Kauden ensimmäinen Jokerit - HIFK

  • 7 037
  • 50
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Se on sitten kolme ottelua peräkkäin HIFK:ta vastaan.

Kaiken kaikkiaan päivästä parhaimpana jäi mieleen Vykoukalin paluu ja huonoimpana Jokerien 1-1-maali.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lupaavaa...

IFK:n peli näytti todella mahtavalta, ei ollut tietookaan viime kauden löysäilystä ja laidatkin rytisi jatkuvasti valkopaitojen toimesta! mahtavaa äijät, ei tarvii olla huolissaan, IFK tulee vetämään todella monet hiljaseks hyvin pian...melkeimpä jo tuntuu siltä että huhtikuussa keitetään nakkeja kiukaalla!!
 

Thexder

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Atlantis
Arvio IFKsta

5-4 oli varsin oikeutettu tulos. Kaksi ensimmäistä erää oli hienoista jokerihallintaa, mutta kolmannessa erässä IFKlla oli parhaat paikat, jotka uusi jokeriveska Ram hoiti taidolla ja tuurilla.

En täysin allekirjoita JHagin analyysiä maalivahtipelistä. Jokerien Ram oli varsinainen seula kaksi ensimmäistä erää. Noin joka neljäs veto upposi miehen taakse, eivätkä kaikki maalit suinkaan olleet mitään vaikeita kiinniotettavia. Kolmanteen erään tuli aivan toisenlainen Ram: kaksi-kolme pelastusta varmoista maalipaikoista. Kokonaisuutena miehestä jäi kuitenkin kuva epävarmana sylkijänä. Tosin ensimmäinen peli uudessa joukkueessa ahnaan kotiyleisön edessä selittää hermoilua.

Toisessa päässä Sakke hoiti homman ihan mallikkaasti. Kolme jokerien maaleista tuli ohjauksella. Tuon Malmivaaran maali meni nähdäkseni IFK-pelaajan mailasta millintarkasti ylänurkkaan. Peltosen maali tuli myös ohjauksesta. Puolustaja oli runnomassa miestä maalin edustalta pois, mutta silti Peltonen sai mailansa väliin ja maali oli selviö. Jokereilla oli myös kolmas ohjausmaali, jonka taisi tehdä M.Ruutu.

IFK-pelaajista oli eniten esillä Ilkka Pikkarainen, jonka pelityyli on erittäin nielikäismäistä. Mies käävi kuumana koko ajan ja kolhi jokaista vastaantulevaa jokeria. Seurauksena oli kolme kakkosta, joista ainakin yhden aikana jokerit pääsi rokottamaan. Nielikäinen sai kohtuupaljon peliaikaa, mutta oli normaalia säyseämpi. Törmänen taklasi miehen laitaan pahannäköisesti saaden kakkosen. Tämän jälkeen Nielikäinen meni uhoamaan aitiossa istuvalle Törmäselle. Luultavasti viesti oli "Tämä kostetaan", sillä Nielikäisen vuodatuksen kuultuaan tuomari piti pienen puhuttelun IFK-valmentajille. Lopulta mitään elämää suurempaa kostoretkeä ei sitten nähtykään.

IFK tuli peliin varsin junnupitoisella joukkueella. Näistä varsinkin Grunn ja Häppölä olivat hyviä. Joonas Vihkokin pelasi hyvin, jos surkeata ratkaisua yksin läpi -tilanteesta ei lasketa. Viitaluoma puolestaan oli pienoinen pettymys. Hän ei oikein tahtonut keskittyä itse peliin, vaan jäi koko ajan turhiin jälkiselvittelyihin, kun jokereilla oli vaarallinen hyökkäys tulossa.

Uusista pelaajista Levokari antoi positiivisimman vaikutelman. Hän oli pakkipariaan Zidlickyä parempi tänään. Levokari pelasi eleettömän varmasti ja teki maalinkin komealla siniviivakudilla. Muut uutuuspelaajat olivat aika näkymättömiä. Cipruss teki pari näyttävää harhautusta ja Kantor kävi kuumana muutamassa tilanteessa, ei mitään muuta mainittavaa. Salminen oli varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä näkymätön, samoin Vauhkonen. Junkka taas mokasi muutaman kerran pahasti. Vaikea mennä sanomaan yhden ottelun perusteella, mutta ainakin Levokari näyttäisi olevan varsin mallikas vahvistus. Myös Cipruksella on potentiaalia, kunhan vain saa oikeat miehet rinnalle. Kantor ei mielestäni ollut ylisanojen arvoinen, tosin ei mokannutkaan ainakaan kovin pahasti kertaakaan.

Muista IFK-pelaajista Zidlicky oli todella vaisu, suunnileen samaa tasoa, kun viime vuonna runkosarjan lopussa. Kuhta oli pelissä hyvin esillä, mutta samaa ei voi sanoa Mäkiahosta.

Kokonaisuudessaan Jokerit-peli antoi minulle positiivisen kuvan IFK:sta. Mälkiä ei todellakaan ole laittanut jarrua kovalle pelille: päinvastoin. Tänään kaukalossa oli taklaavin IFK aikoihin. Junnut pelasivat keskimäärin hyvin, eivätkä ole ainakaan joukkueen heikoin lenkki. Vähän jäi tuo Pikkarainen mietityttämään. Jos mies jatkaa tällaisia otteita, tuloksena saattaa olla jonkinlainen jäähyennätys...;)
 

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Allright

Se siis oli Häppölä, mutta sehän ei ole oleellista.

Mun mielestä Sakke pelasi varsin mallikkaan pelin. Yksi huono torjunta, josta M. Ruutu pääsi rokottamaan ei kauhean paljon huoleta. Sakkeen IFK ei kaadu.

Puolustus on varsin mallikkaan oloinen. Robert Kantorista tulee olemaan paljon iloa ensi kaudella, Zidlinskyn taidot tiedetään ja Junkkakin vaikuttaa ihan kunnon vahvistukselta. Junkan tosin pitää saada liikettä lisää. Levokari näyttää pysyvän ihan kohtuullisesti vauhdissa ja Zidlinsky täydentää tätä pakkiparia hyvin. Lambergin potentiaali nähtiin jo viime kaudella ja Honkanenkin vaikutti ihan kohtuulliselta kaverilta. Ja sairastuvalla on vielä Kurvinen ja Eskelinen.

Ketjut tänään:

Kuhta - Cipruss - Kortelainen
Salminen - Pikkarainen - Grunn
Vauhkonen - Viitaluoma - Mäkiaho
Nielikäinen - Häppölä - Vihko

Pakit:

Zidlinsky - Levokari
Junkka - Kantor
Lamberg - Honkanen
Ilkka

StevieY
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
IFK:n maalivahdit

Samaa mieltä StevieY:n kanssa, Sakke oli hyvä tänään. Niille ohjausmaaleille hän ei voinut mitään. Hämeenlinnan turnauksessa myös Strömberg oli hyvä, joten näillä näkymin IFK ei tule maalivahteihin kaatumaan ensi kaudella. Mutta mitä kuuluu Riksmannille? Ei ole ilmeisesti pelannut kuin yhden pelin?
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Tuomo Ruutu

Minun mielestäni ei ollut polvi mikä meni, vaan oli yläkerta joka pimeni hetkeksi. Ruutuan taklattiin muutama minuutti ennen ko. tilannetta aika vauhdilla seinään ja sitten vaihtopenkillä mies hieman ihmettelin maailman menoa yhdessä lääkärin/huoltajan kanssa tilannetta. (istuin Jokereiden vaihtoaition takana) Itse ihmettelin, että miksi jätkä lähtee heti takaisin kentälle ja ehdinkin sitä jo ääneen ihmetellä kaverille. No sitten tässä hypyssä hän taisi kolauttaa leukansa aika huolella jäähän ja siinä sitten vintti pimeni.

Ei näyttänyt ainakaan minun mielestäni siltä että olisi polvi mennyt.


Pelistä muuten: Ram haparoi 50 minuuttia ja lopussa onneksi muutama tärkeä koppi. Malmivaaran maalista sen verran, että se ei ollut mikään lepakko, vaan itse asiassa maalin teki Jokereiden hyökkääjä, joka "ohjasi" kiekon sisään. Korjausta en ainakaan pelin aikana kuullut, mutta asiasta oltiin aika yksimielisiä. Hampaan koloon jäi tämä kovana mainostettu Mielikäinen. Kun kaveria hieman taklaa, niin heti leikitään kuolevaa joutsenta. Ja kun taklaaja saa jäähyn, ollaan tikkana ylhäällä ja aukomassa päätään. No kaiketi hänellekin on paikkansa IFK:ssa. (joo-o, tiedetään että hän teki maalin) Näkeekös muuten jostian peliminuutteja ko. matsissa? Uskallan väittää että P.Levokari pelasi lähemmäs 30 minuuttia koko ottelusta.(joo-o, tiedetään että hän teki maalin) Aika ketterä kaveri...

Ja toivottavasti moderaattorit eivät vedä tästä hernettä nenään. Paikalla olijat: maistoiko kukaan olutta? jos vastaus on kyllä, niin maistuiko se teidän mielestänne oudolta? testiryhmämme maistoi molempia merkkejä ja molemmat olivat vähintäänkin oudon makuisia. Mielikuvaa vahvisti katsomossa takaata kuulunut manailu huonosta kaljasta.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Ohhoh!

Täytyy myöntää että matsi oli erittäin positiivinen yllätys. En ollut nähnyt harjotusotteluita aiemmin, joten en tiennyt miten tosissaan siellä pelataan, mutta tämä matsi näytti jo hieman jääkiekolta ;)

Tosin Ram ei minuakaan vakuuttanut, kahdessa ekassa erässä sydän pomppasi aina ku veto meni maalia kohden... Jännä nähdä huomenna onko mies edelleen epävarma, vai oliko se vain ensimmäisen ottelun hermoilua.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Muutama kommentti pelistä

Uskomaton juttu vielä tuo Tikin paita kattoon -pelleily, mutta siitä kantani tuossa toisessa ketjussa! Jokerit-HIFK oli tasoltaan suhteellisen ok kun ottaa huomioon sen, että kausi ei ole vielä alkanut. Eli kiekko oli välillä hukassa tasapuolisesti molemmilta joukkueilta. Aika paljon on sanottu jo ennen mua, joten otan esille vain pari juttua:

HIFK:n yläkerta ei ole erikoinen. Ilman Ramin suosiollista avustusta, IFK olisi tehnyt vain 1-2 maalia. Ei juuri kuvioita, ei pyöritystä, ei luistelua. Ylivoima sen sijaan toimi, mutta sekin pitkälti Zidlickyn vuoksi. Toki väkeä oli naapurilta poissa, mutta silti. Jos HIFK ei vahvista hyökkäyspäätään, saattaa neljän sakkiin kiilaaminen runkosarjassa olla utopistinen haave. Taistelutahto ei ole sama asia kuin jäähyherkkyys.

HIFK:n puolustus näyttäisi asialliselta. Olen eri mieltä täällä kirjoittaneiden kanssa Zidlickyn pelistä. Mielestäni aivan hyvä peli häneltä, joskin pari turhaa kuumenemista pilasi hiukan. Junkka sopeutunut yllättävän hyvin HIFK.n kuvioihin. Kenties puolustuksen heikoin osa tulee kuitenkin olemaan Levokari. Nyt pari väläytystä, mutta kerkesi olla pihallakin useampaan otteeseen. En usko pitkään pestiin.

Lindfors oli maalinsuulla hyvä. Ehkä yhden maalin voi laittaa Seken piikkiin, mutta vastapainona hyvä ja varmat perustorjunnat.

Jokereiden osalta minulle positiivisin kaveri oli Vallin. Hyvä itseluottamus, taitoakin löytyy ja luistelua. Osaa myös lukea peliä. Haluaa taklata. Nähdyn perusteella jatkossa paljon iloa. Muuten puolustukseme ei kovin korkeaa arvosanaa ansaitse. Malmivaara, Koivisto ja oikeastaan kaikki muutkin, jopa Alanko myös, olivat aivan liian helposti kierrettävissä tai eksytettävissä muutamalla poikittaissyötöllä tai kuljetuksella pitkin siniviivaa. Maalinedustaa ei kai kukaan pysty putsaamaan HIFK:ta ja Tapparaa vastaan?

Ram oli uskomattoman huono kaksi erää. Osa menee varmasti jännityksen piikiin, mutta kyllä mua hirvitti Ramin työskentely aina tilanteeseen 2-4 asti. Sitten torjunnat parantuivat kolmanteen erään.

Hyökkäyspää on Jokereilla SM-liigan eliittiä. Puuttui ukkoja meiltäkin, mutta silti muutama upea kuvio ja yksilösuoritus. Banham teki Timo Sudet eli hieno kääntölämäri yläpesään. Jokereiden hyökkäystyöskentelyssä oli tiettyä ideaa, joka lupaa aika paljon jatkossa.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Se siitä...

Voitto tuli, mutta aikamoisen vääntämisen jälkeen. HIFK pelasi minkä osasi, paljon pitkiä ja vähän tilanteita ekassa erässä, mutta maalit ratkaisevat ja eka erä oli tasan. Jokereiden tilanteet joita oli enemmän olivat kuitenkin Sakelle helppoja.
Tunnelma hallisa oli hieno ja meteliä riitti kiitos me kesä horroksesta heränneet helsinkiläisfanit. Toisen erän IFK:n 3-2 johtomaalin jälkeen Jokereiden peli selvästi sekosi ja naapuri hallitsi peliä jonkun ajan, mutta kun Jokerit sai pelinsä järjestykseen sai naapuri taas maalin. Tämä maali oli ehdottomasti ottelun se "helppo maali" ohjaus maalin kulmalta, mutta ei venäläiseen tapaan vaan ruotsalaiseen, eli paljon tuuria ja tarpeeksi taitoa mukana. Peltonen onnistui ohjaaman ansaitun tasoituksen erän lopulla kahden miehen ylivoimalla ja peli oli edellen täysin auki. Kolmas erä oli sitten naapureilta voiton varmistelua, mutta Jokerit onnistui tekemään tarvittavat maalit, joista junnu Mäen voittomaali oli Illan ehdottomasti komein, joskaan Mikon tasotus oli myös kylmä suoritus. Tuomarit ottivat tarkasti pikkukoiruuden pois, mutta unohtivat selkään ajot ja muut selkeät jäähyn paikat, ei siis mitään uutta sillä rintamalla. Muutama painiottelu nähtiin, mutta ei tappeluja.

Kausi alkaa, oletko valmis?
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Siis mitä tapahtu grünn:lle? kai on kunnossa.
Oli hyvä matsi, vaikka hävittiin. Ei tietoakaan kummeli miehen pelityylistä.Tuomarilinja kävi hämämään. Jos Jokerit ei olisi saanut pelata ylivoimaa heti alussa niin peli olisi ollut erinlainen.
Pikkarainen heitti erittäin makean taklauksen. Vauhkonen ja
Salminen erittäin näkymättömiä. Puolustus haki vielä itteään.
Tärkeintä oli kuitenkin, että jokainen ukko taisteli. Se oli hienoa.
Odottaen seuraava kautta mielenkiintoisena.
 

Mevatron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HC Slavia Praha
Illan ottelu oli kaikin puolin mukavaa katsottavaa, vaikka turpaan tulikin lopulta. Odotukset eivät olleet olleet kauhean korkealla ottaen huomioon IFK:n sentteritilanteen. Peli oli kuitenkin erinomaista taistelua läpi ottelun eikä risuja ole syytä jakaa kovinkaan paljon. Kuten aiemmista kommenteista on käynyt ilmi, oli Jokerit hallitsevampi osapuoli ja ansaitsikin ehkä voittonsa, mutta IFK:n pelistä huokunut yrittämisen henki lämmitti kovasti muutaman surffikauden jälkeen. Junnuja oli tänään erittäin paljon hyökkäyksen pelaavassa kokoonpanossa, ja he suoriutuivatkin paremmin kuin Hämeenlinnan turnauksessa, jossa uskallusta ei oikein vielä riittänyt.

Maalissa Sakke pelasi ihan kohtuullisesti, joskin Jokereiden neljännessä maalissa reboundin olisi voinut torjua johonkin muualle kuin suoraan Mikko Ruudun lapaan. Tähän osastoon IFK ei kaatunut. Puolustuksessa Zidlicky haki taklauksia ehkä hiukan liikaakin, mutta esitti omaa räväkkää peliään koko ottelun ajan. Uusi vahvistus Robert Kantor pelasi ensimmäisen ottelunsa. IFK:n tyyli tuli tutuksi heti alusta lähtien, mistä näytteenä 10 minuutin käytösrangaistus itkuraivarista heti ensimmäisessä vaihdossa. Muuten Kantorin otteet miellyttivät silmää. Fyysiseltä otteeltaan muistutti kovasti Zidlickyä, mutta kiekollinen peli ei ole samalla tasolla. Levokari ei pelannut yhtä hyvin kuin Hämeenlinnassa, mutta kuitenkin kirkkaasti kuuden pelaavan pakin joukossa. Rauhallinen kiekon kanssa ja varsinkin ylivoimalla viivassa mies paikallaan. Junkka oli myöskin parantanut peliään Hämeenlinnan turnaukseen verrattuna. Enää ei menty heittämällä ohi joka tilanteessa. Parantamisen varaa taitaa kuitenkin vielä olla rutkasti. Jani Honkanen on ilkeä pakki oman maalin tuntumassa. Mailaa tulee jokaiselle vastustajalle, joka uskaltautuu iskuetäisyydelle. Myös laidat ryskyvät kiitettävästi Honkasen ottaessa mittaa vastustajan hyökkäjistä. Kiekollinen peli on puutteelista ja kokemattomuus näkyy otteista aika ajoin, mutta on ottamassa vahvasti pelipaikkaa IFK:n alakerrassa. Lamberg oli ajoittain vaikeuksissa, mutta esiintyi silti miehekkäämmin kuin Hämeenlinnassa. Jos Kurvisen selkä kokisi ihmeparantumisen, olisi IFK:n puolustus kova sana tulevassa sarjassa. Tällä miehistölläkin se on aivan vertailukelpoinen liigan keskikastin joukkueiden kanssa.

Hyökkäys pelasi tänään kiitettävän terävästi. Vaikka sentteriosastolla oli vajetta, ei paikkaajilla ollut häpeämisen aihetta. Kapeahan IFK:n yläkerta on. Sitä ei kukaan voi kiistää ainakin, jos vertaa Jokereiden nimekkääseen ja laajaan miehistöön. Varsinkin kiitettävää oli terävyys vastustajan maalin edessä. Hyökkääjät parkkeerasivat ylivoimalla surutta narrimaalin eteen välittämättä iskuista, joita tuolla paikalla tunnetusti siunaantuu. Junnut olivat eritoten esimerkillisiä tällä saralla.

Jottei ihmisille tule se mielikuva, että IFK pelasi kuin unelma, täytyy myöntää, että Jokerit tulee olemaan erittäin kova sana alkavassa sarjassa. Silmiin pistävää oli se, että Summanen on todellakin saanut karsittua turhat jäähyt pelistä ja Jokereiden peli oli kovinkin siistiä verrattuna IFK:n äijämäiseen uhitteluun. Ainoastaan Törmänen ja Banham ottivat typeriä jäähyjä siinä missä esimerkiksi Tomek keskittyi kiekolliseen pelaamiseen olematta siinä lainkaan hassumpi. Pavel Rosalle suosittelisin apupyöriä luistimiin. Se auttaisi ehkä pystyssä pysymisessä, ettei tarvitsisi koko ajan kontata näyttävästi jään pinnassa.

Cobol kertoi aikaisemmin tässä ketjussa, ettei IFK:n hyökkäys riitä neljän joukkoon sijoittumiseen. Itse olen samaa mieltä, ja odotankin IFK:n sijoittuvan kuudennen sijan tietämille. Tällä odotusarvolla tämän päivän peli mestarisuosikki Jokereita meni huomattavasti yläkanttiin, muistaen vielä , että IFK pelasi Maarianhaminassa jo pari peliä tällä viikolla. Tämä näkyikin vasymyksenä kolmannen erän ratkaisuhetkillä.

Kaikesta huolimatta illan peli oli selvästi parempi kuin edeltänyt Blues-Kärpät, jossa keskityttiin lähinnä molemminpuoliseen surffailuun ilman tietoakaan Jokerit-HIFK -pelin jännitteestä.

Kunnon jääkiekkoa on aina kiva katsoa, vaikka voittoa ei aina tulisikaan!
 
Viimeksi muokattu:

BRC59

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & Blues
Peltosen vastaanotto

Hienoa kuulla että jo ennen sarjan alkua paikallismatsissa oli noin paljon tapahtumia ja tunnelmaa !!

Kuinkas herra Peltonen otettiin vastaan IFK-kannattajien leirissä vastaan ?? Nostettiinko Villenkin " paita kattoon" ?? :))
 

yökkömies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bundesliga
Jännä matsi...

...ei siinä mitään, mutta yksi asia pisti pahasti silmään: kahva/jarrutuskiekko on todellakin tullut Mälkiän mukana kaupunkiin! ifkin luistelu vaikutti tahmeahkolta, kun oltiin potku pari perässä niin ei muuta kuin mailaa/käsiä kainaloon.

saas nähdä, miten jatkossa...
 

Vesso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KTP, Ketterä
Re: Hävittiin mutta saappaat jalassa

Viestin lähetti JHag
Kuumaa oli tunnelma, mutta aika hallinnassa kuitenkin. HIFKissä miellytti Kuulan aikaiseen meininkiin verrattuna fyysisyyden kunniaan nostaminen jälleen. Joukkue on isokokoinen ja innokas taklaamaan (paitsi #24 Kimmo Salminen, rasittava surffailija

Joo, ensimmäinen paikallisvääntö takana ja täytyy sanoa, että molemmin puolin matsi oli varmasti odotuksia herättävä.

HIFK:sta ensinnäkin on sanottava, että nämä lähteneiden ja tulleiden pelaajien mukaan tehdyt ennakkoarviot voi täysin unohtaa. Joukkue omaa tällä hetkellä todella mielenkiintoisen ilmeen ja sanonpa vain, että on se perkele jos tälläinen pelitapa ei B2:n väkeä miellytä; taklauksia, karvausta, luistelua ja ennenkaikkea kropan likoon laittamista; Brewerin henkeen...

Käsiä joukkueelta ainakin eilisen perusteella tosin puuttui, eli pelin tekemisessä ja kiekollisessa pelissä oli puutteita, mutta toisaalta sentteriosastossa oli Podkonickyn ja Sepon (enpä uskonut tätä enää sanovani :D ).

Sakke hoiti tonttinsa kaikin puolin hyvin. Merkille pantavaa oli Levokarin (mielestäni) yllättävän hyvä luistelu ja kiekollisena perusvarmuus. En miehestä paljoakaan odottanut, mutta ainakin minut vakuutti. Vertailut Huckoon voidaan unohtaa ainakin näiden pelien perusteella. Junkka ja Kantor olivat myös kohdallaan, eli puolustuksen suhteen tilanne HIFK:lla on kohdallaan. Kuten jo todettua, niin käsiä saisi olla lisää. Kiekollinen peli ei ainakaan perjantaina ollut kohdallaan. Ai niin, ja Mäkiahon voisi joku herättää, sillä sen verran yössä kaveri oli.

Jokereista sen verran, että pakeista Cowie ja Brooks (varsinkin edellä mainittu) tekivät vaikutuksen. Enpä vain pelin kestäessä keksinyt syytä miksi Ram pelasi maalilla Lehtosen sijaan. Olisi luullut, että (toivottavalle) ykkösveskalle oltaisiin annettu tilaisuus näyttää. Kaiken kaikkiaan Jokerien ilme viime kaudesta on muuttunut, enkä välttämättä jaksa uskoa muutoksen olleen fanien mieleen. Toki joukkueessa on kiekollista taitoa sen verran, että rottakiekkoon ei juuri ole syytä. Kuitenkin eilen HIFK toi esiin fyysistä elementtiä Jokereita enemmän. Toisaalta Jokerien heittäessä jäälle yv-viisikon Peltonen-Banham-Rosa-Koivisto-ennytmuistakuka oli punalampun säihke odotettavissa ja kyllähän se sieltä sitten tulikin. Kova nippu, kun vielä Aalto palaa ruotuun. Pesosesta sen verran, että menee mies hukkaan tulevalla kaudella. Ehkä saattaa pelaajana Ramin prässissä kehittyä, mutta statsien valossa tulossa on kuiva kausi.

Tälläistä. Olipa ihanaa katsoa kiekkoa kesän jälkeen. Kyllä tämä tästä...
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Kiinnostaa...

Viitsiskö joku joka oli eilen Jokerit-Hifk matsissa rustata vähän matskuu Jokereiden Kanukeista! Siis Ramista, Cowboysta ja Brooksista , Banhamin jo tiedän! Siis miten pelas ja minkä tyyppisiä pelaajia!?!?
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Re: Jännä matsi...

Viestin lähetti yökkömies
...ei siinä mitään, mutta yksi asia pisti pahasti silmään: kahva/jarrutuskiekko on todellakin tullut Mälkiän mukana kaupunkiin! ifkin luistelu vaikutti tahmeahkolta, kun oltiin potku pari perässä niin ei muuta kuin mailaa/käsiä kainaloon.

saas nähdä, miten jatkossa...

Huomasin itse aivan saman.

Toivottavasti HIFK ei pelaa tuollaista peliä kauden alkaessa, HIFK:ta vastaan pelatut ottelut ovat aikaisemmin olleet niitä parhaita. Parin tunnin päästä näkyy taas.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Re: Kiinnostaa...

Viestin lähetti Elton
Viitsiskö joku joka oli eilen Jokerit-Hifk matsissa rustata vähän matskuu Jokereiden Kanukeista! Siis Ramista, Cowboysta ja Brooksista , Banhamin jo tiedän! Siis miten pelas ja minkä tyyppisiä pelaajia!?!?

Jamie Ram, nähtyäni tuon ottelun sanoin ettei Ram jatka marraskuuta pidempään Jokereissa. Jos Jokerit meinaa SM-liigan mestaruuden voittaa, niin joutuu kyllä maalivahdin vaihtamaan.

Rob Cowie, hidas kuin mikä. Eikä se laukaus ollut mikään erikoinen, oikeastaan ne laukaukset mitä ylivoimalla tuli olivat keskitasoa huonompaa. Muutama hyvä syöttö tosin, mutta hitaus ja kankeus pitkä miinus.

Alex Brooks, taklasi kädet ylhäällä. Kuumeni muutenkin. Kiekko pomppi hiukan lavassa, liikkui hyvin.
 

Mevatron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HC Slavia Praha
Otteluraportti ruotsalaisittain

Jos haluatte lukea toisenkin kuin Jatkoajan raportin eilisestä ottelusta, on syytä suunnistaa Hockeymagasinetin sivuille. Käsittämätöntä, että ruotsalainen jääkiekkosivusto tekee pitkän ja perusteellisen raportin harjoitusottelusta vieraalla maalla, jossa ei pelaa ruotsalainen joukkue ja ainoastaan yksi ruotsalainen pelaaja. Ei voi muuta kuin ihailla! Muutenkin Hockeymagasinet on ehdottomasti jääkiekkosivustojen kärkipäätä ainakin uutisoinnissa. Kannattaa tutustua, jos ruotsin kieli taipuu edes kohtalaisesti.

http://www.hockeymagasinet.com/hm/nyhet.asp?id=1325

Toisin on asiat Helsingin Sanomien kohdalla. Ei sanaakaan eilisestä ottelusta. Tulokset oli sentään saatu painettua lehteen. Mikään muu sanomalehti ei jättäisi tekemättä raporttia vastaavassa tilanteessa. Häpeä Hesari!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi kukaan ei tuomitse Törmäsen laitataklausta, nielikäisellä on aivotärähdys no niin koko suomen maa nyt tuomitsemaan tämä järjtön väkivalta! ei kiinosta ,no ei tietenkään, miksiköhän...

Minkälainen huuto täällä olisi jos olis ollu toisinpäin!
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
No minä voin tuomita Törmäsen taklauksen.
Se oli ehdottomasti erittäin typerä taklaus ja muutenkin Törmänen pelasi erittäin huonosti.
Muuten ihan hyvä/vauhdikas ottelu, mutta kyllä oli selvästikin aistittavissa, että lähes kaikki yrittivät taklata vastustajiaan pois pelistä.
Jamie Ram oli mielestäni erittäin epävarma, mutta Cowie oli positiivinen yllätys peliälynsä takia...muutama hieno syöttö jäi ainakin mieleen...ja kova joskin hieman epätarkka lämäri.
Alex Brooks taas yritti hieman lämmittää Nielikäistä, mutta eivät pojat ikävä kyllä tapelleet.
Luvassa on erittäin hienoja/kuumia paikalliskamppailuja.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Hyvä matsi

Noin sata kertaa parempaa viihdettä kuin Blues-Kärpät ottelu...

Pikkarainen on asiaa, tästä miehestä saa Urpovaara harmaita hiuksia, sen voi sanoa jo nyt.

Huomasiko muuten kukaan pientä välikohtausta jokerien fanikatsomossa jossa itäkeskuksen millisiiliset 'pahikset' (kaikki Valtosen pelipaidossa muuten) kävivät uhoamaan parille kovaääniselle HIFK fanille jotka olivat tulleet jokeri fanien keskelle (sinänsä jo provosoivaa käytöstä)...Ei voinut kuin nauraa kun nämä 'tosi kovat' pellet uhosivat suu vaahdossa ja Paven ja järkkäreiden piti tulla pitämään pojille pieni puhuttelu. Uskomatonta mitä spedejä...
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Viestin lähetti Nuorempi Nelson
Miksi kukaan ei tuomitse Törmäsen laitataklausta, nielikäisellä on aivotärähdys no niin koko suomen maa nyt tuomitsemaan tämä järjtön väkivalta! ei kiinosta ,no ei tietenkään, miksiköhän...

Minkälainen huuto täällä olisi jos olis ollu toisinpäin!

Aivotärähdys??? Nielikäisellä??? Joku tossa nyt hankaa vastaan...

En todellakaan halua puolustella Törmäsen taklausta, sen verran törkeä se oli. Samaan hengenvetoon lisään kuitenkin, että jos sen jollekkin IFK:n pelaajista suo (joutua tuommoisen taklauksen kohteeksi) niin osoite oli ainoa oikea.

Ja vielä uusiksi kysymys oluesta:
Maistoiko kukaan eilen paikalla ollut Areenan olutta? Ja jos ja kun maistoi, niin oliko siinä jotain outoa? (vai onko makuaistiini tullut joku vika...)
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
Viestin lähetti JiVe

Ja vielä uusiksi kysymys oluesta:
Maistoiko kukaan eilen paikalla ollut Areenan olutta? Ja jos ja kun maistoi, niin oliko siinä jotain outoa? (vai onko makuaistiini tullut joku vika...)

Joo kyllä siinä jotain outoa taisi olla, koska aamulla oli pää niin saatanan kipeä.:D
 

janneha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo, samaa mieltä oluesta -> pää oli tänä aamuna tosi kipeä :D

Sitten pääasiaan eli otteluun! Nämä paikallispelit ovat lähes aina mahtavaa viihdettä, oli sitten kyseessä harjoituspeli tai liigapeli!

Jokereiden Ram oli aivan luokattoman huono, eikä tarvitse kummoinenkaan ennustajaeukko olla kun sanon, että tämä on Lehtosen läpimurtokausi Jokereissa!

Toinen kanukki Cowie oli juuri sellainen kuin odotinkin, kokenut "kehäkettu", joka varmasti parantaa otteitaan, kun kausi menee pidemmälle! Toistaiseksi hitaanpuoleinen mutta sijoittuminen ja itseluottamus huippuluokkaa ja myös kiekollisena ihan hyvä! Kaksi upeata kovaa syöttöä maalille ylivoimalla, joista Jokeripelaajat ohjasivat kiekon maaliin!

Junnut eivät Jokereissa päässeet ihan samalle näyttöasteelle kuin HIFK:n pelaajat, joista voisi antaa erityismaininnat ainakin Pikkaraiselle, josta tullaan varmasti vielä kuulemaan ja Grunn, joka hyvän liikkeensä ohella tulee myös vihastuttamaan vastustajien kannattajia Rosamaisilla filmauksilla!

HIFK:n uusi pakki Kantor ihastutti muutamalla kunnon vartalopusulla, tälläinen kaveri kelpaisi myös meidän pakkikalustoomme!

Sitten vielä lopuksi tämä Jussi Pesonen -> voi herranjestas, minkälainen kaveri on taas löydetty keskiSuomesta tänne meille! Juuri kun päästiin Marko Kauppisesta eroon, niin nyt meillä on täällä kaveri, jota et huomaa pelissä millään, jollet vartavasten pane miehen pelinumeroa erikoistarkkailuun! :mad:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös