suorituksen jälkeen ei kenelläkään TPS-kannattajalla pitäisi olla mitään muuta kommentoitavaa kuin kopauttaa kantapäät yhteen ja vetää käsi lippaan. Ja siitä valittaminen, että Jukan johdolla harjoitettu pelityyli ei miellyttänyt silmää, on kyllä jo - kaikella kunnioituksella - aivan saatanan ankeaa nillittämistä.

Mitä taas Leimeen ja Lehtoseen tulee, niin sitä kai voidaan pitää minimivaatimuksena, että TPS:n päävalmentaja suoriutuu tehtävästään mainittuja herroja paremmin. Se, että tällaisia vertauksia täytyy esittää edes sivulauseessa, ei erityisemmin Peksiä imartele ja kertoo omaa karua kieltään siitä, että ei ihan putkeen mennyt tänäkään vuonna.

Minusta Peksin esitys TPS:n peräsimessä 2011-2012 oli aika lailla samaa tasoa kuin kaimallaan Hantalla ensimmäisellä ja ainoalla kokonaisella TPS-päävalmentajakaudellaan 2007-2008. Lupauksia herättävä syyskausi ja umpipaska kevätkausi, jonka päätteeksi pinnoja oli kasassa knaftisti sen verran enemmän kuin SaiPalla, että päästiin viimeisenä joukkueena säälipleijareihin ja niistä suoraan kahdessa ottelussa kesälomalle. Hantan kaudella runkosarjan kymmenes sija tosin irtosi isommalla marginaalilla, säälipudotuspeleissä pystyttiin laittamaan edes jotenkin vastustajalle kampoihin enkä muista, että kukaan olisi tuolloin tällä palstalla vakuutellut, että tässä sitä vain ajetaan sisään Vallankumouksellisen Hienoa Pelisysteemiä.

Tarkemmin ajateltuna Peksin debyyttikaudesta jäi yllättävän samanlainen maku suuhun kuin Hantankin. Materiaaliin nähden tyydyttävähkö suoritus (tai ainakin sijoitus), mutta monta isoa kysymysmerkkiä jäi ilmaan seuraavaa kautta ajatellen. Toivotaan, että Peksin toinen kausi sujuu paremmin, sillä uutta Messiasta ei ainakaan Suikkasen hahmossa ole enää luvassa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja siitä valittaminen, että Jukan johdolla harjoitettu pelityyli ei miellyttänyt silmää, on kyllä jo - kaikella kunnioituksella - aivan saatanan ankeaa nillittämistä.

Öö, tässä oli kyse siitä että piti kaivaa jotain positiivista Virran mukanatuomaa muutosta esiin. Nillittämistä tuo ei ole, ja arvostin Jukan suoritusta helvetisti, pidin sitä jopa hemmetin ihmeellisenä että tuo taktinen lähestymistapansa kantoi hedelmää tuolla tavoin. Kuitenkin erittäin paljon mieluummin katselee sellaista peliä jossa on hallitsevampi osapuoli, oli sitten miten näennäishallintaa tahansa ja koomailivat siellä pakit millä tavalla tahansa (ja kyllä ne viime kaudellakin töpeksi). Pois se musta että olisin dissannut J.Koivua, kyllä lukemansa voisi vähän paremmin yrittää sisäistää ennen kuin lähtee itkemään "ankeasta nillittämisestä".

Ja eikö Kärppiä vastaan laitettu ollenkaan kampoihin vai mitä yrität viestiä tuolla ko. tekstiosallasi? Satuitko edes näkemään noita pelejä?
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
kaikki viestit

En ole aiemmin tällä palstalla nähnyt vastaavaa yhden miehen promokampanjaa kuin mitä sinä täällä nyt esität. Anna palaa vaan, ihaillen seuraan ihmisen mielikuvituksen rajoja kun oikein asialleen menee ja omistautuu. Olen jo itsekin tekstejäsi luettuani sillä kannalla, että Pekka Virta on taivaan lahja Turun kiekolle, isossa kuvassa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ja eikö Kärppiä vastaan laitettu ollenkaan kampoihin vai mitä yrität viestiä tuolla ko. tekstiosallasi? Satuitko edes näkemään noita pelejä?

Ei laitettu ollenkaan kampoihin. Pelit menivät täysin kärppien kirjan mukaan, eikä meillä ollut oikeastaan missään vaiheessa valoa tunnelin päässä, jos ei lasketa sitä junaa mikä sieltä näky. Aravirta osasi täysin nollata Virran kiekon, siis aivan totaalisesti. 2 hukatusta maalipaikasta on aivan turhaa inistä, kaikki hukkaa maalipaikkoja jopa enemmän kun tuon 2.

Ei liity lainaukseen.
Jännää lukea joistain viesteistä täältä: Melkein peli oli hyvää, olisi ollut pienestä kiinni ettei lähtenyt kulkemaan. Ei sitten ihan lähtenyt. Tuo näennäishallinta on aivan yhtä tyhjän kanssa. Hallinta ja voittava kiekko on taas aivan eri asia.

Vittu se oli pienestä kiinni ettei Lappeenrannan mahtava Saipa(en väheksy taaskaan Saipaa, vaan tepsiä) pyyhkinyt meillä lattiaa.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Öö, tässä oli kyse siitä että piti kaivaa jotain positiivista Virran mukanatuomaa muutosta esiin.

Sorry, mutta mun on vaikea nähdä että nuo seikat olisivat edes vertailukelpoisia, koska lähtökohdat olivat niin erilaiset. Jukan piti sammuttaa palava rakennus nopeasti ja keinoista välittämättä, Peksi taas pääsi rakentamaan omaa taloaan rauhassa alusta asti. Voisin ymmärtää tämän vertailun, jos Jukka olisi ollut puikoissa syksystä asti ja peluuttanut koko kauden samalla tyylillä, en muuten.

Eli siis: varmaankin Peksi peluutti joukkuetta objektiivisesti viihdyttävämmin ja edistyksellisemmin kuin Jukka, mutta jos tuollainen seikka täytyy mainita Peksin tuomana positiivisena muutoksena, niin kyllä todella heikot on eväät, Peksillä siis. Kai sekin nyt kuuluu uuden TPS-valmentajan vähimmäisvaatimuksiin, että tavoitteena on enemmän kuin kolmastoista sija tai karsintojen voitto keinoista välittämättä. Jukalla se ei olosuhteiden pakosta voinut muuta olla.

Ja eikö Kärppiä vastaan laitettu ollenkaan kampoihin vai mitä yrität viestiä tuolla ko. tekstiosallasi? Satuitko edes näkemään noita pelejä?

Näin, televisiosta. Lievennetään nyt kuitenkin tuota raflaavaa ilmaisua sen verran, että olivathan nuo ainakin numeroiden valossa melko tasaisia pelejä, joten Kärpille pystyttiin laittamaan kampoihin ainakin sikäli, ettei oltu täysin jyrän alla. Tukevasti Kärppien hallinnassa nuo pelit kuitenkin mielestäni olivat eikä yllätystä hirveästi roikkunut ilmassa. Hantan säälipleijareissa, jotka näin TV:stä ja paikan päältä, vastustaja eli HIFK laitettiin mielestäni selvästi tiukemmalle ja ainakin yksi vierasvoitto olisi siinä sarjassa irronnut, jos maalissa ollut Salak olisi pystynyt pitämään tasonsa loppuun asti. Mutta tämä nyt on merkityksetön yksityiskohta eikä liity pääpointtiini eli siihen, että Peksin debyyttikausi Tepsin päävalmentajana oli korkeintaan samaa tasoa kuin Hantalla enkä muista, että täällä olisi silloinkaan hirveästi heitelty hattuja ilmaan ja vakuuteltu, että kyllä tämä tästä kunhan pelaajat vain oppivat Hantan vaikean mutta edistyksellisen pelityylin.
 

Sebbee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rohkeat maljan nostajat
En ole aiemmin tällä palstalla nähnyt vastaavaa yhden miehen promokampanjaa kuin mitä sinä täällä nyt esität. Anna palaa vaan, ihaillen seuraan ihmisen mielikuvituksen rajoja kun oikein asialleen menee ja omistautuu. Olen jo itsekin tekstejäsi luettuani sillä kannalla, että Pekka Virta on taivaan lahja Turun kiekolle, isossa kuvassa.

Ei se kuule sunkaan anti tällä palstalla viimeisen viiden vuoden aikana ole ollut muuta kuin häränpaskaa. En ole kaverin ikinä nähnyt kommentoivan peliä tai yleisesti puhuvan siitä, mitä siellä kentällä tapahtuu. Organisaatiosta sitten jaksat jauhaa paskaa sen minkä jaksat. Koska olet viimeksi edes nähnyt pelin? Vai onko se niin ettei vanhainkodista enää järjestetä reissuja hallille? Kyllä vähän pitäisi osoittaa kunnioitusta yhdelle niistä harvoista kirjoittajista tällä palstalla, joka oikeasti käy peleissä ja osaa sen jälkeen kirjoittaa asiaa itse pelistä.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Kyllä vähän pitäisi osoittaa kunnioitusta yhdelle niistä harvoista kirjoittajista tällä palstalla, joka oikeasti käy peleissä ja osaa sen jälkeen kirjoittaa asiaa itse pelistä.

Mitali on varmasti jo postissa.

Mitä jos puhuttaisiin enemmän siitä lätkästä ja vähemmän niistä kirjoittajista? En itse näe, miten tätä kautta voi pitää muuna kuin pettymyksenä. Niin moni asia meni pieleen ja niin moni toivottu / luvattu parannus jäi toteutumatta. Jos eteenpäin mentiin niin hyvin vähän.

Masentavinta tässä on se, että vielä syksyllä näytti siltä kuin homma olisi lähtemässä toimimaan ja TPS kävi jopa hämmentävän korkealla taulukossa, ja jos suunnilleen samaan tyyliin olisi menty kausi loppuun saakka, voitaisiin jo puhua kunnon kehityksestä. Mutta sitten alkoi vapaapudotus. Miksi ja miten? Toivottavasti seurajohto ja valmennus tietävät, jotta sama ei toistu ensi kaudella. Jää muuten vähän paska maku suuhun tästä proggiksesta.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En ole aiemmin tällä palstalla nähnyt vastaavaa yhden miehen promokampanjaa kuin mitä sinä täällä nyt esität. Anna palaa vaan, ihaillen seuraan ihmisen mielikuvituksen rajoja kun oikein asialleen menee ja omistautuu. Olen jo itsekin tekstejäsi luettuani sillä kannalla, että Pekka Virta on taivaan lahja Turun kiekolle, isossa kuvassa.

:D Jäätävää saivartelua.

Sekin minua tässä koko hommassa ihmetyttää, että kukaan ei ole tarjonnut mitään konkreettista parannusehdotusta TPS:n ilmeiseen paskaan valmentajatilanteeseen, ts. vaatinut Pekka Virran fuduja. Mikäli se kerran on niin helvetin paska valmentaja, niin missä on Pekka Virralle kenkää- ketju? Nimimerkit kausi ja sunnuntai, saisitte kahdestaan jo sivutolkulle tekstiä tuohon nimenomaiseen osioon! Jäätävää kaksinaismoralismia tää kaiken kaikkiaan on.

Koirat senkun haukkuu, mutta mitään muuta konkreettista ei viesteistä aukene kuin nuo Virran dissaukset, jotka ampuvat välillä vähän yli.

Mitä tulee tuohon lainaukseen, niin tuon hymiön lisäksi voin kommentoida sulle, parahin kausi, että en usko löytäväsi mitään varsinaisia taivaan lahja- yleistyksiä mun viesteistä, koska lähinnä olen yrittänyt tarkastella TPS:n asioita pitkällä tähtäimellä, jolloin optimismin on oltava osa perspektiiviä tällaisen kauden jälkeen. Jos yritän kertoa mielipiteeni siitä, että TPS:n kausi ei ollut niin totaalinen floppi kuin täällä annetaan ymmärtää, niin se ei todellakaan tarkoita sitä että olisin itse ollut tyytyväinen. Ja mikäli annan jotain positiivisia asioita ilmi, ei se tarkoita etteikö minusta niitä negatiivisia olisi ollut olemassa. Nämä asiat tuon myös viesteissäni esille. Jotain rajaa tähän paskakirjoitteluun nyt, ja silmiä auki. Helvetin raskas ketju.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei se kuule sunkaan anti tällä palstalla viimeisen viiden vuoden aikana ole ollut muuta kuin häränpaskaa. En ole kaverin ikinä nähnyt kommentoivan peliä tai yleisesti puhuvan siitä, mitä siellä kentällä tapahtuu. Organisaatiosta sitten jaksat jauhaa paskaa sen minkä jaksat. Koska olet viimeksi edes nähnyt pelin? Vai onko se niin ettei vanhainkodista enää järjestetä reissuja hallille? Kyllä vähän pitäisi osoittaa kunnioitusta yhdelle niistä harvoista kirjoittajista tällä palstalla, joka oikeasti käy peleissä ja osaa sen jälkeen kirjoittaa asiaa itse pelistä.

Sebbee voi nyt lähteä vaipan vaihdolle, sen verran ala-arvoista tekstiä alkaa nyt tulemaan. Millä tavalla täällä pitäisi enemmän kunnioittaa jotain nykyään peleissä kävijöitä? Sillon joskus sata vuotta sitten, kun mä olin nuori, oli tapana kunnioittaa pelaajia, eikä mitään faneja. Ja sekin kunnioitus pitää kyllä hankkia joillain muilla keinoilla kun hengailemassa jokaisessa pelissä.

Olen nähnyt elämäni aikana sen verran Palloseuran pelejä, etten koe enää velvollisuudekseni käydä ihan jokaista peliä katsomassa. Elämän tilanteetkin voivat joskus muuttua, kato. Silti seuraan Palloseuran edesottamuksia edelleen ja kehtaan jopa ottaa kantaa seuran tekemisiin, vaikka en ihan jokaista peliä paikan päällä näekään. Sen verran luulen tietäväni nimimerkki Kauden taustoja, että miehellä on erittäin mustavalkoinen sydän ja nähnyt varmaan enemmän pelejä kuin Sebbee koko viidentoista elinvuotensa aikana. Jotkut katselevat sitä suurta kuvaa, eivätkä välttämättä tuijota sitä tän kauden kiekonhallintaa..

Mikäli se kerran on niin helvetin paska valmentaja, niin missä on Pekka Virralle kenkää- ketju? Nimimerkit kausi ja sunnuntai, saisitte kahdestaan jo sivutolkulle tekstiä tuohon nimenomaiseen osioon! Jäätävää kaksinaismoralismia tää kaiken kaikkiaan on.Helvetin raskas ketju.

Joillain voi olla elämää myös jääkiekon, Palloseuran ja Jatkoajankin ulkopuolella, eikä eina viitsi tai kerkeä lähteä tänne kiistelemään junnujen kanssa, kuinka surkeaa turkulainen yleisö on. Ja jos ketju tai ylipäätään keskustelupalstoilla roikkuminen tuntuu helvetin raskaalta, niin suosittelen elämän hankkimista =)
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Eriskummallinen avautuminen, eikä vähiten siksi, ettei sinulla useimpien palstaveljien kohdalla voi olla mitään valtakunnan käryä siitä minkä ikäistä jengiä tänne yleisesti ottaen kirjoittaa. Aivan koko tekstisi, alusta loppuun, on ihan yhtä tyhjän kanssa. Tuo Sebbeelle kirjoittamasi etenkin on pahimpaa limboilua mitä olen Jatkoajasta koskaan lukenut. "Ala-arvoista tekstiä", kirjoitat vielä itse tuossa viestisi alussa. Huikeaa, kertakaikkiaan. Elämän hankkimisesta en tiedä, mutta mitä tekemistä silläkään on tämän keskusteluaiheen kanssa?

Edelleen, me ollaan jokainen TPS:n kannattajia, ja tulee niitä radikaalimpia kannanottoja sitten puoleen tai toiseen, niin kuitenkin yritän ainakin itse ymmärtää muita, ja oma nihkeilyni koskien turkulaista fanikulttuuria oli paikoitellen vähän yliampuvaa, se myönnettäköön. Näin järkyttävää tuubaa ei silti pitäisi omiensa kirjoittamana joutua lukemaan. Itse arvostan suuresti niiden mielipiteitä jotka kykenevät nuo provourpoilut jättämään viestiensä ulkopuolelle ja kirjoittamaan edes vähän järkevästi. Ja erittäin suuren osan kanssa kykenee keskustelemaan jos haluaa, vaikka olisikin eri mieltä. Siitä(kin) keskustelupalstoilla on kysymys, vaikkei se näköjään jokaisen jakeluun olekaan mennyt. Ja kuka helvetti alenee kirjoittelemaan jostain junnuista ja vaipanvaihdoista? Menee totaalisesti yli oman ymmärrykseni.

Jos jotain aiheeseen liittyvääkin kirjoittaisi, niin asioita mietiskeltyäni olen päivä päivältä kallistunut siihen ajatukseen, että kuten monet tälläkin palstalla on jo todenneet, pelasi TPS vääränlaista lätkää materiaaliinsa nähden melko suuren osan kaudesta. Ensi kaudeksi tulisi saada sitä todellista kärkiosaamista monelle pelipaikalle, jotta voitaisiin samankaltaista jääkiekkoa toteuttaa, tai sitten yksinkertaistaa vieläkin enemmän, mitä Virta tässä kauden lopussa alkoikin jo vähän tekemään. Jollain Palmrotheilla ja Ristolaisilla ei voi pelata tuollaista avauspeliä kuin me pelattiin alkukaudesta.

Ja vaikka ylivoimapeli oli paikoitellen ihan hyvääkin, tulisi pystymään minimoimaan vastustajan tekemät av-maalit, niitäkin saatiin nähdä omiin aivan liikaa tällä kaudella. Kulmavääntäminen on tuloksettomana myös katsomoon asti turhauttavaa seurattavaa, joten jokin lääke siihenkin tulisi löytää. Kuten useat ovat tuoneet esille, maalille pääseminen oli hankalaa ja välillä tuntui, että suosiolla hinkkailtiin kulmissa ja yritettiin kalastella niitä koukku-, kampitus-, tai kiinnipitämisjäähyjä. Kun tämä ei onnistunut, lähti vastustaja usein vyörymään nopealla pelin kääntämisellä ylivoimahyökkäyksiin.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Ei se kuule sunkaan anti tällä palstalla viimeisen viiden vuoden aikana ole ollut muuta kuin häränpaskaa. En ole kaverin ikinä nähnyt kommentoivan peliä tai yleisesti puhuvan siitä, mitä siellä kentällä tapahtuu. Organisaatiosta sitten jaksat jauhaa paskaa sen minkä jaksat. Koska olet viimeksi edes nähnyt pelin? Vai onko se niin ettei vanhainkodista enää järjestetä reissuja hallille? Kyllä vähän pitäisi osoittaa kunnioitusta yhdelle niistä harvoista kirjoittajista tällä palstalla, joka oikeasti käy peleissä ja osaa sen jälkeen kirjoittaa asiaa itse pelistä.

No niin, 27- jatkoaikaviestin konkari Sebbe, Seben Seben Sebbe, kun kerran tuolla jalalla ollaan liikkeellä, niin terveiset sinne Hoploppiin! On tullut muutama kerta liikaakin varmaan avauduttua ja yritettyä kertoa mun ajatusmaailmaa TPS:n osalta, mutta koska ilmeisesti on hukkunut kaiken häränpaskan lentämisen joukkoon niin en gång till. Scissorsille jo tässä kohden terveisiä, että sulla on kyllä vahvuutesi, mutta olemme vain yksinkertaisesti johtopäätöksistä kokonaan eri mieltä.

Myönnän näin keulille heti tujelta, että saattaa tosiaan olla etten ymmärrä jääkiekon pelistä 25 vuoden seuraamisen jälkeenkään hevon vittua. Ongelma on se, jos siitä palkkansa saavat ovat samalla tasolla. Otteluissakin tulee nykyisin käytyä liian harvoin, aika on todella kortilla ja välimatkaa kotimatseihin 200 kilometriä. Sekään ei ajankäyttöä koskevaa päätöstä helpota, että Tepsin kotipeliin lähtemisen suunnittelu on tunnelmaltaan verrattavissa siihen, jos saisi Nils Gustafssonilta kutsun telttaretkelle rentoutumaan. Mutta organisaatioista ymmärrän. Varovaisesti saatan myös epäillä, että sinä taas et ole siltä osin se taho, jonka puoleen kannattaa analyysia pyydettäessä kääntyä.

Olet aivan oikeassa siinä, että on tullut kirjoiteltua valtaosa viesteistä nimenomaan organisaatioon liittyen. Paskan lentäminen on ollut mielestäni johdonmukaista lähinnä siitä seuraten, että 2000- luvulla organisaation alamäki, hallittu tai hallitsematon, on ollut niin ilmeistä ja jyrkkää että eurooppalainen palloiluhistoria hakee vertaistaan. Jos kohta oli menestyskin 90- luvulla. Kirjoitettujen viestien sisällön arviointi on tietysti lukijakohtaista, itse en edelleenkään koe, että kovin pahasti arvioissa olisi menty metsään. Tai no myönnän, Suikkasen aikakaudella tuli oltua liian optimistinen. Eikä tässä ole kysymys tietysti vain minun kynäilyistäni, vaan tänne ovat kirjoittaneet sadat nimimerkit jokseenkin samansisältöisiä kannareita. Todettakoon organisaation osalta vielä, että esim nykyinen toimitusjohtaja on säästynyt kokonaan kritiikiltä, pl logosekoilu. Koko ajan matkan varrella on ollut - eri nimimerkeillä- janareita, jotka eivät ole nähneet tätä katastrofia tulevan. En tiedä missä helvetissä he ovat nyt kun tilanne on päällä. Yhtä kaikki, sama kuvio toistuu vuosi toisensa jälkeen. Osa porukasta kannattaa niin laput silmillä, etteivät näe mihin kehitys johtaa. En suostu sekuntikaan kuuntelmaan sellaista ylimielisyyttä, että organisaation arvosteleminen, kun tulokset ovat nyt nähdyn kaltaisia, tekisi henkilöstä jotenkin paskemman kannattajan.

Minulle TPS on se palloseura, jossa voittamisen kulttuuri tiivistyi. Tätä taustaa vasten Pekka Virta ei ole mieleiseni valmentaja. Valmennuksen osalta tilinpäätöksen lukeminen aloitetaan myös tuloksesta, mitä jäi viivan alle kaudesta. Keskeinen statement siis on, että kun TPS oli tällä kaudella saatana kymmenes, se ei vaan käy. Jos olen lainkaan ymmärtänyt esim Scissorsin viestejä niin hänkään ei tätä ilmeisti pidä riittävänä, mutta on iloinen, koska tepsin peli on kehittynyt. Vaikka pelin kehittyminen esitetään varmana tietona, en sitä suorilta käsiltä osta. Kehittynyt,vaikka ei pelattu ensimmäistäkään oikeaa pudostuspeliä? Tällainen suhtautuminen on lähinnä verrattavissa tuotekehityksestä riemuitsemiseen, vaikka yhtiö on vahvasti tappiollinen. Minulla ei ole eväitä arvioida sitä missä määrin Virran tuotekehitys on kulminoitumassa menestykseen tulevina kausina. Kunnes vastanäyttöä tulee, pitäydyn vain nähtyjen tulosten arvioinnissa.

Epäilen kuitenkin, että toriparkin rakennustyön aloittamista ei kannata siirtää Virran Peksin tuotekehityskansanjuhlien vuoksi.
 
Viimeksi muokattu:

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kyllä vähän pitäisi osoittaa kunnioitusta yhdelle niistä harvoista kirjoittajista tällä palstalla, joka oikeasti käy peleissä ja osaa sen jälkeen kirjoittaa asiaa itse pelistä.

Hattupäästäsyväkumarrusjaanteeksipyyntö. Olen huono ihminen kun en tuota havainnut.

Tupparaisen matti A 123 ja Kivelän Erkki A 124 ovat istuneet samoilla pakoilla 60-luvulta lähtien katsomassa kiekkooo. Sanovat nakkikiskalla keskustassa, jotta Pekka Virta on ihan paska. Vähän respektii sinne päin, voisvat olla isiänne......

Nyt aletaan sitten jo neuvomaan mihin ketjuihin pitäsi kirjoitella. Ei hyvää päivää......
 
Ei laitettu ollenkaan kampoihin. Pelit menivät täysin kärppien kirjan mukaan, eikä meillä ollut oikeastaan missään vaiheessa valoa tunnelin päässä, jos ei lasketa sitä junaa mikä sieltä näky. Aravirta osasi täysin nollata Virran kiekon, siis aivan totaalisesti.

Ja tällä hetkellä Ara näyttäisi nollaavan Kaitsun ja Pelicansin kiekon. Ehkä se Kärpät oli vaan yksinkertaisesti piirun taikka kahden verran parempi ja ansaitsikin mennä jatkoon.

Noh, ei se kausi varmaan niin heikosti mennyt kuin täällä ääripäät ovat mieltä, toisaalta ei se myöskään loistoa toisesta ääripäästä ollut. Sanoisin, että vaikea kausi vaikeista lähtökohdista, valoa oli välillä näkyvissä ja välillä mentiin pilkkopimeässä, ne hyvät ja huonot hetket ovat varmasti monien osien summia. Nyt ei auta muu kuin odotella ja toivoa, että se valo ensi kaudeksi kirkastuu ja voimistuu. Ei tässä Virran piikkiin koko kautta kokonaisuudessaan voi laittaa ja uskoa parempaan kokonaisuuteen ensi kaudella on.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
...uskoa parempaan kokonaisuuteen ensi kaudella on.

Saanko kysyä että mihin tämä usko perustuu? Siis ei provolla vaan ihan oikeasti. Minun silmissäni tämän hetken tilanteesta katsottuna mennään aika plus miinus nollalla.

Pelaajamateriaali tullee olemaan vastaavanlainen ellei nyt mv-osastolle tule parannusta. Puolustus pysynee samana. Eikä tuonne hyökkäykseenkään mitään seppiä ole huhuttu. Virran pelitapa on tutumpi, se lienee fakta. Toimiiko se paremmin jää nähtäväksi.

Kyllähän minäkin haluan uskoa, että ensi kaudella ollaan top kutosessa, mutta ei tässä mitkään faktat tue (ainakaan vielä) parempaa huomista.

Ja mikä muuten on palstalaisten odotusarvo ensi kaudelle. Realistisesti arvioisin, että taas tapellaan viimeiseen asti säälipaikasta. Siltikin tämän seuran on asetettava tavoitteensa suoraan PO-paikkaan. Vai mitä? Jos ensi kaudella ei saa vaatia tuloksia, niin koska sitten?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös