Kauden 2012-2013 harjoitusottelut ja European Trophy

  • 106 881
  • 239

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä nyt on lähinnä keskustelupalstan legendaa. Kaikki Pulkkisen Jokereissa tehdyt läpiajot/rankkarit nähneenä ei niitä lämäreitä montaa ole.

Tähän on pakko sanoa, että läpiajoissa yksikin on liikaa ja Pululla näitä yrityksiä on oman muistini mukaan 3kpl. Mutta yhtä kaikki toivottavasti Pulu vetää huikean ensi kauden!
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tähän on pakko sanoa, että läpiajoissa yksikin on liikaa ja Pululla näitä yrityksiä on oman muistini mukaan 3kpl. Mutta yhtä kaikki toivottavasti Pulu vetää huikean ensi kauden!

Samaa toivotaan tällä, mutta kyllä se voi mun puolesta lämäriäkin käyttää vaikka läpiajossa kunhan vain laittaa seuraavat kolme pussiin, niin onnistumisprosentiksi tulisi jo 50 %
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Illan kokoonpanot HIFKiä vastaan:

Eaves–Filppula–Moses
Ruuttu–Hahl-Rita
Ruutu–Teräväinen–Pulkkinen
Lamberg–Heino–Ben-Amor
Tyrväinen

Eronen–Väänänen
Dehner–Nordlund
Manelius–Niemi
Lindell

Kilpeläinen (Tuohimaa)

Lähde: JokeriTwitter

Mielenkiintoiset ketjut on rakennettu ja jos raportit pitävät paikkansa on nelonen nyt kunnon pommikoneketju. Myös Moses ykkösen laidassa on hyvä veto sekä Ruutu tasapainottamassa Teuvon ja Pulun hyökkäilyjä.

Manelius-Niemi pari hiukan arveluttaa, mutta toivotaan parasta...
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Illan kokoonpanot HIFKiä vastaan:

Eaves–Filppula–Moses
Ruuttu–Hahl-Rita
Ruutu–Teräväinen–Pulkkinen
Lamberg–Heino–Ben-Amor
Tyrväinen

Ei kyllä uskoisi, että tuosta puuttuu vielä ketjullinen avauskokoonpanon miehiä(ja pari reservihyökkääjää U20 mukana)! Melkolailla odotetut kentälliset, Teräväisen ketju saa vielä jatkoaikaa näyttää osaamisensa. Ykkösessä on ainakin käsiä toteuttaa vaikka mitä, mutta kyllä nyt pitäisi alkaa jo tulostakin syntymään, eikä vain tehotonta neppailua.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ette te voi pärjätä tai jotain, kun teidän ykköskenttä on tikutaku-ketju: Eaves-Filppula-Moses. Tällainen palstatotuus on tuotu julki HIFK-osiossa (tikutaku-ketjuilla ei voi pärjätä), vai onko se sittenkin niin, että tämä totuus päteekin vain HIFK:n rosteriin? En tiedä, mutta eipä teillä pari poissaoloa näytä paljon vaikuttavan negatiivisessa mielessä, sama tosin pätee myös HIFK:n kokoonpanoon. Molemmissa seuroissa on oltu näemmä suht viisaita hankintojen ja rosterin leveyden suhteen.
 
Viimeksi muokattu:

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Ette te voi pärjätä tai jotain, kun teidän ykköskenttä on tikutaku-ketju: Eaves-Filppula-Moses. Tällainen palstatotuus on tuotu julki HIFK-osiossa, vai onko se sittenkin niin, että tämä totuus päteekin vain HIFK:n rosteriin?

Jokereilla on perinteitä nallipyssyketjusta, joten sen täytyy toimia Jokereissa!!11!!

No voihan tuon tarpeessa hajoittaa ja tuoda rinnalle Ruutua, Ritaa tai miksei Christianin poika Ruuttuakin.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ette te voi pärjätä tai jotain, kun teidän ykköskenttä on tikutaku-ketju: Eaves-Filppula-Moses. Tällainen palstatotuus on tuotu julki HIFK-osiossa, vai onko se sittenkin niin, että tämä totuus päteekin vain HIFK:n rosteriin?.

Ei meillä pitänyt olla jakoa keväälläkään, kun kävi teidän foorumeilla. Heh.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Huomennahan se vasta kunnolla nähdään, mutta kyllä sen pystyi aistimaan että joka jätkältä tippui iso apina selästä kun Teräväinen 3-2 -kavennuksen viimeisteli.

Ennen tuota huikeaa loppukiriä peli oli varsin tehotonta hallintaa, mutta aivan varmasti tällaisen voiton merkitys on henkisellä puolella valtaisa ja kenties se ketsuppipullokin avautuu. Paikkoja tosiaan oli läpi ottelun ja välillä oli käsittämättömän huonoa tsägääkin matkassa kun ei meinannut mistään upota ja Ortio HIFK:n maalilla oli ilmiömäisen hyvä.

Yksilötasolla ykkösketju oli erittäin hyvä, Eavesiltä aivan loistava peli ja Moseskin oli pirteä.

Parempaan suuntaan ollaan menossa.
 

veivari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston,Jokerit
Kertokaa tänne helteisiin, millainen peli , onnistujat ja surkeat, kiitos.
ps. hieno nousu, propsit valmennukselle.
 
"Jokerit Ruutu 5min for Charging plus Misconduct penalty."

Viitsivätkö paikalla olleet avata tilannetta hieman tarkemmin? :)
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
"Jokerit Ruutu 5min for Charging plus Misconduct penalty."

Viitsivätkö paikalla olleet avata tilannetta hieman tarkemmin? :)

Kävi perinteisesti eli ensin Ruutu ohjattiin ensin jäähyaitioon mutta ilmeisesti taklauksen kohteena olleelle Pakariselle (?) kävi vähän pahemmin ja ei tainnut enää tällin jälkeen pelata.

Pitäisi nähdä hidastus ennen kuin alkaa analysoimaan sen tarkemmin kuinka törkeästä tempusta oli kyse.
 

harky

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
"Jokerit Ruutu 5min for Charging plus Misconduct penalty."

Viitsivätkö paikalla olleet avata tilannetta hieman tarkemmin? :)

Kyseessä oli selvä 2+10 selkään taklaaminen. Rudi ohjattiin tosiaan ensin vaihtoaitioon, mutta Pakarisen loukkaantuminen johti ulosajoon. Pakarinen ei pelannut tilanteen jälkeen.

Omasta mielestäni siinä ja siinä oliko ulosajon paikka. Selkeä 2+10 tietenkin, mutta ensimmäisessä erässä nähtiin mielestäni myös muutama kyseenalainen taklaus, joista ei sitten jäähyä edes tullutkaan. Noihin perustuen kova tuomio vaikkakin taklaus oli turha/törkeä.
 

Deptula

Jäsen
Annettiin muutama eteen ja viidessä minuutissa tasoihin, ei huono!

muutama ranskis:

- Matti Lamberg! Huhhuh mitä niittejä ja laittoi Melartinkin nätisti istumaan kertaalleen.

- Moses oli paras hyökkääjä tänään. Tasoitusmaali, pari hyvää maalintekopaikkaa ja liike aivan huikeaa. Kaksi epäonnistunutta rankkaria miinuksena.

- Ruutu ihan hyvää peruspeliä jne. mutta ulosajo oli turha. En nyt ala analysoimaan oliko oikein tuomittu, mutta turha kuitenkin. Naapuri rokotti vitosen aikana kahdesti.

- Ylivoima oli surkeaa, mutta ei tässä vaiheessa kautta kaikki ole luonnollisesti vielä kohdillaan. Muutekin maalinteko tökkii jostain syystä.

Huomenna jatkuu.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
- Matti Lamberg! Huhhuh mitä niittejä ja laittoi Melartinkin nätisti istumaan kertaalleen.
Tää Lamberjack on loistava jätkä! Jumalauta, siinä on nuorella miehellä asennetta. Näin pelataan lätkää. Harmi että oli sen verran rikkonainen peli ettei montaa kertaa päässyt karvaamaan vastustajan päähän. Lauantaina jatkuu ja panssarivaunu on varmasti kokoonpanossa. Huh huh! Melart varmaan kyselee vieläkin onko kädessä jaffa vai kola? Pommi oli kova ja puhdas! Tervetuloa todistamaan Eteläpäädyn uutta suosikkia. Se on siinä!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Pelaajakohtaisia pointteja illan pelistä:

Pakit:

2 Dehner: Jalka kulki taas todella hyvin ja Dehner pääsi muutamassa hyökkäyksessä tukemaan loistavasti. Kärkikarvaaminen on tätä jätkää vastaan ihan turhaa ;)

7 Niemi: Tuntuu jalka painavan aika kovasti. Muutama kova niitti, mutta vastustaja sai valitettavan usein oman pelinsä pyörimään Jokerien päässä Niemen ollessa kentällä... Johtuuko se siitä, että AJ pelasi paljon Maneliuksen ja Lindellin kanssa?

21 Eronen: Hieno paluu taas pelikentille Ertsiltä. Mies saa omalla hyvällä liikkeellään ja peliälyllään tuettua hyökkäyksiä mukavasti. Ihailtavaa rauhallisuutta ja täten pelin rauhoittamista. Ertsi ei hätäile.

40 Nordlund: Maston sihti on vielä vähän hukassa. Sai kuitenkin maalin sieltä viivasta; onneksi. Tästä on hyvä jatkaa.. Yhdet komeat pyörähdykset omissa
-> kärkikarvaaja kahville, maali ja perusvarmaa puolustuspeliä. Tästä on Maston hyvä jatkaa!

58 Manelius: Mane oli toinen pakeistamme, joka tuntui olevan vaikeuksissa omassa päässä. Toki hyviäkin vaihtoja tuli, mutta HIFK pääsi silti valitettavan usein pyörittämään Manen ollessa jäällä. Ei asiaa erikoistilanteisiin, ainakaan vielä...

63 Lindell: Hieno rankkarimaali! Esalta ihan hyvä peli; ei mitään säväyttävää, mutta ei mainittavia virheitäkään. Esalla on hyvä lämäri ja todella terävä rannari ja repertuaarista löytyy myös yllättävät ja hyvät lätyt. Hyvä lisä YV:lle; pärjää hyvin tasakentällin.

Hyökkääjät:

6 Pulkkinen: Pulu on ollut vielä vähän näkymätön, lukuunottamatta muutamia loistavia väläyksiä ja tätä nykyä loistavaa luistelua! Pulu tulee pelaamaan vielä loistokauden, kunhan saa pelin rullaamaan!

9 Ruuttu: Aku on pelannut loistavasti KiVassa, mutta ei tänään esittänyt oikeastaan mitään ihmeellistä. Näkymätön.

12 Moses: Voi Mooses... Tää jätkä on uskomaton! Tulee aiheuttamaan paljon tuhoa uskomattoman hyvällä luistelullaan, ketteryydellään ja käsillään. Moses polkee liigapakeista ohi oikealta ja vasemmalta! Tänään mm. pari selvää kampitusta jäi viheltämättä pakkien jäädessä kakkoseksi.. Toinen huomio: Moses on loistava karvaaja; polkee hitaat pakit kiinni hetkessä ja riistää kiekot lähes Datsyukmaisella tarkkuudella! Jatkopahvia käteen?

18 Ben-Amor: Semiriltä muutama todella kova niitti ja hyvää asennepelaamista. Luottoa löytyy, koska Semir laitettiin ottelun loppuhetkillä jäälle 6-5 pelissä.

28 Rita: Polle oli hyökkäypäässä ihan näkymätön; ei ainuttakaan Pollemaista nousua oikealta. Puolustaminen ok tasoa...

32 Hahl: Uskomaton taistelua, taas kerran. Jos Moseksen tasotuksen voi oikeutetusti jollekkin antaa, niin Riksalle!

39 Lamberg: Säväytti ekasta vaihdosta lähtien! Pari uskomaton pommia; taklaa kokoisekseen todella hyvin! Kolasi muistaakseni Somervuoren ihan pystyyn ja kruununa Melartin täydellinen jyräys! Melart hoiperteli vaihtton ja oli vaikeuksia päästä edes penkille! Kaikenlisäksi Masan pommit olivat puhtaita! Pakko tykätä!

81 Filppula: Ilari ei ole vielä sillä tasolla mikä häneltä vaaditaan. Merkkejä paremmasta on kuitenkin ilmassa! Uskon Filarin nousuun tällä kaudella!

86 Teräväinen: Paransi huomattavasti verrattuna noihin Tikkurilan peleihin! Haastoi hyvin ja rohkeasti pakkeja ja jakoi lättyjä tällä kertaa ihan oikeisiin osoitteisiin. Ei nyt suorastaan vaisu ilta, niinkuin jossain arvosteltiin, mutta parempaakin on Teukalta nähty. Maanteiden Kuningas tulee vielä, kunhan pojalle annetaan aikaa! Rankka kesä takana. Kruununa tottakai maali!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tää Lamberjack on loistava jätkä! Jumalauta, siinä on nuorella miehellä asennetta. Näin pelataan lätkää.

Kuulostaa hyvältä jätkältä ja nelosen pommikoneena on varmasti arvokas jätkä, seuraakohan vielä valmentajansa jalanjälkiä lopulta murtautuen roolistaan jopa maaleja tekeviin kenttiin. No ei mennä asioiden edelle ja katsellaan mitä tuleman pitää.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Hienoa, että Lambergin Masa jatkoi Sveitsin malliin ja muutkin ovat noteeranneet kaverin mahtavuuden kaukalossa. Jatkoon!

MAHTAVA nousu btw! Tänään sama meno kotona, niin jullit vikisee!!
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Nuorten pelaajien sisäänajo jatkuu. Tänään kokoonpanossa 17-vuotias Aleksi Mustonen. Kokoonpano illan otteluun julkistetaan hetken kuluttua.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mahtava voitto, jullien nöyryytys vaan jatkuu jatkumistaan! Oli kyllä komea se Lambergin pommi Melartiin, oli aivan sekaisin jätkä kun roikkui puoliksi vaihtoaition puolella ja puoliksi kentällä ja joukkuekaverit vetivät väkisin penkille tähtiä näkevän Melartin.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Hallittiin kyllä peliä, mutta tehotonta oli. Kaikki laukaukset osui veskariin päin, sit vasta vikalla vitosella alkoi upota. Ja Ruudun taklaus ei ollut 5 minsan arvoinen, korkeintaan 2+10, mutta kun Iiro Pakarinen loukkaantui kumminkin sen verran pahasti, niin sen takia femma napsahti. Hyökkäyksiin lähdöt oli ihan hyviä, alussa oli vaan tehotonta. Kauheesti oli maalipaikkoja.
Steve Mosesista on meille iloa vielä. Vikkelä kaveri.
Matti Lamberg jakeli mukavia pommeja :), tollasella asenteella pitää pelata.
Esa Lindellin rankkari, mikä heitto rystyllä sisään, ja kaks pinnaa meille. Lämmitti kyllä mieltä erittäin. Ja toi loistava nousu kolmen maalin takaa, ja vajaa viisi minuuttia vaan aikaa. Hienoa. Tätä lisää tänään. Kohta taas Areena kutsuu. Tänään pitää ottaa kolmen pinnan voitto. Vaikka kylläkin tärkeintä on nyt ettei tuu loukkaantumisia. Olishan se hienoa voittaa kaks kertaa jullit ennen kauden alkua!!
 

Röynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston Bruins, AIK
Nuorten pelaajien sisäänajo jatkuu. Tänään kokoonpanossa 17-vuotias Aleksi Mustonen. Kokoonpano illan otteluun julkistetaan hetken kuluttua.

Mustonen ottaa Aku Ruutun paikan kakkosessa, ja maalilla aloittaa Tuohimaa.
Mustosesta ei itselläni ole mitään hajua, muuta kuin Eliteprospectsin antamat huikeat mitat 172cm/67kg. Saa nähdä miten pojan käy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös